brak logo

Optima Ochrona Leszek Grzyb

Dęblin

Opinie o Optima Ochrona Leszek Grzyb

anonim 2011-09-30 14:31:15
polecam, wypłata na czas, zero kar finansowych, nawet kasę szef pożyczył jak w dołek finansowy wpadłem. ogólnie to ludzkie podejście do człowieka mają.pracuję w innej branży ale jak ktoś do ochrony szuka to polecam u nich.
anonim 2011-10-03 08:21:54
Praca w porządku, chłopaki na obiektach też. ogólnie spoko się pracowało tylko wlasciciel wymagający. ciągle szkoli z teorii i testy robi i ogólnie to dużo wymaga. ale tak to nawet ok.
pracownik ochrony 2011-11-02 16:03:00
potwierdzam, właściciel wymagający. Ciągłe szkolenia, stanowczy. Ogólnie spoko. Pracowałem, trochę się dowiedziałem no i przeczytałem poradniki leszka. polecam szczególnie dla pracowników ochrony, którzy obracają się w temacie ochrony.
0000 2012-08-15 19:47:08
nie polecam, odradzam
Pracownik 2013-01-24 21:24:37
Dlaczego nie polecasz i odradzasz? Nawet pewnie nie byłeś pracownikiem firmy ani klientem to po co piszesz głupoty. Z firmy wywalono chyba z 10 osób- wszystkie za chlanie w pracy... dlatego nie polecasz? bo nie można pić alkoholu... zostań testerem wódki bo ochrona to nie dla ciebie
venom 2014-06-17 20:38:59
jedna z najgorszych firm ochrony !!!Rodzinna firma prowadzona przez szefa mającego ego większe niż wszyscy a tak naprawdę nadaje się do budki z lodami i jego brat co przystosowanie do życia kończy mu się w 4 ścianach domu , panikarz, odludek , krzyczy ,zadzi się a tak naprawdę jest zwykłym cieciem jak każdy kto pracuje w tej branży, szef zatrudnia alkoholików sam a później się dziwi !! kary finanse za byle co jak wszędzie !!oby jak najmniej takich firm na rynku!
Leszek Grzyb Właściciel Optima Ochrona 2014-06-19 11:35:13
Odniosę się teraz do komentarza powyżej. Widzę, że jest Pan słownym człowiekiem Panie (usunięte przez administratora)i zamieścił Pan komentarz na portalu. Szkoda tylko, że słowny Pan nie był jak zapewniał Pan, że wpadka(usunięte przez administratora)więcej się nie powtórzy. (usunięte przez administratora)
Leszek Grzyb Właściciel Optima Ochrona 2014-06-23 09:25:31
...co myślę, powinno rozwiać wszelkie Pana wątpliwości i zrozumie Pan, że Pana współpraca z firmą zakończyła się zanim się rozpoczęła tylko i wyłącznie z Pana winy. Tymczasem życzę Panu dalszych sukcesów zawodowych i pozdrawiam.
Ochrona? Dziekuje! 2014-06-24 14:14:49
Witam , bylem pracownikiem przez parę miesięcy w tej firmie (usunięte przez administratora)cuz ogulnie polecam inne firmy choć dużo jest takich firm jak OPTIMA OCHRONA ale na szczęście sa firmy które jeszcze maja normalne podejście do pracownika.
heh 2014-06-27 09:41:05
Pracowało wiele osób i każdy ma takie same zdanie NAJGORSZA FIRMA !!! (usunięte przez administratora)
Leszek Grzyb Właściciel Optima Ochrona 2014-07-03 18:13:57
proszę przestać pisać wciąż te same komentarze panie x bo pokuszę się o sprawdzenie ip komputera ... każdy zwolniony pracownik został złapany na spożywaniu alkoholu w pracy więc jeżeli uważamy najgorsza firma bo niestety nie da się pić alkoholu to trudno. pozdrawiam
2
heh 2014-09-05 11:46:13
a ja Panie Leszku pokusze sie o zgloszenie tego na policje bo jako obywatel nie ma Pan prawa tak zrobic ze bedzie Pan sprawdzal ip i prawciwalem troszke w tej firmie i wiem jak to wyglada od srodka prisze sie nie wybielac na forum bo niepamiera Pan jak zatrudnil pare alkoholikow i znal Pan ich z poprzedniej firmy i dajac im stawke 4,5 na godzine i trzylmal ich na objekcje biurowy i na nasze pilnowabie ich a Pan napychal sobie kieszenie hajsem i nie liczac ze te osoby prciwly naczarno .Dziekuje
takitam 2014-09-08 11:58:23
Stary, jakoś nie wierzę za bardzo, że jesteś abstynentem. Zbyt dużo literek Ci się myli. Jak, wytrzeźwiejesz to napisz coś jeszcze raz, może da się zrozumieć co tam piszesz. Pozdrawiam.
1
supercieć 2014-09-22 12:24:33
Naprawde zeby ta firma byla w miare normalna to bym przymknol oko ale co jest najsmiesniejsze wlasciciel sam niestroni od alko widzialem na wlasne oczy ze browarek musi byc codziennie zreszta sam sie chwalil ze jak byl kordynatorem w innej firmie to "zeby sie odstresowac 0,5 l bylo prawie codziennie" mydlic oczy Panie Leszku to moze Pan innym nie bylym pracownikom zreszta kto jest kumaty i zna ta firme to wie o co chodzi zatrudnianie alkoholikow a puzniej sie dziwi ze ludzie pija na objekcie ale cuz dziala i minimalna stawka to Pan Leszek lubi najbardziej napychanie sobie kieszeni hajsem i wieczne nazekanie ze jej nie ma.Dziwie sie ze jeszcze nikt nie zrobi pozadku z ta firma na drodze prawa ,ach w tej firmie to wiekszosc osub pracuje na czarno albo na umowe na 100 zl wiec omijajcie ja jak najdalej wiem co muwie!!!
wladek 2014-09-29 09:57:06
Potwierdzam firma krzak!!!! szef karze sam płacić za siebie podatki nawet jak masz umowę na 100 zl !!!Ludzie Uważajcie na ta ala firmę szef to manipulant oszukuje Państwo na podatki i ludzi , a to jeszcze nie wszystko jego brat to obłąkany jest ciec a zna się na wszystkim , mądrala i człowiek nie przystosowany do życia!!!no ale ma 33 lata i nigdy nie miał kobiety wiec tacy ludzie tam pracują
wladek 2014-10-01 14:38:57
tyle ile on płaci i każdy 38 % jeśli jesteś dorosły, 19 % do 26 lat jeśli jesteś studentem zaocznym czyli w tej firmie nie dość ze jesteś traktowany jak papierek to jeszcze jak byś powiedział do Leszka wes mnie zarejestruj na wszystko co zarobie to nie ma problemu ,tylko z 1,5 tys dostaniesz ledwo co 900zl rozumiesz???
W Optimie to jego braciszek może ma umowę o prace i nie dajcie się oszukać ze zarabia tyle co inni!!!Omijajcie to z daleka i nikt nie powie ze tam jest inaczej bo tak jest !!Napisz , zadzwoń, przekonaj się ...Tu sa zatrudnieni sami na czarno albo na umowę o 100z zl wiem bo pracowałem
wladek 2014-10-23 09:14:07
jest tam tak nadal ,nic sie nie zmienilo, chcesz to idz Twoja wola tylko zebys puzniej nie plakal ak bedziesz odchodil bo niewytrzymasz tam
były pracownik 2014-10-29 15:06:52
Pochodzę z Dęblina i niestety pracowałem tam chwilkę zanim zostałem policjantem muszę powiedzieć , że tak jest jak inni opisują... jest to smutne lecz prawdziwe umowa śmieciowa i to na 100 zł lub nie masz umowy i pracujesz na czarno , słyszałem ze nawet pracowali w Optimie ludzie z prawomocnymi wyrokami...Leszek to szef tragedia !!!i Tyle bo więcej to można esej napisać o nim i firmie!!!
samson 2014-11-05 22:43:52
Optima ochrona ... raczej pomyłka, bo ochrona to nie jest ,czy muszę to potwierdzać ze Leszek zatrudnia alkoholików chyba nie!!! Poprzednie komentarze mówią wszystko
Leszek 2014-12-07 15:39:56
Przeczytałem właśnie te bzdety co wypisujecie... objekt tylko jedna osoba potrafi tak napisać Panie OBJEKT :) no cóż chlanie i ćpanie nie przechodzi, no ale macie forum to sobie popiszcie głupoty. Panie Objekt daj Pan sobie już spokój zajmij się pracą bo to już jest śmieszne. Panie z Dęblina, żeś se Pan napisał zatrudniłem jedną osobę z dęblina... hmm kogo... Panie Milicjancie Pan lepiej napisze co u bracie i Pana Ministra bo pisać to tu można dużo ale jak Pan wie Panie Milicjancie też mam wiedzę jak zmieniacie sobie służby i jak otrzymaliście pracę:) teraz będziemy sobie publicznie wypisywać głupoty? GO WORK proponuję zmienić zasady wpisywania opinii bo jak wiecie żadna nie jest tu prawdziwa... no może w 1%. Jeszcze jedno Panie OBJEKT jak ciągle jeżdżę to jak piję? :) za kółkiem... może Pan zły że z Panem się nie chciałem napić PAnie OBJEKT... no cóż
Leszek 2014-12-07 20:58:32
jak widać po komentarzach i sposobie pisania oraz używania języka wypisuje je jedna i ta sama osoba, która ma zakończyła zlecenie z powodów a. narko, b. spożywania alkoholu w pracy(bo podobno można, reeds 2% usłyszałem, że to nie alkohol). Informuję również, że każdy podpisuje oświadczenie o niekaralności więc komentarze tutaj jak widać są niemiarodajne a wypisywane tylko z chęci zemsty za zwolnienie. Panie milicjancie ostatnio mi Pan rękę podał i nie mógł mi Pan w oczy powiedzieć co Pana boli? Tylko tak za plecami? Bardzo nie Honorowe. Panie Objekt co do Pana to jak pamiętam rozstaliśmy sie bo miał Pan problemy emocjonalne. Proszę mi teraz odpowiedzieć na pytanie Panowie Milicjant i Objekt... skoro byliście takimi super pracownikami to dlaczego Was zwolniłem? Bo pracodawca zwalnia dobrych pracowników??? Ponadto Panowie jak pamiętam to Wy do mnie przyszliście a nie ja do Was i Panie Milicjancie znamy się już 15 lat czy dłużej? To była koleżeńska przysługa i co, takiś Pan kolega? :) Panie Objekt Pan przyszedłeś do mnie z juwe z płaczem bo pana koordynator wyrzucił... wpadnijcie omówimy Wasze bolączki i może dojdziemy do konsensusu i jakoś będę mógł Wam pomóc. Pozdrawiam
piotrek3325 2015-01-31 16:52:16
Polecam w 100% a poradnik napisany przez Pana Leszka bardzo pomocny i na każde moje pytanie szybka i pewna odpowiedz a co do pracy polecam bardzo w porządku ludzie. ☺
1
uczeń 2015-06-02 02:23:27
powiem tak jeśli będzie okazija z tym panem się spotkać to będzie mi miło uściskać temu panu dłoń dużo się nauczyłem od tego pana jest bardzo mądrym i bym prosił jeśli właściciel przeczyta to wiadomość aby więcej było poradników na temat jak się wygrywa obiekty jak je obliczać . mam wielki szacunek dla tego pana . pozdrawiam serdecznie
WARSZAWIAK 2015-06-16 20:57:36
Właściciel firmy ochroniarskiej jest wysoce niekompetentny, traktujący swych pracowników w szeroko rozumiany niegodziwy sposób. Wykorzystuje w pełni nieznajomość kodeksu pracy przez zatrudnione osoby i na tym próbuje korzystać, a raczej wykorzystać swe zasoby ludzkie, które nieszczęśliwie podjeły zatrudnienie u tego pana. Pod wątpliwość należy również zaznaczyć inne elementy funkcjonowania "firmy". Właściciel to człowiek zarozumiały, bardzo wąsko myślący i to przekłada się na chybotliwy rozwój działalności. Odradzam podjęcia zatrudnienia.
Gal 2015-07-09 10:10:11
czytam te opinie, których jest hmmmm bardzo dużo... no tak. Firma mała rodzinna zatrudnia kilka osób z czego 80% składu od początku działalności w tym ja. Skąd tyle opinii??? Jeżeli cie nie zatrudnił to znaczy że masz małą wiedzą lub twoja buźka wskazuje że zaczynasz dzień od piwa. właściciel wysoce niekompetentny, zarozumiały wąsko myślący??? Z pewnością go nie znasz. pomaga pracownikom w sprawach prawnych, pomaga innym firmom, szkoli ludzi, od kilku miesięcy jest również prezesem klubu miejskiego, szkoli ludzi za swoje pieniądze, tworzy klub za swoje... możecie mnie obrzucać na forum bo pracuje u niego... nie piję i przychodzę do pracy. Ciekawi mnie dlaczego pracodawca pozbywa się super pracownika. Warszawiak piszesz głupoty. Z warszawy w firmie pracowały 3 osoby, pierwsza wyrzucona za żebranie na obiekcie i picie piwska na posterunku, druga to żona owego pana który razem z nią sobie imprezę zrobił, trzecia osoba to były mundurowy, który tydzień pracował ok. później no cóż ponad 4 promile. Człowiek, który wstaje rano i do nocy pracuje mając jeszcze czas na pomoc innym, a tu takie brednie.
Pracownik ochrony 2016-05-02 00:27:38
wiesz że straszenie zgłoszeniem na policję jest karane, w szczególności gdy tego nie zrobisz... Boże skąd takie łosie się borą...
pracownik ochrony 2016-05-02 00:34:56
chłopie skąd ty się wziąłeś? piszesz takie głupoty ze az zal czytac. prawo kazdy zna, jakie luki, jaka nieznajomosc...? znam Leszka osobiście i wypisujesz gościu takie pierdoły, że 100% jestem ewny ze go nawet na oczy nie widziałeś... wejdz sobie na jego profil i mysle ze nawet butów nie jestes godzien mu szorwoać szczególnie za te słowa. Leszku pozdrawiam, trzymaj się i nie daj idiotom
Bardzo Fajny Pan 2016-10-04 01:44:56
ja zarabiam prawie 2000 zl dziennie oh nie chcialem
Zostaw swoją opinię o Optima Ochrona Leszek Grzyb - Dęblin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Optima Ochrona Leszek Grzyb