brak logo

World-Tel Rafał Przybylski

Wrocław

Opinie o World-Tel Rafał Przybylski

anonim 2011-11-15 11:44:36
Nie mam zastrzeżeń do pracy w tej firmie. Atmosfera czasem bywa zakręcona, ale wynika to, że trzeba wiedzieć jakie decyzje się podejmuje. Szefowie są normalnymi ludźmi, którzy umieją zrozumieć pracownika. Z dotychczasową ekipą ludzi, jakimi pracowałem w tej firmie relacje były pozytywne. Polecam, konkretna praca za konkretną płacę.
krzychu 2012-01-05 19:56:30
Mhm...a skad dziewczyna wie jak jest w worldtel. Atmosfera nie mila. Szefowie maja manie wielkosci...i sa najmadzejsi i wiecznie spiskuja ze olradani. Placa nedzna. Tak bylo, chyba, ze teraz jest inaczej...
byly 2012-01-06 12:12:05
No niestety...jak tam pracowalem to o urlop trodno sie bylo doprosic...z 21 dni dostaniesz 5 roboczyh...powiedza, ze to nie fabryka....pracujesz od 9:30 do 19 czyli niemasz zycia...i stara spiewka....ze mozesz isc na urlop ale niezarobisz....mowiac krotko...mlodym niepolecam....uciekajcie jaknajdalej...dobrze ze sie od tego uwolnilem...pracuje do 14....zyje...mam urlop, mam horobowe i jest git...a nie ze ktos zarabia moim kosZtem...naszczescie to juz nie moj film...takze ziomki stzezcie sie!
1
rudy 2012-01-09 17:19:35
smutne ale prawdziwe...ciekawe kiedy ktoś zrobi z nimi porządek...
Marta 2012-05-31 13:23:59
Witam ,

Byłam w tej firmie z telefonem , obsługiwał mnie chyba sam szef nie wiem , ale zostawiłam telefon , wchodząc po odbiór przypadkiem słyszałam jak to klienci są upośledzeni że pierdołami czas zabierają
blondi 2012-12-27 00:43:25
Szkoda gadac...to jak sie tam traktuje klienta mowi samo za siebie. Nie dalabym im telefonu do nsprawy...a o pracy nie wspomne...
RMF 2014-03-04 19:53:17
Witam. Firmy nie polecam !! (usunięte przez administratora)
Kermit 2014-04-03 12:12:37
Haha jak to czytam to aż żal, takie profile powstają właśnie dla takich niedorajd jak powyżej zeby mogli sie pożalić jak dla mamusi haha!!
Wy chyba życia ani dorosłości nie znacie wielkie halo ze jak pójdziesz na urlop to mniejsza wypłata, a powiedz mi "były" gdzie, w jakiej firmie czy korporacji gdzie masz system premiowy uwarunkowany od sprzedaży dostajesz premie na urlopie?? Naprawdę zabawni jesteście, no ale tak jest jak Polak tylko narzeka!!
Ja pracuje w dużej korporacji gdzie jest mega ciśnienie i presja, dlatego dziwią mnie te komenty. Z usług firmy korzystam od lat i taka atmosferę chciałbym mieć w swojej firmie. A jakby było tam zle to by ludzie po tyle lat nie pracowali. Nie ma to jak gorzkie żale na necie wylewać. Totalna dziecinada, a na opinie złodzieja trzeba sobie zasłużyć haha
Moje zdanie jest jedno, jak ktoś ma wątpliwości i sugeruje sie takimi opiniami to najlepiej niech sam sprawdzi i tyle, zawsze można zrezygnować po okresie próbnym bo tu info dla wszystkich powyżej coś takiego istnieje. Firma na prawdę wporzadku.
Idol 2014-04-16 14:06:39
Witam, pracowałem w tej firmie i nie wiem dlaczego wszyscy tak źle ją wspominają, ja nie miałem takich problemów wypłatę zawsze dostawałem w terminie z szefami zawsze można było się dogadać, wydaję mi się że ci którzy to wypisują musieli nabroić i teraz wylewają swoje gorzkie żale.
polonia 2014-04-24 00:30:56
Szef był spoko - o sobie nie mogę tego powiedzieć... Chyba go przeproszę jak przyjadę do Polski.
lady77 2015-01-29 22:44:20
ja również pilnie poszukuję pracy bo bezrobocie mnie trzyma coraz mocniej jak anakonda dusiciel. czy ktoś się może z was orientuje czy są teraz jakieś wolne miejsca pracy w tej firmie? będę bardzo wdzięczna jeśli nawet podacie źródło gdzie mogę znaleźć na bieżąco informacje o trekrutacjach w tej firmie?
1
Misiak 2015-03-31 05:08:04
Działalność Rafala Przybylskiego wydaje się być dobrze zorganizowana i poukładana. Tym bardziej że ktoś pisał wcześniej, że "szef spoko". Liczę na to, że jakbym tam dotarł do pracy to można byłoby się normalnie dogadać z szefostwem. Dajcie znać jakbyście to rozwiązali w najlepszy - optymalny sposób.
bojo 2016-05-15 16:23:14
Hej Wam. Kilku moich znajomych pracowało tutaj i do tej pory wspominają firmę dobrze. W związku z tym cięzko jest się naprawdę zgodzić z tym co tutaj wypisujecie. Co do umowy to raczej jest ona standardowa
Zostaw swoją opinię o World-Tel Rafał Przybylski - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie World-Tel Rafał Przybylski