brak logo

Veii Sp. z o.o.

Wrocław

Opinie o Veii Sp. z o.o.

były pracownik 2014-08-27 17:51
Odradzam ze szczerego serca. Nie znam ludzi bardziej fałszywych i dwulicowych.
A najgorsze jest to że płacą na lewo. Do rączki. Nabierają na obiecują a później nagle dziwny przelicznik i nie ma tego co powinno być.
Oszukują w każdej dziedzinie. Jeśli masz żyłkę przestępcy i nieposzanowania innych to miejsce wymarzone dla ciebie.
3
Ciekawski 2014-08-28 22:37
Aż tak źle? Znajoma była na rozmowie i niby wszystko dobrze, aż za dobrze. 3200 brutto...
Dlaczgoja 2014-08-31 21:28
@ciekawski: A na jakie stanowisko?
Ciekawe 2014-09-04 21:15
Życzę powodzenia
No cóż każdy musi tego doświadczyć na własnej skórze.
Też byłem pewny, że mam ogromne szczęście.
Ale rzeczywistość to był bolesny cios.
Też ciekawy jestem jakie to stanowisko 3200 brutto ??? Ciekawe, ciekawe.
2
Dlaczgoja 2014-09-06 12:57
@były pracownik. Jak mozesz to napisz cos więcej. Moj mail:halina_bulka@o2.pl
bede wdzieczna za info.
.... 2014-09-08 21:04
To nie jest miejsce do takich rzeczy. Jak zdecyduje się o tym opowiedzieć to będą to odpowiednie służby.
Każdy ma prawo sam podejmować decyzję. Ja odradzam nawiązywanie współpracy z tą firmą. Wszystkim którzy się zastanawiają.
ziomek 2014-10-13 19:46
lipa
eddy 2016-05-19 17:54
oczywiście , że w firmie Veii zatrudniani są wszyscy, którzy posiadają odpowiednie kwalifikacje, czyli wykształcenie i doświadczenie @eo nie ma znaczenia czy to kobieta czy mężczyzna.
3
bobo 2017-07-24 21:04
Szczerze odradzam!!! Zarząd tej firmy to najbardziej obłudni i fałszywi ludzie. Pracownik uważany jest za gorszy element. Zgadzam się w 100% z pierwszą opinią, do dnia dzisiejszego trwa farsa tej firmy. Ostatnia opinia to bzdura !!! Nie polecam
Natalia 2017-08-04 17:50
@bobo mógłbyś powiedzieć coś więcej na temat tego czemu odradzasz, czemu masz takie zdanie o zarządzie firmy? Czy ktoś jeszcze ma podobne zdanie? Każda informacja jest ważna dla osób, które myślą nad tym, aby zatrudnić się w firmie Veii Sp. z o.o.
Zostaw swoją opinię o Veii Sp. z o.o. - Wrocław
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Veii Sp. z o.o.