brak logo

Promet S.A.

Starachowice

Opinie o Promet S.A.

Slodziak 2014-08-19 17:57:12
Promet-jeden z najwiekszych producentow gwozdzi w Polsce mmm...to musi byc porzadna firma myslalem/am idac na rozmowe kwalifikacyjna. Nic bardzej mylnego. Bylo to tak praca za NAJNIZSZA KRAJOWA, bron Cie Boze zapytac o jakas podwyzke, bo ona nalezy sie tylko glownemu naganiaczowi zarzadzajacemu coby stac go bylo na blyszczacy, konieczie przyduzy garnitur. Niech bedzie widac, ze ma sylwetke, gust I pieniadze. Nom, ale wystarczy juz o prometowskiej modzie nie o tym przeciez chcecie wiedziec. Tak wiec konkrety, ogolnie placa w tej firmie kiepska,delegacje bezplatne, zakres obowiazkow bardzo wysoki,brak wsparcia ze strony kierownictwa, demotywujaca do pracy atmosfera, mobbing ze strony dyrektora. Nie byla to moja pierwsza praca a takich cudow nigdzie nie widzialem/am jak tam I nigdy nie wrocilbym/am do tej firmy. Na koniec potwierdzam prawdziwosc wszystkich powyzszych wpisow oprocz Polaka.
P.S Pozdrawiam wszystkich bylych pracownikow jak I odwiedzajacych:)
2
TYSON 2014-08-19 22:11:11
Wypuszczać handlowca w tak dalekie delegacje i setki kilometrów bez papierku delegacji ? Oni w ogóle sobie nie zdają sobie sprawy z konsekwencji , jeżeli wydarzy się wypadek z udziałem auta służbowego , ubezpieczalnia pierwsze o co zapyta to o delegację czyli potwierdzenie że dany handlowiec miał zaplanowane bycie w tym miejscu , myślą że redukują koszty a jest to bomba z tykającym zapłonem : ) jeżeli ktoś ma na uwadze swoje zdrowie i bezpieczeństwo to niech kilka razy się zastanowi :) ja wiem delegacja kosztuje "masę forsy " 15-30 pln dziennie , dlatego tego jednego z największych producentów gwoździ pewnie nie stać na takie wydatki :)
bezrobotny 2014-08-20 11:09:57
Powiem tak,jezeli wpadnie tam kiedys jakas inspekcJA powiedzmy
PIP lub jakas ze skarbowki to zamkna to w hu......ja....m!chyba ze maly posmaruje!Ludzie co sie tam dzieje to tragedi,ludzie bez uprawnien na wozku!Specialisci nadajacy sie na zmywak do angli!takze kupa gu...w..na reszta SYF!!!!!!!!
1
.. 2014-08-20 13:49:09
Brak kompetencji i ogłady tych ludzi w fimie aż razI, ciasne umysły na szczeblu kierowniczym, kompletnie brak jakiejkolwiek perspektywy i mozliwości rozwoju. SZCZERZE NIE POLECAM.
2
znajomy 2014-08-27 20:20:54
"PH" musisz pojąć ze PROMET SA nie jest firmą handlową. Kwestie związane z handlem, czy też tak jak piszesz "dogadania się" nie mają racji bytu, bo twój przełożony nie ma pojęcia o czym mówisz :) Max możesz zarobić 2500 zł. Nie ma premii , prowizji i jeszcze ci powiedzą ze to plus :) I choć początkowo możesz odnieść wrażenie miłej atmosfery, szans rozwoju to jest to wrażenie mylne i z biegiem czasu zrozumiesz ze wszystkie tu opinie NIE WZIĘŁY SIĘ Z POWIETRZA. Wg mnie szkoda twojego doświadczenia i zaangażowania, bo w tej firmie tylko nie mile się rozczarujesz.
znajomy 2014-08-27 20:30:45
A na magazynie jeżdżą ludzie bez uprawnień na wózki widłowe :)Pomyśl więc jacy ludzie tam pracują :)
Rutel 2014-08-28 09:11:25
PH pomyśl sobie , czy sprzedaż czy nie sprzedaż dostajesz co miesiąc taką samą pensję ? Co Ciebie ma zmotywować do dalszej pracy i pozyskiwania nowych klientów ? i jak podpiszesz umowę to później nie ma szans na jakiekolwiek zmiany w wynagrodzeniu , to jest jedyna w Polsce firma która nie stosuje systemu motywacyjnego dla handlowców :)
Lut 2014-09-11 20:57:39
No to rzeczywiscie nieciekawie jest w tej firmie. Kiedys widzialem ogloszenie, szukali pracownika do biura dobrze, ze nie wyslalem CV. Nie ma co zadawac sie z taka patologia.
1
abc 2014-09-25 14:46:15
Najgorsza Firma w jakiej pracowałam!!! Główny zarządca siedzi tylko na kamerach i szuka dziury w cały. Największe jego osiągnięcie to czy Ktoś nie daj Boże ziewa w czasie pracy bo na pewno mu się nudzi! I żadnych przerw to jego dewiza! Najlepiej zostawać po pracy ZA DARMO i inwentaryzacje w Święta przeprowadzać oczywiście za DARMO siedzieć do 1 w nocy! Płace -najniższa krajowa. Wyzysk maxymalny! NIE POLECAM NIKOMU !!! NAJGORSZA ATMOSFERA !!!
1
smuk 2014-09-30 14:20:15
Znam wielu ludzi, ktorzy sa zadowoleni, ale tylko dlatego, ze juz tam nie pracuja. Moja rada dla wszystkich, ktorzy wybieraja sie tam do biura. Jezeli nie jestes wulgarnym chamem, kapusiem i kobieta lekkiego prowadzenia to tam sie nie odnajdziesz.
3
kums 2014-10-01 16:34:53
Zgadzam się z opinią Wyżej Wymienioną !!! Dodam tylko NIE TRAĆ CZASU NA TAK BEZNADZIEJNĄ FIRMĘ !!!!!
ona 2014-10-13 21:32:18
Jak się komuś nie chce pracować to nażeka.....gdziekolwiek był by zatrudniony....jak komuś nie pasuje to niech szuka innej pracy......tyle w tym temacie.....ja nie nażekam.....pozdrawiam wszystkich zdegustowanych
ona 2014-10-13 21:34:59
Jeszcze się nikt nie narodził aby każdemu dogodził
4
TYSON 2014-10-16 11:58:06
handlowiec musi się nieźle nagimnastykować aby pozyskać klienta , Promet jako jedyny w Polsce producent gwoździ nie posiada w swojej ofercie narzędzi ( gwoździarek ) to tak jakbyś sprzedawał auto bez kół :) klienci są powiązani z konkurencją umowami na serwis , wynajem narzędzi i są zobowiązani zamawiać gwoździ u konkurencji , jednym słowem oferta Prometu jest niekompleksowa , uda się Tobie pozyskać klienta na 1-2 zamówienia a potem klient i tak wraca do konkurencji!
2
Nasa 2014-10-27 07:48:27
NIE POLECAM FIRMA KRZAK!!!!!!!!
1
bezrobotyny 2014-11-03 08:43:55
Do " TRUDNO" powiem ci tak nie pachaj sie nie dasz sobie rady to nikt nic niewiem i dostaniesz wypowiedzenie.Nawet nie zdąrzysz rozejzec sie za inna praca! odradzam cie w 100 pro... pozdro
2
NEW 2014-11-04 17:34:38
NIE POLECAM NIKOMU NAJGORSZA FIRMA W STARACHOWICACH.Wyzysk za min. wynagrodzenie! Pozytywne opinie pewnie pisze tutaj główny naganiacz w Promecie. Każdy kto miał jakikolwiek kontakt z tą Firmą wie, że nie warto tam pracować a tylko pupilki Naganiacza mają podwyżki!!! Pozdrawiam
3
bezrobotny 2014-11-05 10:32:54
Powiem tak jak lubisz TYRAĆ,pracowac harytatywnie, nie zalezy ci na pieniadzach to tylko idz do PROMETU.Najlepsza jest dyrekcja z najwyrzszej pólki:)ludzie po zawodowce maja wiecej pojecia niz oni!!!!!KIŁA i MOGIŁĄ!Pracujesz a za jakis czas schodzisz ze zmiany i wypowiedzenie prosto z mostu!Nie wiesz oco nie uprzedzony.tylko (usunięte przez administratora) na zbity pysk jak malpe z klatki..BEZ sumienia bez grosza przy (usunięte przez administratora) !Powiem jedno tam powinien byc PIP 2 razy w tygodniu!!!!Ludzie bez uprawnien na wozki jezdza masakra!
1
on 2014-11-05 18:53:29
Odradzam to co się dzieje w tej Firmie powinno już dawno być skontrolowane. Osoby na ,,biurowych stanowiskach'' bez doświadczenia i jakichkolwiek Szkół Wyższych liczą się tylko kontakty ... Pensja min. upomnienie o podwyżkę grozi wyzwiskiem i zwolnieniem z pracy. Brak jakichkolwiek kursów ze strony pracodawcy - naucz sie sam za swoja kasę... chyba ,że masz bliższe kontakty z Kierownictwem to w pokoju obok nauczy Cię Sam... Koszmarna atmosfera jesteś Tylko co rusz kontrolowany na kamerze! Nie ma czasu na jedzenie chyba, że po godz. pracy! Nie wierz że coś się tam zmieni chyba że odejdzie pół pracowników i główny zarządzający !!! Syf!!!
3
ona 2014-11-10 21:12:10
ha ha ha no ktos sie pomylil pozytywna opinia nie jest od zadnego naganiacza...a naganiacze a propos to są w lesie przy polowaniu by naganiać zwierzynę....pozdrawiam
grey 2014-11-10 23:55:23
Ja też nie narzekam. Podejrzewam, że wszystkie opinie negatywne są napisane przez osoby, które już nie pracują. Tylko jak im było tak żle dlaczego same nie zrezygnowały. Są tacy co pracują I I też nie narzekają - tak jak ja.
1
grey negatyv 2014-11-11 10:36:33
grey nie narzekasz bo masz stawke i dajesz wiadomosci do biura taze nie narzekasz!!!!!q
3
pier 2014-11-20 09:08:55
walic ten promet syf kila i mogila!!!!!!!!!!!!!!!
tragedia 2014-12-10 09:06:49
Niektóre osoby same zrezygnowały z tego syfu który tam panował! A pozytywne opinie pisze pewnie 1/2 osoby pupilki i bez żadnych kwalifikacji zawodowych osoby, które dostały się jakimś cudem do biura po zawodówce i się trzymają za wszelką cenę niszcząc i cały czas nagadując na innych pracowników. Jedna poztywna rzecz to fakt ze tam się już nie pracuje !!! ZAWSZE będę odradzał/a tą Firmę!
5
piwko 2015-03-07 08:33:49
jedzmy wszyscy na madagaskar. tam bedzie lepiej.
1
dania 2015-04-10 15:46:30
oszusty!!!!!!!!!!!
lipek 2015-04-21 01:10:54
Ostanie miejsce, gdzie polecam pracowac
nie chce sie pracowac 2015-06-01 07:33:07
Syf,kila,mogiła!!!!!! ludzie uciekaja!!!!!!!!1
1
milko 2015-06-22 14:00:41
Bardzo prymitywnie zarządzana firma. Ogromne rozczarowanie. Nie polecam tam pracować!!!
1
ONA 2015-06-22 16:50:48
Najgorsza Firma z jaką miałam doczynienia. Ciągłe naciski ze strony przełożonego, bardzo marne zarobki nie adekwatne do wykonywanej pracy. Z resztą w koło kogoś szukają a to o czymś świadczy! Nie polecam Nikomu !
1
NOWY 2015-06-25 23:25:49
Mam pytanie bo jestem zainteresowany aplikowaniem na ph , orientuje się ktoś jakie zarobki ? zauważyłem że już od roku czasu szukają ph na region pł-zach , takie wymagania mają czy po prostu brak chętnych ?
zagraniczny duch 2015-06-30 21:45:04
Witam,

"Nowy" daj sobie spokój z ta firma ,lepiej poszukaj coś innego.H... (usunięte przez administratora) jesteś za byle co nie będziesz przynosił dużych korzyści firmie to wylecisz nie wiadomo kiedy nawet sie tego nie spodziewasz.Poza tym robi sie konkurencja na rynku za mniejsza cenę i w kolko musisz nakręcać klijentow! daj spokój panie...

1
dozorfca 2015-09-14 16:15:22
hehe najleprzy?najwiecej wala w h.... ten zaklad pip powinien dawno zamknac!!!!
bobovit 2015-09-17 14:40:01
Poleprza sie w firmie tylko do kieszeni kierownictwa!!!! A ludzi traktuja jak bydlo!!!! juz nie mowie o L4..
db 2015-10-06 19:40:41
heehe Trr a ty tam pracowałes??? chyba od góry po znajomości!!! :)
piwko 2016-02-22 20:02:25
a ja na razie pracuje i mam wszystkie opinie kolo jajek.Pozdrawiam wszystkich
boodygray 2016-02-24 09:20:35
Firma schodzi,na psy!!!! Nie dlugo towarzystwo ze wschodu zapełni promet!!!!

Nie ma ludzi do pracy za 1300 zl,poza tym Leks jezeli chcesz isc na Export to masz 1600 zl na umowie o prace i wymagania z kosmosu!!!!
onka 2016-02-25 21:13:10
A na produkcje do Starachowic przyjmują wie ktos ??
nie wierna 2016-02-26 10:01:35
Codziennie zawsze ktos odchodzi a ktos przychodzi!!!!

Chcesz sie garba dorobic???? Lub nabawic nerwicy?? Szacunek masz jak bys byla bydlenciem tylko do wykorzystania!!!

pozdrawiam
onka 2016-02-26 16:38:53
Zastanawia mnie tyle negatywnych opinii. I co tam sie w ogóle robi czy pracuje się w weekend.
nie wierna 2016-02-27 14:10:41
Oczywiscie ONka tam jest system Czterobrygadowy!Nieraz robisz 5 dni czy 7 w tygoniu i nikogo to nie obchodzi!!
milo 2016-03-16 22:36:17
Witam ! Powie ktos ile czasu od rozmowy kwalifikacyjnej czekaliscie na odzew ??
kort 2016-05-28 00:50:25
bezpieczne zatrudnienie ? dobry żarcik , chyba sobie jaja robicie :)
swita 2016-06-23 15:40:22
Na magazyn przyjmuja hahahahahah beznadzieja!!!
piwko 2016-09-25 06:43:57
piszecie jakbys cie nie wiedzieli co sie dzieje w innych firmach. constar cersanit man. jest inaczej . nie pracowalem to wiem. pozdro.
Nerv 2016-10-20 08:55:03
Chcecie pracujcie ludzie uciekaja z tego kolchozu!!!!! przychodzisz czterobrygadowka i 13 zl na godzine!ludzie nie przychodza nawet na pierwszy dzien pracy!!! to o czym tu gadka syf smrud halas!!!!
a kierownictwo uwaza cie jako bydlo!jedynym slowem tragednia..Dlatego teraz daja ogloszenia w internecie oraz w PUP bo nie ma nikogo chetnego!!! powodzenia nowym pracownikom!
byly pracoholik 2016-11-01 12:53:18
Ktos chętny jeszcze do pracy w tej firmie?w charytatywie? Haha
Gossisss 2016-11-06 22:01:58
Dlaczego charytatywnie? możesz coś więcej powiedzieć na ten temat?
Nerv 2016-11-15 21:22:12
Bo w stosunku do pracy jaką wykonujesz zarabiasz praktycznie nic!!!!!! A najj...ac sie trzeba :) idz zobacz.powodzonka
Ohvfxv 2016-11-22 21:36:54
pracuje tam, jest przeje***
Zostaw swoją opinię o Promet S.A. - Starachowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Promet S.A.