brak logo

Niezapominajka Apteka

Kraków

Opinie o Niezapominajka Apteka

vinyl 2015-11-04 14:18
Pedro napiszesz na maila coś więcej?
vinyl@op.pl


pedro 2015-11-08 22:56
Napisze może, jak znajde chwile
Megi 2015-11-29 22:56
Nie tylko we Wrocławiu, ale i w innych miastach otwierają duuuużo aptek. Właśnie szukam pracy i zastanawiam się czy wysłać CV. Żeby tylko nie wpakować się w jakieś g.wno.
kogne 2015-11-30 20:16
wpakujesz się, wszyscy co odeszli mówią jednogłosnie: "odżyłem/am"
3
. 2015-12-01 17:42
Czy ktoś już kiedyś pracował w tej aptece?
marcino 2015-12-08 17:42
witam
zastanawiam sie nad aplikacja cv do jednej z ich nowych aptek, czy ktos moze mi udzielic konkretnych opinii, faktycznych zarobkow i trybu pracy u nich?
ewentualnie na maila
marcino86@interia.pl
co do innych sieci, to slyszalem ze najgorzej jest jednak w dr maxie
1
magdalena n. pseudonim: "na cito" 2015-12-27 08:47
mam na imie madzia,pracuje tam nadal ale już mam dosyć, po prostu mobing który stosuje już mnie znudzil, musze cos innego wymyslec. wysylajcie cv, z checia was "przyjmę" :D
5
MOPS 2016-02-01 22:07
Najgorsza sieć aptek...wyzysk pracowników, brak szacunku dla drugiego człowieka, firma nastawiona tylko na własny zysk, pensje najniższe na rynku pracy- nie sposób za nie przetrwać
Elastyczny czas pracy = jesteś do dyspozycji w każdej chwili i na każde zawołanie lecz gdy Ty potrzebujesz wolnego musisz sobie poszukać zastępsywo
Brak funduszy socjalnych
Jeśli się zatrudnisz to już Ci współczuję..będziesz poniżany, lekceważony, traktowany jak nic nie warty śmieć
13
kuku 2016-02-04 17:57
zatrudniają jak leci bo mają duże braki- nikt nie chce u nich pracować, a jak już zatrudnią to umowę dostaniesz po 2 miesiącach. Zarobki kapitalne 1700 na rękę (technik). Ogólnie gratka dla PIP. na cito wie.
2
anonim 2016-03-01 12:02
Najgorsza sieciówka jaką znam! Apteka Niezapominajka na ul. Wlotowej jest najgorsza. Personel traktuje pacjenta jak wroga i debila (taka polityka firmy). Piszę to jako osoba która pracowała w aptece a nie jako sfrustrowany pacjent. Dodatkowo musisz być elastyczny tzn. być na ich każde zawołanie! Natomiast jak chcesz dostać urlop to Pani Kierownik zawsze odmawia albo rozkazuje aby pracownik sam znalazł zastępstwo na czas swojego urlopu. Ogólnie jest to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] gdzie pracujesz ciągle a wypłata żenująco niska!
5
jozue 2016-03-23 14:54
Porażka pod każdym względem. O podwyżkę trzeba poprosić, nikt sam nie przyjdzie i nie zaproponuje. Samochód dostałem biały, nikt nawet nie zapytał jaki chcę kolor. A co jakbym nie lubił białego? Jeśli nie chcesz jeździć białym samochodem to omijaj tą firmę szerokim łukiem. W łazience szaleństwo, ciągle musisz podnosić deskę, a te kobiety ciągle ją opuszczają. Nietolerancyjni. Każdy kopie pod Tobą dołki, nawet Prezes chce Cię wygryźć ze stanowiska. Jak tylko znajdę pracę, gdzie dostanę 10000zł na rękę odchodzę!!!!
13
pytanko 2016-04-14 13:46
widziałam ofertę na pracownika biurowego. właściwie co jakis czas ponawiane jest to ogłoszenie. o co chodzi? ludzi im się zwlaniaja czy sami ich wywalają co chwilę?
kuku 2016-04-14 17:40
Nie, szukają specjalistów z doświadczeniem za 1300 netto. Dlatego rekrutacja wciąż trwa.
1
detralex20 2016-04-18 09:33
mam pytanie marne pieniadze o jakie ? chodzi mi o pensje technika z kilkunastoletnim stazem
roxy 2016-04-20 22:49
1600 na start (nie ma znaczenia ile jesteś po stażu) z szansą dostania 1800 po 2-3 latach pracy w firmie. Do tego premia w wysokości 50-300 zł zależna od efektów Twojej pracy.
pracownik biurowy 2016-05-20 17:03
pracownik biurowy to sciema, jezdzisz po aptekach i rozwozisz towar, ewentualnie zbierasz korespondencje jak jakis listonosz i zawozisz do biura lub do roznych instytucji typu NFZ etc. Jestes caly czas na telefon. Potrafią Cie wysłac do innego wwojewodztwa z jednym papierem, po to by miec pieczatke ze zlozyles, zamiast wyslac listem poleconym. W ogole nie mysla o kosztach w tym aspekcie. slabo
3
jarmuż 2016-07-06 12:50
praca frustrująca, stresująca, kiepsko płatna, bez chwili wytchnienia czy czasu na zastanowienie się, bo przecież kolejka stoi. Beznadziejna biurokracja, fatalne księgowe; nikt tu nie dba o dobro pracownika; wypychactwo, skierowanie całej uwagi na zyski. Firma pogłębia upadek polskiej farmacji w ogóle. Nie polecam
12
Apteka Apteka 2016-07-06 16:16
Ale chyba nie wszędzie jest tak zle jak piszecie. Sama sie zastanawiam nad stażem w Niezapominajce. Może placa nie najwyższa ale od kolegi ktory konczy tam staz w listopadzie nie słyszałam złego słowa nt. braku pomocy czy złosliwosci ze strony personelu. Kasa faktycznie - bez rewelacji.
Apteka Apteka 2016-07-10 09:29
A nie jest płatny ? Z tego co wiem stazystom Technikum Farm. płacą co prawda nie najlepszą kasę, ale płacą. Chyba że mowa o mgr ale to żadna apteka nie zapłaci.
1
Apteka Apteka 2016-07-26 15:49
Mowa o stazu nie praktykach. Byłam właśnie na rozmowie kwalifikacyjnej. Płacą Technikom jak każdemu pracownikowi na umowę o pracę :)
Kari 2016-09-22 18:12
Moja koleżanka tam pracuje, ma umowę o pracę i nie martwi się o wypłatę w terminie poza tym dają premie pracownikom, jak skończę staż to idę do nich na rekrutację.
Piękny 2016-09-22 18:37
Miło mi to słyszeć o Twojej koleżance, niech jej się powodzi
Ewelina 2016-11-27 16:37
O co chodzi z tą pomocą apteczną w Krakowie? Co chwilę się ogłaszają... Był tam ktoś na rozmowie?
Bartosz 2017-01-09 16:05
Ma ktoś jakieś nowe informacje, jak się pracuje, dają umowę?
Mewa12 2017-01-09 21:15
Dają umowę o pracę z wypłatą nie ma problemu, dostałam umowę przedwstępna także zapewniają komfort.
Bartosz 2017-01-09 22:07
A dają jakieś premie? Jak się pracuje
Mewa12 2017-01-10 09:22
Są premie i wszystko czego dowiedziałam się na rozmowie kwalifikacyjnej sprawdziło się także nie sciemniają :) Pracuja u nich ludzie którzy od lat nie zmieniali pracy w mojej aptece tak jest więc to też o czymś świadczy :) ja jestem zadowolona
Kacha 2017-01-10 13:27
Dokladnie ja tez dlugo tam pracowalam ale przez przeprowadzkę musiałam zmienić pracodawcę, teraz czekam moze otworzą się w moim mieście lub okolicy żeby do nich wrócić bo tak dobrze się u nich pracuje i szanują ludzi
zik 2017-01-29 20:32
Nie polecam . Bardzo duże wymagania kosztem ciężkiej pracy pracowników. Bałagan w kadrach , księgowości i ogrom biurokracji. Zmuszania do wypychanie suplementów żeby robić zyski.
2
Były pracownik 2017-02-12 17:19
Sieć aptek Niezapominajka to typowe korpo działające w myśl hasła : " Kochamy Cię,ale wyciśniemy z Ciebie wszystkie soki,aż do ostatniej kropelki. :) I przy okazji zrobimy Ci niezłe pranie mózgu,jak powinieneś myśleć i postępować. " Ale co do powinności pracodawcy względem pracownika to w tym temacie firma jest naprawdę w porzo. Jeśli ktoś lubi korporacyjny tryb pracy i poza życiem zawodowym nie ma już żadnego innego życia (typu rodzina,przyjaciele,odpoczynek,hobby itp. ) to polecam serdecznie.
4
Zainteresowana 2017-02-13 13:05
Zauważyłam ofertę pracy na stanowisko Asystent ds. księgowości - może mi ktoś napisać, jak się tam pracuje w tym dziale? To nie pierwsze ogłoszenie jakie widzę do tego działu czy do kadr i płac! Faktycznie ludzie odchodzą bo system pracy jak w corpo... czy to tylko jakiś zbieg? No i może ktoś coś wie-jakie tam są zarobki -mówię o tym dziale! Dzięki wielkie za pomoc.
Joanna 2017-03-02 12:14
@Mewa12 długo już pracujesz w firmie? Co sprawia, że jesteś zadowolona z tej pracy? Chętnie usłyszymy więcej.
Niezapomniany 2017-03-03 19:00
Na stanowisko asystenta poszukują kogoś z dużym doświadczeniem i wiedza, co może świadczyć o tym, że mało płaca...
najlepiej żeby przyszedł i bez żadnych nakładów innych pracowników samodzielnie pracował, ale czy to nie jest ogłoszenie na asystenta...? Kogoś kto ma właśnie wdrażać sie w branży księgowości i uczyć się...?
Życzę powodzenia w szukaniu pracownikow z doswiedczeniem i znajomością programu min. 1 rok na takie stanowisko...
3
Stokrotka 2017-03-06 12:53
Ja jestem bardzo zadowolona. Umowa o pracę, dobre wynagrodzenie + premia, fajna atmosfera, mamy zgrany zespół poza tym szanują ludzi i liczą się z ich zdaniem.

 


Joanna 2017-03-08 13:29
@Stokrotka możesz opowiedzieć co najbardziej lubisz w pracy? Chętnie dowiemy się co wpływa również na tak dobrą atmosferę.
1
Hanka 2017-03-16 15:56
A czym dla Ciebie jest dobre wynagrodzenie? Od jak dawna tam pracujesz?
zapomnij 2017-03-23 14:42
Pracowalam w Niezapominajce 8 lat.Z pozytywów to pensja zawsze na czas na poczatku skusilo mnie wyzsze wynagrodzenie niz u poprzedniego pracodawcy i lepsze godziny pracy ( praca po 6/7h dziennie ).Po 2 latach pracy i rozwoju firmy zaczelo sie dziac coraz gorzej.Najpierw zaczelo sie od dolozenia raz w tygodniu zmiany 10h a nastepnie grafik zmienil sie tak ze musialysmy wyrabiać juz caly etat nie bylo by w tym nic dziwnego i strasznego gdyby nie to ze zmiany byl takie raz 10h drugi dzien 12 h trzeci dzien 7h czwarty dzien znow np. 9 h itd. plus pracujacy weekend lub sobota.... Zaczeło sie kontrolowanie i przymuszanie do sprzedaży konkretnych preparatów a w zasadzie suplementów diety jakis firmy NO NAME...
Pensja przez 8 lat jak tam pracowalam nie drgnela nawet o złotowke.... premie są smieszne rzedu 50zl i są uzaleznione od ilości wcisniętego pacjentowi badziewia czyli np.magnezu za 3zl. p.MM nie ma juz zadnego kontaktu ze swoim pracownikami otoczyl sie managerami,ktorych interesuje tylko sprzedaż i wyniki w tabelkach a nie pracownik i dobra atmosfera w pracy.To co napisał Luko pare postów wyżej to sama prawda....
Przeszlam do konkurencji atmosfera lepsza pensja wyższa ,premie wyższe. Bez nerwowych nalotów p. MN co do AM to faktycznie przemądrzala osoba zwana PREZESOWA ;)
4
roka 2017-03-23 17:19
zapomnij , miałam przygodę z tą siecią ale kto to jest PREZESOWA (AM)- jakaś podpowiedź? Do czynienia miałam z MN i wystarczy
Beti 2017-03-30 13:42
Chyba masz nieaktualne informacje bo premie są i to duże ja dostaje za miesiąc 600 zł a można nawet więcej a jestem technikiem, a co do atmosfery to w aptece w której pracuję jest bardzo fajna atmosfera
Joanna 2017-03-31 09:04
@Beti chętnie dowiemy się więcej o Twoich doświadczeniach. Co według Ciebie wpływa na tak dobrą atmosferę?
Ziko 2017-04-07 21:44
Nie polecam tej apteki. Byłem kiedyś ich klientem, farmaceuta sprzedał mi czopki, i nie powiedział jak się je stosuje - doszedlem sam, metodą prób i błędów. Innym razem chciałem kupić Apap na ból głowy, a wyszedłem ze Stoperanem - głowa bolała dalej, a doszło zatwardzenie. Byłem też ich pracownikiem i potwierdzam, ciągłe naloty tej lafiryndy AA oraz AB, AC, AD, AE oraz najgorsza chyba z nich wszystkich, czyli XY. Tam nikt nie chce pracowac. Ja już odszedłem, po 24 miesiącach bez płacenia pensji straciłem cierpliwość. Klienci to wszystko widzą i stąd te pustki (maskują je robiąc sztuczny tłum postaciami wyciętymi z kartonu - ostatnio widziałem w tej pseudo kolejce Roberta Lewandowskiego z piłką pod pachą). Chcąc być uczciwym nie będę robił reklamy innej, na prawdę godnej polecenia, aptece z Krakowa, bo wierzcie mi, jest taka gdzie na prawdę wszystko jest ok, ludzie wchodzą tam chorzy, a wychodzą zdrowi, wchodzą starzy, a wychodzą młodzi, wchodzą biedni, a wychodzą bogaci... i nawet ludzie w kolejce są z krwi i kości. Zastanów się i wybierz mądrze.
9
Obserwator 2017-04-08 23:30
Ale jaja... No,ale w końcu Wielkanoc za pasem, a to przecież jajcowe święta. :)
Śmiem przypuszczać,że powyższy post jest autorstwa słynnej MN,tudzież redaktor ET i że miało być niby tak trochę sarkastycznie.... a wyszło jak zawsze.Moja rada: Mniej napinki,więcej dystansu i tyle w temacie.Pozdrowienia dla wszystkich pracowników sieci i serdeczne życzenia świąteczne. :)

PS "Naprawdę" naprawdę pisze się łącznie. :)
wizjoner 2017-04-19 08:12
Czołem!
Nie wiem dlaczego jest tyle negatywnych opinii o naszym pięknym family business. Przecież w Niezapominajce jest OK! Elastyczne godziny pracy (9am-3pm) i całkiem przyzwoite zarobki (na własny jacht co prawda mnie nie stać, ale na wypad w Alpy poszusować owszem). Czasem coś się sypnie, to prawda, ale taka jest cena postępu – pamiętajcie jednak, problemy nas wzmacniają! Zamiast narzekać, zamykać się w sobie i wyładowywać frustrację na forach int. wystarczyłoby gdybyśmy poświęcali sobie wzajemnie dziennie chociaż minutę. Smuci mnie, że zawsze znajdą się tacy, którzy zamiast pracować odwiedzają galerię albo siedzą na ciągłych L4 – shame on you! Na szczęście w tej firmie są ludzie, którzy rozumieją naszą wspólną wizję i solidnie pracują. Dobra robota, świetnie!
Napisałbym jeszcze więcej ale nie chcę przeciągać, a poza tym muszę pilnie…
3
lucyfer gwiazda zaranna 2017-05-09 23:59
maja ludzi za nic. nie płacą w terminie bo tak im pasuje . po prostu bezczelni tupeciarze.
Joanna 2017-05-10 09:28
@lucyfer gwiazda zaranna rozumiem, że nastąpiły opóźnienia w wypłaceniu pensji. Czy często zdarzają się takie sytuacje?
przyszły pracownik 2017-08-26 16:24
rozmowa kwalifikacyjna w tej sieci jest czymś bardzo dziwnym . zadają pytania dotyczace np ocen w liceum ,na studiach, gdzie pisało sie prace magisterską, dlaczego tam, co nas w zyciu motywuje, co motywuje do pracy, nasze pasje , hobby, stan rodziny brakowało mi pytania czy myje zęby codzinnie . Naprawde czułam sie dziwnie na rozmowie. Trafiłam na niemiłą kordynatorkę, udawała ze ma mnie gdzies i wcale mnie nie potrzebują a magistra szukali od dawna i nikt sie nie zgłaszał. Płace nie najgorsze, ale trzeba sie upierać przy swojej stawce i nie dac wpuscic w maliny jak chcą stawke mocno zaniżyć. Premie podobno wysokie ale zobaczymy jak bedzie .
Joanna 2017-09-01 16:25
@przyszły pracownik z Twojej wypowiedzi wynika, że przyjęli Cię do pracy. Powiedz na jakim stanowisku pracujesz i jakie są warunki pracy? Aktualnie w firmie Niezapominajka Apteka poszukują Dietetyka. W ofercie napisali, że oferują zatrudnienie w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku, zatrudnienie w oparciu o umowę zlecenie, elastyczny czas pracy. Może ktoś składa cv?
Przyszly pracownik 2017-09-02 10:45
Pracuje jako mgr farmacji na pelnym etacie. Grafik wedlug zyczen ustala kierownik. Jesli chodzi o kodeks pracy to jest przestrzegany. Obuwie i odziez otrzymujesz od firmy. Jak na razie jestem zadowolona. Zobaczymy co potem
Borutka 2017-09-21 14:35
Ludzie jak czytam wasze opinie to mam wrażenie że niektorzy sa niepełnosprawni umysłowo.Umowe daja a co kur.a łaske robia to podstawowe wymogi nie daja umowy to swiadczy o nich .Tam umowy daja to jest pewne i pewne jest to ze stosunek wymagan do płacy jest przepascia oczywiscie jesli chodzi o płace .W wielu firmach tak jest ale tu jest to gleboko przesadzone.Pracy nie idzie przerobic za wyplate nie idzie wyżyc .Pracowalam tam i oceniam to firme bardzo slabo ,a prawda jest taka ze ciagle przyjmuja bo nikt zabardzo nie chce tam pravowac .Smie powiedziec ze jest to najslabsza opcja z sieciowek w polsce .
legeartis 2017-10-12 23:25
Zgadzam się. Rozmowa kwalifikacyjna była dziwna. Pytali mnie o to, czy skończyłem szkołę prywatną czy państwową. Wypytywali o samopoczucie. Przeprowadzili wywiad pacjent - pracownik. Pytali o oceny w szkole z konkretnych przedmiotów. Ogółem odniosłem wrażenie, że ta firma tak naprawdę ma ogromne oczekiwania wobec Ciebie, jednocześnie nie oferując nic Tobie. Rok przepracowany na stażu, osoba z dużą wiedzą jako technik, a zaoferować mogli najniższą krajową, dziwne godziny pracy (czasem 4, czasem 10) i dodatkowo oprócz wciskania preparatów promocyjnych, również tabelki, koszyki oraz formułki jak w Rossmannie. No i tajemniczy klient. Nic dziwnego, że oferta pracy w jednej z aptek wisi już około trzech czy czterech miesięcy. Nie polecam.
Zostaw swoją opinię o Niezapominajka Apteka - Kraków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Niezapominajka Apteka