brak logo

AVS Polska Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o AVS Polska Sp. z o.o.

admin 2015-08-18 11:57:46
Masz doświadczenie w pracy z firmą AVS Polska Sp. z o.o.? Jak wygląda u nich zatrudnienie i proces rekrutacji? Napisz w komentarzu!
1
czak noris 2016-02-09 23:05:55
Firma windykacyjna avs to firma oszustów i wyzyskiwaczy. Oferują windykatorom samochód i telefon służbowy , za który trzeba zapłacić! (w tym leasing oraz oczywiście paliwo) W biurze nikt nie odbiera telefonów jak chcesz się dodzwonić, bo albo siedzą na facebooku (przykład kierowniczki finansowej), albo są na papierosie- pozostała reszta (w tym dyrektorzy). Przy rozmowie kwalifikacyjnej oferowali stałą podstawę, a jak doszło do rozliczeń okazało się, że podstawę trzeba wypracować. Śmierdzące lenie z biura doszli do perfekcji w przerzucaniu obowiązków na pracowników z terenu. W efekcie całymi dniami jeździsz w terenie, nocami raportujesz i odwalasz za nich całą biurową robotę. Ogólnie nie polecam, pracowałem w wielu firmach ale nigdy nie spotkałem się z podobnym traktowaniem pracownika i wyzyskiem. Uwolniłem się szybko z tego bagna, ale jestem w obowiązku przestrzec innych, którzy rozważają zatrudnienie w tej firmie.
4
byly pracownik 2016-02-16 11:00:47
Zgadzam sie z powyzsza opinia. Firma AVS zarzadzaja osoby niekompetentne i niezorganizowne, a w biurze pracuja pracownicy bez doswiadczenia i nie merytoryczni. Jedyna grupa pracujaca na firme sa pracownicy w terenie. Rowniez pracowalem w kilku firmach i nie napotkalem sie z takim traktowaniem pracownika i wyzyskiem. W firmie jest duza rotacja pracownikow w siedzibie firmy jak i w terenie. Podsumowujac nie polecam tej firmy pod kazdym wzgledem, w szczegolnosci zarobkowym i organizacyjnym.
2
nostradamus 2016-02-16 19:30:37
Co tak sie męczy te auto ? W końcu to do wyjazdów słuźbowych. Piszą ze z tą firmą coś nie tak, więc zapewne z kasą tez.
stiwen sagan 2016-02-18 23:13:54
zgadzam sie z @byly pracownik. Koordynatorzy nadzorujący pracę terenowców mają o pracy w terenie takie pojęcie jak świnia o układzie planetarnym. Prym w tym wiedzie dyrektor administracyjny (wydaje sie ze jego poprzednią praca byl etat w bibliotece albo na parkingu)
@forsa - choc to niektorym nie miesci sie w glowie, firma potraca oplate za leasing samochodu sluzbowego uzywanego do celow sluzbowych. Watpie, zeby w tej kwestii cos sie zmienilo.
1
pruszkowski 2016-02-23 15:28:43
Jestem ciekawa kto z biura jeszcze tam pracuje po wielkich czystkach
1
madzia 2016-02-24 13:27:06
Muszę odnieść się do wpisu @czak noris. Stanowczo zaprzeczam że w pracy siedzę tylko na facebooku. Większość mojego czasu spędzam na wyszukiwaniu okazji na portalach aukcyjnych a to jak każdy wie jest bardzo czasochłonne, ale mimo obłożenia i tak zawsze znajdę chwilkę żeby napisać dobry donosik na koleżankę z biura.
Swoją drogą dziwi mnie że dotąd prezes nie zainteresował się czym tak na prawdę zajmujemy się w czasie pracy. Myślę że moglby sie mocno zdziwic ile czasu poswiecamy na sprawy sluzbowe a ile na sprawy prywatne :)
1
pruszkowski 2016-02-24 16:01:08
Co tu duzo pisac nie polecam, nie bede pisac o szczegolach ale na rynku sa lepsze warunki oferowane przez konkurencje.
fetyszysta 2016-03-09 07:19:18
Z powyzszych wpisow wynika, ze firma nie ma dobrej opinii i reputacji. Ponadto nie jest znana na rynku windykacyjnym, jak firma Kruk czy Casus Finanse.
1
WamDam 2016-03-15 13:09:01
@ Marcinek - oczywiście, że każdy z pracowników terenowych ma do dyspozycji obstawę w ilości sztuk 2 posiadającą na uzbrojeniu karabiny marki kałasznikow i granaty przeciwczołgowe. Dodatkowo firma oferuje wozy opancerzone odporne na ostrzał z broni maszynowej...
A tak poważnie to możesz liczyć zawsze na telefoniczne wsparcie super ekspertów teoretyków biurowych i dobre słowo prezesa. Pomaga zwłaszcza jak psy zgryzą ci [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na posesji albo rozsierdzony dłużnik przywita cię z widłami.
VVV 2016-03-18 22:40:27
Ta firma sie sypie. Ciągle poszukują pracownikow terenowych w całym kraju. Ale wpis romka rozbawił mnie do łez.
bombardier 2016-03-21 21:58:43
A skad wiesz kazik, że to wszystko sprawie działa ??? Pracujesz tam w HR, bo jest nabór i firma potrzebuje pracowników ?
windykator 2016-03-23 11:30:32
Na pewno to umrzemy, a oferta pracy to oferta. Ja apikowałem do Kruka, szukają doradców terenowych na cały kraj. Ponadto zakupili wierzytelności w Rumunii i na Węgrzech. Mają duże struktury i mnostwo szkoleń.
mlody 2016-04-08 15:30:38
To, że szukają nowych pracowników może świadczyć jedynie o tym, że firma się rozrasta a nie, że ludziom jest źle i odchodzą.
saba wlkp. 2016-04-08 16:20:53
Niekoniecznie, firma AVS to prowizorka wielkiej światowej korporacji w którym więcej pseudo kierowników niż pracowników, a skojarzenia.. to opary zupki chińskiej z knora ( mimo to ocena dostateczna)
1
nautilus 2016-04-18 12:52:52
Ta firma to pitulin geszeft na obrzeżach miasta. Totalna porażka.
1
precelek 2016-06-15 10:51:34
przede wszystkim firma nie ceni czasu prywatnego pracowników. organizuje 3 dniowe "szkolenie" które tak na prawde jest libacja alkoholowa. we wszystkich firmach po szkoleniu pracownicy jada do domu. w tej firmie jest inaczej - siedzisz trzy dni bo tak sobie wymyslili, patrzysz na pijanstwo "kolegow" i pozostalych a szkolenie ? nikt nic nie pamieta. nastepnym razem trzeba naslac kogos z alkomatem niech sprawdza jak sie firma doszkala. a naszym dzieciom firma zabiera ojca na trzy dni z domu, po to by uczestniczyl w libacji alkoholowej zwanej szkoleniem. na szczescie dla mnie z tym koniec.
2
Hektor 2016-06-18 15:13:36
Picie to jest zycie. Ciekawe czy pil zarzad z pracownikami na maxa ? Ta firma ma nie dobre ooinie caly czas !
Tomek 2016-06-19 09:45:45
Tam trzeba wiec podrzucic inspekcje pracy. Moze tez popijaja w pracy i skontrolowac lodowke i biurka. Co tam sa za pijaki i oni maja windykowac po spozyciu.
1
Janosik 2016-07-10 14:43:19
Jak pracuja w windykacji pewnie to i praca stresujaca. Wiec trzeba co nieco wypic ! Ale czy wtedy skutecznosc sciagania naleznosci od klientow jest duza ?
1
Janosik 2016-07-10 14:44:06
Jak pracuja w windykacji pewnie to i praca stresujaca. Wiec trzeba co nieco wypic ! Ale czy wtedy skutecznosc sciagania naleznosci od klientow jest duza ?
1
Byly policjant 2016-07-17 22:48:52
Pracowalem w tej firmie pare lat temu. Tam sa jakies dziwne ukladziki miedzy zarzadem a dyrekcja. Praca koordynatorek na fatalnym poziome, jezeli jeszcze pracuja. Nie wspominam tej firmy dobrze.
1
Byly policjant 2016-07-17 22:49:24
Pracowalem w tej firmie pare lat temu. Tam sa jakies dziwne ukladziki miedzy zarzadem a dyrekcja. Praca koordynatorek na fatalnym poziome, jezeli jeszcze pracuja. Nie wspominam tej firmy dobrze.
2
renata 2016-09-12 22:54:07
Ja czekam na grudzien i od razu wysylam tam inspekcje pracy jak sie dowiem od meza ze jest tzw wigilia :)
3
rtyu 2016-09-13 16:01:16
no tak bo przecież tak na prawde to ejdnak atmosferę tworza ludzie i to wszystko od nich zależy na kogo trafisz a dobrze by było gdyby można się było dogadac
Zostaw swoją opinię o AVS Polska Sp. z o.o. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AVS Polska Sp. z o.o.