brak logo

Dysten Sp. z o.o.

Zabrze

Opinie o Dysten Sp. z o.o.

Były pracownik 2013-01-24 21:54
Pracowałem u Nich czas jakiś i generalnie zasada była prosta im dalej, tym gorzej. Momentami bzdurne decyzje i kombinowanie, jak można zgodnie z prawem obciąć wypłatę. Nie jasne warunki płacowe, momentami karkołomne zadania i do tego psująca się atmosfera. Na ten moment nie wiem, jak sprawa się ma, ponieważ utrzymuję słaby kontakt.
6
franek 2013-09-15 15:05
Pracowałem jako podwykonawca - do tej pory nie wypłacili należności.
2
Piotr 2014-08-18 17:19
Serdecznie odradzam jakiekolwiek kontakty z tą firmą. Są to ludzie niesłowni, którzy nie płacą za wykonaną dla nich pracę. Jeśli już zdarzy się, że odbiorą telefon zbywają tylko podając coraz to nowe terminy i wymówki.

Oby jak najmniej takich przedsiębiorców!!!
5
Gość 2015-10-15 12:36
Jak najbardziej zgadzam się z opinią @Piotra.
3
Janek 2015-10-22 11:06
Jeżeli chodzi o moje doświadczenia z tą "firmą" to nie są w stanie przez 3 miesiące zapłacić faktury na 500 zł. Tyle w temacie.
3
Marcin 2016-03-16 22:30
Witam
pracowałem dla nich jako podwykonawca części kasy nie widzę do dzisiaj pomimo minięcia 3 lat , uważajcie kierownik waldemar składa zamówienia a później zarząd twierdzi że nie jest umocowany do składania oświadczeń - taki wybieg
2
Ania 2016-05-13 12:50
Ja pracuję dla DYSTEN od ponad 3 lat i jestem zadowolona. To prawda, firma miała kłopoty finansowe w 2013 i 2014 roku. Wynikały one z braku płatności od kontrahentów. Zamawiający płacili z opóźnieniem więc i firma płaciła z opóźnieniem innym, także swoim pracownikom. Ale to już dawne dzieje.

Teraz firma wyszła na prostą. Rozwija się coraz szybciej, korzysta z funduszy europejskich, poszerza rynki zbytu, startuje w ciekawych przetargach, inwestuje także w pracowników m.in. poprzez szkolenia, organizację konkursów z nagrodami pieniężnymi, rok rocznie jest także wybierany pracownik roku. Pana Waldka już u nas nie ma.

Atmosfera jest fajna, możemy grać w kosza albo rozsiąść się w pufach w show roomie i pogadać. Co jakiś czas jest organizowany piknik na zielonych terenach firmy, rozgrywane mecze w piłkę, siatę, grill, tańce. Nie ma spinki jak w korporacji w której pracowałam wcześniej.

Mi jest tu dobrze :)
paola 2016-05-13 12:55
Ania' niekiedy firmy przechodza takie kryzysy ale najwazniejsze by umiejetnie go pokonać. i niegdy nie wiadomo czy trafisz na uczciwych kontrahentow, wiec czasmi to nie ich wina.
M. 2017-06-14 18:13
Czy nadal tam pracujesz? Szukają nowych ludzi? 25october@wp.pl
Alu 2017-07-02 17:43
Smiech na sali to co piszesz. Ta firma to jedno wielkie zaklamanie.
1
efer 2017-07-05 20:58
Mozesz powiedziec cos wiecej?
Patrycja 2017-08-01 11:16
@Alu - skąd taka opinia na temat Dysten Sp. z o.o.? Możesz opisać woje doświadczenia na temat tej firmy? Jakie są gwarantowane warunki zatrudnienia?
Zostaw swoją opinię o Dysten Sp. z o.o. - Zabrze
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dysten Sp. z o.o.