brak logo

Marcin Rakowski i Wspólnicy Kancelaria Adwokacka

Warszawa

Opinie o Marcin Rakowski i Wspólnicy Kancelaria Adwokacka

Radca 2016-10-11 22:37
Pracowałem tam dwa lata. Nigdzie nie nauczyłem się tak dużo. Plus to bardzo wysoka jakość pracy i dbałość o klientów. Bardzo dobre wynagrodzenie i warunki pracy. Minus to, że nie każdy sobie radził, a z gorszymi prawnikami nie były przedłużane umowy. Czytałem powyższe krytyczne opinie. Nie wierzę aby te osoby u nas pracowały albo wogole były prawnikami bo z taką kulturą osobistą i sposobem wyrażania się nie ma szansy zostać adokatem, radcą prawnym, a co dopiero pracować w czołowej kancelarii.
6
Pozdro dla wszystkich 2016-10-11 22:58
Ja też tam pracowałam, potwierdzam opinię mojego kolegi. Pozdrawiam jego i cała ekipę kancelarii ! Dzięki temu czego się tam nauczyłam świetnie sobie radzę na rynku. Podobne doświadczenie można tylko zdobyć w którejś z miedzynarodowych sieciówek, o ile ktoś wytrzyma tempo pracy ...

3
lawyer 2016-10-16 14:33
To jest przeciez bardzo renomowana kancelaria obslugujaca topowych klientow. Bardzo trudno sie tam dostac. Mi sie udalo i pracowalam ponad rok, potem rozdzwonili sie headhunterzy i przeszlam do duzej miedzynarodowej sieciowki, bo zawsze o tym marzylam. Potem okazalo sie, ze wybrlali mnie wlasnie z uwagi na wczesniesza prace ;) Do tej pory utrzymuje zreszta dobre relacje z bylym szefem.
3
Piotr 2016-10-25 22:25
Bardzo polecam !!!
3
Maciej 2016-10-31 13:38
A ja polecam kancelarię jako klient. Generalnie obsługują duże międzynarodowe firmy, ale do mniejszych spraw przykładają się tak samo dobrze. Chociaż moja sprawa nie była bardzo skomplikowana to byłem na bieżąco informowany o wszystkich postępach i opcjach działania. Wszystko zakończyło się sukcesem. Ale co najważniejsze czułem się w dobrych rękach i dlatego przeżyłem całość bez większych nerwów.
3
Gość 2016-12-22 15:46
Też chciałbym mieć kancelarię na starym mieście :)
2
Lawyer_2 2017-01-26 15:33
Bardzo polecam
2
Misiura 2017-07-04 16:10
Ale jakie posty czytałeś, skoro wszystkie negatywne zostały usunięte? Tak działa właśnie szef - co niewygodne to usuwa. Prawda jest taka, że doi na potęgę, sam niewiele umie, oprócz krzyczenia i pokazywania innym jaki on jest bogaty i że mają szansę być jak on :)
1
Zostaw swoją opinię o Marcin Rakowski i Wspólnicy Kancelaria Adwokacka - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Marcin Rakowski i Wspólnicy Kancelaria Adwokacka