brak logo

Marcin Rakowski i Wspólnicy Kancelaria Adwokacka

Warszawa

Opinie o Marcin Rakowski i Wspólnicy Kancelaria Adwokacka

Kameleon 2015-02-04 10:00:09
Ego właściciela jest większe niż kolumna Zygmunta, przy tym chciwy i skąpy jak górnik na przodku. Popełnia tyle baboli, że cud, że jeszcze funkcjonuje, do tego bardzo nerwowy. Warunki pracy słabe.
Stokrotka 2015-11-08 13:27:21
Chytry i znerwicowany właściciel obwinia wszystkich tylko nie siebie za swoje błędne decyzje. Szukanie kozła ofiarnego na porządku dziennym. Pisma wychodzące z kancelarii na poziomie studenta pierwszego roku prawa, jakość pracy fatalna. Prześladuję swoich pracowników, aby przypadkiem któryś nie ukradł mu klienta - straszenie i groźby. Atmosfera w pracy paraliżująca, wyżywa się na pracownikach za swoje nieudane życie osobiste.
Radca 2016-10-11 22:37:04
Pracowałem tam dwa lata. Nigdzie nie nauczyłem się tak dużo. Plus to bardzo wysoka jakość pracy i dbałość o klientów. Bardzo dobre wynagrodzenie i warunki pracy. Minus to, że nie każdy sobie radził, a z gorszymi prawnikami nie były przedłużane umowy. Czytałem powyższe krytyczne opinie. Nie wierzę aby te osoby u nas pracowały albo wogole były prawnikami bo z taką kulturą osobistą i sposobem wyrażania się nie ma szansy zostać adokatem, radcą prawnym, a co dopiero pracować w czołowej kancelarii.
4
Pozdro dla wszystkich 2016-10-11 22:58:13
Ja też tam pracowałam, potwierdzam opinię mojego kolegi. Pozdrawiam jego i cała ekipę kancelarii ! Dzięki temu czego się tam nauczyłam świetnie sobie radzę na rynku. Podobne doświadczenie można tylko zdobyć w którejś z miedzynarodowych sieciówek, o ile ktoś wytrzyma tempo pracy ...

3
lawyer 2016-10-16 14:33:36
To jest przeciez bardzo renomowana kancelaria obslugujaca topowych klientow. Bardzo trudno sie tam dostac. Mi sie udalo i pracowalam ponad rok, potem rozdzwonili sie headhunterzy i przeszlam do duzej miedzynarodowej sieciowki, bo zawsze o tym marzylam. Potem okazalo sie, ze wybrlali mnie wlasnie z uwagi na wczesniesza prace ;) Do tej pory utrzymuje zreszta dobre relacje z bylym szefem.
2
Piotr 2016-10-25 22:25:49
Bardzo polecam !!!
1
Maciej 2016-10-31 13:38:00
A ja polecam kancelarię jako klient. Generalnie obsługują duże międzynarodowe firmy, ale do mniejszych spraw przykładają się tak samo dobrze. Chociaż moja sprawa nie była bardzo skomplikowana to byłem na bieżąco informowany o wszystkich postępach i opcjach działania. Wszystko zakończyło się sukcesem. Ale co najważniejsze czułem się w dobrych rękach i dlatego przeżyłem całość bez większych nerwów.
1
Jarosław 2016-11-10 16:21:12
He, he! Poziom tej kancelarii jest na poziomie niektórych "prawdziwych" wpisów typu "Radcy" czy "Macieja" :) Faktycznie ego właściciela jest jak kolumna Zygmunta nieopodal, skoro wpisuje opinie w portalu dla pracowników :) Kontroluje każde zdanie, każdą opinię o sobie czy kancelarii, a sam ma problem z językiem polskim, popełnia babole prawne. Próbował kiedyś szczęścia w innych miejscach, ale był słaby, teraz się wyżywa - przejął klientów dzięki kontaktom rodzinnym i struga wielkiego specjalistę. Samo miejsce odstręcza zapachem (częste wizyty bezdomnych na klatce) i wyposażeniem, ale jak ktoś napisał właściciel jest tak chytry, że by spod ... zjadł.
Zostaw swoją opinię o Marcin Rakowski i Wspólnicy Kancelaria Adwokacka - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Marcin Rakowski i Wspólnicy Kancelaria Adwokacka