KOHL-GROUP Polska Sp. o. o. Sp.k.

Słubice

Opinie o KOHL-GROUP Polska Sp. o. o. Sp.k.

Piłkarz 2015-10-25 07:49
Słuchaj, ja pracuje w tym zakładzie i jest ok, ktoś jak chce pracować i umie, to jest dobrze, osobiście ci powiem ludzie tutaj tak pier.... a tak naprawdę wszyscy tutaj co piszą nadal tam pracują i siedzą jak myszy bo im pasuje i praca i płaca, wiesz mi nigdzie indziej nie dostaniesz tyle co tam, a tak w ogóle pracuje młoda kadra, itd, spróbuj,
martin 2015-10-25 11:48
witam ,piłkarzu ja tez tam pracuje i sie nie zgadzam z twoja opinia jest cześć ludzi co uczciwie pracuje a część tylko ,zeby mineło ,połazić ,pogadać ,kawka ,cwaniactwo a z zarobkami to prawda kasa jest dobra ,i tu cie popieram ludzie narzekają a pracuja jak im tak zle to niech sobie poszukaja innej pracy zamiast narzekac .
Piłkarz 2015-10-25 12:53
Martin * nie widzę ludzi którzy tam tylko chodzą czy cwaniaków itd, kawy też nie piją bo nie ma na to czasu koleś, każdy pracuje kto chce pracować u tyle, ci co się obijali dawno ich pożegnano, więc zastanówcie się co tutaj piszecie i nie strasznie ludzi którzy chcą pracować, Zazdrość was ogarnia bo może ktoś pracować lepiej?
bo 2015-10-25 16:55
Zgadzam sie,tak jest jedni maja ładną kase a drudzy zap...ja za grosze mimo tego ze zatrudnieni na tych samych stanowiskach.dziwna sprawa.
3
/; 2015-10-25 17:08
Tu niewazne czy pracujesz lepiej czy gorzej czy krucej czy dłużej tu chodzi o co innego i myśle ze …piłkarz… wie co mam na myśli
olo 2015-10-25 18:17
Wow jaka dyskusja !konkrety proszę pozostał mi niedosyt po wypowiedzi /; możesz rozwinąc co poeta miał na myśli????????????
Piłkarz 2015-10-25 19:17
Niestety nie wiem o czym myślisz. Ja wiem jedno i tak musimy pracować jeszcze długo, czasami jest ciężko ale jesteśmy młodzi, więc mam nadzieję że damy radę, pozdrawiam wszystkich serdecznie, trzymajcie się,
martin 2015-10-25 19:46
widac nie znasz dobrze firmy w której pracujesz......?bo lepiej /; sie orjentuje ? trzeba czytac miedzy wierszami piłkarzu!
Piłkarz 2015-10-26 05:03
Radzę Martin* się zwolnić jak masz nadal pracować i szyderczo kpić z firmy w której pracujesz, mało tego z ludzi którzy tam pracują też, także powodzenia, uważam że jednak jesteś jeszcze zwkulaktuzowany, poxdr
ona 2015-10-26 15:34
a ja jestem zadowolona ze odeszły osoby które sie obijały i tak to długo trwalo zrobili z tym w końcu porzadek teraz pracuje się dobrze ,,zarobki są ok więc po co ta dyskusja tak jak napisał piłkarz jak ci nie odpowiada to się zwolnij!!
ja 2015-10-27 08:15
...amen :-)
2
ona 2015-12-03 17:20
333 szefostwo zrobiło z nimi porządek pozwalniali leniwców i kombinatorów ,teraz jest ok .spokoojnie mozesz przychodzić ludzie są w porządku i kasa też .
ona 2015-12-12 20:17
A to dziwne i to bardzo !wielki plakat na płocie wisi że trzeba rąk do pracy !
2
pilkarz 2015-12-30 20:36
wszędzie trzeba rąk do pracy , za niskie zarobki i tyle
ja 2016-02-07 19:37
Witam spawacz 2tys .cos nie wierzę jeszcze w Kohlu coś kręcisz !uważam zę zarobki są ok ,niektórzy zgarniają taką kasę że sie w pale nie mieśći,ogólnie jest ok wszedzie trzeba pracować ,ja nie narzekam ,ekipa fajna (są wyjątki),pracują sami mężczyżni,kilka dziewczyn.Mi odpowiada praca w tej firmie .
... 2016-02-16 19:30
Widzę że tutaj pisze cały czas jedna i ta sama osoba tylko zmienia nick, wystarczy zerknąć na czas tzn godzinę kiedy pisze fajnie się pokrywa. haha także nie pisz głupot i nie zachwalaj tak ,
3
wiosenny kocur 2016-03-05 17:56
duża rotacja, rożne zarobki, wysłużony sprzęt z porzedniej epoki... ogólnie nic godnego polecenia...
8
paweł 2016-03-06 11:40
witam to ile w tej firmie zarabia spawacz netto?
1
k 2016-04-08 18:37
jest po prostu zajefajnie i firma jest the best!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
magda 2016-04-10 19:43
Pewno śmiało możesz iść szef da spokojnie idz po kasę .
rulan 2016-05-09 21:35
No nie powiecie chyba, że jest źle w firmie, bo wg mnie jest całkiem w porządeczku @magda, jest przede wszystkim umowa o pracę, a także szkolenia
siwy 2016-06-10 19:16
Czy dojeżdża ktos z rzepina
Tomek 2016-06-22 14:52
Kontaktowałem się z agencją, która rekrutuje dla tej firmy. Obecnie poszukują spawaczy, operatorów tokarek i pras. Są też stanowiska dla mechatroników. Z tego co się dowiedziałem to praca bezpośrednio w kohl group, na umowie o prace, pomagają w zakwaterowaniu w Słubicach, gwarantują narzędzia do pracy, zarobki też niczego sobie. Warto też wysłać maila bezpośrednio do agencji z prośbą o kontakt, ja wysłałem tu: mateusz.skwarek@randstad.pl. z zapytaniem czy nie szukają obecnie pracowników. Firma dobra, warto spróbować.
1
olala 2016-06-24 21:16
Firma jest ok ,zarobki też dobre jedna z lepszysz firm na strefie .pracuje tam i polecam .
2
olala 2016-07-01 19:27
zalezy od stanowiska ,kasa jest ok jedna z lepiej płacących firm na strefie.polecam
olala 2016-07-01 19:27
zalezy od stanowiska ,kasa jest ok jedna z lepiej płacących firm na strefie.polecam
333 2016-07-01 19:34
@olala dzięki za informacje :) Ja właśnie też tak słyszałem, więc miło, że ktoś potwierdza tu te informacje. Zawsze człowiek czuje się pewniej aplikując.
1
Pio 2016-11-18 13:23
WItam wszystkich, orientuje sie ktoś jak wygląda sytuacja z mieszkaniami wynajmowanymi dla pracowników KOHL w Słubicach? Są to kawalerki czy kilka pokoi ? Myślę o podjęciu pracy ale zastanwia mnie jakie warunki gwarantuje firma.
Pio 2016-11-18 13:24
WItam wszystkich, orientuje sie ktoś jak wygląda sytuacja z mieszkaniami wynajmowanymi dla pracowników KOHL w Słubicach? Są to kawalerki czy kilka pokoi ? Myślę o podjęciu pracy ale zastanwia mnie jakie warunki gwarantuje firma.
Junior 2016-12-16 13:17
Kasa dobra to znaczy ile, cos dokladniej. Taki operator Cnc prasy lub lasera?
Gi 2017-01-12 15:57
Witam serdecznie,

Zapraszam do kontaktu osoby zainteresowane pracą w Kohl Group w Słubicach.
Reprezentuję firmę Gi Group Sp. z o. o., która jest wiodącym partnerem dla firmy Kohl Group.

Aktualnie otwarte stanowiska:
Spawacz (MIG/MAG/TIG)
Mechatronik
Operator prasy krawędziowej
Operator lasera Trumpf
Operator robota spawalniczego
Operator maszyn CNC
Operator zgrzewarki

Gi Group jest międzynarodową agencją doradztwa personalnego, której głównym zadaniem jest oferowanie w pełni wykwalifikowanych pracowników. Jesteśmy liderem na rynku włoskim oraz jedną z czołowych agencji w krajach, w których działamy. Posiadamy Certyfikat Ministerstwa Gospodarki i Pracy nr 570.

CV / dokumenty aplikacyjne prosimy przesyłać na adres: anna.plaza@gigroup.com
Prosimy o dodanie do CV poniższej klauzuli:

„Niniejszym wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych zawartych w moim CV przez firmę Gi Group Sp. z o.o. z siedzibą w Katowicach, ul. Sobieskiego 11 do celów związanych z procesem rekrutacji zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (tekst jednolity: Dz. U. 2014 r. poz. 1182).
Wyrażam także zgodę na udostępnianie moich danych osobowych innym podmiotom z grupy Gi Group oraz potencjalnym pracodawcom do celów związanych z procesem rekrutacji. Przysługuje mi prawo dostępu do moich danych i ich poprawiania."

Pozdrawiam serdecznie,
Anna Płaza
3
Maja 2017-03-20 12:38
Pracujesz obecnie w KOHL-GROUP Polska? Chętnie dowiemy się jak obecnie wygląda praca w firmie. Na jakie warunki zatrudnienia mogą liczyć pracownicy?
Bajka 2017-05-13 04:37
Witam zamierzam dostac sie tam do pracy mogl by mi ktos powiedziec ile zarabiaja tam operatorzy cnc oraz jak wyglada sprawa ze zmianami
Bajka 2017-05-13 04:37
Witam zamierzam dostac sie tam do pracy mogl by mi ktos powiedziec ile zarabiaja tam operatorzy cnc oraz jak wyglada sprawa ze zmianami
Plebs 2017-05-14 09:58
Atmosfera do kitu i pisanie na tablicy jak dzieci w szkole!!!
2
Opium 2017-05-16 23:33
Just another shitty place .
2
koko 2017-05-18 00:09
Bravo za komentarz dla Opium!!!
1
Maja 2017-05-18 09:37
@koko @Opium co sprawia, że macie taką opinię na temat pracy w firmie? Bardzo cenne będą dla osób szukających informacji na temat firmy jako potencjalnego pracodawcy opinie merytoryczne, które pokazują zarówno dobre strony pracy w KOHL-GROUP jaki i również to co warto jeszcze zmienić. W jakim dziale firmy pracujecie?
koko 2017-05-19 10:58
Maja to mecenas kohla-niestety ale dobrej opinii to ten zakład już od dawna nie ma i jest gorzej napewno nie lepiej!!!
1
polo 2017-05-20 19:41
Fachowcy???Szczególnie ci z AV!!!Prawda jest taka że nikt tam nie chce pracować i ściągają ukraińców!!!
2
Maja 2017-05-22 09:56
@koko nie jestem związana z firmą KOHL. Jestem pracownikiem serwisu gowork.pl i zależy mi na poznaniu tego jak wygląda praca w firmie między innymi dzięki Waszym opiniom.
@Nomad to ważne dobrze czuć się w swojej pracy. A jak ocenisz możliwości rozwoju jakie zapewnia firma? Chętnie również dowiemy się więcej na temat Twoich doświadczeń w KOHL-GROUP, jednak bardzo proszę o niekomentowanie i nieskupianie się na indywidualnych pracownikach firmy.
james 2017-05-23 17:58
Wszyscy którzy w tej firmie pracowali i nawet pracują mają negatywną opinię ale boją się głośno powiedzieć taki jest fakt!
3
Alejandro 2017-05-25 18:27
Nie da się nie komentować, jeśli jest powód. Osoby robiące sobie jaja z pracy, jak z AV nie mają miejsca w firmie, moim zdaniem. Ta Pani kosztuje firmę pieniądze poza pensją... idiotyzm. I potencjalni pracownicy mają prawo wiedzieć. P.S. jestes wynajeta przez nich...
1
Maja 2017-05-26 09:31
@Alejandro tak jak pisałam wcześniej, nie jestem w żaden sposób związana z KOHL-GROUP Polska. Jestem pracownikiem gowork.pl. Po prostu zauważam, że komentarze nie mogą naruszać regulaminu portalu. W tym między innymi nie mogą naruszać niczyich dóbr osobistych. Jeśli macie uwagi co do pracy jednego z pracowników firmy, to warto zgłosić takie sytuacje wewnętrznie, w bezpośredniej komunikacji z firmą.
Kłet 2017-05-26 16:01
Jak wygląda praca w biurze? Jakie.sa zarobki?
Maja 2017-07-17 10:46
@Kłet
Dalej poszukujesz nowego miejsca pracy? Możesz powiedzieć jakie stanowisko w KOHL-GROUP Polska Cię interesuje? Jeśli sprecyzujesz swoje pytanie, to obecnym pracownikom firmy łatwiej będzie Ci pomóc. Co w ogóle sprawia, że interesuje Cię praca właśnie w tej firmie?
Tag 2017-07-19 11:37
Witam czy może mi ktoś napisać co spawa się w tej firmie?
Tag 2017-07-21 09:50
Czy ktoś czyta tą stronę ?
1
Tag 2017-07-24 16:44
Dziękuję że mogłem się tu czegoś dowiedzieć żałosna strona zero kontaktu z kim kolwiek
4
Maja 2017-08-21 20:03
@Tag - udzielanie odpowiedzi na pytania innych użytkowników zależy od aktywności osób zatrudnionych w firmie i udzielających się na forum. Warto pytać, to nic nie szkodzi, a można dowiedzieć się potrzebnych informacji.
Zostaw swoją opinię o KOHL-GROUP Polska Sp. o. o. Sp.k. - Słubice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie KOHL-GROUP Polska Sp. o. o. Sp.k.