brak logo

Corporate Services Sp. z o.o.

Kraków

Opinie o Corporate Services Sp. z o.o.

polak maly 2011-11-24 16:30
chyba nie w tej związanej z impact managementem ;-)
man 2011-11-25 07:07
Jesli jest to firma związana Imact Management - uciekajcie...No chyba, że chcecie pracować za free :) Poczytajcie opinie na temat Impactu
Mała 2013-05-08 08:33
Praca tam to harówka, ale teraz wszędzie tak jest, więc to nie to jest powodem tak niskiej oceny.
Najgorszy jest szef. Facet ma paranoję, uważa, że wszyscy chcą go okraść i oszukać. Do tego niestety zdarza mu się bluzgać na pracowników.
Generalnie szef, który nigdy nie dotrzymuje złożonych obietnic, nie ufa nikomu i do tego jest chamem.
Omijajcie z daleka!

PS: Moja opinia dotyczy firmy tłumaczeniowej.
11
kandydat 2014-12-15 11:46
potwierdzam. Miałem styczność z tym panem, który w powierzchownym kontakcie biznesowym może być przekonujący i rzetelny. Niestety później okazuje się, że traktuje ludzi, albo potencjalnych pracowników jak śmieci, które powinny całować go po nogach za rzucone ochłapy. Niestety wówczas nie mogłem znaleźć opinii na temat tej firmy i zmarnowałem masę czasu wiążąc nadzieję na współpracę.
Jeśli ktoś ma paranoję, że wszyscy chcą go oszukać to świadczy niestety o nim, że sam ma takie podejście do ludzi i interesów.
6
Speedy Leoś 2015-09-23 16:34
Szef to cham jakich mało, traktuje pracowników z wyższością i bluzga na nich przy każdej okazji. Ogólnie praca tam to ciągła stresówka, a nawet gdy się starasz nikt tego nie docenia. Jeśli chodzi o samych pracowników to banda zastraszonych, biednych ludzi, którzy nawet boją się zapukać do pokoju pana i władcy, by nie zostać zmieszanym z błotem. Dodatkowo często nie płaci się rachunków na czas. Ponadto szef tej zacnej spółki jest naprawdę marnym fotografem :D Odradzam pracę/współpracę! Przy pracy w oborze będziecie lepiej traktowani :D
3
toma 2016-05-19 15:59
jako inżynier aplikacji mnie aciekawila ta oferta, jednka nie napislai nic o umowie, napisali zeby byc odpornym na stres, myslec logicznie, wiec zastaniam sie czy nie panuje tam jakis mobbing, skoro pisza o stresie?
Aneczka 2017-07-02 23:28
Jak kształtują się zarobki na stanowiskach supervisorów?
Aneczka 2017-07-02 23:28
Jak kształtują się zarobki na stanowiskach supervisorów?
dddd 2017-08-16 12:48
Pracowałam w tej firmie kilka lat. Dlaczego odeszłam? Słabo sobie radziłam ze stresem, a stresujących sytuacji przy zarządzaniu projektami, pilnowaniu terminów i przy bezpośrednim kontakcie z klientem pojawia się dużo. Praca w branży tłumaczeniowej jest dość trudna, czasem pracy nie ma i "pilnujesz" komputera a czasem jest jej tyle, że nie wiesz w co ręce włożyć, ale podejrzewam, że w ten sposób działają też inne branże. Co do zarobków, to wszystko jest jasno określone, nigdy nie miałam z tym problemów, wszystko na czas, bonusy świąteczne, podwyżki itd. Co do atmosfery, to wszystko fajnie, pracuje tam świetny zespół, ludzie są przyjaźni i pomocni, można zaryzykować stwierdzeniem, że panuje tam rodzinna atmosfera :) Co do szefa, to ja osobiście nie mam mu nic do zarzucenia, w sytuacjach trudnych zawsze pomagał, wspólnie opracowywaliśmy plan działania. Szef to typ choleryka, nawet jak pojawiały się jakieś konflikty i pokrzyczał, to potem stawiał na rozmowę i rozwiązanie problemu.
Zostaw swoją opinię o Corporate Services Sp. z o.o. - Kraków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Corporate Services Sp. z o.o.