brak logo

Niezapominajka Apteka

Kraków

Opinie o Niezapominajka Apteka

Farmaceuta 2013-12-05 21:06
jak chcesz się narobić i mało zarobić idź tylko tam
3
anonim 2014-12-04 14:42
Bardzo nie miłe panie pracują w KĘTACH nie można zapytać o cene leku bo pani bezpośrednio pyta czy klient przychodzi na wywiad Jest tyle aptek w Kętach że nikt mi łaski nie robi pani z aparatem na zębach też ; to naturalne że pytam co ile kosztuje bo nie mam zamiaru przepłacać jak sie nie podoba nie musimy tam kupować obsługa trwa baaaardzo długo jednego klienta a reszta personelu na zapleczu klient czeeeeka.....
8
aggi 2015-02-24 15:39
Ten niedouczony personel to chyba norma, mimo (podobno) niezwykle trudnej rozmowy kwalifikacyjnej.W Krakowie to chyba w każdej niezapominajce jakiś tuman się znajdzie. Polecam powtórkę z farmakologii, moje Panie przy uczuleniu na aspirynę jako zamiennik ibuprofen to trochę kiepski pomysł. Święte przekonanie o sterydach w nizoralu już trochę mniej szkodliwe, ale niesmak pozostaje...
mila 2015-03-06 20:10
popieram wypowiedz wyżej, dodam jeszcze ze w tej firmie (usunięte przez administratora) mają profity
10
Nikita 2015-05-28 21:32
Zgadzam się, jak chcesz się narobić, a nie zarobić to tylko tu. Pensje słabe, konkurencja ma lepsze. Jeżeli chcesz tu pracować to lepiej zrób dokładny wywiad środowiskowy wśród personelu który odszedł, bo nie jest to tylko kwestia marnych zarobków, a ciężkiej pracy, a i tak dostaniesz opie...od koordynatorów, że za mało wypchnąłeś wspaniałych produktów. Szkoda mi osób, które nie mają odwagi odejść, wolą tyrać... za marne pensje.
13
PRL 56 2015-05-30 10:32
Długo się zastanawiałam czy marnować swój czas na rzetelne opinie o Aptece w Kętach, ale chyba po to ten serwis jest by inni wiedzieli gdzie jest miła obsługa a gdzie tragiczna, tragedią jest Apteka na rynku "NIEZAPOMINAJKA" a dokładniej jedna z Pań obsługujących.. O kogo chodzi? o aparacik na zębach (małą wredną) niemiłą kobietę która do klienta podchodzi jak za czasów PRL gdzie kupowało się na kartki i jeśli się było niezadowolonym lub zapytało o coś to do widzenia i nie zawracaj głowy..Ta kobieta obsługuje tak samo, w dodatku moim zdaniem niedopuszczalne by z zaplecza dochodziły kłótnie sprzeczki i wulgaryzmy które słyszałam na własne uszy.. Nienawidzę takich Aptek tu miła i uśmiechnięta a na zapleczu obgaduje klienta i to na tyle głośno ze jestem wstanie to usłyszeć. Apteki nie polecam a co do personelu to radze wymianę.
Anna 2015-06-15 18:54
PRL56 mylisz pojęcia, to nie rzetelna opinia, tylko osobista wycieczka pod adresem jednej z Pań tam pracujących. Co inteligentniejsza osoba to dostrzeże. Od lat tam chodzę, właściciele się zmieniają a personel jak zawsze dobrze doradzi i nie raz poprawi mi humor. Pozdrawiam Anna
3
Magister 2015-06-22 18:15
Po pierwsze żałosna rozmowa z PANEM o ocenach z matematyki w LO (by the way PANI pytała koleżankę, też mgr czy ma maturę:()
Po drugie nienormowane godziny pracy, raz 12h a raz 4h- co jest bardzo męczące na dłuższą metę.
Po trzecie typowa sieciówka, z wpychaniem pakiecików za wszelką cenę i rankingami na koniec tygodnia, kąśliwymi uwagai itp.
Po czwarte kiepska kasa... jak na sieciówkę płacą żenująco.
W ogóle brak szacunku do pracy mgr NIE POLECAM- szukajcie innej apteki.
7
FarmaceutkaDM 2015-06-25 02:08
Ja rownież miałam okazje ostatnio uczestniczyć w rozmowie
kwalifikacyjnej w tej sieci, muszę sie zgodzić co do warunków
zatrudnienia, niestety zarobki bardzo słabe, zdecydowanie lepiej płaca w
innych sieciach. Na całe szczęście wybrałam inna oferte z duża
różnica w zarobku. Mam koleżankę, która już dłuższy czas pracuje w
tej sieci i sama przyznaje sie ze jest co raz gorzej , wszystko było
dobrze kiedyś, kiedy Pan Prezes MM rozmawiał ze swoimi pracownikami, a
nie teraz kiedy w ogóle nie ma zainteresowania tym co Jego pracownicy
" czuja" i co sie dzieje w placówkach.
7
Green 2015-07-19 08:42
W aptece Niezapominajka przy ul.Wlotowej w Krakowie personel jest albo niedouczony albo nastawiony na zbijanie kasy. Zamiast enzymu laktazy pani sprzedala mi Multilac,czyli suplement diety pomocny przy antybiotykoterapii. Całe szczęście,że specyfik nie był szkodliwy,a tylko nie pomógł...
1
pedro 2015-10-22 13:53
PRACOWNIK ADMINISTRACYJNY - nie dajcie się nabrać, to tylko z nazwy, pracowałem tam i kolega ma to stanowisko to rozwozi paczki(towar) po aptekach i jest na tzw. "posyłki". Płaca marna. Ogólnie słabo płacą.
2
Pepp 2015-10-29 19:42
Pamietajcie, wchodzenie w cztery litery i kablowanie = uznanie dyrekcji i bonusy z tego tytułu. Generalnie nie polecam
2
vinyl 2015-11-04 14:18
Pedro napiszesz na maila coś więcej?
vinyl@op.pl


pedro 2015-11-08 22:56
Napisze może, jak znajde chwile
Megi 2015-11-29 22:56
Nie tylko we Wrocławiu, ale i w innych miastach otwierają duuuużo aptek. Właśnie szukam pracy i zastanawiam się czy wysłać CV. Żeby tylko nie wpakować się w jakieś g.wno.
kogne 2015-11-30 20:16
wpakujesz się, wszyscy co odeszli mówią jednogłosnie: "odżyłem/am"
3
. 2015-12-01 17:42
Czy ktoś już kiedyś pracował w tej aptece?
marcino 2015-12-08 17:42
witam
zastanawiam sie nad aplikacja cv do jednej z ich nowych aptek, czy ktos moze mi udzielic konkretnych opinii, faktycznych zarobkow i trybu pracy u nich?
ewentualnie na maila
marcino86@interia.pl
co do innych sieci, to slyszalem ze najgorzej jest jednak w dr maxie
1
magdalena n. pseudonim: "na cito" 2015-12-27 08:47
mam na imie madzia,pracuje tam nadal ale już mam dosyć, po prostu mobing który stosuje już mnie znudzil, musze cos innego wymyslec. wysylajcie cv, z checia was "przyjmę" :D
2
MOPS 2016-02-01 22:07
Najgorsza sieć aptek...wyzysk pracowników, brak szacunku dla drugiego człowieka, firma nastawiona tylko na własny zysk, pensje najniższe na rynku pracy- nie sposób za nie przetrwać
Elastyczny czas pracy = jesteś do dyspozycji w każdej chwili i na każde zawołanie lecz gdy Ty potrzebujesz wolnego musisz sobie poszukać zastępsywo
Brak funduszy socjalnych
Jeśli się zatrudnisz to już Ci współczuję..będziesz poniżany, lekceważony, traktowany jak nic nie warty śmieć
10
kuku 2016-02-04 17:57
zatrudniają jak leci bo mają duże braki- nikt nie chce u nich pracować, a jak już zatrudnią to umowę dostaniesz po 2 miesiącach. Zarobki kapitalne 1700 na rękę (technik). Ogólnie gratka dla PIP. na cito wie.
2
anonim 2016-03-01 12:02
Najgorsza sieciówka jaką znam! Apteka Niezapominajka na ul. Wlotowej jest najgorsza. Personel traktuje pacjenta jak wroga i debila (taka polityka firmy). Piszę to jako osoba która pracowała w aptece a nie jako sfrustrowany pacjent. Dodatkowo musisz być elastyczny tzn. być na ich każde zawołanie! Natomiast jak chcesz dostać urlop to Pani Kierownik zawsze odmawia albo rozkazuje aby pracownik sam znalazł zastępstwo na czas swojego urlopu. Ogólnie jest to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] gdzie pracujesz ciągle a wypłata żenująco niska!
3
jozue 2016-03-23 14:54
Porażka pod każdym względem. O podwyżkę trzeba poprosić, nikt sam nie przyjdzie i nie zaproponuje. Samochód dostałem biały, nikt nawet nie zapytał jaki chcę kolor. A co jakbym nie lubił białego? Jeśli nie chcesz jeździć białym samochodem to omijaj tą firmę szerokim łukiem. W łazience szaleństwo, ciągle musisz podnosić deskę, a te kobiety ciągle ją opuszczają. Nietolerancyjni. Każdy kopie pod Tobą dołki, nawet Prezes chce Cię wygryźć ze stanowiska. Jak tylko znajdę pracę, gdzie dostanę 10000zł na rękę odchodzę!!!!
9
pytanko 2016-04-14 13:46
widziałam ofertę na pracownika biurowego. właściwie co jakis czas ponawiane jest to ogłoszenie. o co chodzi? ludzi im się zwlaniaja czy sami ich wywalają co chwilę?
kuku 2016-04-14 17:40
Nie, szukają specjalistów z doświadczeniem za 1300 netto. Dlatego rekrutacja wciąż trwa.
1
detralex20 2016-04-18 09:33
mam pytanie marne pieniadze o jakie ? chodzi mi o pensje technika z kilkunastoletnim stazem
roxy 2016-04-20 22:49
1600 na start (nie ma znaczenia ile jesteś po stażu) z szansą dostania 1800 po 2-3 latach pracy w firmie. Do tego premia w wysokości 50-300 zł zależna od efektów Twojej pracy.
pracownik biurowy 2016-05-20 17:03
pracownik biurowy to sciema, jezdzisz po aptekach i rozwozisz towar, ewentualnie zbierasz korespondencje jak jakis listonosz i zawozisz do biura lub do roznych instytucji typu NFZ etc. Jestes caly czas na telefon. Potrafią Cie wysłac do innego wwojewodztwa z jednym papierem, po to by miec pieczatke ze zlozyles, zamiast wyslac listem poleconym. W ogole nie mysla o kosztach w tym aspekcie. slabo
3
jarmuż 2016-07-06 12:50
praca frustrująca, stresująca, kiepsko płatna, bez chwili wytchnienia czy czasu na zastanowienie się, bo przecież kolejka stoi. Beznadziejna biurokracja, fatalne księgowe; nikt tu nie dba o dobro pracownika; wypychactwo, skierowanie całej uwagi na zyski. Firma pogłębia upadek polskiej farmacji w ogóle. Nie polecam
8
Apteka Apteka 2016-07-06 16:16
Ale chyba nie wszędzie jest tak zle jak piszecie. Sama sie zastanawiam nad stażem w Niezapominajce. Może placa nie najwyższa ale od kolegi ktory konczy tam staz w listopadzie nie słyszałam złego słowa nt. braku pomocy czy złosliwosci ze strony personelu. Kasa faktycznie - bez rewelacji.
Apteka Apteka 2016-07-10 09:29
A nie jest płatny ? Z tego co wiem stazystom Technikum Farm. płacą co prawda nie najlepszą kasę, ale płacą. Chyba że mowa o mgr ale to żadna apteka nie zapłaci.
Apteka Apteka 2016-07-26 15:49
Mowa o stazu nie praktykach. Byłam właśnie na rozmowie kwalifikacyjnej. Płacą Technikom jak każdemu pracownikowi na umowę o pracę :)
Kari 2016-09-22 18:12
Moja koleżanka tam pracuje, ma umowę o pracę i nie martwi się o wypłatę w terminie poza tym dają premie pracownikom, jak skończę staż to idę do nich na rekrutację.
Piękny 2016-09-22 18:37
Miło mi to słyszeć o Twojej koleżance, niech jej się powodzi
Ewelina 2016-11-27 16:37
O co chodzi z tą pomocą apteczną w Krakowie? Co chwilę się ogłaszają... Był tam ktoś na rozmowie?
Bartosz 2017-01-09 16:05
Ma ktoś jakieś nowe informacje, jak się pracuje, dają umowę?
Mewa12 2017-01-09 21:15
Dają umowę o pracę z wypłatą nie ma problemu, dostałam umowę przedwstępna także zapewniają komfort.
Bartosz 2017-01-09 22:07
A dają jakieś premie? Jak się pracuje
Mewa12 2017-01-10 09:22
Są premie i wszystko czego dowiedziałam się na rozmowie kwalifikacyjnej sprawdziło się także nie sciemniają :) Pracuja u nich ludzie którzy od lat nie zmieniali pracy w mojej aptece tak jest więc to też o czymś świadczy :) ja jestem zadowolona
Kacha 2017-01-10 13:27
Dokladnie ja tez dlugo tam pracowalam ale przez przeprowadzkę musiałam zmienić pracodawcę, teraz czekam moze otworzą się w moim mieście lub okolicy żeby do nich wrócić bo tak dobrze się u nich pracuje i szanują ludzi
zik 2017-01-29 20:32
Nie polecam . Bardzo duże wymagania kosztem ciężkiej pracy pracowników. Bałagan w kadrach , księgowości i ogrom biurokracji. Zmuszania do wypychanie suplementów żeby robić zyski.
Były pracownik 2017-02-12 17:19
Sieć aptek Niezapominajka to typowe korpo działające w myśl hasła : " Kochamy Cię,ale wyciśniemy z Ciebie wszystkie soki,aż do ostatniej kropelki. :) I przy okazji zrobimy Ci niezłe pranie mózgu,jak powinieneś myśleć i postępować. " Ale co do powinności pracodawcy względem pracownika to w tym temacie firma jest naprawdę w porzo. Jeśli ktoś lubi korporacyjny tryb pracy i poza życiem zawodowym nie ma już żadnego innego życia (typu rodzina,przyjaciele,odpoczynek,hobby itp. ) to polecam serdecznie.
Zainteresowana 2017-02-13 13:05
Zauważyłam ofertę pracy na stanowisko Asystent ds. księgowości - może mi ktoś napisać, jak się tam pracuje w tym dziale? To nie pierwsze ogłoszenie jakie widzę do tego działu czy do kadr i płac! Faktycznie ludzie odchodzą bo system pracy jak w corpo... czy to tylko jakiś zbieg? No i może ktoś coś wie-jakie tam są zarobki -mówię o tym dziale! Dzięki wielkie za pomoc.
Joanna 2017-03-02 12:14
@Mewa12 długo już pracujesz w firmie? Co sprawia, że jesteś zadowolona z tej pracy? Chętnie usłyszymy więcej.
Niezapomniany 2017-03-03 19:00
Na stanowisko asystenta poszukują kogoś z dużym doświadczeniem i wiedza, co może świadczyć o tym, że mało płaca...
najlepiej żeby przyszedł i bez żadnych nakładów innych pracowników samodzielnie pracował, ale czy to nie jest ogłoszenie na asystenta...? Kogoś kto ma właśnie wdrażać sie w branży księgowości i uczyć się...?
Życzę powodzenia w szukaniu pracownikow z doswiedczeniem i znajomością programu min. 1 rok na takie stanowisko...
3
Stokrotka 2017-03-06 12:53
Ja jestem bardzo zadowolona. Umowa o pracę, dobre wynagrodzenie + premia, fajna atmosfera, mamy zgrany zespół poza tym szanują ludzi i liczą się z ich zdaniem.

 


Joanna 2017-03-08 13:29
@Stokrotka możesz opowiedzieć co najbardziej lubisz w pracy? Chętnie dowiemy się co wpływa również na tak dobrą atmosferę.
Hanka 2017-03-16 15:56
A czym dla Ciebie jest dobre wynagrodzenie? Od jak dawna tam pracujesz?
zapomnij 2017-03-23 14:42
Pracowalam w Niezapominajce 8 lat.Z pozytywów to pensja zawsze na czas na poczatku skusilo mnie wyzsze wynagrodzenie niz u poprzedniego pracodawcy i lepsze godziny pracy ( praca po 6/7h dziennie ).Po 2 latach pracy i rozwoju firmy zaczelo sie dziac coraz gorzej.Najpierw zaczelo sie od dolozenia raz w tygodniu zmiany 10h a nastepnie grafik zmienil sie tak ze musialysmy wyrabiać juz caly etat nie bylo by w tym nic dziwnego i strasznego gdyby nie to ze zmiany byl takie raz 10h drugi dzien 12 h trzeci dzien 7h czwarty dzien znow np. 9 h itd. plus pracujacy weekend lub sobota.... Zaczeło sie kontrolowanie i przymuszanie do sprzedaży konkretnych preparatów a w zasadzie suplementów diety jakis firmy NO NAME...
Pensja przez 8 lat jak tam pracowalam nie drgnela nawet o złotowke.... premie są smieszne rzedu 50zl i są uzaleznione od ilości wcisniętego pacjentowi badziewia czyli np.magnezu za 3zl. p.MM nie ma juz zadnego kontaktu ze swoim pracownikami otoczyl sie managerami,ktorych interesuje tylko sprzedaż i wyniki w tabelkach a nie pracownik i dobra atmosfera w pracy.To co napisał Luko pare postów wyżej to sama prawda....
Przeszlam do konkurencji atmosfera lepsza pensja wyższa ,premie wyższe. Bez nerwowych nalotów p. MN co do AM to faktycznie przemądrzala osoba zwana PREZESOWA ;)
roka 2017-03-23 17:19
zapomnij , miałam przygodę z tą siecią ale kto to jest PREZESOWA (AM)- jakaś podpowiedź? Do czynienia miałam z MN i wystarczy
Zostaw swoją opinię o Niezapominajka Apteka - Kraków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Niezapominajka Apteka