brak logo

Inkas Dariusz Antos i Wspólnicy Spółka Jawna

Wrocław

Opinie o Inkas Dariusz Antos i Wspólnicy Spółka Jawna

Tim 2012-04-19 12:43:36
Opinia o tej firmie jest stanowczo na wyrost. Pewnie jeden z właścicieli wpisał sobie takie pochlebne komentarze. Jeśli ktoś lubi dostawać wypłatę ze sporym opóźnieniem, wysłuchiwać obietnic szefa (usunięte przez administratora)być poniżanym przez klientów tylko dlatego, że z braku chęci do działania szefostwa nie są dotrzymywane terminy realizacji zamówień, to polecam.
1
lbj 2013-08-21 15:26:50
Handluje na allegro i nie przestrzega zasad i praw. Informuje,że jest możliwość wymiany towaru , po czym zmienia zdanie nie dotrzymuje warunków umowy i po zapłacie nawet nie chce rozmawiać z klientem. (usunięte przez administratora)
1
john 2015-02-09 07:18:36
Prawda w 100% co pisze Ibj z dnia 2013-08-21. Myślę, że negatywów jest duuuuuużo więcej, ale chyba sa usuwane przez administratora. :(
1
Magdalena 2015-03-06 19:40:00
Najgorszy sprzedawca z jakim miałam do czynienia!!!! Nieuczciwy krętacz! Brak kontaktu ze sprzedawcą!! Brak zwrotu pieniędzy za zwrócone produkty!!! Stanowczo odradzam! Nie kupujcie u tej firmy i nie popełnijcie tego błedu co ja. Zakupu dokonałam pare miesięcy temu, a do tej pory ciągnie się ta sprawa! ODRADZAM!!
jerry 2015-06-25 13:56:16
do wszystkich poszkodowanych i oszukanych: przygotowujemy pozwy zbiorowe i indywidualne bo tez zostaliśmy oszukani przez firmę inkaspl. Poszkodowanych zapraszam do kontaktu jaro_2_you@hotmail.com Razem możemy zaradzić i wykluczyć oszusta z rynku.
Pablo 2015-11-09 18:35:50
mnie także oszukali,
coś się dzieje w tej sprawie?
Gazela i Pablo 2016-07-03 20:19:48
Nas też oszukano, towaru nie ma mimo wysłanych pieniędzy, kontakt czasem jest, różne numery telefonów i maile, sprzeczne informacje, najpierw że uszkodzony towar i nie moga go sprzedać, potem że wysłany... minęło kilka tygodni i nic
Zostaw swoją opinię o Inkas Dariusz Antos i Wspólnicy Spółka Jawna - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Inkas Dariusz Antos i Wspólnicy Spółka Jawna