brak logo

Hart-Rol F.P.H. Jerzy Żelichowski

Węgierce

Opinie o Hart-Rol F.P.H. Jerzy Żelichowski

były pracownik 2011-11-07 05:56:56
praktycznie firma nie istnieje, mnóstwo pracowników się z nimi procesuje o wypłatę wynagrodzeń - tak ku przestrodze żeby ktoś w [usunięte przez moderatora] nie wdepnął;.
były pracownik 2012-02-02 21:38:35
[usunięte przez moderatora] był najlepszym szefem pod słońcem. Tą opinie potwierdzą wszyscy , którzy mieli przyjemność go znać i z Nim pracować. Szefowa też nie była zla. Zaufała nie temu co trzeba i dziś mozemy jej tylko współczuc i zadawać pytanie, gdzie jest teraz ta, ktora jej tak doradzała, czy wezmie ją teraz z dziecmi do siebie, skoro do tego doprowadziła? Bylismy jedną ,,rodziną,, i jedna osoba rozwaliła wszystko. Wszyscy wiemy kto. Żal
WOJTEK 2012-03-12 23:03:18
POTWIERDZAM [usunięte przez moderatora] BYŁ DOBRYM SZEFEM SZKODA ŻE TAK SIĘ TO WSZYSTKO POTOCZYŁO (sytuacja między małżonkami doprowadziła do początku upadku). PRZESZKADZAŁ NOWEJ WŁAŚCICIELCE NAJLEPSZY PRACOWNIK POZBYLI SIĘ GO I FIRMY NIE MA. SWOJE ZROBIŁO ŻYCIE PONAD STAN WYCIĄGANIE KASY Z FIRMY PRZEZ WŁAŚCICIELI NO I KIEROWANIE FIRMĄ PO ŚMIERCI JURKA TO BYŁO MISTRZOSTWO ŚWIATA OSOBY KIERUJĄCE TĄ FIRMĄ PO ŚMIERCI SZEFA POWINNY ZGŁOŚIĆ SIĘ DO PROGRAMU MAM TALENT W ROZWALANIU FIRMY .NO ALE JAK SIĘ NIE SZANUJE SPRAWDZONYCH LUDZI TO TERAZ MA SIĘ KOMORNIKA I DŁUGI DO KOŃCA ŻYCIA ps POROBILI Z LUDZI ZŁODZIEJI A KTO SOBIE KASĘ NABIJAŁ?? I PODWYZKI ZA BRAK WYNIKÓW DAWAŁ?? NAWET PITÓW NIE POROBILI TAKIE ZAPRACOWANE BYŁY RATOWANIEM I TERAZ LATAMY PO URZĘDACH BO CZASU NIE BYŁO NAM ICH WYSTAWIĆ niech Pani szefowa podzwoni po firmach to dowie się co o niej opowiadali ci co ją ratować mieli to zrozumie czemu tak szybko zbańczyła NIECH POLICZY ILE ZYSKAŁA NA REWOLUCJACH KTÓRE WPROWADZIŁA I MA PRETENSJE DO SIEBIE BO TO
1
lulu 2012-04-05 20:39:39
Racja!
xxx 2012-04-05 20:54:50
Właścicielowie wpsaniali, ale po śmierci Pana [usunięte przez moderatora]; licząca słupki\" zmanipulowała Właścicielke [usunięte przez moderatora], wykorzystała jej naiwność, łatwowierność,załamanie po śmierci męża i udawała dobrą osobę a w rzeczywistości Panią [usunięte przez moderatora] oczerniła przed całą Polską, bo od samego początku ją tylko zwodziła i okłamywała.
[usunięte przez moderatora] licząca słupki była chytra podstępna jak lis i nikt jej nie lubiał a co najśmieszniejsze to juz na samym początku podniosła koszty firmy gdzie już wtedy brakowało KASY!
Kazała zwonić dobrego pracownika, bo pieprzyła że ma własną firme, specjalnie tak mówiła aby tylko wyeliminować wroga!
[usunięte przez moderatora] prawda , bo żadnej firmy nie ma! Ha
Rozliczane było to samo 2 razy OC a dlaczego? Bo drugie było brane do kieszeni! A Ci co wiedzą to wiedzą któ brał.
A co do Pitów to tylko ŚWI ĘTA TRÓJCA sobie rozliczyła, zapewne bo jakby inaczej!!!!
Kobiet na URLOP WYCHOWAWCZY to już [usunięte przez moderatora] nie raczyła zgłos
xxx 2012-04-05 21:02:47
A kobiet \"\" PAPIERKOWA \"\"na URLOP WYCHOWAWCZY to już do ZUSU nie zgłosila i nawet nie raczyła poinformować!!! NO BO PO CO!! NIech się martwią!!

Żałosne!!
\"\"TRÓJCA ŚWIĘTA chciała się wzbogadzić na czyimś nieszczęsciu, tylko że chytry dwa razy więcej traci\"\" I zapewne kiedys wszystko się odwróci!
Fredek-pamiętliwy :) 2012-05-17 15:45:17
A kogo to obchodzi chyba tych co nie maja wlasnego zycia. niestety dzis jestes bogaczem, a jutro...dlatego trzeba w zyciu byc pokornym i znac we wszytkim umiar. jak ktos nie ma pojecia o interesach to sie nie bierze do tego trzeba inteligencji i wiedzy.
ZACHŁANNOSC nikomu jeszcze nie wyszla na dobre, a w tym przypadku nawet bardzo szybko i sprawiedliwie.
Irka 2012-05-25 22:15:09
Nowy Teściu Pani [usunięte przez moderatora] twierdzi że [usunięte przez moderatora] od kilku lat miała lepkie łapki na podwójnym ubezpieczeniu jak policzyli około 100 kawałków zarypała i że odpowie za to w sądzie ale czy Pani [usunięte przez moderatora] jest w stanie dochodzić prawdy i czy to jest prawda? faktem jest że omotała [usunięte przez moderatora]i tak wszystkich oczerniała że [usunięte przez moderatora] tylko jej ufała tak bardzo że przyjęła do pracy osobę(xxxl) która odeszła do konkurencji narobiła tym strat w firmie a potem wróciła ratować Hartrol i zaczęły sobie od podwyżek ratowanie Szkoda tej firmy każdy to teraz mówi dobrze się pracowało a takiego szefa jakim był Jurek nigdy nikt już z nas nie będzie miał a [usunięte przez moderatora] życzę aby zaczęła działać bo ma małe dzieci do wychowania
ela 2012-08-28 17:58:29
TERAZ TO JUŻ KOMORNIK WSZYSTKO SPRZEDAJE.
xxxx 2012-09-04 12:47:45
Nie ma co się dziwić wierzyciele i pracownicy chcą odzyskać swoje pieniądze, więc komornik wykonuje swoją pracę.
iwona@hartrol.pl 2013-12-03 07:19:10
MOŻE BYŁAM DLA WAS ZA DOBRA,CHODZI O MOJĄ DOBROĆ I MAM KŁOPOTY ALE I TAK WAM WYBACZAM-ŻYJCIE W ZDROWIU.A O ŚW PAMIĘCI MOIM MĘŻU JURKU NIE BĘDĘ PISAŁA IWONA.
adrian 2015-01-14 15:16:19
Widzę, że Hart-Rol nie ma tu zbyt wielu aktualnych komentarzy, może w takim razie ktoś napisać, co takiego dzieje się z firmą, czy działają stabilnie? Czy w ogóle jest możliwość znalezienia tutaj pracy, bo taka cisza może wskazywać na brak rotacji i tym samym rekrutacji, przynajmniej takie mnie nachodzą myśli. Pozdrawiam.
lica 2015-03-15 17:06:53
ale celem tego forum nie jest to ,aby kogokolwiek zachęcać do tego , aby ludzie przychodzili tutaj tłumnie i szukali sobie roboty.Celem jest to , aby pokazać ludziom na jaką firmą mogą trafić tutaj w Węgiercach. Hart-rol to często jedyna szansa dla wielu którzy pochodzą z okolicy, więc warto wiedzieć o firmie jak najwięcej
kira 2015-03-31 20:55:50
Tutaj masz 100% racji lica, bo przecież te Węgierce to naprawdę mała mieścina, ciężko z robotą i dla wielu ludzi stamtąd to właśnie hart -rol i ich produkcja opakowań foliowych bywa jedynym ratunkiem i zatrudnieniem. W sumie firma pewnie się cieszy bo nie ma problemów z pracownikami na żadnej linii,więc dla nie j to plus
Gosia :) 2015-05-06 18:35:48
NIE MA ŻADNEJ FIRMY HART-ROL TERAZ JEDYNIE W ZŁTOWIE JEST HART-FOL
erfg 2016-05-14 19:20:58
@Ula zawsze mozna tez sprobowac poszukac ich strony internetowej tam z cala pewnoscia beda informacje
Zostaw swoją opinię o Hart-Rol F.P.H. Jerzy Żelichowski - Węgierce
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hart-Rol F.P.H. Jerzy Żelichowski