brak logo

Medi - Call Jerzy Majchrowski

Dąbrowa Górnicza

Opinie o Medi - Call Jerzy Majchrowski

Janka 2011-03-01 12:48:32
Popieram,atmosfera wspaniała ,oby takich firm i pracodawców było więcej ,godna polecenia.
Krystyna B. 2011-03-02 03:16:48
Zgadzam się, że atmosfera w Medi-Call jest super. Firma rzetelna, solidna i pomaga wielu potrzebującym. Wiem bo z nimi współpracuje. Polecam.
Przedsiebiorca 2011-03-08 10:40:03
W firmie Medi-Call panuje bardzo miła atmosfera,konsultantki są profesjonalistkami w tym co robią. Pomogłem już kilka razy poprzez działalność tej firmy.Zawsze kontaktuje się ze mną ta sama osoba,czyli moje dane osobowe nie fruwają jak kartki na wietrze. Podziękowania z placówek którym pomogłem są miłym dodatkiem w mojej firmie i wiem ,że pomoc jest prawdziwa. GRATULUJĘ TAKIEJ ZAŁOGI.Życzę wielu ludzi dobrych serc.
anonim 2011-03-17 14:47:42
CO DO ROZWOJU ZAWODOWEGO , TO NIE WIDZE MOZLIWOSCI..DZIEWCZYNY SPOKO , ALE NIESTETY NIE WSZYTKIE, A I ZAROBKI MARNE. SA FIRMY TEGO TYPU GDZIE PŁACA LEPIEJ. I CIEZKO DOSTAC UMOWE O PRACE,
Teresa F 2011-11-23 14:05:41
Współpracuje z Firmą Medi-Call od jakiegoś czasu .Pomogłam wiele razy placówkom dla dzieci i dorosłych...zawsze Medi-Call rozlicza się ze mną rzetelnie fakturą vatowską a od Placówek otrzymuje podziękowania.Uważam,że pracownicy tej firmy wykonują bardzo profesjonalnie swoją pracę .Ta nowoczesna metoda pozyskiwania sponsorów dla Placówek Opiekuńczych niesie wiele pożytku ,uruchamia empatię społeczeństwa i pomaga. .Naprawdę należy Im się wdzięcznośc za ich pracę ....pozdrawiam i polecam taką formę pomocy ..[usunięte przez moderatora]
Karol.T 2011-11-23 14:15:50
Ludzka złośliwośc nie ma granic..jak mozna wypisywać takie oszczerstwa????.....gratuluje jadu
Karol.T 2011-11-23 14:20:41
Pozdrawiam pracowników Firmy Medi-Call ...jesteście super załogą
anonim 2011-11-26 11:56:25
Jak \\\"tkło\\\" to super( proponuję przećwiczyć pisownię)
Danuta F. 2012-01-16 17:32:43
Nie pewnie podeszłam do tej prośby ale pozwoliłam sobie sprawdzić u Dyrektora placówki dla której miałam udzielić wsparcia i ku miłemu zaskoczeniu Dyrektor a raczej Pani Dyrektor po dłuzszej rozmowie popłakała się mówiąć,że gdyby nie praca Pań z Medi-Call nie miałyby tekiego wsparcia miejscowi przedsiębiorcy nie zauważali problemów jej podopiecznych. Teraz wie,że są ludzie wielkiego serca. MIAŁAM ZASZCZYT DOŁĄCZYĆ DO TEGO GRONA I CZYNIĘ TO JUŻ 3 RAZ a Pani,która kontaktuje się ze mną jest niesamowicie ciepłą miłą osobą.NIE MA NIC ZA DARMO!!!!!DZIĘKI NAM PRZEKAZUJĄ PLACÓWKĄ NAJPOTRZEBNIEJSZE MATERIAŁY,ALE TEZ PONOSZĄ KOSZTY TELEFONY,PRĄD,LOKAL I ICH PRACA!!!!!!OPAMIĘTAJMY SIĘ!!!TO JEST BARDZO CIĘŻKI KAWAŁEK CHLEBA. MY TEŻ NARZUCAMY MARŻĘ NA SWOJE TOWARY,PODNOSIMY KOSZTY UTRZYMANIA PRACOWNIKÓW.KAŻDY MUSI ŻYĆ A JAK MAMY TAKIE MOŻLIWOŚCI TO POMAGAJMY!! POWODZENIA MOJE MIŁE PANIE!
JA SIE PRZEKONAŁAM I MAM POTWIERDZENIA AKCJI -PODZIĘKOWANIA OD DYREKTORÓW PLACÓWEK czyli dotarło wszystk
Romana2012 2012-11-22 19:44:35
Jestem pracownikiem firmy i odpowiem temu Panu co stawia nam zarzut , że nie jesteśmy uczciwi do końca .Cała prawda jest taka, że gdybyśmy chcieli ukrywać ceny ,nie otrzymywalibyście Państwo faktur .Zmyślać na temat złej sytuacji w Placówce dla których prowadzimy akcję też nie możemy ,bo czuwa nad nami Pani kierownik,więc takie określenie , że\\\" jest bieda \\\"nie ma racji bytu, bo kierowniczka wszystko słyszy i dostałybyśmy po uszach ,za mówienie kłamstw ,a także gdyby dostała telefon od Sponsora Siostra dyrektor Placówki to byłoby jej bardzo przykro , ponieważ rzutowałoby to na jej niegospodarność w rezultacie konsekwencje mogłyby być nie miłe.Proszę uważnie nas słuchać ,to nie będzie tego typu zarzutów. Placówki nie są biedne ,nigdy tak nie mówimy ,bo to nie prawda , bardzo dobrze sobie radzą pomimo trudnej sytuacji w kraju . a za zaoszczędzone pieniążki mogą kupić żywność ,opał czy droższy sprzęt medyczny. Jestem ciekawa, czy choćby jedna osoba wypowiadająca się negatywnie o naszej pracy i sposobie pomocy, była w takiej placówce np. Zakładzie Leczniczym czy Domu Pomocy Społecznym czy zna ogromne potrzeby jakie wynikają z utrzymania i pielęgnacji dzieci czy osób dorosłych ,przypuszczam,że nie ,bo nie byłoby tego tematu ...czy ludzie pomagają sami od siebie czy nasz telefon uruchamia taką pomoc, czy ktoś wie , że Oni potrzebują pomocy ?..Pozdrawiam i proszę o głębokie przemyślenia na temat swoich wypowiedzi Medal ma dwie strony , a my Polacy mamy taką naturę , że wszędzie węszymy podstęp ,chciwość i nieuczciwość.
aleksander 2014-09-01 17:24:53
Od pewnego czasu w miarę możliwości wspieram MEDI-CALL w jej pożytecznym działaniu. Na przekazane środki otrzymuje fakturę z załączonym szczegółowym zestawieniem materiałów przekazanych potrzebującym /wcześnie dok. pro forma/. Potwierdzają to podziękowania bezpośrednio od otrzymujących wsparcie. Dzwoni zawsze ta sama osoba więc znany mi już głos upewnia , że to telefon z MEDI-CALL. Niestety oprócz uczciwie pośredniczącymi /tu MEDI-CALL/pomiędzy dawcą a potrzebującym żerują pozbawieni skrupułów naciągacze . Dotację chcą odbierać bezpośrednio przez wysłannika bez potwierdzania odebranej kwoty /tego już nie raz doświadczyłem/. Moja pozytywna opinia o MEDI-CALL jest dla tych którzy chcą mieć pewność, że nie finansują oszusta.
Uważny 2014-09-22 21:16:16
Gamoniu, (pieszczotliwie), oni nie sprzedają żadnych ubezpieczeń medycznych i nigdy tego nie twierdzili ani nie ogłaszali! Coś Ci się pozajączkowało! Zanim palnie się taką bzdurę warto uważnie "wejść" w temat. Pozdrawiam - Uważny
bea245 2015-01-05 20:55:11
Proszę o kontakt z firmą ,telefon i adres dostępny na stronie internetowej firmy,(a jeśli pani pomagała to i na każdym dokumencie jaki pani od nas otrzymała ) osoba kompetentna rozwieje pani wątpliwości i odpowie na pytania.
pozdrawiam.
marysia 2015-02-24 22:26:13
Hej, ja również poszukuję pracy, pracowałam już zarówno na słuchawce w call center jak i jako fundraiser, także zapewne posiadam odpowiednie kwalifikacje, jak i mam już sporo doświadczenia. Możecie napisac, czy jest tu chociaż 10 złotych na godzinę i czy grafik jest do pogodzenia ze studiami wieczorowymi?
RACJONALNY 2015-04-09 14:32:46
Witam,
znam firmę MEDI-CALL znam również właściciela - co do działalności firmy - prawnie nie jest to FUNDACJA I STOWARZYSZENIE jest to działalność 1 osobowa która pomaga na rzecz potrzebujących - odpowiedź do ceny jaka Pani widzi na FV - wcześniej już to napisano - po stronie firmy są koszta wszelakie tel.biuro.ludzie itd. dodatkowo firma MEDI-CALL wystawia Pani FV na przekazaną kwotę!!! Jest pani"daroczyńcą" ale Fakturę kosztową pani chętnie przyjmie ? - ich działalność skupia się na zdobyciu pieniędzy na wskazany produkt/y do pomocy. Nie są firmą specjalizującą się w negocjacji zakupu towaru pod odsprzedaż a co za tym idzie zysk!! Firmy medyczne które sprzedają do MEDICALL mając świadomość co robią dobrego powinny oferować cenę adekwatną do sytuacji a wygląda to tak że oni zarabiają na tym najwięcej. Jak Uważa Pani że może kupić ten towar za 1,2 nie 12zł to proszę wysłać zapytanie do tej firmy i złożyć propozycję współpracy-pomocy w pozyskaniu lepszych cen!!!
Tyle ode mnie -- proszę się zastanowić co Państw robicie dla innych poza tym że z łaską czasem przekażecie pieniądze na które dostajecie FV i pdziekowanie za waszą dobroć!!
skonfundowana 2015-05-20 12:00:18
Próbowałam. Raz Pani nie potrafiła mi wyjasnić "dlaczego?" a potem nikt nie odbierał telefonu. Dziwi mnie też fakt , że nagle już nikt z firmy MediCalL nie zwraca się do mnie o pomoc i zakup środków.
Myślę sobie też, że gdyby mnie ktoś oskarżył o nieuczciwe działania to nie czekałabym na telefon tylko sama próbowała sprawę wyjaśnić.
Nie wierzę w firmę Medi-Call.
1
haha 2016-09-26 22:31:19
Niestety nieprzychylne komentarze na tej stronie giną :/
1
Am 2016-09-26 23:08:54
Wiesz co, nie wiem jak jest, ogólnie to wszystko wydaje się być w Medi - Call Jerzy Majchrowski w miarę w porządku, tak sądzę przynajmniej, pensje są dość duże
1
Zostaw swoją opinię o Medi - Call Jerzy Majchrowski - Dąbrowa Górnicza
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Medi - Call Jerzy Majchrowski