brak logo

Promet S.A.

Starachowice

Opinie o Promet S.A.

TYSON 2014-10-16 11:58
handlowiec musi się nieźle nagimnastykować aby pozyskać klienta , Promet jako jedyny w Polsce producent gwoździ nie posiada w swojej ofercie narzędzi ( gwoździarek ) to tak jakbyś sprzedawał auto bez kół :) klienci są powiązani z konkurencją umowami na serwis , wynajem narzędzi i są zobowiązani zamawiać gwoździ u konkurencji , jednym słowem oferta Prometu jest niekompleksowa , uda się Tobie pozyskać klienta na 1-2 zamówienia a potem klient i tak wraca do konkurencji!
3
Nasa 2014-10-27 07:48
NIE POLECAM FIRMA KRZAK!!!!!!!!
1
bezrobotyny 2014-11-03 08:43
Do " TRUDNO" powiem ci tak nie pachaj sie nie dasz sobie rady to nikt nic niewiem i dostaniesz wypowiedzenie.Nawet nie zdąrzysz rozejzec sie za inna praca! odradzam cie w 100 pro... pozdro
2
NEW 2014-11-04 17:34
NIE POLECAM NIKOMU NAJGORSZA FIRMA W STARACHOWICACH.Wyzysk za min. wynagrodzenie! Pozytywne opinie pewnie pisze tutaj główny naganiacz w Promecie. Każdy kto miał jakikolwiek kontakt z tą Firmą wie, że nie warto tam pracować a tylko pupilki Naganiacza mają podwyżki!!! Pozdrawiam
3
bezrobotny 2014-11-05 10:32
Powiem tak jak lubisz TYRAĆ,pracowac harytatywnie, nie zalezy ci na pieniadzach to tylko idz do PROMETU.Najlepsza jest dyrekcja z najwyrzszej pólki:)ludzie po zawodowce maja wiecej pojecia niz oni!!!!!KIŁA i MOGIŁĄ!Pracujesz a za jakis czas schodzisz ze zmiany i wypowiedzenie prosto z mostu!Nie wiesz oco nie uprzedzony.tylko (usunięte przez administratora) na zbity pysk jak malpe z klatki..BEZ sumienia bez grosza przy (usunięte przez administratora) !Powiem jedno tam powinien byc PIP 2 razy w tygodniu!!!!Ludzie bez uprawnien na wozki jezdza masakra!
1
on 2014-11-05 18:53
Odradzam to co się dzieje w tej Firmie powinno już dawno być skontrolowane. Osoby na ,,biurowych stanowiskach'' bez doświadczenia i jakichkolwiek Szkół Wyższych liczą się tylko kontakty ... Pensja min. upomnienie o podwyżkę grozi wyzwiskiem i zwolnieniem z pracy. Brak jakichkolwiek kursów ze strony pracodawcy - naucz sie sam za swoja kasę... chyba ,że masz bliższe kontakty z Kierownictwem to w pokoju obok nauczy Cię Sam... Koszmarna atmosfera jesteś Tylko co rusz kontrolowany na kamerze! Nie ma czasu na jedzenie chyba, że po godz. pracy! Nie wierz że coś się tam zmieni chyba że odejdzie pół pracowników i główny zarządzający !!! Syf!!!
3
ona 2014-11-10 21:12
ha ha ha no ktos sie pomylil pozytywna opinia nie jest od zadnego naganiacza...a naganiacze a propos to są w lesie przy polowaniu by naganiać zwierzynę....pozdrawiam
grey 2014-11-10 23:55
Ja też nie narzekam. Podejrzewam, że wszystkie opinie negatywne są napisane przez osoby, które już nie pracują. Tylko jak im było tak żle dlaczego same nie zrezygnowały. Są tacy co pracują I I też nie narzekają - tak jak ja.
1
grey negatyv 2014-11-11 10:36
grey nie narzekasz bo masz stawke i dajesz wiadomosci do biura taze nie narzekasz!!!!!q
3
pier 2014-11-20 09:08
walic ten promet syf kila i mogila!!!!!!!!!!!!!!!
tragedia 2014-12-10 09:06
Niektóre osoby same zrezygnowały z tego syfu który tam panował! A pozytywne opinie pisze pewnie 1/2 osoby pupilki i bez żadnych kwalifikacji zawodowych osoby, które dostały się jakimś cudem do biura po zawodówce i się trzymają za wszelką cenę niszcząc i cały czas nagadując na innych pracowników. Jedna poztywna rzecz to fakt ze tam się już nie pracuje !!! ZAWSZE będę odradzał/a tą Firmę!
5
piwko 2015-03-07 08:33
jedzmy wszyscy na madagaskar. tam bedzie lepiej.
1
dania 2015-04-10 15:46
oszusty!!!!!!!!!!!
lipek 2015-04-21 01:10
Ostanie miejsce, gdzie polecam pracowac
nie chce sie pracowac 2015-06-01 07:33
Syf,kila,mogiła!!!!!! ludzie uciekaja!!!!!!!!1
1
milko 2015-06-22 14:00
Bardzo prymitywnie zarządzana firma. Ogromne rozczarowanie. Nie polecam tam pracować!!!
3
ONA 2015-06-22 16:50
Najgorsza Firma z jaką miałam doczynienia. Ciągłe naciski ze strony przełożonego, bardzo marne zarobki nie adekwatne do wykonywanej pracy. Z resztą w koło kogoś szukają a to o czymś świadczy! Nie polecam Nikomu !
1
NOWY 2015-06-25 23:25
Mam pytanie bo jestem zainteresowany aplikowaniem na ph , orientuje się ktoś jakie zarobki ? zauważyłem że już od roku czasu szukają ph na region pł-zach , takie wymagania mają czy po prostu brak chętnych ?
zagraniczny duch 2015-06-30 21:45
Witam,

"Nowy" daj sobie spokój z ta firma ,lepiej poszukaj coś innego.H... (usunięte przez administratora) jesteś za byle co nie będziesz przynosił dużych korzyści firmie to wylecisz nie wiadomo kiedy nawet sie tego nie spodziewasz.Poza tym robi sie konkurencja na rynku za mniejsza cenę i w kolko musisz nakręcać klijentow! daj spokój panie...

1
dozorfca 2015-09-14 16:15
hehe najleprzy?najwiecej wala w h.... ten zaklad pip powinien dawno zamknac!!!!
bobovit 2015-09-17 14:40
Poleprza sie w firmie tylko do kieszeni kierownictwa!!!! A ludzi traktuja jak bydlo!!!! juz nie mowie o L4..
db 2015-10-06 19:40
heehe Trr a ty tam pracowałes??? chyba od góry po znajomości!!! :)
piwko 2016-02-22 20:02
a ja na razie pracuje i mam wszystkie opinie kolo jajek.Pozdrawiam wszystkich
boodygray 2016-02-24 09:20
Firma schodzi,na psy!!!! Nie dlugo towarzystwo ze wschodu zapełni promet!!!!

Nie ma ludzi do pracy za 1300 zl,poza tym Leks jezeli chcesz isc na Export to masz 1600 zl na umowie o prace i wymagania z kosmosu!!!!
onka 2016-02-25 21:13
A na produkcje do Starachowic przyjmują wie ktos ??
nie wierna 2016-02-26 10:01
Codziennie zawsze ktos odchodzi a ktos przychodzi!!!!

Chcesz sie garba dorobic???? Lub nabawic nerwicy?? Szacunek masz jak bys byla bydlenciem tylko do wykorzystania!!!

pozdrawiam
onka 2016-02-26 16:38
Zastanawia mnie tyle negatywnych opinii. I co tam sie w ogóle robi czy pracuje się w weekend.
nie wierna 2016-02-27 14:10
Oczywiscie ONka tam jest system Czterobrygadowy!Nieraz robisz 5 dni czy 7 w tygoniu i nikogo to nie obchodzi!!
milo 2016-03-16 22:36
Witam ! Powie ktos ile czasu od rozmowy kwalifikacyjnej czekaliscie na odzew ??
kort 2016-05-28 00:50
bezpieczne zatrudnienie ? dobry żarcik , chyba sobie jaja robicie :)
swita 2016-06-23 15:40
Na magazyn przyjmuja hahahahahah beznadzieja!!!
piwko 2016-09-25 06:43
piszecie jakbys cie nie wiedzieli co sie dzieje w innych firmach. constar cersanit man. jest inaczej . nie pracowalem to wiem. pozdro.
Nerv 2016-10-20 08:55
Chcecie pracujcie ludzie uciekaja z tego kolchozu!!!!! przychodzisz czterobrygadowka i 13 zl na godzine!ludzie nie przychodza nawet na pierwszy dzien pracy!!! to o czym tu gadka syf smrud halas!!!!
a kierownictwo uwaza cie jako bydlo!jedynym slowem tragednia..Dlatego teraz daja ogloszenia w internecie oraz w PUP bo nie ma nikogo chetnego!!! powodzenia nowym pracownikom!
byly pracoholik 2016-11-01 12:53
Ktos chętny jeszcze do pracy w tej firmie?w charytatywie? Haha
Gossisss 2016-11-06 22:01
Dlaczego charytatywnie? możesz coś więcej powiedzieć na ten temat?
Nerv 2016-11-15 21:22
Bo w stosunku do pracy jaką wykonujesz zarabiasz praktycznie nic!!!!!! A najj...ac sie trzeba :) idz zobacz.powodzonka
1
Ohvfxv 2016-11-22 21:36
pracuje tam, jest przeje***
3
ads 2017-01-05 01:55
Szkoda zdrowia i czasu. Mobbing to malo powiedziane. Kamery skierowane na stanowiska, kierownicy za zgoda zarzadu ponizaja i poganiaja pracownikow jak bydlo. Warunki na hali rowniez tragiczne. Brud, halas grubo przekracza 100 decybeli. Zapylenie z pylu cynkowego, zelaza, trocin. Ciekawe jest to jak oszczedzaja na utylizacji odpadow z cynkowni wylewajac je na parking lub do studzienki .
6
gosc 2017-03-04 08:47
Wielki,szok Ukraińcy maja przywileje !!!;a Polaków zgnoić najlepiej!!!!
3
....q..... 2017-03-13 17:14
Przepisów BHP ta firma nie widziała nawet :)
1
Zapytanie 2017-05-09 11:27
Elektronik-automatyk -ktoś pracuje na tym stanowisku?
Bo widzę,że często się ogłaszają,czyli jakaś rotacja jest
byly 2017-05-12 12:26
racja,rotacja nikt za te pieniadze jakie oferuja nie chce pracowac!!!
Kim 2017-07-16 11:20
Pracodawco wstydzilbys się tak traktowac pracowników. Po rękach powinieneś ich całować że cechą tyrać za marne grosze. Oczywiście płacić więcej możesz ale nie chcesz.
1
kim2 2017-07-16 12:07
Racja kim,słyszałem ze ruskie już niechca tam robic
Edyta 2017-07-26 11:08
@Kim - czy możesz szerzej opisać warunki zatrudnienia w Promet S.A.? W sieci pojawiło się klika nowych ofert pracy - czy warto aplikować? Te informacje będą cenne dla osób, które są w trakcie poszukiwania pracy.
ss 2017-08-03 21:03
Nie opłaca się tam składać chyba ze ostatnia decha ratunku.kila i mogila.
Leon 2017-08-16 13:06
Pracodawco!!!! Nie bądź taki jak inni krwiopijcy żerujący na pracownikach . Daj im zarobić!!! Do grobu tego nie zabierzesz a zyskać możesz jeśli jesteś uczciwym człowiekiem .
1
sik 2017-09-03 10:04
nie jestem uczciwym czlowiekiem. jestem soba
Edyta 2017-09-05 14:32
@ss - a czy możesz uargumentować, co dokładnie jest powodem Twojego negatywnego nastawienia do firmy? Dlaczego nie polecasz zatrudnienia w Promet S.A.? Jakie są Twoje doświadczenia związane z firmą? Każdy merytoryczny, rzetelny komentarz może być cenny dla przyszłych kandydatów.
SS 2017-09-06 04:39
Jedyny plus to wyplata na czas,reszta na minus to sobie wyobraz.
Zostaw swoją opinię o Promet S.A. - Starachowice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Promet S.A.