brak logo

Lufthansa Systems Poland

Gdańsk

Opinie o Lufthansa Systems Poland

Krzysiek 2015-06-08 11:58
Ja raz chciałem coś zmienić, to dostałem wypowiedzenie
2
Mirki 2015-06-12 17:20
Dodatki takie jak twoje sa w wielu firmach zagranicznych w 3mieście
2
kk 2015-07-20 22:43
Jak ktos ma taki przeciag w kadrach to pozniej takie cudne opinie pisze!
Pozdrawiam HRy z lufy!
2
dronik 2015-09-16 22:36
Praca w Lufhansie bardzo na plus - przede wszystkim atmosfera - zarówno team i dział rewelacyjni ludzie, zawsze we wszystkim pomogą, nie ma żadnej spiny. Ok, czasami jest mnóstwo pracy, ale to jak kończymy projekt czy coś. Ogólnie pracuje na spokojnie, zadnego wyscigu szczurow i nie jest jak w jakims korpo-mordorze. Mogliby wiecej placic, ale reguly awansu sa jasne, takze tu brak zastrzezen. Z dodatkowych rzeczy mamy opieke medyczna, doplaty do multisporta, owoce w pracy, a dodatkowo organizowane jest duzo akcji dla pracownikow, z czym nie spotkalem sie w poprzednich firmach. Ogolnie daje 5 z malutkim minusem za polskie, a nie niemieckie zarobki ;)
2
prog 2015-09-27 17:05
"Mogliby wiecej placic, ale reguly awansu sa jasne, takze tu brak zastrzezen."

nie zgodzę się, żeby awansować trzeba zrobić bezwartościowy cert, za który firma nie płaci - musisz zapłacić z własnej kieszeni. Twój profesjonalizm, zaangażowanie, ciągnięcie projektów nie wystarczy.... za takie kryteria awansów dziękuję
1
programista 2015-10-14 20:41
Jest nieźle. Dzisiaj był lunch w nagrodę od Pani Dyrektor. Każdy w nagrodę za prężną pracę dostał kawałek pizzy. Jeśli ktoś biegł jak po karpia a Lidlu to i 2 kawałki. Nie wiem tylko czy to premia czy plan kafeteryjny. Słyszałem pogłoski że w innej firmie na C tak dobrze nie ma i prezes oszczędza nawet pączkach.
5
marcin 2015-10-14 22:47
Pozdrawiam firme, najlepsze stoisko na targach pracy - mam nadzieje, ze uda mi sie dostac, bo zlozylem aplikacje. Wreszcie komunikatywne laski, ktore umialy powiedziec na jakie stanowiska poszukuja i nawet jak pytaly o jezyki programowania, w ktorych pracuje to mialy o tym jakies pojecie. BRAWO trzymam kciuki za wlasna aplikacje :)
1
asia678 2015-10-21 21:47
a jak wygląda rekrutacja??
czy sa jakieś testy z ang ??
1
kandydat 2015-10-25 00:00
Asia - na mojej rozmowie byl test a angielskiego,nie byl trudny dla mnie, testy z programowania i potem jeszcze dwie rozmowy - jedna z babka,taka ogolna, a druga z facetem, bardziej szczegolowa. ogolnie wrazenia z rekrutacji mam dobre.
2
Rafi 2015-12-03 19:13
Lufthansa Systems Polska należy już do firm IT z wyższej ligi!
Praca tam to czysta przyjemność.
2
java 2016-02-28 17:49
jak umiesz jave to nawet niezle placa.
1
kandydat 2016-03-07 13:49
HR - mało profesjonalnie, nawet na maile nie odpowisują
aa 2016-03-07 13:54
Systematycznie przewijane jest stwierdzenie, że słabe zarobki. Mam pytanie na Junior Accountant na start ile można dostać? 1500, 2000, 2500 netto?
2
aa 2016-03-07 17:20
widziałam wpisy 3100 brutto na AC...
1
Ciekawski 2016-03-17 21:17
Odnośnie programowania - z jakiej wersji Javy korzysta się w firmie oraz z jakich technologii? Generalnie dążę do pytania: czy firma wdraża "nowości", czy raczej korzysta z jakiś przestarzałych technologii, starych wersji Javy, etc? W przypadku aplikowania na stanowisko "programista java" - jakich zadań można się spodziewać na tym stanowisku?
Zibi 2016-03-18 21:01
Ile po drugim etapie (już w siedzibie) czekaliście na odpowiedź negatywną lub pozytywną?
bogdan 2016-03-18 21:41
dzien dobry, czy ktos zyczliwy moglby odpowiedziec na pytanie: czy w Lufthansa w Gdańsku wszyscy są zatrudnieni przez Lufthanse czy raczej korzystaja tez z zatrudnienia przez agencję? Czy jest jakaś roczna premia-udział w zyskach? jaka czesc osob w Gdansku pracuje na zmiany 24h? Będę niezmiernie wdzięczny za odpowiedzi.
programista 2016-03-31 23:39
bogdan - premia w lufie dobry żart hahahahaha
technologie raczej stare, ale wszystko zależy od działu i projektu.
2
programista 2016-05-03 12:13
a mi sie trafila premia, zreszta nie narzekaj na podstawe, zapierdzielu masz mniej niz w innych firmach...kasa nie jest moze rewelacyjna, ale przynajmniej nie siedze codziennie do 22 w robocie
programista z 2016-03-31 23:39:47 2016-05-13 20:53
jaja sobie robicie ? już dawno tam nie pracuję, mam kilka tyś zł więcej na rękę i o wiele wiele lepsze warunki pracy, benefity, lepszych ludzi w teamie nie mówiąc o szefach (sorry ale krysia nie jest dobrym szefem i nie są nimi ich teamleaderzy). Jako programista pracowałem w 5 firmach i *nigdzie* nie miałem niepłatnych nadgodzin, ogólnie brałem dadgodziny tylko jeśli faktycznie chciałem. Fakt w lufthansie można się obijać, wielu tak robi.

ps. a inżynier areo to słaba pozycja, i słabe pieniądze, podobno nie trzeba mieć studiów kierunkowych do tego.
8
Zieluk 2016-08-01 13:46
Nie polecam pracy w LSY w Gdansku. Jedyna dobrz rzecz to fakt, ze nie ma Wojewodki. Jego zachowanie w podejsciu do pracownikow to kpina - dziwne, ze nie dostal za to w pape jeszcze. Cala reszta to wydumane projekty, ktore nie maja racji bytu. Ta firma to tragedia. Mysla, ze tanszymi biletami beda w stanie poderwac odpowiednia ilosc ludzi ale to blad w mysleniu. Kazdy, kto ma troche oleju w glowie znika stamtad jak najszybciej.
9
Aplikant 2016-08-04 01:11
Jak wygladaja pierwsze dni w pracy?
Nick 2016-08-14 22:31
Podobno były tam kiedyś darmowe bilety na wszystkie połączenia tak jak to jest w polskim locie. To prawda? 9000 brutto można tam dostać jako specjalista z 5 letnim doświadczeniem?
1
Worek 2016-08-14 22:47
Wiesz co, no były darmowe bilety dla załogi, może nie na wszystkie połączenia i nie na każdym stanowisku ale jest to prawda i miało to miejsce, więc jeśli ktoś potrzebuje to niech nie traci czasu się zgłaszać
1
rekrutowany 2016-11-29 09:20
I ja się podzielę opinią na temat Lufthansa system IT w Gdańsku.
Jakiś czas temu otrzymałem maila od jednego z kierowników owej firmy - od Pana Pawła CH. z prośbą o zorganizowanie tele - meetingu celem zadania kilku pytań. Zgodziłem się i następnego dnia taki meeting został ze mną przeprowadzony. Nie było na nim żadnych pytań technicznych, jedynie rozmowa po angielsku, czym zajmowałem się do tej pory i co mnie najbardziej zdziwiło padło kilka pytań prywatnych (czy mam dzieci, w jakim wieku) - cóż, jako że mam dzieci, a jestem człowiekiem prawdomównym odparłem, że mam. Po rozmowie CH. powiedział, że się ze mną skontaktuje w ciągu 4 dni. Niestety informacji nie było. Dopiero po 3 tygodniach udało mi się z nim skontaktować i coś dowiedzieć - tu znowu obiecał mi odpowiedź w ciągu kilku dni - niestety znowu nic.
Generalnie - NIE POLECAM tej firmy, bo po 1 pytał mnie o moją rodzinę! (dyskryminacja), po 2 bardzo nie słowny człowiek, po 3 zarobki, które zaproponował też marne.
7
test 2016-12-07 18:56
niestety przyznaje racje
1
higgs 2017-01-04 13:54
Mogę zdradzić parę szczegółow (Software Engineer)
czy w Lufthansa w Gdańsku wszyscy są zatrudnieni przez Lufthanse czy raczej korzystaja tez z zatrudnienia przez agencję?
wiekszość umowa o pracę; jest kilku "externali", ale to sporadyczne przypadki na 500 osób moze 10.

Czy jest jakaś roczna premia-udział w zyskach? jaka czesc osob w Gdansku pracuje na zmiany 24h?
w deweloperce 8-16 (płynne okienko - jak przyjdziesz)
premie, opcje na akcje - nie ma takich rzeczy; ale nie ma też siedzenia po godzinach, wiesz ze o 16 wyjdziesz do domu i nikt głowy nie urwie

Odnośnie programowania - z jakiej wersji Javy korzysta się w firmie oraz z jakich technologii? Generalnie dążę do pytania: czy firma wdraża "nowości", czy raczej korzysta z jakiś przestarzałych technologii, starych wersji Javy, etc? W przypadku aplikowania na stanowisko "programista java" - jakich zadań można się spodziewać na tym stanowisku?

Zależy gdze się trafi, czy do teamu projektowego czy utrzymanki; choć nawet w utrzymaniu zdarzają się większe i ciekawe projekty; w nowych rzeczach używamy Java 8, AngularJS, web services, kontenery (Docker); automatyzaja buildów i testów, niedługo również deploymentu ; oprócz tego są produkty wykorzystujące C/C++; niemal wszystko jest robione pod klony UNIXa (AIX, Linux), co ma pewnien plus - z zagorzałego windiarza zrobi developera który w pełni wykorzystuje potencjał systemu Linux (przekona się, że tracił potencjał i nerwy kodując pod windows).

inżynier aero
to taki analityk systemowy / wrdożeniowec / konsultant klienta czasem tester
pensja mocno zależy od tego co się sobą reprezentuje, tych lepszych biorą do bardziej wymagających teamów a tam i kasa większa; nie chce podawać stawek ale najlepsi aero dostają tyle co senior developerzy, choć trzeba być mocno zaangażowanym i w ciągu kilku lat udowodnić swoją wartość.
4
SE 2017-01-18 23:45
Bardzo się chwalą i tyle.
kic 2017-03-10 12:45
Moze ktos podac widelki place? Dla .net dev z 5 letnim stazem?
pozdro 600 2017-03-24 17:41
Firma może i dobra ale w Niemczech nie w Polsce totalny wyzysk i kpina, brak podwyżek brak rozmów rocznych folwark szefowej działu data maintenance, brak możliwości szkoleń i przejścia do innych działów pomimo spełnienia warunków, jedyna możliwość przejścia do innego działu to zwolnienie się żeby uniknąć konfrontacji z szefową, która opowiada bzdury innym TL by uziemić pracownika w dziale . Praca zmianowa a warunki finansowe jak na kasie w biedronce ! Plus do tego premiowani "podpierdalacze" . Praca nudna żmudna i bez celu w kółko to samo . Nie polecam.
13
Radek 2017-03-24 19:35
Czy ktoś z koleżanek/kolegów z Lufy może podzielić się opinią nt pracy jako Test Engineer? Warto interesować się tą ofertą? Każde zdanie będzie cenne. Dzięki.
5
Rapi 2017-05-10 16:00
Na jakie zarobki można liczyć w Lufhtansa Systems na stanowisku Test Engineer?
3
Czerwononiebieska 2017-05-29 20:53
Niesamowita firma z zarobkami rozpoczynającymi się od 1500 zł.
To nie żart...
1
Byly stazysta 2017-06-10 21:58
Niby gdzie? Chyba na stazu. Przynajmniej placa za staze
anonim 2017-06-14 08:40
A jak z pracą w dziale jakości? Jaka płaca i atmosfera?
Były Junior 2017-06-19 21:38
Szokujące, co? W niektórych zespołach produkcyjnych taka płaca czeka na juniorów.
Jacek 2017-06-20 11:27
Zdradzi ktos jak wygladaja zarobki aeronautical data specialist? Jak na start i jak wyglada droga awansu? Z gory dzieki!
1
ozmordorow 2017-06-25 12:36
Ludzie, zanim będziecie narzekać podajcie dział i stanowisko. Wprowadzacie tylko potencjalnych kandydatów w błąd; ludzie tu szukają konkretnej informacji.

W deweloperce spokojnie masz 6-8 brutto jako junior na start jeśli jesteś kumaty i masz jakiekolwiek potwierdzone doświadczenie czy dobrą rekomendację kogoś z wewnątrz. Wiem, że wg millenialsa pracowac za 6 k bedzie tylko idiota albo złodziej, ale prawda jest taka, że przedstawiasz nikłą wartość na początku kariery, więc trochę pokory. Tutaj ceni się znajomość produktu, a tą uzyskasz najwcześniej po 1-2 latach pracy. Więcej oczywiście zarobisz w typowych software house'ach.

W innych teamach "produkcyjnych" czyli klepaczy danych - oczywiście nie ma tak wysokich stawek, ale nawet klepacz danych można miec 6000 lub więcej; również specjalista areo, analityk dojdzie do 10000 brutto. Tylko trzeba potwierdzić swoją wartość, stosować skutecznie autopromocję i trafić pod odpowiedniego TLa :)

Jeśli się wahasz - ręcze, że możesz spokojnie tu aplikować. Źle nie będzie.
2
Jacek 2017-06-29 11:47
Dzieki za odpowiedz.

Pozdrawiam
Kandydat 2017-07-04 11:18
Czy ktoś może mi powiedzieć po jakim czasie od wysłania CV ktoś z rekrutacji się odezwał?
ozmordorow 2017-07-04 17:30
Możliwe, że teraz proces rekrutacji spowolnił - wakacje.
Sam czekałem może 2-3 tyg ale to było dawno temu.

Zależy też o jakie stanowisko chodzi, bo cykliczne organizowane są "akademie" - biorą kupę stażystów - kandydatów na testerow/deweloperow i póki takie coś trwa mogą zastopować rekrutacje na juniorskie stanowiska danej klasy, ale to tylko moje osobiste przypuszczenia, nie pracuje w HR.
Szychan 2017-07-07 09:54
W ciągu tygodnia odzew. pierwsza rozmowa polegała na rozwiązaniu testu na komputerze . test składał się z 2 cześci techniczna i znajomość języka. tego samego dnia odzew w sprawie 2 etapu rekrutacji ( tutaj moje pozytywne zaskoczenie) . 2 etap rekrutacji tutaj rozmowa z team leaderami w małym pokoiku. zadanie algorytmiczne pytania odnośnie technologii od każdego "rekrutera technicznego". Bardzo miły interview co było dużym plusem. Następnego dnia odpowiedz pozytywna. (2 raz zaskoczony bo w innych firmach trwało to dłuuugo).
Uważam, że jeśli rozmowa poszła by trochę gorzej odzew byłby dłuższy, ze względu na to, że muszą odbyć rozmowy z większą liczbą kandydatów i wybrać z nich najlepszych.
Ale wszyscy w ten sposób prowadzą rekrutacje. w gorszy lub lepszy sposób . Tutaj napewno lepszy.
Moja rada dla kandydatów. przygotować się do rozmowy. poznać technologie i zagadnienia z nimi związane. po odbyciu tych kroków gwarantuję, że większość firm zacznie o was ubiegać .
Jeśli chodzi o zarobki jestem zadowolony. okres próbny w moim przypadku 6 miesięcy. Po tym czasie umowa na czas nieokreślony. oczywiście z wyższą stawką.
Polecam i zapraszam . ewentualnie do zobaczenia w pracy ;)
1
Abrahman 2017-07-08 17:44
Najpierw o rekrutacji. Tutaj jak wyżej to jest, najpierw rozwiązanie testu i rozmowa po angielsku z osobą z HR a potem rozmowa z kierownikiem odpowiedniego zespołu zainteresowanego rekrutacją. Skandalem był dla mnie czas oczekiwania na decyzję, w moim przypadku prawie 2 miesiące!
W dziale nawigacyjnym nie mogę narzekać na nudę, mamy pełno interesujących zagadnień na co dzień a do tego ma się świadomość, że bierze się w udział w przedsięwzięciu które obejmuje zasięgiem cały świat (nawigacja i powiązane produkty).
Nowy pracownik może liczyć na duże wsparcie i sporą dawkę nowej, przydatnej wiedzy z zakresu aeronautyki/lotnictwa.
Teraz najmniej interesująca część zatrudnienia w LSYP. Wynagrodzenie. Można było przypuszczać, że w takiej firmie o takiej renomie można liczyć na naprawdę godne pieniądze ale nie liczcie na to (w działach produkcji danych i map). Często słyszę, jak to pracownicy mają dobrze dzięki 'tanim' biletom na różne linie lotnicze. Tańsze są - na niektóre połączenia, zwykle te bardzo odległe. Więc taka podróż i tak kosztuje swoje a na to trzeba gdzieś zarobić (na pewno nie w LSYP).
A więc na plus: świetna atmosfera, dobre wprowadzenie dla nowych pracowników, dużo szkoleń, interesująca praca. Minusy: WYNAGRODZENIE. I piszę tu wielkimi literami, ponieważ przez to czyni to miejsce 'przejściowym', nieatrakcyjnym żeby pracować tu dłużej niż 2 lata.
2
ex 2017-07-14 19:54
Jesli bedziesz sie rozwijal, uczyl nowych rzeczy, awansowal to i pieniadze beda godne. Niestety, czesto przychodza osoby na poczatku drogi zawodowej (tak, 2-3 lata to poczatek drogi) i chcialyby zarabiac ogromne kwoty pieniedzy. Pracowalem w mapach i finansowo bylo ok, po kilku latach jeszcze lepiej. Na duzy plus uzywanie angielskiego w codziennej pracy, czego brak mi w obecnym miejscu zatrudnienia.
Abrahman 2017-07-15 15:40
Z pewnością ogromnych pieniędzy nie wymagałem ale pensja na poziomie kasjera/magazyniera w sklepie znanych sieci (a nawet niższa) jest nieco poniżej oczekiwań czegoś co można nazwać 'niezłym startem'.
2
Patrycja 2017-07-20 11:26
@Abrahman a na jakie stanowisko aplikowałeś? Czy pakiet szkoleń obowiązuje na każdym stanowisku? Widzę, że pojawiły się nowe oferty pracy - czy na stanowisko juniorskie potrzebne jest doświadczenie zawodowe?
Byle narzekac 2017-07-22 11:27
W ktorym sklepie kasjer zarabia 4 kola brutto na poczatek bez doswiadczenia w dziale nie-IT? Jakos nie kojarze
thomsson 2017-07-22 11:32
4 brutto na start to marzenie w tej 'firmie'. Większość ma 3000-3300 brutto na początek. Tak więc to co pisze użytkownik wyżej potwierdzam.
tst 2017-07-24 09:36
Co do pracy jako Test Engineer w LH.

Zarobki są uzależnione...w zasadzie od wszystkiego. Mając 4-letnie doświadczenie w testach jako manual mam 5,5 k netto. Myślę że jestem w środku stawki - można pewnie wynegocjować więcej. Co roku są rozmowy rozwojowe z którymi wiąże się podwyżka (tak do 10 %).
Tester 2017-08-09 18:16
To sie zgadza, ja po 4 latach mam okolo 7 brutto. Zalezy tez w jakim projekcie robisz
1
Zostaw swoją opinię o Lufthansa Systems Poland - Gdańsk
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lufthansa Systems Poland