brak logo

Metalzbyt - Hurt Sp. z o.o.

Bielsko-Biała

Opinie o Metalzbyt - Hurt Sp. z o.o.

robson 2012-06-17 18:39
Kasa słaba ,wieczne braki na magazynie no i BARDZO DRODZY !!!
W zamian spokój w pracy ,ale to nie wynagrodzi mizernych pensji !!!
9
gal anonim 2017-03-16 19:27
Oszust,
Proponuje umowę o pracę na określoną kwotę, później się z tego nie wywiązuje.
Po prostu nie płaci tyle ile było uzgodnione!
Tworzy umowę na najniższą krajową, resztę obiecuje wypłacać "pod stołem"( żeby płacić niższe podatki) .
Karzę zostawać na nadgodzinach i później ich nie wypłaca!
Proponuje lekturę z wcześniejszych działalnościach:
http://archiwum.wiesci.com.pl/?f=xml/201208.xml&p=5
6
Tadek niejadek 2017-03-27 18:34
Pracowałem tam krótko,to prawda że nadgodziny są nie wypłacane ,pracujesz od 7-16 ale masz płacone za 8 godzin,kierowca nie ma żadnych diet na wyjazdach 2,3 dniowych,za nadgodziny płacą 10 zł(żenada),na magazynie syf jakich mało,towar nie o kodowany ,chodzisz i szukasz jednej pozycji 2 godziny po wszystkich pomieszczeniach,na 9-tce wiecznie syf,na inwenturze wszyscy liczyli prawie tydzień oprócz kierownika i jego dwóch piesków-woleli stać 8 godzin i pieprzyć głupoty albo oglądać auta na necie niż chwycić się roboty żeby szybciej skończyć.Odradzam tę firmę.
9
Jan Paweł 2017-04-14 08:28
A weźmiesz go do gęby ?
3
cichy 2017-04-18 13:16
Już nie pracuje w tej firmie, bo się przeprowadziłem, ale ja mam pozytywne zdanie. 2500 na ręke w zeszłym roku bez nadgodzin, jak dla mnie w porządku.
A Tadek niejadek to chyba firmę pomylił, bo od 2 lat wszystko okodowane i robi się tylko na kolektorach
3
green 2017-04-21 14:11
Firma masakra. Pracowałam na uz . Kasa tragedia, a szefostwo bardzo liczne mama tata i dzieci plus piesek
4
anonim 2017-06-05 20:29
firma tragedia nie polecam!!! Obiecują umowę o pracę 2500 na rękę a dają umowę zlecenie i oczywiście to brutto na umowie reszta pod stołem.. Szefostwo rzeczywiście wszyscy po rodzinie.. obowiązki najlepiej wszystkie wykonywać na wczoraj. Uwaga na tego pracodawcę to oszust!!!Z samej rozmowy z P. Tomaszem Puczynskim widać że firma o jedno wielkie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bo człowiek nawet nie ume spojrzeć w oczy no wkońcu ma tyle ludzi na sumieniu że nie powinoo być to dziwne prosze o przeczytanie opinii powyżej!!!!
3
XxxX 2017-07-31 09:53
Firma dramat... jak tam składałam cv to poczytałam opinie ale pomyślałam że ludzie zawsze źle piszą ale to niestety prawda. Pan Tomasz Puczynski oszust i krętacz. Co innego mówi na rozmowie co innego dzieje sie w rzeczywistości. Problem z pieniędzmi które defakto są dawane pod stołem problem z urlopem. O wszystko się trzeba prosić wielki pan i władca naprawdę nie spotkałam takiego człowieka oszukuje w żywe oczy! Naprawdę nie polecam szkoda nerwów...
1
Kiti 2017-08-06 14:52
Dokładnie podpisuję się obiema rękami pod powyższą opinią, uciekajcie od tych krętaczy jak najdalej, większego krętactwa i oszykiwania nie spotkałam w życiu. Przestrzegam wszystkich tam pracujących, sprawdzajcie dokładnie swoją wypłatę czy otrzymujecie tyle na ile się umówiliście z szefem.
Zostaw swoją opinię o Metalzbyt - Hurt Sp. z o.o. - Bielsko-Biała
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Metalzbyt - Hurt Sp. z o.o.