brak logo

Konsbud Audio Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Konsbud Audio Sp. z o.o.

Nie pracuj w Konsbud-Audio 2013-12-11 01:20
Konsbud-Audio - to nie dystrybutor audio to firma zajmująca się nieustannie rekrutacją. Ocena firmy niedostateczny
5
kons 2014-04-25 14:51
nie rzetelna firma w stosunku do klientów jak i pracowników ,
(usunięte przez administratora)
3
~` 2014-04-30 14:01
Pracuja fajni ludzie, atmosfera jest ok. Pracy duzo, ale jest ciekawie, duzo sie dzieje. Mozna się sporo nauczyc
nie polecam 2014-05-02 13:31
Zgadzam się z "Nie pracuj w Konsbud-Audio" wieczna rekrutacja trwa. Byłem na rozmowie już dawno i widzę że do tej pory rekrutacja na to samo stanowisko trwa. Ja sobie odpuściłem.
2
bomboniera 2014-06-27 21:31
Super firma jeśli ktoś lubi miłość grecką lub wakacje na polu bawełny.
(usunięte przez administratora)
4
robert 2015-12-10 00:10
porażka... firma dla studenciakow, bo bardzo slabo płacą, a mają aspiracje na bycie firmą profesjonalną. jeżeli chcesz zarabiać i robić kariere to nie polecam.
4
ciekawy 2016-01-13 21:39
Witam mógłby mnie ktoś wtajemniczyć jak wyglądają kwestie formalne w firmie a konkretnie chodzi mi o podpisanie umowy zlecenie z firmą czy nie ma z tym problemów ?
Pozdrawiam
Czarna 2016-02-08 16:36
Bardzo nieprofesjonalna firma zatrudniająca nieprofesjonalnych ludzi.
3
och_karol 2016-03-03 13:25
Konsbud Audio jest firmą zajmującą się ciekawymi projektami i sprzedającą dobre urządzenia. Tyle pozytywnego. Wynagrodzeniae jest gorsze niż u podobnych firm (tj. dystrybutorów/instalatorów) w Warszawie. Ludzie są ok ale zakolegować się ciężko ponieważ rotacja jest bardzo bardzo duża. W żadnej innej firmie ludzie nie zmieniają się tak często. Nie chodzi wyłącznie o zarobki ale o atmosferę zwłaszcza ze strony kadry kierowniczej. Zdecydowanie nie polecam!
2
NoNick 2016-03-15 08:52
No chyba nie jest aż tak fatalnie skoro są w firmie pracownicy ze kilkunasto- a nawet kilkudziesięcioletnim stażem :) Zakolegować się też da jak się chce (chociaż przecież nie to jest najważniejsze w pracy :)). Wszędzie są plusy i minusy. Faktycznie, rotacja mogłaby być mniejsza. Ale z drugiej strony - zostają najlepsi :)
Rob 2016-03-26 01:04
najlepsi odchodza z tej firmy :)
1
Rob 2016-04-06 01:20
tak @kuba :) odszedlem tak jak i wielu innych swietnych specjalistow :) popytaj ludzi w branzy zanim zdecydujesz sie wstapic do tego obozu taniej sily roboczej
Rob 2016-04-11 02:28
@sowa tak, taniej sily roboczej bo placa tyle co w kkordynatorom w biedronce. najgorsze zarobki w branzy. popytaj to sie dowiesz. pozdrawiam.
1
ziggi 2016-06-20 15:19
firma dramat, nie polecam
4
still working 2016-06-21 22:39
Ocena co najmniej mało pomocna osobom szukającym tam pracy. Jeżeli masz jakieś konkretne zarzuty, to je przedstaw. Pracuję tam już jakiś czas i sobie chwalę.
green 2016-06-23 12:50
Bardzo mało merytorycznych opinii. Większość to prawdopodobnie sfrustrowani,którym się nie udało, hejterzy bo anonimowi lub zwyczajnie konkurencja....
prof 2016-06-27 10:29
Brałam udział w rekrutacji w tej firmie. Rekrutacja bardzo profesjonalna, przyjazna kandydatom, bez zbędnych ceregieli, konkretna. Mi się akurat nie udało ale otrzymałam odpowiedź po rekrutacji i wszystkie potrzebne podczas rekrutacji informacje.Nie zwracajcie uwagi na opinie frustratów:)
prof 2016-06-27 15:41
Ale ja właśnie chwalę poziom rekrutacji w tej firmie pomimo tego że mi się nie udalo bo mam porównanie do innych. Pełna profeska:)
opiu 2016-07-11 17:42
Chyba jesteś dyrektorem handlowym lub prezesem :) Inaczej nie znam takich ;)
1
Lubieludzi 2016-07-27 14:59
"wszystkichznajacy" opiu? ciekawostka.... - a dlaczego niby mam sugerować się akurat Twoją opinią?
Lool 2016-08-12 17:21
Paulina, no daj spokój proszę ;)
1
Marli 2016-09-19 15:26
a ktoś wie ile oósb jest zatrudnionych w firmie?
jolcia 2016-09-19 16:14
A czy to ważne ile osob pracuje w firmie? Pewnie wystarczająca ilośc na każde ze stanowisk, firma posiada prawie 30letnie doswiadczenie wiec podejrzewam,ze przy ich boku są rowniez pracownicy z podobnym stażem, doświadczeni i kompetentni przede wszytkim
Krzysztof 2016-10-29 16:14
Beznadziejnie płacą i nie radzą sobie jak widać z krytyką ludzi ktorzy zetkneli sie niestety z ta firma podszywajac sie z innych i wypisujac bzdury jako ze jest bardzo fanie itp. Trzymac sie od pracy w tej firmie z daleka!
1
Yoga 2016-11-03 14:28
Znów ten sam sfrustrowany gość.... Żeby to jeszcze jakieś wartościowe wpisy były . To już jest nudne. Chłopaku - książkę napisz, na spacer idź - lepiej Ci to zapewne zrobi niż wypisywanie bzdur.
Artur 2016-12-14 09:18
Pracowałem tam prawie rok. Odszedłem ze względu na odległość od miejsca zamieszkania. Była to najciekawsza praca w moim życiu (20 lat stażu pracy). Co do zarobków; najpierw trzeba coś sobą reprezentować żeby dobrze zarabiać!!! Szefostwo bardzo profesjonalne, charyzmatyczne, wymagające-ale wystarczy dorosnąć, żeby z nimi konie kraść. Mam pracę bliżej, zarabiam nie najgorsze pieniądze, ale moje serce zostało w Konsbudzie. Pozdrawiam i polecam (ale tylko ludziom, którzy poważnie podchodzą do pracy, wiedzą po co do niej przychodzą i wiedzą czego chcą.

Pozdrawiam.
5
Zostaw swoją opinię o Konsbud Audio Sp. z o.o. - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Konsbud Audio Sp. z o.o.