brak logo

IZIKOM Krzysztof Milczarczyk

Warszawa

Opinie o IZIKOM Krzysztof Milczarczyk

niezadowolony 2013-06-17 11:37:44
Właściciel to [usunięte przez moderatora], od razu widać jaki cwaniak i gbur. Kierownik ds Sprzedaży [usunięte przez moderatora] też stary wyga. Jeździ po salonach z własną kartą i umowy na siebie podpisuje. Ludzi na czarno zatrudniają na max miesiąc, wmawiając, że po okresie próbnym podpiszą umowę. Sprzęt którym handlują jest nieszanowany przez pracowników, rzucany, przekładany. NIE POLECAM.
4
były pracownik firmy 2013-06-26 00:35:31
Pracodawca to nie burak, aczkolwiek osoba nieuczciwa, na pytanie o otrzymanie umowy o pracę pracownik dostaje informację o tym czy to na pewno będzie mu potrzebne, bo przecież kiedyś będzie miał pracę w której będzie zarabiał więcej.
Brak szkoleń na początku pracy. Nowy pracownik jest stawiany od razu na stanowisku pracy , bez szkolenia i odpowiedniego przygotowania.
Traktowanie pracowników bez należytego im szacunku.
5
były pracownik 2013-07-24 14:44:00
Jeżeli chcesz zarobić dobre pieniądze w miłej atmosferze współpracowników to jest to firma właśnie dla Ciebie ale jeżeli liczysz na wyrozumiałego pracodawcę to od razu sobie odpuść. Szef to nikt inny lecz zwykły cham i prostak nie potrafiący rozmawiać jak człowiek z człowiekiem, często zastraszający zwolnieniem i ucięciem pensji. Wiecznie nie zadowolony z wyników i obsługi klienta. Nie potrafi docenić pracowników. Pisząc te słowa doskonale zdaję sobie sprawę z tego, że są one mocne. Niczego nie wyolbrzymiłem.
4
2013-09-04 00:42:43
Pan K to pewny siebie [usunięte przez moderatora] traktujący swoich pracowników jak zwykłego smiecia... Z tym zastraszaniem utraty pracy to czysta prawda ....dopóki są wyniki w sprzedaży jest ok,natomiast kilka dni ciszy i pan K pokazuje swoje prawdziwe oblicze....umowy są na pół etatu a oczywiście twój wymiar pracy jest jak na cały. Często z pensji są zabierane kwoty od tak dla lepszej mobilizacji w pracy,co jest oczywiście śmieszne .....telefony ,które są sprzedawane klientom wcześniej są otwierane i nieszanowane....można naprawde wiele pisać o pracy tam i traktowaniu pracowników
3
byly pracownik !!! 2015-06-06 20:32:18
Potwierdzam poprzednie wpisy. Właściciel P. Krzysztof prowadzi salony PLAY to pewny siebie gbór! Każde do siebie mówić "szefie", Prowadzi wewnętrzny mobing w firmie, wszyscy sie go boją, a nawet był przypadek o nabawieniu sie przez pracownika nadciśnienia! Daje umowy pierwszy miesiąc umowa stażowa bezpłatna, a jak się sprawdzisz to dostajesz normalną umowę. A przecież polityka w Play to mówić po imieniu, czuć się swobodnie, pracować w miłym towarzystwie. Tego brakuje w Izikomie!
OSTRZEGAM !!!!
3
Były pracownik 2015-07-08 14:24:13
Były pracowniku, co za idiotyzmy wyssane z palca wypisujesz.

Pracowałem w Tej firmie i nie było sytuacji, aby za okres nauki nie zostało Mi wypłacone wynagrodzenie.
Bardzo przyjaźnie właściciel firmy odnosił się do pracowników. Owszem zwracał uwagę akcentując popełniony błąd jest to naturalne, trzeba umieć przyjąć krytykę. Atmosfera w firmie była rodzinna i każdy do siebie zwracał się po imieniu. Czy uważasz, że mówienie po imieniu do pracodawcy jest właściwe, chyba lekka przesada z twojej strony, obowiązują jakieś zasady kultury osobistej, ale widocznie Ty byłeś innego dania.
Ponadto wynagrodzenie było wypłacane na czas, nigdy nie było opóźnień. Był wymagający, dzięki temu mogę teraz spokojniej pracować w obecnej pracy i pochwalić się tym czego nauczyła mnie praca w IZIKOM.
Mogę polecić tego pracodawcę.

Krytykując innych mógłbyś ocenić sam siebie, ale zawsze łatwiej jest oceniać innych niż samego siebie.

Podkreślę wypisujesz bzdury!!! Zarówno Ty jak również Twoi poprzednicy.
5
Pracownik(byly) 2015-07-24 19:03:28
Witam.
Popieram powyższe opienie o tej firmie. Ostatnia wypowiedz to na 99% Anna G. kierowniczka i prawa ręka samego właściciela. Tak jak widać po opinii tak też było widać po kontaktach z nią. Jak wchodził szef to lizała mu d... a jak tylko wychodził to nagadywała na niego na każdym kroku. Najciekawsze jej stwierdzenie(usunięte przez administratora)Ostatnio była sytuacją, gdzie przyszedł chłopak na na rozmowę, miał poczekać chwile na kierowniczkę po czym zapytał czy to izikom, i uciekł!
Pozdrawiam
4
gosc 2016-01-28 23:38:37
Pracowałam tam ok.rok , jak wspominam prace ???
Pierwszy miesiąc umowa śmieciowa - jakaś praktyka zawodowa
Następnie umowa o pracę na 3 msc , ostatecznie umowa o pracę na 3 lata .
Zarobki - pierwszy msc dostajesz kase za godziny nie uzgledniajac pierwsze 40h , póżniej dostajesz prowizje...
Ile zarabiasz ??? zależy w którym salonie pracujesz...Na samym poczatku mozesz pracowac w najlepszym a dzien pozniej w salonie obslugowym , gdzie pracownicy staraja sie ale nie sa doceniani - ale to nie jest wazne
2015 można było zarobić ok.2500-3000zł a nawet wieceja teraz jak masz 2000-2500zł to powinnes sie cieszyc:)
Ludzie w salonach przyjazni , choc czasami mogą być zawistni - ale nikt nie jest idealny :/
ocena przełożonych :
p.KM - potrafi Cie opieprzyc przy klientach , faworyzuje tylko 2-3 salony reszta dla niego to beznadziejni pracownicy co nic nie robia
p.AG -powoduje tylko zamieszanie , manipuluje pracownikami
prace polecam na 6 -8 MSCY dlaczego zdobedziesz ndoswiadczenie i bedziesz mogl isc do salonu własnego albo innej sieci komorkowej gdzie sie lepiej zarabia
4
Piotr 2016-05-02 13:11:10
Tak, @Liza firma płaci regularnie. To co piszą o właścicielu i kierowniczce, nie koniecznie musi być prawdą.
Ludzie są zawistni i sami nagadują na siebie, manipulują sobą, robią to bez sensu. Sami wprowadzają niepotrzebne zamieszanie.
Bye Bye Izikom! 2016-08-20 01:38:45
Dołączam się do grona byłych (na szczęście!) Pracowników firmy Izikom. Wszystkie poprzednie opinie negatywne o właścicielu i pseudo menagerce Pani A niestety są prawdziwe.Przez rok pracy doświadczyłem/łam,tak jak większość pracowników prob mobingu i psychicznego zastraszania ze strony właściciela. Gość uwielbia robić tzw "wjazd na psyche" zadając idiotyczne pytania w stylu "co zrobiłeś/łaś dziś w pracy przez 12 h Oprócz tego że zjadleś/łaś obiad?" (Przy duzym zainteresowaniu oferta Play wielu klientów oraz pracą papierkową ciężko byloby leżeć na hamaku) pomijam fakt że posiłki często jadało się w biegu, na stojąco i z przerwami,kawę wypijało zimną bo trzeba było wychodzić na salon żeby "rozładować kolejke"!Pytania te miały chyba wzbudzić w pracownikach poczucie winy,że mimo ciężkiej pracy przez 12 h i tak zrobiło się za mało... Pseudo menagerka (inaczej nie można jej okreslic) która "reklamowała" się jako merytoryczne wsparcie i opiekun konsultantów raziła w oczy brakiem podstawowej wiedzy w temacie oferty Play ,a kiedy "szef" ha ha tak faktycznie kazał się określać!(wystarczyłoby P.Krzysztofie) miał właśnie dzień wyładowania się na konsultancie, siedziała cicho jak mysz pod miotłą bojąc się o własny stołek.W salonie za plecami "szefa"czesto robiła jednoznaczne miny na jego zachowanie jednak głośno bała się powiedzieć wprost co o nim myśli (upust dawała sobie na spotkaniach integracyjnych). Może obawiala się podsłuchów? Bo to że właściciel stale z domu obserwuje przez kamery wszystkie salony i pracowników też przyszli pracownicy powinniście wiedzieć.Tak więc, niektórzy konsultanci mieli też poczucie winy, że robią sobie przerwę na jedzenie czy kawę i często z tej przerwy rezygnowali! Paranoja... Dużo by pisać o tej firmie ale szkoda nerwów i czasu! Ostrzegam tylko bo naprawdę można znaleźć pracę za 2500 czy 3000 tyś w Warszawie nie narazajac się na nerwice! Aha i jeszcze jedno, najprawdopodobniej wszelkie pozytywne opinie o tej firmie wychodzą spod pióra Pani pseudo menager która na bieżąco kontroluje to co na gowork o tej firmie piszą!
3
20 2016-10-17 22:24:23
a ta firma to w ogóle posiada już gdzies swoją stronę internetową? szukam ale nie mogę znaleźć:( plis help
Zostaw swoją opinię o IZIKOM Krzysztof Milczarczyk - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie IZIKOM Krzysztof Milczarczyk