brak logo

Zoolandia Wioletta Szewczyk

Częstochowa

Opinie o Zoolandia Wioletta Szewczyk

pol...były pracownik 2012-06-22 22:38:03
Atmosfera w pracy bardzo OK ale zarobki nie koniecznie
bez nazwisk 2012-07-01 22:41:47
polecam prace u Wioli :)
szefowa w porządku, chociaż czasem z humorami jak każdy :)
osoba godna polecenia.

pracuje u niej prawie 3 lata :)
w razie potrzeby zawsze wspiera, nie moge zle sie o niej wypowiadać.
jezeli jestes wobec niej wporządku ona tez bedzie.

pozdrawiam, pracownica.
... 2012-07-01 22:48:01
zarobki adekwatne do pracy.
pracujesz zarabiasz :)
były pracownik 2012-07-17 16:28:32
ok, zgadzam się pracujesz to masz i nie jest problemem zrobić 1500-1700 ale ja osobiście wole mieć wszystko na umowie a nie umowa na najniższą a reszta pod stołem na lewo , a prawda taka ze masz najniższą na umowie to tylko ty tracisz bo niższe składki emerytalne, rentowe itp. a pracodawcy to na rękę bo ma mniejsze koszty pracownicze :-(
STALY PRACOWNIK 2012-07-25 21:58:58
A MNIE SIE TAM PODOBA!!!
ODPOWIADA MI PRACA,
SZEFOWA,
DZIEWCZYNY Z PRACY,
ATMOSFERA,
ZAROBKI,

OGÓLNIE DUŻY PLUS
A ZLE OPINIE NA TEMAT FIRMY PISZA DZIEWCZYNY, KTORE NIESTETY ZOSTALY ZWOLNIONE, LUB NIE UMIALY SIE DOSTOSOWAC DO PEWNYCH PANUJACHY TAM ZASAD,
SZKODA TYLKO ZE DOPOKI SIE TAM PRACUJE WSZYSTKO JEST OK, ALE JAK JUZ SIE ZWOLNI LUB ZOSTANIE ZWOLNIONA JEDNA Z DRUGA TO ZARAZ POWSTAJA PLOTKI I ZLE OPINIE NA TEMAT CALEJ FIRMY, ZAROWNO SZEFOWEJ JAK I PRACOWNIC. TO WLASNIE JEST PRZYKRE ZE NIEKTORZY SIE UMIA SIE POZEGNAC Z PRACA Z SZEFOWA, Z GODNOSCIA I SZACUNKIEM CO DO PRZETRACOWANYCH TAM DNI, MIESIECY, LAT.

JAK SIE PRACOWALO WCZESNIEJ NA INNYCH SALONACH TO POWINNO SIE WIEDZIEC I POWINNO SIE BYC WDZIECZNYM ZA TAKIE WARUNKI I ZAROBKI JAKIE MOZNA UZYSKAC U WIOLI.

ZATRUDNIA STARSZYCH I MLODYCH LUDZI. W WIEKU PO 40 ROKU ZYCIA I OSOBY DOPIERO CO PO SZKOLE A TO CHYBA O CZYMS SWIADCZY. TAKIE OSOBY MAJA CIEZKO O ZNALEZIENIE PORZADNEJ PRACY NA STALE. A U WIOLI JEST TO REALNE.

POZDRAWIAM
pracownik 2012-07-25 22:04:32
jest umowa na caly etat godne warunki nie tak jak w innych firmach umowa na pol etatu a chodzisz po 8 10 a casami 12 godzin 6 razy w tygodniu.

za to ode mnie i od nich pracownikow wielki plus.

juz malo jest firm ktore od poczatku zapewnia ci umowe na caly etat, nie jakies ulamki etatu ale caly PELNY ETAT. zadnych umow zlecenie

buziaki.
zadowolona 2012-08-04 17:05:00
Popieram, praca, atmosfera, umowa, szefowa OK
jedyny minus to kosmetyki nie koniecznie te które polecają pracownice bo są dobre i sprawdzone ale wybierane są te tańsze nie do końca dające oczekiwane efekty pielęgnacyjne, jednak pracownik nie decyduje :-(
ale ogólnie jako całość plus.
eddy 2016-05-19 19:11:14
widać, że nie masz w domu zwierząt @gośka89 dla zwierząt też są potrzebne kosmetyki, na przykład do kąpieli, do pielęgnacji sierści, czy zębów, zależy jaki zwierzak
Zostaw swoją opinię o Zoolandia Wioletta Szewczyk - Częstochowa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zoolandia Wioletta Szewczyk