brak logo

Pretty One

Warszawa

Opinie o Pretty One

Lilka 2011-02-04 07:05:40
jakie to żenujące... nie ma to jak podawac się za kogos innego i pisac o swojej firmie w samych superlatywach.... i to jeszcze tak nieudolnie... nie polecam pracy w tej firmie! nie warto!
izka 2012-03-30 20:29:23
zenujace..wielka pani kierowniczka szukajaca idealu a to nie tak stoisz a to zbyt niesmiala a to nie taka prezencja..wielkie mi panie ekspedientki tylko ciuchy ukladac potrafia.;)
opinia negatywna za podejscie do pracownika i zmanierowanie kierowniczki:)
2
anonim 2012-04-12 09:54:54
Szczera prawda...Wymagania kosmiczne- poszukują nie sprzedawcy do butiku ale robola, który za 1100zł netto będzie harował po 14h bez przerwy! Menadzerka to fałszywa, wredna baba, ktora czepia sie do wszystkiego. 1 wolny weekend w miesiacu-żenada. Nie polecam!
1
anonim 2013-04-24 11:36:59
Mam bardzo złe doświadczenia z tą firmą, a konkretnie oddziałem w Białymstoku. Kierowniczka to wielka dama, za która musisz odwalać całą robotę, a ona tylko rozkazuje, a jak w końcu masz tego dość i się postawisz to nagada na Ciebie niestworzonych historii i zwolnią cie. Albo sama musisz odejść, bo już psychicznie nie da się wytrzymać!!! NIE POLECAM!!!!!!
1
niewiadoma 2014-09-17 22:45:53
Podsluchy ,lewa kasa nic wiecej 1200 i zap .. Nie polecam!!!!!!
1
Xxx 2014-09-18 21:18:00
Podsłuchy !!!????przeciez to nie legalne bez wiedzy nagrywanych!!!!
2
nina 2014-10-05 09:47:00
Nie polecam tej firmy ponieważ szefowa jest osobą zaborczą nie szanuje innych ludzi. Liczą się dla niej tylko pieniądze jeszcze raz pieniądze, myśli że jest Bogiem i tylko ona jest jedynym pracodawcą na tej ziemi. Podejrzewa wszystkich , że ją okradają. Ma złej jakości materiały ponieważ kupuje tanie a chcę mieć wysoką jakość produktów a tak się nie da ale oszczędności i jeszcze raz oszczędności nawet na papierze toaletowym oszczędza pracownicy muszą mieć swój. OMIJAJCIE TĄ FIRMĘ SZEROKIM ŁUKIEM JAK MOŻECIE TO LEPIEJ IDZCIE SPRZĄTAĆ ULICE ALE NIE TAM TO GORSZE OD OBOZU.
4
kikoko 2016-01-11 17:54:05
Witam, a czy ktoś pracował w biurze? w Józefowie? jak tam jest? bo to, ze kiepskie pieniądze to już wiem chodzi mi o atmosferę, zasady obowiązujące - może ktoś tam pracuje i napisze jakieś merytoryczne zdanie bo jak narazi same negatywy ...
1
ola 2016-05-12 11:36:28
Ania' nie wiem wiem jak jets tam ale przeczyta soebie dokladnie to co pisza osoby zatrudnione w firmie lub byli pracownicy ,w każdym oddziale chyba jest kiepska atmosfera, zarobki chyba 1200netto za caly miesiac, ktos napisal o podsłuchach,wiec chyba tez nie ma tam zaufania.
Zostaw swoją opinię o Pretty One - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pretty One