brak logo

Ełpol Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowe

Osina Mała

Opinie o Ełpol Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowe

Nick 2015-11-06 16:27:33
Fatalne warunki pracy, kiepska wypłata, właściciel to jakiś gbur i prostak. Urywa dużo w wypłaty i ma wiecznie jakieś pretensje. Stanowczo nie polecam wytrzymałem 2 miesiące i nie chce znać już nigdy tej firmy. Stanowcze NIE.
10
ono 2016-04-05 14:58:28
Niestety nienajlepsza organizacja i brak płynności informacji. Ktoś coś wie, ale nie wiadomo kto. Sporo chaosu, co nie ułatwia pracy w ciągłym nastawieniu "musi być już zrobione". Ogólnie raczej nie polecam.
Paweł 87 2016-04-06 13:49:04
widocznie musiałeś być wielkim głąbem że Ci podziękowali po 2 miesiącach lub nie zatrzymali jak odchodziłeś ponieważ 90 osób które pracuje ma raczej pochlebne opinie na temat przedsiębiorstwa, sytuacje z urywaniem z wypłaty musiały też wynikać z Twoich rażących błędów lub zaniedbań w pracy ponieważ też pracowałem tam w biurze i nigdy nie słyszałem o jakichś urywaniach itp
Aleksandra 2016-04-07 09:21:34
Nie rozumiem po co piszesz takie brednie, sama pracowałam w tej firmie 2lata, warunki pracy są nad zwyczaj dobre, biura nowe, świetnie wyposażone, jeśli się rzetelnie pracuje i przykłada to SZEF bez powodu się "nie czepia", wynagrodzenie na poziomie dużych Firm w mieście, nie spotkałam się z drugą w okolicy w której stawka jest tak wysoka i odzwierciedla wykonywaną pracę. Sama musiałam zrezygnować ponieważ wyszłam za mąż i przeprowadziłam sie do innego miasta ale bardzo miło wspominam czas spedzony w Firmie EŁPOL. Jeśli ktoś rzeczywiście szuka ciekawej pracy a nie tylko przystani żeby "przebimbać" 8h to szczerze polecam!
1
Anna 2016-04-29 15:48:54
Pracuję w firmie Ełpol od 1,5 roku i zgadzam się z Aleksandrą. Jeśli człowiek nauczony jest uczciwej pracy, nie będzie narzekał. Moim zdaniem zarobki są bardzo dobre, atmosfera w pracy również. Ja szczerze polecam pracę w tej firmie.
onaa 2016-05-05 21:22:25
Omijajcie ta firme z daleka. Pracownicy w biurze moze i zarabiaja sporo jak na lokalne warunki ale okupione jest to ogromnym stresem ktory spowodowany nie jest sama praca tylko wlasnie postawa szefa ktory nie wiadomo kiedy i za co sie przyczepi. O urlopie mozna zapomniec, za kazdy opuszczony dzien zabierana jest "dniowka". Najlepsze sa zadania nie zwiazane ze stanowskiem pracy np. znajdz i kup jakas maszyne. Nie wiadomo kiedy i na kogo padnie humorek szefa w danym dniu. Nikt normalny dlugo tam nie wytrzyma o czym swiadczy rotacja i to ze non stop kogos szukaja.
5
Nick 2016-05-06 08:27:34
Pracuje tu od paru miesiecy i wg mnie każdy ma swój rozum, niezaleznie czy bedzie pracował tu czy w innej firmie trzeba wywiązać się z obowiązków, które są nałożone. Co do samej pracy to : praca ok , warunki spoko , wynagrodzenie stosowne do stanowiska i wypłacane regularnie na czas.
byly pracownik 2016-08-14 21:34:53
dajcie sobie spokoj [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dno wyplate placi ale nie polecam nikt normalny i kto sieszanujetam nie bedzie pracowal
5
zdziwiona 2016-10-09 21:54:46

Zanim zdecydujecie które opinie są prawdziwe, zadzwońcie do firmy i poproście do telefonu Annę, która podobno pracuje tam półtora roku. Aleksandry też obecni pracownicy nie kojarzą. Ktoś prawdopodobnie próbuje ratować dobre imię firmy. Mnie to daje do myślenia, a Wam?
4
Anna 2016-10-10 08:09:59
Chciałabym zauważyć, że "Anna" czy "Aleksandra" to nick, a nie imię. Nie muszę i nie mam zamiaru przedstawiać się nikomu z imienia i nazwiska. Zapewniam, że moja opinia jest w 100% obiektywna.
milano ka 2016-10-16 17:52:32
@bhły-pracownik to tak naprawdę dlaczego odradzasz w takim razie?
Zostaw swoją opinię o Ełpol Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowe - Osina Mała
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ełpol Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowe