brak logo

Side To Side Michał Rusiecki Restauracja Ratuszowa

Jawor

Opinie o Side To Side Michał Rusiecki Restauracja Ratuszowa

jaworzanka 2011-12-06 06:50:21
Nie zgadzam się z ani jedną opinią w/w. To wszystko to stek kłamstw. [usunięte przez moderatora] Nie polecam pracy w tej knajpie....
2
magda. 2012-06-26 00:42:09
a dlaczego nie warto?z chlopakami cos nie tak?bo chcialam tam wlasnie zlozyc swoje cv.....
oszukana 2014-10-02 11:44:57
Sluchajcie !
niedawno moja znajoma bylana na okresie probnym w restauracji ratuszowej. (usunięte przez administratora) Zostawala wykorzystywana do mycia garow i podlog przez caly dzien. Istna masakra opowiadala za nawet na 5 minut nie mozna bylo usiasc , odpoczać. (usunięte przez administratora) Odradzam prace w tej restauracji to jest jakas kpina , wykorzystuja ludzi i tyle .
6
ona 2014-10-02 11:48:43
dokladnie zgadzam sie jak najbardziej z wypowiedzia bylej pracownicy!! praca w tej knajpie to tragedia.
4
xxx 2014-11-05 20:25:01
ta... szefostwo ktore nigdy nie odpowie dowidzenia i dziewczynki ktore usmiechaja sie na sile wyczuwa sie napieta atmosfere
1
WWW 2015-03-19 05:10:46
Pracowałam w tej firmie i nie zgodzę się ze złymi opiniami. Szefostwo jest wymagające, ale konstruktywne i nie znoszące obiboków. Praca w gastronomii nie należy do łatwych, zwłaszcza, że klienci potrafią czepiać się bardzo wielu szczegółów. Dlatego się nie dziwię, że wobec pracowników są stawiane wysokie wymagania, zwłaszcza jeśli chodzi o zaangażowanie w pracę. Osoba, która to dobrze zrozumie jest w stanie nie tylko dobrze się porozumiewać z szefostwem, ale też dużo się nauczyć, a przede wszystkim dobrze zarabiać. Bo zarobki tutaj są naprawdę dobre (nawet porównując z wrocławską gastronomią), a problemów z płatnościami czy nie dotrzymywaniem umów nigdy tu nie doświadczyłam.
2
Qwerty 2015-08-20 15:33:33
Praca w porządku - jak to w restauracji, dużo pracy niezależnie od ruchu. Inni pracownicy w porządku, atmosfera jest ok, szefowie też na plus. Zarobić można ładnie. Moja ocena jest pozytywna
xxxxxxxxx 2015-08-25 13:43:47
według mnie jest w porządku. praca w gastronomii - nie dla obiboków. nauczyć się można sporo. pensja dobra i na czas. nie powiem nic złego
Z Jawora 2016-09-19 10:51:09
Ja pracowałam tam pewien szmat czasu i na szefostwo złego słowa powiedzieć nie mogę. Dobrze płacą i wraz ze stażem pracy dostaje się duże podwyżki. Praca jak praca. W gastronomii trzeba się liczyć z pracą w weekendy i wszystkie święta (w tym sylwester i nowy rok). Jednakże jest to premiowane. Jedyne na co mogę narzekać to na niezdrową konkurencję wśród pracowników. Robienie komuś na złość to chleb powszedni. Jednak to jest coś na co szefostwo nie ma wpływu.
1
Do: z Jawora 2016-09-26 18:29:50
Czy ja wiem. Szef ma wpływ na złośliwe zachowanie pracowników. Wystarczyłoby tylko ich zwolnić i po kłopocie. Po co kogoś takiego trzymać? Nie ma ludzi niezastąpionych. Są tylko niewyszkoleni.
gość 2016-10-04 20:07:27
Trzeba śledzić głównie olx bo tam są informacje o pracy w danym mieście. A teraz bez stabilnego zatrudnienia nikt nie chce pracować, więc prawie wszędzie gwarantują umowę o pracę. Wysil się i napisz do firmy - na pewno Ci odpowiedzą.
sajber 2016-10-04 20:40:48
no niby jak tu chcę dawać uo prace to ciekawe po jakim okresie
K.G. 2016-11-29 20:58:47
Hej!
Przepracowałam w tej firmie kila ładnych lat. Moja praca i zaangażowanie było zawsze doceniane i bardzo dobrze wynagradzane. Regularnych podwyżek i takiej umowy życzyłabym sobie w kolejnej mojej pracy. Restauracja znakomicie zarządzana przez świadomych tego biznesu ludzi, którzy wiele mnie nauczyli.
Pozdrawiam!
Zostaw swoją opinię o Side To Side Michał Rusiecki Restauracja Ratuszowa - Jawor
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Side To Side Michał Rusiecki Restauracja Ratuszowa