KOHL-GROUP Polska Sp. o. o. Sp.k.

Słubice

Opinie o KOHL-GROUP Polska Sp. o. o. Sp.k.

byly pracownik 2015-02-22 20:23
Ta firma jeszcze za czasow panowania jako dyrektora niemca byla superLbyl kierownik ktorego wszyscy nazywali Beton ale byl swietnym gosciem wtedy pracowalo sie nawet dobrze i bez stresu,ale od kiedy rzady przejeli pan G i pan J to zrobili z tej firmy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] taki prawdziwy i typowy oboz.
Normy na prasach jak sie dowiedzialem od znajomych jakie teraz sa normy to mi wlosy sie najezyly,totalna masakra.jak ja pracowalem to juz byly duze normy a teraz sa o 100-150 a nawet 200% wieksze to totalna paranoja.Druga sprawa kamery na zakladzie,ok rozumiem to dla bezpieczenstwa ale niestety pan G uzywa tych kamer do karcenia pracownikow.od rana siedzi na kamerach i jak mu sie cos nie spodoba to odrazu jest rozruba.Rownie dobrze niech stanie z batem za pracownikiem i pogania go bo to przeciez dla niego polski murzyn ktory jemu nabija premie.dopoki tych dwoch panow bedzie rzadzic ta firma to tam nigdy nie bedzie dobrze.Wiazalem wielkie nadzieje i przyszlosc z ta firma ale niestety dzieki panu J te nadzieje prysly
5
ja 2015-04-23 19:24
no proszę zaczęło bolec? ze wysokie normy? ze kamery? a i dobrze !!!wszyscy zaczną godnie pracować a nie łazić, spać i brać pieniądze.brawo , jestem jak najbardziej za .
3
on 2015-04-24 19:55
popieram tez jestem za !pracowałem tam i widziałem co sie dzieje ,część pracuje reszta łazi ,nastała sprawiedliwość względem tych którzy uczciwie pracują .Brawo ,brawo skończyło sie chowanie po kątach !Popieram Pana G.i Pana J.
2
on 2015-06-22 16:43
Firma istnieje od 2008 roku .
1
memory 2015-06-30 15:38
siema , chcę się tam zatrudnić , pośrednik zachwalał i twierdził że na umowie o prace jest podstawa 3000 brutto i normalna atmosfera w pracy , nikt nie goni i nie odlicza przerwy z zegarkiem , czy to prawda?
proszę o jakieś opinie bo nie chcę się wje***ać w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i być jeleniem pana G jak go tu nazywacie
ja 2015-07-01 19:59
Śmiało możesz przychodzić chłopie, kasa ok, praca w miłych przyjemnych warunkach, i nie ma rygoru tak jak piszą, Ja jestem zadowolony,
memory 2015-07-01 22:50
zobaczymy w poniedziałek , chyba w poniedziałek , dzięki
1
myyyyyyy 2015-07-06 21:07
I co byleś w pracy ? naprawdę jest tak jak pisze (ja)?atmosfera jak w rodzinie i brak rygoru no i kasa odpowiednia ? mam wrażenie że czytam jakies fantasy i czy tak jest naprawde ?
ja 2015-07-07 15:02
bsta
on 2015-08-21 22:47
Naprawde takie zmiany !!!!nie wierzę ludzie po 3 tys. zarabiaja , a inni pisza ze podwyzki nie było od kilku lat i premia po 40 zł moze piszecie o dwóch róznych firmach?
1
yyxxxxxx 2015-08-30 21:42
witam ,rotacja w Kohl -Group jest niesamowita ,ludzie zwalniaja sie na potęge ,a następni sa przyjmowani przez posrednika ,niektórzy maja dobre pieniądze a reszta nagina jak beduini ,zostało też pare kobiet (na ten temat przepraszam ale sie nie wypowiem),jeden z lepiej zapowiadajacych sie zakładów na strefie ,a teraz zrównał sie z tym szambem Konecke !jeden poziom !
2
ja 2015-09-24 04:56
Jako tako
ja 2015-09-24 16:35
Możesz spróbować, zatrudnij się i później jak już dostaniesz wypłatę daj żonie, na pewno wystarczy jej....hahaha, bagatela od10 do 15, haha, śmieszne?!!!!???? Tragiczne,
1
ro28 2015-10-08 20:47
Nie czytamy ze zrozumieniem ?
ja 2015-10-10 20:55
Słaby masz zasobnik... tłumacze ; od dziesiątego do pietnastego jej na pewno nie wystarczy "jej" tzn żonieczy co tam Masz,
k 2015-10-12 20:15
witam.A ja pracowałam w tej firmie i wiem dokładnie co tam sie dzieje! Pytac odpowiem na wszystkie pytania !
Szamot 2015-10-15 14:47
Witam mam w tej firmie niedlugo rozmowe kw.Warto isc tam do pracy?I jakie zarobki tam oferuja?
k 2015-10-15 19:04
pewnie nie obawiaj sie wszystko bedzie ok , a co do zarobków no powiem ci chłopie bedziesz zaskoczony.napisz jak ci poszło .powodzenia
2
Piłkarz 2015-10-25 07:49
Słuchaj, ja pracuje w tym zakładzie i jest ok, ktoś jak chce pracować i umie, to jest dobrze, osobiście ci powiem ludzie tutaj tak pier.... a tak naprawdę wszyscy tutaj co piszą nadal tam pracują i siedzą jak myszy bo im pasuje i praca i płaca, wiesz mi nigdzie indziej nie dostaniesz tyle co tam, a tak w ogóle pracuje młoda kadra, itd, spróbuj,
martin 2015-10-25 11:48
witam ,piłkarzu ja tez tam pracuje i sie nie zgadzam z twoja opinia jest cześć ludzi co uczciwie pracuje a część tylko ,zeby mineło ,połazić ,pogadać ,kawka ,cwaniactwo a z zarobkami to prawda kasa jest dobra ,i tu cie popieram ludzie narzekają a pracuja jak im tak zle to niech sobie poszukaja innej pracy zamiast narzekac .
Piłkarz 2015-10-25 12:53
Martin * nie widzę ludzi którzy tam tylko chodzą czy cwaniaków itd, kawy też nie piją bo nie ma na to czasu koleś, każdy pracuje kto chce pracować u tyle, ci co się obijali dawno ich pożegnano, więc zastanówcie się co tutaj piszecie i nie strasznie ludzi którzy chcą pracować, Zazdrość was ogarnia bo może ktoś pracować lepiej?
bo 2015-10-25 16:55
Zgadzam sie,tak jest jedni maja ładną kase a drudzy zap...ja za grosze mimo tego ze zatrudnieni na tych samych stanowiskach.dziwna sprawa.
1
/; 2015-10-25 17:08
Tu niewazne czy pracujesz lepiej czy gorzej czy krucej czy dłużej tu chodzi o co innego i myśle ze …piłkarz… wie co mam na myśli
olo 2015-10-25 18:17
Wow jaka dyskusja !konkrety proszę pozostał mi niedosyt po wypowiedzi /; możesz rozwinąc co poeta miał na myśli????????????
Piłkarz 2015-10-25 19:17
Niestety nie wiem o czym myślisz. Ja wiem jedno i tak musimy pracować jeszcze długo, czasami jest ciężko ale jesteśmy młodzi, więc mam nadzieję że damy radę, pozdrawiam wszystkich serdecznie, trzymajcie się,
martin 2015-10-25 19:46
widac nie znasz dobrze firmy w której pracujesz......?bo lepiej /; sie orjentuje ? trzeba czytac miedzy wierszami piłkarzu!
Piłkarz 2015-10-26 05:03
Radzę Martin* się zwolnić jak masz nadal pracować i szyderczo kpić z firmy w której pracujesz, mało tego z ludzi którzy tam pracują też, także powodzenia, uważam że jednak jesteś jeszcze zwkulaktuzowany, poxdr
ona 2015-10-26 15:34
a ja jestem zadowolona ze odeszły osoby które sie obijały i tak to długo trwalo zrobili z tym w końcu porzadek teraz pracuje się dobrze ,,zarobki są ok więc po co ta dyskusja tak jak napisał piłkarz jak ci nie odpowiada to się zwolnij!!
ja 2015-10-27 08:15
...amen :-)
2
ona 2015-12-03 17:20
333 szefostwo zrobiło z nimi porządek pozwalniali leniwców i kombinatorów ,teraz jest ok .spokoojnie mozesz przychodzić ludzie są w porządku i kasa też .
ona 2015-12-12 20:17
A to dziwne i to bardzo !wielki plakat na płocie wisi że trzeba rąk do pracy !
2
pilkarz 2015-12-30 20:36
wszędzie trzeba rąk do pracy , za niskie zarobki i tyle
ja 2016-02-07 19:37
Witam spawacz 2tys .cos nie wierzę jeszcze w Kohlu coś kręcisz !uważam zę zarobki są ok ,niektórzy zgarniają taką kasę że sie w pale nie mieśći,ogólnie jest ok wszedzie trzeba pracować ,ja nie narzekam ,ekipa fajna (są wyjątki),pracują sami mężczyżni,kilka dziewczyn.Mi odpowiada praca w tej firmie .
... 2016-02-16 19:30
Widzę że tutaj pisze cały czas jedna i ta sama osoba tylko zmienia nick, wystarczy zerknąć na czas tzn godzinę kiedy pisze fajnie się pokrywa. haha także nie pisz głupot i nie zachwalaj tak ,
2
kilt 2016-03-05 16:01
Kicha lepiej tam nie pracowac ludzie narzekają, każdy inaczej zarabia ja juz nie robię tam zero organizacji rozmawiałem z chlopakiem ja dostałem kase nawet a on na tym stanowisku o 3/4 mniej ale się wkur... ogolnie w innej firmie dosrakem więcej,
3
wiosenny kocur 2016-03-05 17:56
duża rotacja, rożne zarobki, wysłużony sprzęt z porzedniej epoki... ogólnie nic godnego polecenia...
5
paweł 2016-03-06 11:40
witam to ile w tej firmie zarabia spawacz netto?
1
k 2016-04-08 18:37
jest po prostu zajefajnie i firma jest the best!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
magda 2016-04-10 19:43
Pewno śmiało możesz iść szef da spokojnie idz po kasę .
siwy 2016-06-10 19:16
Czy dojeżdża ktos z rzepina
Tomek 2016-06-22 14:52
Kontaktowałem się z agencją, która rekrutuje dla tej firmy. Obecnie poszukują spawaczy, operatorów tokarek i pras. Są też stanowiska dla mechatroników. Z tego co się dowiedziałem to praca bezpośrednio w kohl group, na umowie o prace, pomagają w zakwaterowaniu w Słubicach, gwarantują narzędzia do pracy, zarobki też niczego sobie. Warto też wysłać maila bezpośrednio do agencji z prośbą o kontakt, ja wysłałem tu: mateusz.skwarek@randstad.pl. z zapytaniem czy nie szukają obecnie pracowników. Firma dobra, warto spróbować.
1
olala 2016-06-24 21:16
Firma jest ok ,zarobki też dobre jedna z lepszysz firm na strefie .pracuje tam i polecam .
2
olala 2016-07-01 19:27
zalezy od stanowiska ,kasa jest ok jedna z lepiej płacących firm na strefie.polecam
olala 2016-07-01 19:27
zalezy od stanowiska ,kasa jest ok jedna z lepiej płacących firm na strefie.polecam
333 2016-07-01 19:34
@olala dzięki za informacje :) Ja właśnie też tak słyszałem, więc miło, że ktoś potwierdza tu te informacje. Zawsze człowiek czuje się pewniej aplikując.
1
Pio 2016-11-18 13:23
WItam wszystkich, orientuje sie ktoś jak wygląda sytuacja z mieszkaniami wynajmowanymi dla pracowników KOHL w Słubicach? Są to kawalerki czy kilka pokoi ? Myślę o podjęciu pracy ale zastanwia mnie jakie warunki gwarantuje firma.
Pio 2016-11-18 13:24
WItam wszystkich, orientuje sie ktoś jak wygląda sytuacja z mieszkaniami wynajmowanymi dla pracowników KOHL w Słubicach? Są to kawalerki czy kilka pokoi ? Myślę o podjęciu pracy ale zastanwia mnie jakie warunki gwarantuje firma.
Junior 2016-12-16 13:17
Kasa dobra to znaczy ile, cos dokladniej. Taki operator Cnc prasy lub lasera?
Gi 2017-01-12 15:57
Witam serdecznie,

Zapraszam do kontaktu osoby zainteresowane pracą w Kohl Group w Słubicach.
Reprezentuję firmę Gi Group Sp. z o. o., która jest wiodącym partnerem dla firmy Kohl Group.

Aktualnie otwarte stanowiska:
Spawacz (MIG/MAG/TIG)
Mechatronik
Operator prasy krawędziowej
Operator lasera Trumpf
Operator robota spawalniczego
Operator maszyn CNC
Operator zgrzewarki

Gi Group jest międzynarodową agencją doradztwa personalnego, której głównym zadaniem jest oferowanie w pełni wykwalifikowanych pracowników. Jesteśmy liderem na rynku włoskim oraz jedną z czołowych agencji w krajach, w których działamy. Posiadamy Certyfikat Ministerstwa Gospodarki i Pracy nr 570.

CV / dokumenty aplikacyjne prosimy przesyłać na adres: anna.plaza@gigroup.com
Prosimy o dodanie do CV poniższej klauzuli:

„Niniejszym wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych zawartych w moim CV przez firmę Gi Group Sp. z o.o. z siedzibą w Katowicach, ul. Sobieskiego 11 do celów związanych z procesem rekrutacji zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (tekst jednolity: Dz. U. 2014 r. poz. 1182).
Wyrażam także zgodę na udostępnianie moich danych osobowych innym podmiotom z grupy Gi Group oraz potencjalnym pracodawcom do celów związanych z procesem rekrutacji. Przysługuje mi prawo dostępu do moich danych i ich poprawiania."

Pozdrawiam serdecznie,
Anna Płaza
1
Maja 2017-03-20 12:38
Pracujesz obecnie w KOHL-GROUP Polska? Chętnie dowiemy się jak obecnie wygląda praca w firmie. Na jakie warunki zatrudnienia mogą liczyć pracownicy?
Zostaw swoją opinię o KOHL-GROUP Polska Sp. o. o. Sp.k. - Słubice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie KOHL-GROUP Polska Sp. o. o. Sp.k.