brak logo

Ultimate Fashion Sp. z.o.o

Warszawa

Opinie o Ultimate Fashion Sp. z.o.o

Kate 2009-11-30 15:43:26
Aż się dziwię że w firmie UF tak mało płacą 1600zł brutto(1180zł) netto.Nawet sympatyczna atmosfera,ale wymagania typu nie można się opierać,rozmawiać,cały czas układać towar w porównaniu do płacy są nieadekwatne.Naprawdę jak można tak wykorzystywać???
vvvvvvvv 2010-03-07 18:05:13
nie 1600 a 1500 a wymagania jak by placili 2500
to oszusci
??????????? 2010-03-18 11:36:00
i trzeba lizać [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] .....za taką kasę nigdy.....
anonim 2010-04-20 12:34:53
czy w każdym sklepie UF płacą 1500 brutto, bo jest ogłoszenie na sprzedawcę w mexx w galerii krakowskiej i nie wiem czy warto składać?
anonim 2010-07-13 17:13:44
nie warto otwierają� nowe marki,a nie dbają� o pracownika....
anonim 2011-03-30 22:49:54
z tym lizaniem to szczera prawda..... ja nie liżę więc mam przefasolone.. :P
1
asdasd 2013-06-21 20:08:00
Ogólnie UF to tragedia : c
syrysy 2013-07-05 16:14:08
Area menadżerowie to niz w porównaniu z Brandami. Tym to trzeba do stóp się pokładać, skakać na jednej nodze, a i tak ich nie zadowolisz. W Ultimate Fashion szacunek to pracownika to pojęcie względne i elastyczne. Wolałbym sprzątać kible w metrze niż cały czas tam pracować
opinia 2013-07-27 13:26:30
Brand Manager Aldo to totalna porażka.... kobieta za pracę by się wzieła a nie botoks w mózg wciskała
1
odp 2013-07-27 13:31:22
anonim - 2013-05-30 23:45:55

znam tą firmę bardzo dobrze :) mój kolega pracował tam w biurze. 1500 brutto to faktyczni niskie stawki, ale macie chyba prowizję od sprzedaży, premie? podstawy w sklepach zawsze są niskie. Czy firma oferuje uniform, rabaty? jak nie to klapa
1600brutto to żenada... premia jest ale mała jeśli pracujesz w mniejszym mieście. Buty są ale po 1 miesiącu się rozwalają. Uniform był ale kiedyś. (usunięte przez administratora)NIE UMIE NOWEGO WYWALCZYC.....nie polecam... chyba że lubisz dawać się gnoić przez (usunięte przez administratora)
Kania 2013-07-27 20:09:13
Najgorzej w Espricie. W Złotych zmieniają całą obstawę, bo tak. Najłatwiej wywalić każdego.
hjmn 2014-12-06 00:34:31
hej jak mozna opisac organizacje tej firmy ? czy atmosfera jest miła pomiedzy wspólpracownikami mozna liczyć na pomoc w kazdej sytuacji? czy jest mozliwość awansu jak przebiega ściezka kariery ? Czy praca na tym stanowisku wiąże się z dużą samodzielnością w działaniu? z góry dziekuje za odpowedz pozdrawiam serdecznie
Joe 2014-12-08 00:00:34
Czyli jest około 1200 bez premii. Nie można się opierać i trzeba towar układać??Toż to skandal!!Może jeszcze ktoś napisze że trzeba "dzień dobry" klientom mówić? Ludzie ogarnijcie się!Wiem że 1200 zł to nie jest dużo ale to jest stanowisko sprzedawcy, tutaj nikt nie wymaga od Was nie wiadomo jakiej wiedzy i umiejętności.Nie raz byłam w sklepach UF i rzadko spotykałam osobę która swoją pracą i zachowaniem by zasłużyła na większą pensję. Chcecie więcej to idźcie do sklepów typu Strellson, Pierre Cardin itp tam od progu trzeba wciskać klientom towar a jak ktoś wyjdzie bez zakupu to się gęsto trzeba tłumaczyć. Kasa lepsza ale takie łażenie za klientem i proponowanie na siłę jest strasznie męczące... i dla klientów i dla pracowników. A jeśli do twoich obowiązków należą "dzień dobry", "w czym mogę pomóc" i dbanie o porządek na sklepie to nie marudźcie ze 1200 to psie pieniądze i że wolicie kible szorować!
1
Gazela 2014-12-18 23:34:26
do JOE
A Ty w biurze pracujesz, ze tak sie wypowiadasz?! 1200zł to psie pieniądze! Sprzedawcy w złotych tarasach wchodzą ludziom w tyłek żeby cokolwiek kupili! A to bardzo sympatyczni ludzie. Pracuję w złotych w innym sklepie i czasami zaglądam do Aldo, zastanawiałam się dlaczego zawsze kogoś szukają do pracy. I oto już nam odpowiedź - bo firma nie ma za grosz szacunku do pracownika. Dziewczyny szukajcie pracy gdzie indziej, bo takich pieniędzy to chyba w żadnym innym sklepie nikt wam nie zaproponuje... Żenada i wyzysk!W Swatchu teraz kogoś szukają jak jesteście zainteresowane - 1800 netto! I w Zarze również szukają pracowników na pół etatu - ale spokojnie wyrobicie więcej godzin, a praca przyjemna.
xx 2015-01-10 09:18:30
Odradzam tą firmę płacą najniższą krajową bez premi, żadnych podwyżek nikt nie docenia pracowników jedynie maile od regionalnej która niech się cieszy ze jeszcze pracuje. Wymagania mają ale nawet na święta złotówki nie dają. Omijajcie tą firmę szerokim łukiem!!!
Kasia 2015-01-27 20:39:49
no coz jak czytam te opinie to nie wiem czy mowimy o tej samej firmie :P pracuje w river juz jakis czas i owszem kokosów nie zarabiam ale nie oszukujmy sie, w jakiej sieciowce mozna zarobic wiecej? jesli chodzi o atmosfere to jest super, mlodzi ludzie, wszyscy pozytywnie nastawieni... menadzerowie tez spoko, mozna z nimi normalnie pogadac, na luzie..nie ma problemu z zamianą dni czy godzin pracy, co do grafiku zawsze mozna się dogadac:) wiadomo ze wymagają od nas duzo ale chyba nie idziesz do pracy zeby postac sobie przez 8 godzin? trzeba skakac nad klientem owszem, ale z czasem jest to już naturalną rzeczą ..
gosc 2015-02-04 14:34:15
Wypłata wcale nie wzrasta. Nie ma żadnych bonów, nawet na Święta. Dodatkowa opieka medyczna to bajka tak jak wiekszość rzeczy w tej firmie.Zarobienie 2000 netto jest niemożliwe nawet w grudniu. Sklepy tej firmy miały już sporo kontroli z PIPu. Można trafić na fajny zespół, ale i tak ,,góra'' i jej chore pomysły popsuje wszystko.Jedyny plus to karta zniżkowa, ale zarobki są tak nędzne, że zbytnio z nią nie poszalejesz.
Justyna 2015-02-21 22:38:06
To prawda ze River Island nie będzie już w Polsce ?????
Ja 2015-08-12 23:11:48
Odradzam pracę w Aldo, zarobki naprawdę poniżej wszelkiej krytyki, w każdym innym sklepie płacą więcej a wymagania jak do butiku, którym Aldo nie jest i nie będzie. Towar z Chin, po tygodniu reklamacje. Kontakt z biurem ograniczony, w dodatku mało kompetentni ludzie. Szczerze to trzymajcie się z daleka .
dm 2015-09-23 23:32:08
Ja pracuję 3 miesiąc. Praca w sklepie jak każda inna, nie wiem czy jest w takowej coś pozytywnego (w aspekcie np. rozwoju, i to jakiegokolwiek). Minimalna krajowa + premie. U mnie w sklepie nie da się dociągnąć w miesiącu do 2000 na rękę, chociaż bardzo dużo sprzedaję. Warunki nie są takie złe, jest umowa o pracę, 30% rabatu, buty służbowe na każdy sezon, grafik rzeczywiście można nawet dopasować, przynajmniej u mnie w sklepie. Premia jest całkiem ok, 1,5% od twojego utargu - nie ma znaczenia czy miesięczny budżet jest wykonany czy nie, co jest zdecydowanie na plus. Z ilością pracy jest różnie, na magazynie można się naprawdę narobić, kartony z butami trochę ważą, plus 30-kartonowe dostawy. Często po 8h zmianie pada się na twarz. Przerwa 30 minut.
Podsumowując, ja swojej pracy nie cierpię, po prostu nie lubię pracy w handlu, ale obecnie nawet nie narzekam. Całkiem pozytywnie się zaskoczyłam. Nie umiem polecić albo nie, ale myślę że na ogólnie panujące na rynku warunki, jest całkiem ok.
1
Były pracownik 2016-02-26 23:45:26
Słuchajcie, rok temu pracowałam w salonie Esprit. Ogólnie pracy nie polecam najgorszemu wrogowi i pomijam fakt, że do tej pory nie otrzymałam umowy. Niestety firma nie przysłała mi PITa, w salonie nie mają pojęcia na temat gdzie mam się po niego zgłosić. Szukam namiarów do jakiegoś ich biura ale nie mogę znaleźć, wiecie gdzie mogę się zgłosić?
1
Daga 2016-06-15 09:43:19
Witam potrzebuje aktualnego maila i numer telefu do Ultimate Fashion jestem byłym pracownikiem river island i muszę się z nimi skontaktować w celu wystawienia Świadectwa Pracy
Daga 2016-06-15 09:43:35
Witam potrzebuje aktualnego maila i numer telefu do Ultimate Fashion jestem byłym pracownikiem river island i muszę się z nimi skontaktować w celu wystawienia Świadectwa Pracy
Daga 2016-06-15 12:37:23
No kurcze strona mi się nie wyświetla jak pisze maile nie dochodzą bo ich skrzynka pocztowa jest zapełniona i nie odbierają żadnych wiadomość (taki komunikat mi się wyświetla jak proboje wysłać wiadomość) jeden numer który zlazłam jest nie aktualny a na drugi dzwoniłam ze 100x i nic :-( ma ktoś jakiś pewny kontakt PILNIE potrzebuje pomocy
Daga 2016-06-15 12:37:38
No kurcze strona mi się nie wyświetla jak pisze maile nie dochodzą bo ich skrzynka pocztowa jest zapełniona i nie odbierają żadnych wiadomość (taki komunikat mi się wyświetla jak proboje wysłać wiadomość) jeden numer który zlazłam jest nie aktualny a na drugi dzwoniłam ze 100x i nic :-( ma ktoś jakiś pewny kontakt PILNIE potrzebuje pomocy
Daga 2016-06-16 06:51:19
No też jestem w szoku wyślę korespondencję na adres pocztowy bo nigdzie naprawdę nigdzie nie ma do nich aktualnego kontaktu ani telefonicznego ani mailowego.
Magda 2016-07-12 10:11:29
Tez mam problem z kontaktem z ultimate fashion, a rownież potrzebuje świadectwo pracy. Przejść sie osobiście, to nie taka łatwa sprawa - kawałek jest z Wrocławia do Warszawy. Daj znać, czy odpowiedzieli na list wysłany pocztą.
jacek 2016-07-12 10:28:23
Sprzedawca Konsultant jest u nich potrzebny i tutaj jest już pełna opieka nad klientami.
Zostaw swoją opinię o Ultimate Fashion Sp. z.o.o - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ultimate Fashion Sp. z.o.o