brak logo

Axa-Mag Sp. z o.o.

Siewierz

Opinie o Axa-Mag Sp. z o.o.

gość 2015-05-05 21:48
nie polecam tej firmy,za nędzne pieniądze nie szanują ludzi,pani kadrowa nie ma zielonego pojęcia o kulturze zarządzania,traktują ludzi gorzej niż bydło,a jedna to chyba myśli że na rykowisku jest
7
gość 2015-05-21 21:39
widać że już tak zastraszeni że nie mają odwagi czegokolwiek napisać
2
lomiliek 2016-05-04 21:18
kroeps, niektóre rzeczy za wszelką cenę chce się zamieść pod dywan. Wydaje mi się, że nie jest to właściwa metoda załatwienia spraw. Niestety nie słyszałem również o tym, żeby tam zarobki wynosiły więcej jak 2 tyś.
2
jebać paciorka 2017-02-11 12:54
paciorek wyprawiał w w eluksie teraz dostał troszkę władzy i zaczyna w axsie czeka taki go los jak w elektroluxsie popłynie jak fekalia kanalizacją albo gorzej
3
Gość 2 2017-02-13 20:14
Nie polecam tej firmy do pracy, zarobki w granicach 1400-1700 zł i masz zapieprzać jak wół a starsi pracownicy albo kto ma znajomości zarabia powyżej 3 -4tys.
3
podsluchiwany 2017-02-14 09:22
wszedzie podsłuchy pozkladali i donoszą na siebie dobrze ze podsłuch nie ma wladzy
Gość3 2017-02-16 23:32
Nareszcie ktoś robi porządek w tym zakładzie. Dobrze ze zaczynają się pozbywać leserów i cwaniaczków którzy nie nadają się do niczego.
4
Workers 2017-02-20 07:56
Pracowników produkcji w tej firmie mają za nic, są tylko niezbędnym przedmiotem do wytwarzania premii dla kierownictwa i biura.
3
Były 2017-02-21 21:36
Kiedyś w axsie warunki były nie najgorsze a teraz tragedia, nie pracuje tam od 2 lat i ciesze się z tego. Przy piecu w około 65-75 st. A pani kadrowa mówi że wszystko w normie. Także zaproszę w te lato PIP i zobaczymy kto ma rację, a oni w biurze klime pozakladali to mają dobrze.
4
Zostaw swoją opinię o Axa-Mag Sp. z o.o. - Siewierz
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Axa-Mag Sp. z o.o.