brak logo

Bafesto Sp. z o.o.

Stryków

Opinie o Bafesto Sp. z o.o.

admin 2015-08-19 05:19
Masz za sobą rekrutację w firmie Bafesto Sp. z o.o.? Opowiedz o tym na naszym forum.
10
Zyczliwy 2016-03-04 15:32
Witam Pracowalem kiedys w Bafesto Nie polecam firmy Male zarobki bardzo nie przyjemna atmosfera kierownictwo nie ma pojecia o logistyce magazynu .
Tak zwany [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br /> Nie polecam firmy male zarobki!!
8
xxx 2016-03-04 15:34
Nie polecam firmy Male zarobki wielkie oszczedniosci dla pracownikow a kierownictwo nie zaluje pieniedzy na przyjemnosci prywatne
Zła atmosfera w pracy
9
Expresso 2016-04-19 15:47
Moje zdanie na temat firmy Bafesto jest bardzo obiektywne
Nie polecam tej firmy Katastrofa przy tej firmie to Bajka
8
workk 2016-06-02 19:13
Pracowalam/lem przez krotki czas w tej firmie i zgadzam sie z opiniami w/w
Bardzo ale to wręcz nędzne zarobki brak pojecia o potrzebach pracownikow logistyka produkcyjna nie istnieje Praca w wekeendy dla chetnych a wedlug dyrekcji wszyscy sa chetni i musza przyjsc
NIE POLECAM FIRMY
10
qwerqwer 2016-09-23 17:31
Nie polecam firmy Pracuje już w niej ponad 8 lat i zamiast lepiej jest gorzej
W innych firmach w okolicy pensje ida w gorę a w tej firmie wrecz odwrotnie
Jeszcze raz nie polecam chyba ze czlowiek chce pracowac w obozie pracy za marne pieniadze
9
Uprzejma 2016-10-20 13:17
Nie polecam firmy Bardzo slabe zarobki W okolicy wiecej innych firm ktore maja duzo lepsze zarobki nie mily klimat pracy
9
Od do 2016-10-20 13:28
Nie polecam firmy Male zarobki
8
Expresso 2016-10-20 15:07
Nie polecam tutaj praktyk Niczego sie nie nauczysz a i jeszcze pewnie Ci nie zaplaca
7
Ola Samosia 2016-10-21 12:55
Moja opinia na temat firmy Bafesto jest negatywna Odradzam państwu zatrudnienia w tej firmie
8
Ania Mania 2016-11-04 12:53
Firma bardzo marna dyrekcja wymaga a nie płaci
Zgadzam sie z opiniami wyżej
5
Byla Nowa 2016-11-08 12:45
Witam
Bylam na rozmowie w tej firmie i szczerze mowiac tak marnych i nedznych warunków nigdy mi nikt nie zaproponowal
Hałas straszny NIE POLECAM FIRMY
6
Kasia ?Basia 2017-01-26 15:19
Firma nie do polecenia Zarobki marne Zero szacunku do pracownika KIEROWNICTWO robi co chce
4
Niedoszla 2017-02-03 12:34
Nie polecam firmy byłam na rozmowie i zaproponowali mi bardzo niskie zarobki
Opinie o tym magazynie sa fatalne Bardzo duzo pracy a wyplaty marne
3
Zostaw swoją opinię o Bafesto Sp. z o.o. - Stryków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bafesto Sp. z o.o.