brak logo

Bafesto Sp. z o.o.

Stryków

Opinie o Bafesto Sp. z o.o.

admin 2015-08-19 05:19
Masz za sobą rekrutację w firmie Bafesto Sp. z o.o.? Opowiedz o tym na naszym forum.
14
Zyczliwy 2016-03-04 15:32
Witam Pracowalem kiedys w Bafesto Nie polecam firmy Male zarobki bardzo nie przyjemna atmosfera kierownictwo nie ma pojecia o logistyce magazynu .
Tak zwany [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br /> Nie polecam firmy male zarobki!!
8
xxx 2016-03-04 15:34
Nie polecam firmy Male zarobki wielkie oszczedniosci dla pracownikow a kierownictwo nie zaluje pieniedzy na przyjemnosci prywatne
Zła atmosfera w pracy
9
Expresso 2016-04-19 15:47
Moje zdanie na temat firmy Bafesto jest bardzo obiektywne
Nie polecam tej firmy Katastrofa przy tej firmie to Bajka
8
workk 2016-06-02 19:13
Pracowalam/lem przez krotki czas w tej firmie i zgadzam sie z opiniami w/w
Bardzo ale to wręcz nędzne zarobki brak pojecia o potrzebach pracownikow logistyka produkcyjna nie istnieje Praca w wekeendy dla chetnych a wedlug dyrekcji wszyscy sa chetni i musza przyjsc
NIE POLECAM FIRMY
10
qwerqwer 2016-09-23 17:31
Nie polecam firmy Pracuje już w niej ponad 8 lat i zamiast lepiej jest gorzej
W innych firmach w okolicy pensje ida w gorę a w tej firmie wrecz odwrotnie
Jeszcze raz nie polecam chyba ze czlowiek chce pracowac w obozie pracy za marne pieniadze
9
Uprzejma 2016-10-20 13:17
Nie polecam firmy Bardzo slabe zarobki W okolicy wiecej innych firm ktore maja duzo lepsze zarobki nie mily klimat pracy
9
Od do 2016-10-20 13:28
Nie polecam firmy Male zarobki
8
Expresso 2016-10-20 15:07
Nie polecam tutaj praktyk Niczego sie nie nauczysz a i jeszcze pewnie Ci nie zaplaca
7
Ola Samosia 2016-10-21 12:55
Moja opinia na temat firmy Bafesto jest negatywna Odradzam państwu zatrudnienia w tej firmie
9
Ania Mania 2016-11-04 12:53
Firma bardzo marna dyrekcja wymaga a nie płaci
Zgadzam sie z opiniami wyżej
5
Byla Nowa 2016-11-08 12:45
Witam
Bylam na rozmowie w tej firmie i szczerze mowiac tak marnych i nedznych warunków nigdy mi nikt nie zaproponowal
Hałas straszny NIE POLECAM FIRMY
8
Kasia ?Basia 2017-01-26 15:19
Firma nie do polecenia Zarobki marne Zero szacunku do pracownika KIEROWNICTWO robi co chce
5
Niedoszla 2017-02-03 12:34
Nie polecam firmy byłam na rozmowie i zaproponowali mi bardzo niskie zarobki
Opinie o tym magazynie sa fatalne Bardzo duzo pracy a wyplaty marne
5
Biały murzynek 2017-05-31 08:53
Najgorsza firma niemiecka jaką znam. Totalny wyzysk pracowników. Kierownictwo zmienia się jak skarpetki. Dyrekcje interesują tylko zyski A pracowników mają za śmieci. Zero szacunku do ludzi. Zakładem rządzi p.Dorotka co niby się na wszystkim zna A Kur ... To u niej co drugie słowo. Większość pracowników rozgląda się już za nową pracą. Bafesto pójdzie na dno jak Titanic.Brawo oby tak dalej p. Dorotko.
10
Do Pana prezesa Bafesto i spółki... 2017-09-08 14:39
Codziennie wcześnie rano, mała mrówka przybywała do pracy i natychmiast rozpoczynała wykonywanie swoich obowiązków. Produkowała dużo, a to co robiła dawało jej satysfakcję.

Szef lew był zdumiony widząc, że mrówka pracuje bez nadzoru. Pomyślał więc, że jeśli mrówka może wytwarzać tak dużo bez nadzoru, to czyż nie wytwarzałaby jeszcze więcej, gdyby miała nadzorcę?!
Zatrudnił więc karalucha, który posiadał szerokie doświadczenie jako nadzorca i znany był z pisania znakomitych raportów.
Pierwszą decyzją karalucha było wprowadzenie systemu kart zegarowych. Potrzebował także sekretarki, by pomagała mu pisać i drukować raporty oraz pająka do zarządzania archiwami i monitorowania wszystkich rozmów telefonicznych.

Lew był zachwycony raportami karalucha i poprosił go o sporządzenie dodatkowych wykresów, w celu opisania tempa produkcji i przeanalizowania trendów tak, by mógł je wykorzystać w prezentacji na zebraniach Zarządu.
Tak więc karaluch musiał kupić nowy komputer, drukarkę laserową i zatrudnić muchę do prowadzenia działu informatyki.

Mrówka, kiedyś tak produktywna i zrelaksowana, nienawidziła nadmiaru nowej papierkowej roboty i spotkań, które zabierały jej większość czasu.
Lew doszedł zatem do wniosku, że nadszedł czas mianowania osoby kierującej działem, w którym pracowała mrówka.
Stanowisko dał więc cykadzie, której pierwszą decyzją był zakup do biura nowego dywanu i ergonomicznego krzesła. Nowy kierownik cykada, również potrzebowała komputera i osobistego asystenta, którego wzięła ze sobą z poprzedniego działu po to, by pomógł jej przygotować Strategiczny Plan Optymalizacji Kontroli Pracy i Budżetu.

Dział w którym pracowała mrówka stał się smutnym miejscem, gdzie nikt się już nie śmiał, za to wszyscy byli nerwowi. W tym samym czasie cykada przekonała szefa lwa, co do absolutnej konieczności przeprowadzenia badania środowiska pracy.

Po przeglądzie kosztów funkcjonowania działu mrówki lew stwierdził, że efektywność uległa znacznemu zmniejszeniu. Zatrudnił więc sowę, prestiżowego i znanego konsultanta, by ta przeprowadziła audyt i zaproponowała rozwiązania.
Sowa spędziła w dziale trzy miesiące i przygotowała ogromny, wielotomowy raport, kończący się następującym wnioskiem: “W dziale jest przerost zatrudnienia”.

Zgadnijcie, kogo lew zwolnił jako pierwszego?
Oczywiście mrówkę, gdyż wykazywała „brak motywacji i negatywną postawę”.
4
Zostaw swoją opinię o Bafesto Sp. z o.o. - Stryków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bafesto Sp. z o.o.