brak logo

Maflow Polska Sp.z.o.o

Tychy

Opinie o Maflow Polska Sp.z.o.o

anonim 2009-05-11 13:46:15
nie idzcie tam pracowac to jest [usunięte przez admina] a i tak nie juz tam nic nawet socjalne zabrali
anonim 2009-06-01 10:38:29
Słowa kojarzące się z Maflow Polska Sp.z.o.o (np:.solidna, profesjonalna, rozwojowa, stresująca, wyczerpująca):
Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako ... .
Atmosfera i ludzie tam pracujący są ... .
Od jakiej stawki można negocjować pensję?
Najbardziej podobało mi się w Maflow Polska Sp.z.o.o:
Najbardziej nie podobało mi się w Maflow Polska Sp.z.o.o:
1
cobrex 2009-07-17 12:19:55
JA tam pracowałem ponad 2 lata i z miesiaca na miesiac było coraz gorzej a teraz ponoc maja ta firme wykupic niemcy moze i po ich wykupieniubedzie lepiej kto wie
1
DenotiX 2009-11-19 17:19:16
nie wiem co wy tak nazekacie mnie sie praca jak najbardziej podoba lajtowo jest ....przyjolem sie w lipcu i naprawde mi sie podoba:)
Maniek 2011-12-08 22:11:37
Na stronie Maflow znalazłem oferty pracy dla inżynierów projektu.
Dookoła świata wynika z oferty chcą wysyłać.
Macie jakieś bliższe info?
1
xxxl 2014-04-13 22:31:33
Witam moja zona tam pracuje i z jej relacji wynika ze lepiej robić swoje i się nie wychylac bo można dostać po głowie gdyby były inne miejsca pracy z pewnością by poszła bo na maflow to jest .......... To juz nie tak jak na manuli kiedys
1
timotei 2014-05-07 12:24:30
Gdzie się składa CV?
2
Gość 2014-06-20 23:23:06
Cv składa sie na portierni w Maflow
nowy 2014-09-15 15:16:56
Co raz więcej ogłoszeń pracy na stanowiska inżynierskie w Maflow w Tychach. Jakie panują warunki w tym zakładzie, ogólna atmosfera, dział jakości? Zarobki pewnie uzależnione od stanowiska.
5
nowy 2014-10-17 20:28:05
pisałem już że na stronie internetowej ,,......" - usunęli to chyba nie można reklamować - wejdź na najbardziej popularną stronę internetową z ofertami pracy - pr...j.pl (ukryłem część więc może nie usuną)
sebal76 2015-02-03 09:44:41
Mnie udalo sie wysylajac w ciemno cv dali dobra oferte do dzialu logistyki moj obecnq firme przebili sporo a z tego co wiem na tychach to dobra oferta wiec ide zaryzykowalem i zaczynam od tego miesiaca. Zobaczymy jak bedzie
olek 2015-03-05 17:52:35
Hej, ja szukam pracy na stanowisku operatora maszyn i urzadzen, ale na innym forum naczytałem sie trochę negatywów - nie bede przytaczał, bo powątpiewam w rzetelność tamtego serwisu. Możecie napisać, jak sie tutaj wiedzie na tym stanowisku? Na jakim poziomie jest orientacyjnie pensja, czy jest jakis socjal i jaka umowa?
9
opo 2015-03-30 13:12:14
Jak wyglada na stanowisku operator wozka -magazynier? Czyli kas itd..?
2
Madziana 2015-05-01 07:37:06
Teraz do Maflow dostaniecie sie tylko przez firmę zewnętrzną AAS, która znajduje sie w Tychach.
1
mrówa 2015-05-10 14:47:24
tak to prawda teraz samych niebieskich z Asa zatrudniaja niestety niektórzy wymiękaja po tygodniu nawet wczesniej , a ogólnie to coraz gorzej sie dzieje jedni chodzą w soboty za wybitki według jakiegos idiotycznego grafika inni za setki ,chory system no ale taką mamy kadre zarządzającą ze mają w d... pracowników
1
widz 2015-07-01 12:27:49
Praca w maflow tychy to nieporozumienie dla człowieka, który potrafi nauczyć się nowych rzeczy i chce coś więcej od życia niż tylko mieć pracę 8 godzin dziennie przez 5 dni w tygodniu. Pracę, która niewiele daje - bo ani tam atmosfery nie ma, ani pensji godnej, budującej. Są za to ,,białe czapki,, które pojęcie o prowadzeniu takiego zakładu pracy mają kiepskie by nie powiedzieć żadne. Właściciel firmy także nie jest wysokich lotów biznesmenem, stwierdzam to po tym jak działa ta firma i inne jego firmy. Bez obrazy - nazwiska właściciela nie wymieniłem. Dodam, że musi pan jeszcze wiele się nauczyć i zjeść z pracownikami wiele beczek soli by był to solidny i prosperujący zakład pracy nie tylko dla właściciela, ale głównie dla ludzi tam pracujących, bo to Oni są firmą. Jedni tam pracują bo muszą [chwała im za poświecenie] inni zapewne bo lubią to miejsce i pracę. Tak być może jest,lecz nie musi. Być może notka ta pomoże komuś w wyborze swego miejsca pracy i nie zmarnuje miesięcy swego życia, by samemu dojść do podobnych wniosków.
2
osa 2015-10-27 10:28:54
hey Romek, jak wyglada atmosfera w dz. logistyki?
Lilka 2015-10-30 08:44:34
Potrzebuje pomocy... tylko bez wysmiewania
lilka 2015-10-30 08:47:20
Szukam chłopaka , ale nie mam pojecia jak ma na imie i nazwisko.... wiem tyle ze jezdzi do pracy 696 lub 128 z kolegami ... wysoki , czarny , przystojny facet ... z zajebistym uśmiechem... ktos pomoże ? No i mieszka chyba na os Z bo tam zawsze wysiada helpppp
Jaro 2016-01-05 18:01:45
Ty sam jestes w upadlosci
onaTychyy 2016-01-14 22:35:30
Osobiście nie polecam....jeżeli chodzi o magazyny wysyłkowe kobiety & mężczyźni na nocce LEKKA PRZESADA dodatkowo z tego co słyszałam jest tam koleś, który niby chciał odkupić telefony a do dnia dzisiejszego nie ma ani tel ani kasy, a mówią niby produkcja, niby kontrola jakości a też wszystko wie. Ciekawe co inni na to powiedzą !!! Moim zdaniem powinno to ujrzeć światło dzienne a z takimi osobami powinno się dążyć do ukarania...mogłabym pisać po nazwisku, ale na razie zachowam to dla Siebie. Kwestia czasu.
onaTychyy 2016-01-16 09:58:40
Nic dziwnego to, że koleś niby jest zainteresowany telefonami zabiera i później ani kasy ani telefonów ???
Amanlu 2016-01-25 12:28:01
Ja w Maflow pracuję pod AAS ( Niebiescy ) Na pracę nie narzekam bo nie jest zła. Jeśli wykonujesz swoją pracę należycie, nie puszczasz braków ( Bo a nóż widelec nikt nie zauważy ) to będziesz przyjęty/a na dłużej, pracuję tam już 5 miesięcy i pracownicy są mili ( Zależy którzy ) W Maflow najbardziej lubię to że nikt ci się do twojej pracy nie wp****ala, wybierasz maszynkę, idziesz i robisz swoje przez 8 godzin, i potem do domu. Nie warto się opierniczać w pracy bo po pierwsze czas wtedy bardzo wolno płynie, a i jak kierownik albo teamleader was nakryje to macie lipę. Zakład jak najbardziej polecam bo jest tam bardzo spokojnie, nikt się na nas nie wydziera ani nie ma żadnego rodzaju mobingu. Zapraszam chętne osoby.
Karo9113 2016-01-26 14:38:37
Witam, jestem umówiona na dniach do w/w firmy na rozmowę kwalifikacyjną, do działu wysyłek. Powiedzcie jak to wygląda? Serio jest tak źle jak mówicie? Jak z socjalem? Ciezka praca czy generalnie można się wyrobić w te 8 godzin ?:)
Franczesco Dolta 2016-02-12 15:58:12
Hej
Słyszałem że ze stołówki na Maflow mają zwolnić tą blondyneczkę. Ja w sumie tylko po tam chodzi i reszta załogi też jak słyszałem. Jak zwolnią ją to już bufet upadnie i ja chyba też się zwolnię. BTW ten zakład nie jest dobry.
Pozdro
michal 2016-02-15 11:21:29
wiecie przez jaka agencje trzeba skladac papiery?
1
ktos 2016-02-18 16:26:28
Jeżeli ktoś daje komuś obcemu telefon i pozwala mu go zabrać ze sobą bez zapłaty to sorry ale ktoś jest naiwny i nie wiem do kogo ma pretensje chyba do samego siebie ze dał się ( usunięte przez administratora )
ktos 2016-02-18 16:33:03
Robota jak robota. Nigdzie nie ma kolorowo zwłaszcza jak jesteś zwykłym pracownikiem ( nie żadnym biurowym, liderem i czynnym krawaciarzem )Pytacie się jak wygląda robota jak byście czekali na to aż złapie was ktoś za rękę i zaprowadzi zamiast iść i spróbować. Nawet jeżeli 100 osób powie że praca jest zajebista a 5 napisze że totalne dno to i tak będziecie gadać ale w maflow jest syf bo tak ktoś narzeka. Ludzie na takich forach nie wiesz kto pisze. Negatywy piszą zazwyczaj osoby które się nie nadają do tej roboty albo myślą że na produkcji się leży a tu niestety w takiej robocie się zap...dala. Niektórzy mają oczekiwania jak by szli do pracy za kierownika i zapominają o tym że są zwykłymi operatorami! Ludzie ogarnijcie się trochę z tymi głupimi pytaniami!!!
7
ja16 2016-02-24 19:28:55
agencja AAS oddz. Tychy
1
A.S 2016-03-26 14:16:01
To robota dla niewolników. Wszystkie firmy w strefach ekonomicznych zatrudniają polskich niewolników. Na zachodzie za takie pieniądze nawet z domu nie wychodzą.
4
amb 2016-04-25 10:43:07
a dział wdrożeń w chełmku
szuka kogoś?
Anonim 2016-05-31 11:52:24
Witam a co powiecie o zmienie B ??
CzOrnY 2016-07-08 19:24:58
Sam osobiście polecam pracę w MAflow najlepiej zaczać prace od AAS lub Manpower - Naprawde szansa na awans jest duza. Oczywiście sa pewne granice co do awansu , wiem na pewno ze AAS ma przerobic pol roku i jest pod Maflow a Manpower nie wiem. Sam pracuje od Listopada 2015r. pod MAflow i nie jest tak źle. Troche firma sie rozwinela powstala nowa grupa typu IHX, ktora odpowiada za rozwoj firmy ( VW Tiguan , Audi RS3, Audi Q7, Porsche) zaczynalem od giecia na produkcji - powoli sie rozwinalem i szkolilem sie na formowaniu a niedawno nauczono mnie lutowac. Z tego co mi kierowniczka mowila to my typu IHX musimy byc uniwersalni. I serdecznie zapraszam na zmiane 02AF.
SzybkiBill 2016-08-04 19:16:01
Dla osoby, która nie chce pracować, każda praca jest zła. Od 2 lat jestem pracownikiem Maflow w Tychach. Zaczynałem od AAS(nie polecam, choć może coś sie zmieniło...) po 6 miesiącach bylem pod firmą a po roku zostałem ustawiaczem. Jeśli chodzi o warunki pracy - to wszystko zależy od działu i lini na która traficie ale nigdzie nie ma tragedi, choć przez wysokie temperatury na lutowaniu możecie zrezygnować. To praca na produkcji jak każda inna i tak jak każda - ma swoje plusy i minusy, ale nie jest aż tak źle jak niektórzy piszą. Po prostu albo chcieli pograć w ch*ja i zarobić opieprzając się albo po prostu trafili na Team Lidera idiote/idiotke bo też się tak zdarza. Jeśli chodzi o ludzi - to tak jak wszędzie, przy takim skupisku osób zawsze trafią się jacyś debile, ale i tacy którzy sami od siebie pomogą. Wysyłać śmiało CV, jak będzie komuś źle to przecież zawsze można zrezygnować nikt za to nie bije, a ciężka praca i zaangażowanie popłaca - jak widać na moim przykładzie :) i naprawdę niema tragedii, bo jak się naczytałem co niektórzy piszą to aż się dziwie ze tyle już wytrzymałem ! ... nie mówiąc o ludziach którzy tam robią po 8 lat :)) ...
3
SzybkiBill 2016-08-05 16:03:05
1900 to może i tak, ale na pewno nie euro :) Ponoć mają być teraz premie wydajnościowe... ale ile one będą wynosić nie mam pojęcia. Ma być tez premia za przerobione 3 soboty w miesiącu - ponoć Manpower tez się to tyczy , nie wiem jak inne firmy zewnętrzne. Ogólnie kasa nie jest tragiczna, w niektórych firmach bywa większa ale też praca jest cięższa.
xXx 2016-09-08 19:25:01
Mam pytanie dlaczego na halach w Maflow wieczorem jest +33 stopnie C ( na dworze +12) ? Dlaczego odciągi nie działają? Dlaczego są pozamykane okna? Dlaczego wyloty chłodnic kompresorów z gorącym powietrzem są skierowane do hali a nie na zewnątrz? Tak trudno zabudować odprowadzenie ?
Marek 2016-09-13 12:08:44
Na wozki widlowe sa przyjecia? Jak wyglada atmosfera w pracy?
xXx 2016-09-19 20:13:05
Atmosfera jest...GORĄCA +35 stopni ;) Ciągle pojawiają się nowi pracownicy ale większość przez pośredników.
Halinka; szefostwo o tym doskonale wie i siedzi sobie w klimatyzowanych biurach.Zamiast poprawić klimat na halach dokładają tylko nowe maszyny które jeszcze dodatkowo generują ciepło i podwyższają temperaturę na halach..liczy się produkcja.Nikt nie wpadnie na to że jeżeli poprawi się komfort pracy to i wydajność pracownika wzrośnie.
3
SzybkiBill 2016-09-20 17:49:47
Syty glodnego nie zrozumie._.
1
Lola 2016-09-27 05:30:15
Czy prawdą jest że teraz w maflow pracuje się od poniedziałku do piątku a na sobotę i niedzielę można się zapisać?
2
Rob.S 2016-09-27 19:04:22
Hej, może ktoś wyrazić opinie które stanowiska pracy są najlepsze?
nowy on 2016-10-05 21:53:58
A co powiedziecie na naszą panią ze stołówki???
2
wózkowy 2016-10-06 10:53:01
sztuka dobra
Nowy 2016-10-10 17:46:43
Hey

Otrzymalem oferte pracy w tym zakladzie w administracji i zastanawiam sie czy sie zdecydowac na zmiane.
Dzieki z gory za opinie
qmama 2016-10-11 14:24:30
Ja to widziałem sporo ofert pracy u nich, ale taki specjalista ds. administracji na pewno może liczyć na wysokie zarobki.
ola 2016-10-26 08:40:43
Hej. Mam pytanie jak wygląda praca i zarobki jako inspektor jakości w Maflow.. planuje złożyc papiery na zakład w Chełmku ale się waham bo slyszalam wiele negatywnych opinii..
merk 2016-10-31 17:13:54
jak na chwilę dzisiejszą wygląda sprawa stanowiska Operator maszyn Maflow Tychy przez Manpower czy osoby dłużej pracujące mogą coś powiedzieć jak praca , obowiązki i wsio
eryk 2016-11-04 22:18:26
Pracuję w Maflow od kilku miesięcy ,panuje tam straszna atmosfera donosicielstwo jest na porządku dziennym ,praca w strasznych warunkach latem ok 50stopni ,mozna wyjśc dwa razy na 5 minutowe przerwy ,co chwila zdarza sie kilkanaście razy na zmianę że pracownik jest kontrolowany ,ukradkiem obserwowany ,co chwila musi się tłumaczyć nawet z wyjśćia do toalety ,niema akordu ale jest norma którą trzeba wykonać ludzie pracują jak automaty ,żadnego szacunku dla robotnika ,praca w ogromnym stresie ,brak poszanowania dla robotnika ,a nawet pogarda ,brak kultury i manier dobrego wychowania przez te kilka miesięcy od kiedy tam pracuje nigdy nikt z kierownictwa nie odpowiedział na dzień dobry ,z robotnikiem rozmawiaja tylko wtedy gdy chca go ochrzanić lub upokorzyć piekło na ziemi nikomu nie polecam nie spodziewałem się że w 21 wieku w Polsce można tak upodlic człowieka oni robią to z premedytacją ,chętnie bym się podpisał swoim nazwiskiem ,ale planuję tam pracować do konca roku ,wszystkim chętnym do pracy w tej firmie szczerze odradzam szczególnie ludziom o słabej psychice bo mogą tego nie wytrzymac
Zostaw swoją opinię o Maflow Polska Sp.z.o.o - Tychy
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Maflow Polska Sp.z.o.o