brak logo

Metal-MIX - Maj Mirosław

Rytwiany

Opinie o Metal-MIX - Maj Mirosław

Alek 2012-01-26 10:57:28
Polecam firmę METAL -MIX RYTWIANY

Nie ma co , znają się te chłopy na robocie .

Poważni starsi Goście - solidna fachowa robota

najlepiej dzwonić do nich na (usunięte przez administratora)
lub stacjonarny (usunięte przez administratora)

POLECAM TE FIRME.
Władysław Starachowice 2012-05-23 23:18:44
U mnie robili komin już ze dziesięć lat temu z blachy 1,25 mm, teraz syn buduje dom , szukałem kontaktu do nich i znalazłem w iternecie telefon , odebrał ten sam pan poznałem go po głosie , powiedział że nie dobrze jest obmurowywać tych rur .
Jak syn wybuduje to powiedział żeby wtedy zadzwonic i sie zrobi .
nie ma sprawy ale jak już będzie syn montował piec .
Jacek - ANNOPOL 2012-06-06 19:25:31
Ja też, mogę z czystym sumieniem polecić \'\' METAL - MIX \'\' Z Rytwian.
Bowiem i u mnie montowała wkład kominowy ta firma ...
wszystko OK - od siebie dodam że długo śledziłem temat i tylko oni zrobili tak jak chciałem , inne firmy marudziły a panowie z Metal Mix z uwagą wysłuchali moich sugestii i nie powiem że nie mieli obiekcji , ale po namyśle powiedzieli że się da tak jak ja zasugerowałem.Czyli sobie zażyczyłem...

Polecam .
Teraz Angol 2014-10-30 15:48:53
Robiłem tam kiedyś z miesiąc , albo dwa WPOŻO .
Nick:* 2015-01-03 10:41:48
A u mnie Panowie z METAL MIXA nic nie zrobili , mówili mi wciąż że się nie da, a ja głupi nie wierzyłem . Wziąłem innych , rozpierniczyli mi pół domu i też powiedzieli że się nie da . Masakra .
Mariusz 2015-09-09 22:05:08
Robiłem tam przed laty, i po powrocie z wieloletniego pobytu za zagranicą znowu chciałbym się tam do Metal Mixu Rytwiany załapać , wspominam miłą atmosferę, profesjonalizm, "prezes" nie wiem jak to robi, ale zawsze wyłapuje ciekawe i intratne roboty . Wciąż się można nauczyć czegoś nowego.
Irlandia 2015-10-27 09:25:49
Metal Mix Rytwiany to firma solidna istniejąca od 1998, z tego co wiem jest kilka zakładów w jej okolicy żerujących na jej renomie poprzez podszywanie się pod nią. UWAŻAJCIE !!!
Jakniejaktak 2015-11-30 22:36:26
Metal Mix Rytwiany to bardzo elastyczna firma oprócz wybornych kominów kwasoodpornych produkujemy nierdzewne "meble" dla zakładów masarskich , okapy , wentylacje po ozdobne rynny rzygacze i.t.d.
A od jakiegoś czasu produkujemy i to na masowo brakujące części blaszane do starych motocykli: zwłaszcza wszelkie nakładki - proszę np. wpisać w google wsk export bak. Wielu kolegów co odeszli na swoje mają teraz własne prężnie działające firmy tej samej branży. W takich firmach, które kreują w pracownikach kreatywność warto pracować. Wieści o fajnych jako oryginalnych częściach do motocykli rozchodzą się szybko na forach motocyklowych.
Jak chcesz w migusiem skumać zajawke na swoją działalność kapitalistyczną pędź do METAL-MIXu RYTWIANY
Jak nie jak tak 2016-03-12 21:21:49
Jak nie jak tak
xik 2016-05-14 13:49:00
Chomik @true to prężnie działająca firma. Jeżeli szukasz u nich pracy to właśnie pokazały się ogłoszenia. Szukają między innymi kierowców i magazyniera. Co dla mnie ważne oferują umowę o pracę.Lepiej się spiesz
Zostaw swoją opinię o Metal-MIX - Maj Mirosław - Rytwiany
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Metal-MIX - Maj Mirosław