brak logo

Kancelarie Prawne CLS

Warszawa

Opinie o Kancelarie Prawne CLS

ktoś 2009-11-24 21:23:56
Omijajcie z daleka tą Pseudo Firmę. Wyzyskiwacze i naciągacze.
maksi 2009-11-24 21:26:59
Takiego drogiego kredytu nie ma nigdzie na rynku. Prezes chce się szybko wzbogacić kosztem innych . Pracownik traktowany jak niewolnik. żadnego szacunku , żadnych praw. ŻENADA - OMIJAJCIE Z DALEKA :((
gość 2009-11-24 21:27:57
PORAŻKA:(((((((((((((((((
Obiektywnie 2009-12-14 23:21:50
Największy niezależny pośrednik kredytów samochodowych na rynku. Prawie 8 lat działalności. Jedne z najwyższych pensji handlowców. Może i czasami cena rynkowa (dla nie handlowców = drogo), ale napewno nie najdrożej.
Rafał 2010-05-06 10:19:20
Radze omijać z daleka ta firmę. Najdroższa oferta kredytu, jak i leasingu na rynku! Nie spotkałem się z droższą. Wystarczy udać się do dowolnego banku badz funduszu leasingowego, a na dzien dobry otrzyma się parokrotnie tańszą ofertę. Omały włos stałbym się klientem tejże firmy, i mocno przepłacił, ale na całe szczeście handlowiec z salonu przedstawił mi parę ofert, i każda z nich była tańszą o parę oczek. No cóz...pośrednik to pośrednik i nigdy nie bedzie tańszy wobec oferty banku. OSTRZEGAM!
Max 2010-05-10 14:45:50
Popieram na całej lini przedmówców. OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Marcin 2010-06-11 18:57:09
Gorzej drożej mniej profesjonalnie nie ma niż tam!
Pracownik 2011-01-14 19:43:41
Ha ha ha koń by się uśmiał. Pracownik jest traktowany jak niewolnik. Umowa jest to totalnie nie partnerska. Pracownik aby tam pracować musi podpisać co najmniej 3 weksle in blanco, które w momencie odejścia z pracy przez pracodawcę często są wykorzystywane. Nikt kto co odejść z tej firmy nie może tego zrobić, chyba że wpierw zrzeknie się uczciwie zarobiony pieniądzy, albo zapłaci kare tzw odszkodowanie na rzecz firmy. Sprawa do prokuratury. WSZYSTKICH OSTRZAGAM I DOBRZE RADZĘ OMIJAJCIE TĘ FIRMĘ SZEROKIM ŁUKIEM!!!!!!!!!
1
anonim 2011-01-29 20:43:31
Nosiłem się z zamiarem złożenia CV do tej Firmy. Wydawało mi się, że jest to Firma stabilna. Jak długo tam pracowałeś i o co dokładnie chodzi z niewypłacaniem zarobionych pieniędzy?
anonim 2011-02-08 21:11:17
Pracowałem zdecydowanie za długo. Nie polecam, chyba, że chcesz zostać niewolnikiem. Tak działają aby tylko napełnić swoją kiesę, a pracownika wyzerować do cna nie tylko fizycznie, a także psychicznie. W Biedronce lepiej.
Rudolf 2011-04-19 19:15:35
W każdej firmie lepiej niż w tej pod każdym wzgledem. Zarobków rozwoju atmosferty przełożonych. Co gorsze nieterminowe wypłaty. Moto: Co tu zrobić, aby nie wypłacić w całości uczciwie zarobionych pieniędzy. NIE POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bialy 2014-04-15 14:07:58
Przestrzegam przed współpracą z tą firmą jako ich pośrednik. Współpracowałem z nimi i problemy zaczęły się w momencie gdy chciałem przejść do innej firmy. Mają jakieś umowy lojalnościowe, problemy z wypowiedzeniem etc. Ogólnie NIE POLECAM !!!
marzenus 2014-05-29 16:56:12
Cieszę się, że przeczytałam opinie przed wysłaniem CV do tej firmy. Potrzebują pracownika biurowego na umowę zlecenie za 10zł brutto na godzinę, pieniądze niegodziwe zupełnie, ale trzeba się czegos podjąć w tym beznadziejnym kraju.
Miimi 2015-01-20 08:35:51
Witam, nowy rok mamy a przy tej okazji zastanawiam się czy w CLSie coś się zmieniło pod tym kątem. Chciałem zapytać czy warto w ogóle się do nich przyjmować, bo opinie są mocno podzielone. Powiedzcie proszę co oni dają na start i czego się można spodziewać po rozmowie rekrutacyjnej - w jakiej formie jest ona przeprowadzana?
Dadek 2016-05-12 23:19:57
Jest taka oferta pracy Partner do współpracy przy finansowaniu środków trwałych (samochody, urządzenia, maszyny) oraz ancelarie Prawne Centrum Likwidacji Szkód - nabór przedstawicieli i czym to się od siebie różni możecie mi powiedzieć jakoś czy niezbyt?
Zostaw swoją opinię o Kancelarie Prawne CLS - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kancelarie Prawne CLS