brak logo

Metalzbyt - Hurt Sp. z o.o.

Bielsko-Biała

Opinie o Metalzbyt - Hurt Sp. z o.o.

robson 2012-06-17 18:39
Kasa słaba ,wieczne braki na magazynie no i BARDZO DRODZY !!!
W zamian spokój w pracy ,ale to nie wynagrodzi mizernych pensji !!!
9
gal anonim 2017-03-16 19:27
Oszust,
Proponuje umowę o pracę na określoną kwotę, później się z tego nie wywiązuje.
Po prostu nie płaci tyle ile było uzgodnione!
Tworzy umowę na najniższą krajową, resztę obiecuje wypłacać "pod stołem"( żeby płacić niższe podatki) .
Karzę zostawać na nadgodzinach i później ich nie wypłaca!
Proponuje lekturę z wcześniejszych działalnościach:
http://archiwum.wiesci.com.pl/?f=xml/201208.xml&p=5
7
Tadek niejadek 2017-03-27 18:34
Pracowałem tam krótko,to prawda że nadgodziny są nie wypłacane ,pracujesz od 7-16 ale masz płacone za 8 godzin,kierowca nie ma żadnych diet na wyjazdach 2,3 dniowych,za nadgodziny płacą 10 zł(żenada),na magazynie syf jakich mało,towar nie o kodowany ,chodzisz i szukasz jednej pozycji 2 godziny po wszystkich pomieszczeniach,na 9-tce wiecznie syf,na inwenturze wszyscy liczyli prawie tydzień oprócz kierownika i jego dwóch piesków-woleli stać 8 godzin i pieprzyć głupoty albo oglądać auta na necie niż chwycić się roboty żeby szybciej skończyć.Odradzam tę firmę.
10
Jan Paweł 2017-04-14 08:28
A weźmiesz go do gęby ?
3
cichy 2017-04-18 13:16
Już nie pracuje w tej firmie, bo się przeprowadziłem, ale ja mam pozytywne zdanie. 2500 na ręke w zeszłym roku bez nadgodzin, jak dla mnie w porządku.
A Tadek niejadek to chyba firmę pomylił, bo od 2 lat wszystko okodowane i robi się tylko na kolektorach
3
green 2017-04-21 14:11
Firma masakra. Pracowałam na uz . Kasa tragedia, a szefostwo bardzo liczne mama tata i dzieci plus piesek
4
anonim 2017-06-05 20:29
firma tragedia nie polecam!!! Obiecują umowę o pracę 2500 na rękę a dają umowę zlecenie i oczywiście to brutto na umowie reszta pod stołem.. Szefostwo rzeczywiście wszyscy po rodzinie.. obowiązki najlepiej wszystkie wykonywać na wczoraj. Uwaga na tego pracodawcę to oszust!!!Z samej rozmowy z P. Tomaszem Puczynskim widać że firma o jedno wielkie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bo człowiek nawet nie ume spojrzeć w oczy no wkońcu ma tyle ludzi na sumieniu że nie powinoo być to dziwne prosze o przeczytanie opinii powyżej!!!!
4
XxxX 2017-07-31 09:53
Firma dramat... jak tam składałam cv to poczytałam opinie ale pomyślałam że ludzie zawsze źle piszą ale to niestety prawda. Pan Tomasz Puczynski oszust i krętacz. Co innego mówi na rozmowie co innego dzieje sie w rzeczywistości. Problem z pieniędzmi które defakto są dawane pod stołem problem z urlopem. O wszystko się trzeba prosić wielki pan i władca naprawdę nie spotkałam takiego człowieka oszukuje w żywe oczy! Naprawdę nie polecam szkoda nerwów...
4
Kiti 2017-08-06 14:52
Dokładnie podpisuję się obiema rękami pod powyższą opinią, uciekajcie od tych krętaczy jak najdalej, większego krętactwa i oszykiwania nie spotkałam w życiu. Przestrzegam wszystkich tam pracujących, sprawdzajcie dokładnie swoją wypłatę czy otrzymujecie tyle na ile się umówiliście z szefem.
3
skaut 2017-08-23 11:21
Ja pracuję tu już parę miesięcy i jestem zadowolony i nie narzekam na kasę, zawsze na czas, nigdy mniej, czasem dostaje więcej niż było umówione. Roboty dużo, ale nigdzie nie jest różowo i za siedzenie bezczynne w pracy się nie płaci.
2
efknnjeafn 2017-09-26 19:33
znowu aktualne ogłoszenie ludzie nie dajcie się nabrać na pracę u tego ketacza uważajcie!!! ogłoszenia pojawiają się co 2 miesiąc praktycznie To oszust wywnioskujcie to z rozmowy z nim albo Patrycją tragedia!!! a firma wyglądląda jak za czasów 2 wojny światowej brud smród i ubóstwo !!
2
leśny skrzat 2017-10-16 19:49
kolejna leniwa dziunia pisze opinię. weźcie się do roboty bo według mnie za nic nie robienie nikomu płacić się nie będzie. nie podoba się to na kasę do biedronki czy tesco ale nawet tam długo miejsca nie zagrzejecie bo macie pstro w głowie :)
1
miś 2017-10-17 14:32
dokładnie, na magazynie spokój, cały czas Ci sami ludzie, tylko dziunie się zmieniają...
1
wit 2017-10-17 15:45
potwierdzam, kasa się zgadza, a niektórzy to chyba tej firmy na oczy nie widzieli takie głupoty wypisują...
Zostaw swoją opinię o Metalzbyt - Hurt Sp. z o.o. - Bielsko-Biała
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Metalzbyt - Hurt Sp. z o.o.