brak logo

Okechamp S.A.

Poznań

Opinie o Okechamp S.A.

malutki 2012-07-21 22:12:25
Jesteś śmieszny.
Chyba, że jesteś z rodziny prezesa wtedy jesteś żałosny i ustawiony...
4
byly pracownik fizyczny 2013-04-01 20:49:39
Jak traktowany jest czlowiek w pieczarkach...?
Hm...napewno nie tak jak powinien.Zbieraczki nie raz sa ponizane przez grupowe itp.maja swoje ulubienice.chcesz wolne?napewno nie dostaniesz bo jest tyle i tyle ton w ten dzien do zbioru...niespodziewanie o godz 13:00 oznajmia ci ze zostajesz 2 godz dluzej(a o 14:15 jest koniec przewidywanych 8 godz pracy).A i jeszcze jedno...zanizane kilogramy,zebys dostal mniejsza premie na wyplate.Pracowalam tam jakis czas to wiem jak jest.Nigdy tam nie wroce i wspolczuje dziewczyna co tam pracuja...
3
muschrooms 2013-04-22 22:30:43
Nie jest tak źle, pracować trzeba jak wszędzie, im mniejszy wzrost tym większe poważanie (dla wtajemniczonych). Wypłata mizerna, ale na czas, szepniesz coś szefowi jesteś ok. mimo to polecam rynek pracy jest teraz wybredny!!!!!
piotrek 2014-08-03 11:48:12
No więc ok champ to jeden wielki obóz pracy !!!!np.Borucino wyzysk biednych kobiet bo nie maja wyjścia,Grodzisk ta sama historia.....Znam temat doskonale.Jozef Reine ten holenderski żyd to wyzyskiwacz polaków ...Powinien za to odpowiedzieć przed sądem razem ze swoja córeczką.....Dorabiaja sie na wyzysku polaków....Ludzie z daleka od OKCHAMP.A dywizja mrożonek w Kerkrade tam maja polaków za nic niewolnicy drugiej kategorii....Unikajcie holenderskich wyzyskiwaczy !!!!!!!!Niech sami pracują fizycznie!!!!!pozdro dla leszka Eismonda!!!!Oszuści i wyzyskiwacze !!!Nowobogaccy !!!!a ZA TE DOMKI TO JESZCZE BEKNIECIE!!!!!
3
ja 2015-01-03 08:44:04
a co tam jest złego w tej pracy - bo może ty mie możesz się dostosować albo wyleciałeś i teraz majaczysz ? /:
1
kito 73 2015-01-24 19:16:14
najpierw to było ok jak okchamp jak byli Holendrzy robota ciezka ale pieniążki były potem Holendrzy odeszli i zrobił sie klan rodzinny i wreszcie dorwali sie POZNANIACY!!!!!!!!! i mamy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ale full legal!!!!!!!!!a wszystko dlatego ze rejon biedny to i wyzysk duży !!!!!!!!!!
1
kwak 2015-03-14 14:51:54
macie problem bo trzeba przyjść do pracy i pracować? Czasy "czy się stoi czy się leży 1000 się należy" już się skończyły i rynek jeszcze długo nie będzie rynkiem pracownika, przynajmniej w tej okolicy!
sawa 2015-03-14 15:00:43
całkiem ok i pewność zatrudnienia. Specyfika pracy przy zbiorach to normalne, zbierzesz więcej - więcej zarobisz
Sam 2015-12-07 21:59:47
Spróbuj w Grodzisku, szukają na różne stanowiska!
Sam 2015-12-08 21:15:15
Jak w Grodzisku to na produkcję
Johny 2016-05-06 16:03:49
Chyba sobie jaja robicie. Z daleka widać, że wszystkie opinie począwszy od grudnia 2015 to kryptoreklama. Pracowałem jakiś czas w tej firmie i zdecydowanie nie polecam. Ani wynagrodzenie wysokie ani atmosfera przyjemna.
1
ben 2016-05-08 09:29:00
wszędzie dobrze gdzie nas nie ma, ja pracuje od niedawna na produkcji i chociaż jest dużo pracy to atmosfera i traktowanie ludzi jest OK, a i szanse na awans i podwyżki są
xyzxyz 2016-06-08 17:29:43
ile sie zarabia na produkcji czy jest możliwość rezygnacji z prazy po powidzmy 2 miesiącach?
pracuś 2016-06-14 14:08:49
Atmosfera miła?Moze i tak ale zależy u której brygadzistki bo na pewno nie u Magdy S. Dziewczyny lataja u niej jak pieski bo wydziera na nie ryja o byle co, do toalety w ogóle nie wychodzą bo kazala im kupic sobie PAMPERSY. Na weekend jak zapisuje a któras odmówi to sama ja wpisuje i kaze być i koniec. Magda, dziewczyny traktuje gorzej jak psy, jak któras jej się sprzeciwi to się msci na niej. Np. na słoikach na każdej zmianie są po 4 dziewczyny a u Magdy trzy a jak nie nadązaja bo podkręci na ful to się wydziera ze ma być cały stół a laski ledwo zyja a gdzie jeszcze rozpaletowac i podjechać paletami. MASAKRA!!!!
3
aadmin 2016-08-27 17:49:42
pracuś.... uważaj co piszesz, na forum nie wolno podawać nazwisk i imion i ktoś może cie ścignać z kodeksu cywilnego, namierzenie tel czy kompa to żaden problem, wiec uważaj !!! jak nie chcesz skończyć jak Cela, pytaj admina
Adam5 2016-08-27 18:51:15
no własne nie powinno się podawac przecież nazwisk
Zostaw swoją opinię o Okechamp S.A. - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Okechamp S.A.