logo RD bud Sp. z o.o.

RD bud Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o RD bud Sp. z o.o.

bandit 2016-01-19 14:45
Nie polecam firmy, żadnych bonusów tylko wykorzystywanie pracowników.
Brak płatności za nadgodziny w jakiejkolwiek formie.
Praca od 7:00 do 18:00 bez posiłku regenerującego na budowie.
I listy obecności, każą celowo podpisywać bez przepracowanych godzin.
Jest to mała firma i wszystko w niej funkcjonuje po znajomości łącznie z Prezesem.
4
bandit 2016-02-08 14:59
hej lokom, lepiej poszukaj innej posady
Firma nie oferuje żadnych bonusów poza pensja , brak choćby karty multisport.
A pensje i tak nie są z górnej półki, raczej te z dolnej.
Pracowników zmieniają jak rękawiczki, brak stałych umów o pracę.
1
komi 2016-02-19 11:32
prowadziłem z nimi rozmowy,mataczyła jakaś co nie potrafiła nawet określić jakiej specjalizacji potrzebują,bardzo nieprzyjemna była w rozmowie,niemiło
gusia 2016-03-09 16:27
Witam wszystkich. Czy ktoś pracował pod ta Firmą jako podwykonawca ?
Czy są wypłacalni ? Proszę o opinie i informacje w tej kwestii
16
kandydat 2016-05-13 22:54
Ile płacą kierownikowi robót?
4
malobil 2016-05-25 21:13
Potwierdzam że firma mała z dużym potencjałem ale tylko jak jest się francuzem.
Polacy nie maja czego tam szukać,
antek 2016-08-29 12:43
Najgorsza firma w jakiej pracowałem. Praca od 7 nawet do 20 bez wypłaty nadgodzin!!!
Nie polecam najgorszemu wrogowi:)
2
661 661 165 2016-10-02 19:15
Pracowałem jako podwykonawca i straciłem.Nie. Chcą wypłacić kasy.Zostala mi droga Sądowa.Nie polecam!!!!
5
dre 2016-10-03 14:02
no wlasnie przeciez kazdy moze napisac cos na temat pracy czy tez ofert pracy..mnie osoboscie zainteresowala oferta na stanowisko przedstawiciela handlowego jak wiaodmo ze tutaj ze zarobki sa zmienne i wszystko zalezy od tego jakie sie premie wyciagnie
Xxxxx 2017-01-24 21:35
Odradzam.
d.g 2017-01-25 14:45
napisz do mnie na maila d.g.75@tlen.pl mam sprawę
Karol 2017-05-08 16:52
Dzień dobry wszystkim,
współpracuję z RD bud od kilku miesięcy. Ja wywiązuję się ze swoich obowiązków, a oni ze swoich. Naprawdę nie mam na co narzekać. Polecam.

Pozdrawiam,
2
Edyta 2017-07-25 14:55
@Karol rozumiem, że jesteś zadowolony z pracy w RD Bud. Mógłbyś powiedzieć w jakim dziale firmy pracujesz? Rozumiem, że warunki pracy są zgodne z tym, co usłyszałeś podczas rozmowy kwalifikacyjnej?
hardy 2017-08-02 15:59
pracowałem przez 10 miesięcy, na budowie, praca od 8 do 17, z przerwą obiadową, atmosfera jak to na budowie - zmienna, ale nie ma co narzekać, jak na dzisiejsze realia nie jest źle - pensja na czas, wynagrodzenie też przyzwoite, w delegacji zwracali za dwie faktury w miesiącu za paliwo, odszedłem bo miałem dość wiecznego mieszkania po za domem, po za tym wszystko ok
1
Edyta 2017-08-21 15:55
@hardy rozumiem, że poleciłbyś innym pracę w firmie innym. Wspominasz o delegacjach oraz o tym, że były one powodem Twojego odejścia z pracy. Jak długo zwykle taka delegacja trwała? Często się one zdarzały?
Gustaw 2017-08-27 16:58
Ile trwały delegacje ? Z księżyca się urwałaś zadając takie pytania?
Gdzie jest robota tam jedziesz , po co masz siedzieć w stolicy jak nie ma budów i kto Ci zapłaci za "pusty przebieg"
Justyna 2017-09-09 17:36
Nie piszcie zle o RD BUD - to jest dobra firma, która działa na trudnym dzisiaj rynku budowlanym i muszą też czasem zwalniać ludzi! nie można na to psioczyć to nie jest caritas! Nie wiadomo tylko dlaczego ci Francuzi nie chcą zrobić porzadku.
Ostatnio w RD jest też kilka bardzo pozytywnych zmian sciagneli do Warszawy Leszka-. to jest duzej klasy menedzer, bardzo madry inteligentny i uczciwy facet! bardzo pozytywna osoba!!! Polecam go wszystkim podwykonawcom!!
Edyta 2017-09-14 12:01
@Justyna czy oprócz zmian personalnych w firmie zaszły jeszcze jakieś zmiany? Co jeszcze warto wiedzieć o RD bud jako pracodawcy?
Zostaw swoją opinię o RD bud Sp. z o.o. - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie RD bud Sp. z o.o.