brak logo

Gegenbauer Polska

Kraków

Opinie o Gegenbauer Polska

Mini 2011-04-18 11:54:32
w tej firmie jest duża rotacja, chyba ciężko wytrzymać w niej jeśli jest taka atmosfera i opinie na temat samej organizacji, a to dzięki....
3
były pracownik 2012-07-03 20:41:18
Ja popieram opinie o pracy pod szanownym (usunięte przez administratora). Do momentu jak się nie wtrącał to było ok. praca jak praca, wymagała ale i płacił, lecz gdy zaczął się (usunięte przez administratora) wtrącać to wszystko się (usunięte przez administratora).
1
ya 2013-07-30 11:57:49
tam sie nigdy nic nie zmieni do momentuy gdy rzadzacy będa tacy jacy sa...
nie polecam
poczytaj na (usunięte przez administratora) o tej firmie
1
Robolek 2014-06-20 15:33:13
Firma ma wiele oddziałów - ja na swoje miejsce pracy nie narzekam. Kasę jaką chciałem taką dostaję a co do przełożonych to miewałem nieporównywalnie gorszych. Tu da się normalnie pracować choć czasem jest nawał roboty - taka branża
Jak ktoś nie lubi pracować to wszędzie będzie mu niedobrze ;)
a 2014-07-03 21:00:19
fajna firma :D
bananex 2014-07-19 08:41:52
Witam
Zgadzam się z opinią dwóch ostatnich kolegó. Firma ma wiele oddziałów i ciężko jest ogólnie o niej pisać!! We wrocławiu jest OK! Wszystko zgodnie ze wcześnieszymi ustaleniami, stres jest jak wszędzie, pracy dużo jak u każdego, ale jak ktoś nie lubi pracować i chodzic własnymi ścieżkami to wszędzie będzie mu źle. Polecam
an 2014-07-21 23:53:28
zero szacunku nawet dla potencjalnych pracowników.
2
a 2014-07-25 09:40:29
nie polecam pracy w tej firmie.We Wrocławiu jest kierownik P.R.,który ma ludzi za nic.
b 2014-08-09 12:32:46
Tak. Zgadzam się z kolegą. Chodzi o pana (usunięte przez administratora) Człowiek dwulicowy.
Audytor 2014-11-23 19:38:44
Na umowę o pracę jest OK. Jeśli zaproponują Ci zlecenie, najpewniej będziesz robił do 70 - 80 h tygodniowo
pluszak 2014-12-06 09:18:14
Raczej Nie proponują umowy ,jak cos tylko są te zawsze do końca miesiąca-umowy stałej nie dostaniesz jak cos wypowiedzenie prędzej a na twoje miejsce zatrudnią innego, i tak w koło
2
zimorodek 2014-12-06 23:17:43
Kariery się tam nie zrobi,. Raczej uwazaj co mówisz, Pozatym Firma działająca na terenie Wrocławia z Takim Podejsciem kierownictwa ,Nie zrobi szałowej Kariery nie z tymi Brygadzistami,PS miałem okazje pracować kilka dni ,wpore zrezygnowałem i Naprawde nie załuje ,widze ze kolega wyzej tez przechodził "piekło" jak wszyscy co mieli okazje pracować na terenie zakładów 3M,chociaż nie moge powiedzieć,Są tacy co zamieżają Tam kariere zrobić,..i życzyc im powodzenia i wytrwałosci.Również Pozdrawiam Szanowanego Brygadziste P.D..
Kolo 2014-12-07 16:41:07
Ha,Ha widze ze zakreciło się od opini,..
Równiez Pozdrawiam Pana Brygadziste, w Piątek dostałem wypowiedzenie Oczywiscie w jednym egzemplarzu bez potwierdzenia oraz nie zauwazyłem żeby tam był podany powód zawonienia,ale@ do Krakowa dzien przed Wypowiedzeniem pracy mogł byc przyczyną, gdyz zaraz w ten sam dzien po wysłaniu otrzymałem informacje (cytuje brygadziste" Pisząc @ do Krakowa Kopiesz dołki podemną i pania kierownik odziału" a chodziło tylko o zapytanie jak to sie ma to brutt/netto za prace.
No zobaczymy dw dniu 07,12 wysłałem kolejne zapytanie do Krakowa ,z zapytaniem ,o podstawe zwolnienia (uzasadnienie) oraz czy mają pojęcie co sie tak naprawde dzieje w Wrocławiu,Bo nie jest chyba na miejscu dawać ogłoszenie na portalu ogolnopolskim pracuj.pl werbować człowieka 200km do podjecia zatrudnienia a po 3 tygodniach zwalniać Bezpodstawnie,Nie wnikając czy pracownik poniósł koszty wynajęcia mieszkania,hotelu oraz ze sie poswiecił tez i zaangazował do współpracy z Firma(niewazne dla P.brygadzisty)Tłumaczeniem Brygadzisty bedzie jak sądze "zwolniłem ,bo palił papierosa" ale to się okaze ,zawsze jak coś maja zastosowanie jeszcze sankcje prawne,.Ale zobaczymy co Odpowie Tak prestizowa Firma w Polsce i za Granicą "Gegenbauer" Pozdrawiam wszystkich Obecnych ,Byłych i Przyszłych Pracowników zycze wytrwałosci
1
miksolik 2014-12-20 14:29:59
Dzień rozpierducha,zależy gdzie bedziesz pracować, robisz coś nie dokońca wiedząc co robisz..ogólnie zostaniesz zawalony obowiązkami ,fakturami, bez mozliwości otrzymania pomocy co z tym robić,ale jedno nadmienie Masz to zrobić tak zeby sie wykazać.Pozdrawiam
kammy 2015-02-06 15:01:32
No dobrze, czym sie zajmuje gegenbauer to już wiadomo, ale jak na dzień dzisiejszy wygląda tutaj praca? Pytam, bo jak przeczytałem te komentarze powyżej to mam mocno mieszane uczucia. W ogóle czesto rekrutują nowych? Możecie napisać skąd własciwie dowiedzieliście się, że szukają ludzi do pracy? Pozdrawiam.
nowy 2016-03-04 14:59:07
Witam!
Zastanawiam się nad pracą w tej firmie na stanowisko pracy technik gospodarczy .
Warto ? Czy warto darować ?
rozczarowany 2016-03-10 15:54:54
Coś jednak jest prawdy w poprzednich opiniach. Byłem na rozmowie w tej firmie, mimo, że zadzwonili, że wstępnie są na "tak", ale się odezwą później, to nie zadzwonili już. To raczej nie jest profesjonalne traktowanie kandydata. Po rozmowie również niewiele się dowiedziałem o przyszłym stanowisku, wszystko bardzo ogólnikowo. Jak dla mnie to całkowity brak profesjonalizmu.
1
Janek 2016-07-03 10:21:24
Pracuje w Gegenbauerze jako konserwator i sobie chwale. Nie mam do czego się przyczepić.
dosadny 2016-08-01 19:23:35
Proponuje sprawdzić dzisiaj nic się nie zmieniło a może ciut mocniej przyręcają
olo 2016-08-09 17:24:14
Nikt się nie wypowie na temat zarobków? To aż taka tajemnica? Znalazłem ogłoszenie także na Utrzymanie ruchu miejsce pracy Starachowice. Spełniam większość wymogów ale na chwilę obecną nim się zmieni prace warto znać możliwości przyszłego pracodawcy zwłaszcza finansowe.
olo 2016-08-11 17:16:10
To wiem z tym akurat nie ma problemu z mojej strony. Tylko interesuje aspekt finansowy. Na ile można liczyć na tym stanowisku w tej firmie.
Anonim 2016-09-06 23:21:02
Aplikowałem czas temu jakiś do tej firmy na kierownicze, specjalistyczne stanowisko. Rozmowa absolutnie żenująca i poniżej wszelkich standardów, chore pytania shizofrenika, merytorycznie całkowicie nie związane z kompetencjami. Podejście pracodawcy z taką pogardą dla kandydata, jego życiorysu, dokonań i sukcesów zawodowych... szczęśliwie nikt tam w mordę nie dostał. Po prostu brak słów... wymarzony kandydat to chyba desperat wyzuty ze wszelkiej godności, gotów podjąć się straceńczej misji za psie pieniądze. Żal mi wszystkich ludzi, którym ta firma zmarnowała cenny czas i marnuje co dzień życie w takiej atmosferze pracy. Zdecydowanie odradzam. Sorry, ale tak pracujecie na własny wizerunek, że będąc Waszym pt. klientem w życiu do przetargu nie zaprosiłbym firmy tak aroganckiej dla pt. pracowników. A świat jest mały, a ludzie pamiętliwi.
4
oszukany 2016-09-13 19:35:02
wiesz dla czego szukają ludzi
wysiadają po 3miesiącach nacisk jest przez ekipę która rządzi
i nie ma szansy żeby wyjść na swoje-kasa
ok 2016-09-19 13:05:54
jakie miasto i stanowisko ?
1
michał 2016-09-19 13:59:01
Dobrze, że zarobki u nich są adekwatne do powierzanych obowiązków, ale czy wypłata dla specjalista ds. procesu jest zawsze terminowa? Chętnie bym się załapał, bo doskonale o to dbają teraz. Pozdrawiam.
ξ 2016-12-01 11:32:25
Byłem zaproszony na rozmowę .Zaproponowano mi stanowisko poniżej tego na które aplikowałem.Od początku spotkania próbowano mi udowodnić brak kompetencji." Bo jak pan nie zna tych urządzeń które są zamontowane u nas w firmie to się pan nie nadaje" .Człowiek który prowadził rozmowę pracuje w tej firmie około roku i jest zachwycony socjalem.Darmową kawą i tanimi posiłkami.Żenujące spotkanie. Strata czasu. Wyraźnie chciał się ten człowiek dowartościować kosztem poszukującego pracy. Czyżby to stres z jego poszukiwań zajęcia. To trzeba leczyć!
Jeśli "firma" zaprasza na spotkanie to oznacza że chce potencjalnego kandydata zatrudnić. Jednym zdaniem ta firma jest mi winna koszty dojazdu+ stracony czas .
1
Zostaw swoją opinię o Gegenbauer Polska - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gegenbauer Polska