brak logo

Przedszkole Malinka

Kraków

Opinie o Przedszkole Malinka

anonim 2011-08-21 12:50:16
A ja mam zupełnie odmienne zdanie, bo ja tam mam dziecko i właśnie w tym roku je wypisuję. Totalny brak profesjonalizmu, oszczędność na wszystkim.Nabrałam się. Przedszkole to miało bardzo złe opinie na przedszkolak.pl. ale panie zasze likwidowały wątek co również o nich świadczy.Nie byłam jedyną matką niezadowoloną.
Wera 2011-09-04 01:51:54
Zgadzam się- to przedszkole to prowizorka,słyszałam że właścicielki nie miały nic wspólnego z pedagogiką,nawet dzieci w tym wieku co przedszkolaki nie mają więc nic dziwnego że nauczycieka zadowolona skoro może robić co chce.
1
anonim 2011-09-17 01:40:41
przedszkole ok, male grupki mila atmosfera, niska cena. szkoda tylko ze nie ma placu zabaw przy przedszklu
1
anonim 2011-10-09 10:16:54
OK to jest tylko ta niska cena nic poza tym
gab 2013-05-24 10:22:00
nie zgadzam się kompletnie ! moje dziecko tam chodzi i jestem zadowolona. jest super!! panie też! gorąco polecam!
jol. 2013-06-11 19:59:33
Witam

ja również nie mogę powiedzieć że w 100 % jestem zadowolona, brak komunikacji, bardzo kiepskie żywienie i milion obietnic bez pokrycia !!!
1
grab 2013-06-13 22:38:12
może Pani podać wiecej szczegółów podnośnie funkcjonowania przedszkola
1
Monika 2013-07-02 22:04:52
Niestety nie mam dobrego zdania, nic się nie dzieje , jedna wycieczka w roku, 2 przedstawienia, oszczędności na wszystkim, nie spełnia moich oczekiwań, zabieRam córkę
Rodzic 2014-05-05 23:24:35
Przedszkole Malinka - poza infrastrukturą (tip top, dosłownie malina), to reszta jest do wymiany. Jak najprędzej dzierżawca/wynajmujący przedszkole musi się zmienić, bo poza pieniędzmi nie widzi tego, co jest najważniejsze: dobra dzieci. Fatalna komunikacja, arogancja(usunięte przez administratora) i wymieniać można tak bez końca. Kto ma tam dziecko, ten wie.
1
przedszkolanka 2014-09-05 12:47:41
Jako była pracownica nie mogę powiedzieć o tym przedszkolu dobrego słowa. Właściciele - poza dobrym wrażeniem na rodzicach nie robią zupełnie nic, nie są zainteresowani tym, co dzieje się w grupach. Ważniejsze dla nich jest, by wychowawczynie dobrze umyły i odłożyły naczynia na odpowiednie miejsce niż to, by profesjonalnie zajmowały się dziećmi. Wielka rotacja wychowawczyń również nie wpływa dobrze na poczucie bezpieczeństwa dzieci. Sama mam dziecko i w życiu nie posłałabym go do takiej placówki!
1
mama 2014-09-15 14:26:29
Bardzo zastanawiające jest, że właściciele przedszkola sami nie zajmą oficjalnie stanowiska w stosunku do tych wszystkich wpisów.
opiekun 2014-09-15 14:31:09
A można prosić więcej szczegółów?
arminka 2015-01-15 16:48:44
pewnie przyjmuja studentki ktore maja juz jakies dosiwadczenie ? na tka pytam bo nie wiem czy jest sens aplikowac tam do nich i im glowe zawracac . prosze o informacje w tym temacie bo na prawde nie chce marnowac czasu na bezsensowne dzialania. z gory dziekuje za pomoc mam nadzieje ze pozytywnie to sie zakonczy.
1
Wółek 2015-01-31 16:38:53
Przedszkole Malinka działające w Krakowie jest miejscem gdzie co roku oferują miejsce dla 42 dzieciaków. Odnoszę wrażenie, że ilość przedszkolanek zatrudnianych w przedszkolu będzie wykładnią tego ile dzieciaków będzie zapisanych na zajęcia. Wiadomo jednak, że ta liczba będzie różna ze względu na duży stopień zachorowalności dzieciaków.
Wika 2015-05-16 23:03:51
O których przedszkolach wy mówicie, bo widzę ,że mylone są dwa przedszkola

Malinka to w Krakowie i to w Mińsku Mazowieckim
Jek 2016-05-11 18:56:11
Przedszkole Malinka z tego co słyszałem to zatrudnia coraz to nowe osoby do pracy, bo wiadomo przeciez, że dzieci jest coraz więcej i więcej, co sprawia, że sytuacja rozwija się ciągle, jesli szukacie pracy polecam
Zostaw swoją opinię o Przedszkole Malinka - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Przedszkole Malinka