brak logo

AFT Sp. z o.o.

Poznań

Opinie o AFT Sp. z o.o.

Wiechu. 2014-09-15 21:26
Firma szuka Mechanika Serwisowego Czego można się po AFT spodziewać?
23
Wiechu. 2014-10-14 20:24
Kierownik Serwisu ???? Potrzebny ????
3
Jaromir 2015-01-10 01:57
Przetłacznej, rozdrobnionej kupy. To specjalność firmy.
1
Wiechu 2015-01-22 14:56
Doslownie czy w przenosni.

CHodzilo by mi o to czy da sie tam pracowac i zarobic.
Tyle to wiem ze firma zajmuje sie sciekowka
Zibi 2015-02-11 22:57
Slabo z zarabianiem tam raczej.... nie chce wiecej pisac, nie moge
Wiechu. 2015-03-02 00:11
Pan Wojciech S. Caly czas za sterami firmy?
1
Wiechu 2015-06-15 11:51
Mechanik Serwisowy potrzebny od zaraz.
Stary sie popsul?
Co z mechanikiem z wrzesnia 2014.???

Wiechu 2015-09-21 15:31
Mechanika nie potrzebuja ???
1
marian 2016-02-15 20:07
a juz lepiej traktuja kadre administracyjna czy nic sie nie zmienilo mimo uplywu lat?
5
Wiechu 2016-07-29 11:05
Drugi Kierownik Serwisu potrzebny ??? Czy stary się popsuł ???
Wiechu 2016-08-02 12:14
Widziałem ogłoszenie dlatego się pytam ?

Firma tak się rozwija że potrzebuje co roku nowego kierownika?
Wiechu 2016-08-02 14:37
Mechanik ponownie jak co roku potrzebny.
f3q3 2016-08-03 19:26
jest caly czas ogloszenie dla mechanika serwisowego w Poznaniu do zadan nalezy m.in. naprawa gwarancyjna i pogwarancyjna urządzeń zamontowanych na terenie Polski
vik 2016-10-28 23:08
jaka kasa?
vikary 2016-10-28 23:09
jaka kasa?
on12345 2017-01-15 18:16
@vikary
Kasa słaba ;) atmosfera jeszcze gorsza
Popek 2017-01-24 12:07
Mechanicy sami odchodzą czy są zwalniani ?
Czy firma nauczyła się podpisywać jakieś wiążące umowy? np umowę o pracę
Czy nadal samozatrudnienie.
pracownik 2017-02-24 17:05
LOL, czlowieku jesli nie masz o czymś zielonego pojecia to się nie ośmieszaj. W tej firmie 95% osób pracuje na umowie o prace na czas nieokreślony, zarobki średnio rynkowe, atmosfera jak wszedzie - trzeba pracować i tyle.
Pudzian 2017-04-05 07:15
Popek
Twój jest kawałek podłogi. Atmosfera, ludzie, robota daje dużo do myślenia
Joanna 2017-04-12 15:45
@pracownik to dobra informacja, że w firmie można liczyć na umowę o pracę. A czy pracodawca oferuje dodatkowe benefity?
Ciekawski 2017-05-30 11:09
Uzyskała już Pani jakieś informacje na temat tej firmy ?
Gang Albani 2017-07-01 19:04
A jak tam serwis heheheh kto jest tam szefem :)
Popek 2017-07-07 09:19
Tylko pochwały wzrokowe.
Leonardo 2017-08-18 08:18
Stary nie wytrzymał donsów podległych mu pracowników, i kazdy kolejny powinien sie z tym liczyć
Leonardo 2017-08-18 08:22
tak oczywiście że daje możesz liczyć na kawę ,herbate a nawet mleko i cukier
i oczywiście brać udział w imprezach integracyjnych i to by było na tyle

pozdro
1
Worker 2017-08-23 14:30
I kolejne cudowne zmiany, prezesi odchodzą, dyrektor odchodzi kierownicy także a Góra ma to w...... Co ma myśleć o tym zwykły człowiek u dołu widząc że nikt nie walczy o dobrych ludzi a jedynie słyszy obiecanki że będzie lepiej, no i chyba jest ale pod kątem ilości osób które się przewijają w firmie i co ciekawe większość sama odchodzi. ???? i statystyki w górę.
1
Gucio 2017-08-24 20:52
To kto teraz dowodzi w AFCIE ? Senior? Córka ? Bera ?
stefan 2017-08-30 20:40
tylko senior porzadki ponad wszystko
stefan 2017-08-30 20:42
senior ubrał gumiaki i wywiózł 3 pełne taczuszki gnoju za brame bez prawa wstepu do firmy
bern80 2017-08-31 10:20
Wywiozl?:))chyba jemu wywiezli...ale kase:)teraz jak wywalil tych co go porobili to przychodzi na warsztat do roboli poplakac:)ale oczywiscie o podwyzkach nic za to nowe twarze w biurowcu tak ze nic tylko do pracy biurowej w tej firmie a warsztat szukac nowej roboty co tez inni madrzy juz uczynili aaaaaaa i jest nowosc:))))!socjal! Czyli wozy cyganskie z drewna w ogrodku na wigilie dosiego roku !!!!:)
9
Worker 2017-09-01 08:57
Update wyjechała osoba nr 4. Ah statystyki odejść muszą się zgadzać. We wrześniu odchodzą kolejni i znów statystyki w normie.
1
Kmicic 2017-09-07 08:36
W dawnej Polsce zarządca folwarku był EKONOM , zajmował się m.in. nadzorem robót, zmuszaniem chłopów do pracy na pańskim polu za marne grosze. EKONOM miał we wsi złą opinie, kantował swojego szlachetnego pana i podwładnych.

Folwarki bez dziedzica często zostawały rozszabrowane i popadły w ruinę.

Odnotował to nawet Oskar Kolberger w pieśniach ludowych.
bern80 2017-09-07 18:55
A pan panie W.S to pewnie uwaza sie za tego szlachetnego pana???a ekonom toS.M i spółka ,jest pan nikim dla tych pracowników na dole a góra nas nie obchodzi,zresztą to oni pana wydymali i chociaż to mnie cieszy
4
Joanna 2017-09-08 11:00
@bern80 pamiętaj, że na forum nie można nikogo obrażać. Polecam zapoznać się z regulaminem forum przed pozostawieniem komentarza http://www.gowork.pl/regulamin. Pozostawiając opinię na temat firmy AFT Sp. z o.o. pomagacie osobom , które zastanawiają się nad przyjęciem do firmy.
1
olo 2017-10-07 14:01
Trochę to dziwne że święta trójce poleciała a mistrz produkcji cały czas pozostał???? a udziały w dsm są ha ha ha
1
Zostaw swoją opinię o AFT Sp. z o.o. - Poznań
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AFT Sp. z o.o.