brak logo

Metkom Sp. z o.o.

Pustynia

Opinie o Metkom Sp. z o.o.

stary 2016-03-08 15:28:03
Jak nie miałeś nigdy styczności z "normalności" to ci się wydaje ze "takie życie" Polak od urodzenia niewolnik - "takie życie".
1
caro 2016-03-18 22:04:24
Na którym oddziale ta oferta ? Generalnie podobno na wszystkich jest syf.
kazio 2016-03-21 08:59:12
Nie podniecaj się tak tymi ofertami bo i tak cie tam psychicznie wykończą bardzo szybko.
munio 2016-03-22 08:36:37
Dokladnie tyle co tam osób się przewinęło niech zaczną wkoncu szanować ludzi
4
wierze w ciebie 2016-04-05 15:07:01
Ale ty masz problem. Idź cmoknij kogo trzeba w pompkę to cie przyjmą na bank. Myślę ze się nadajesz.
optymista od urodzenia 2016-04-10 15:05:32
Skoro ciężką atmosferę można zmienić to brak umowy o prace pewnie także. Bądź optymista Tomuś.
1
pupek 2016-04-13 21:20:14
Parę osób już odeszło to napewno będzie rotacja chyba że ściągną ze śląska tych dziadków
1
unikac 2016-04-17 20:56:38
chora firma
omijac 2016-05-06 13:08:56
Powiem wprost. Praca da idiotów i desperatów. Napracować się trzeba tam sporo a pensje oscylują w gracach najniższej. Już lepiej "cieciowac" w dyskoncie bez stresu za podobne pieniądze niż robić u tego wyzyskiwacza.
2
omijać 2016-05-06 15:33:30
Nie wiem. Może maja cie w d..e nawet w kwestii ich strony internetowej. A mówiąc poważniej - dlaczego mnie pytasz o takie rzeczy ? Skąd ja mam niby to widzieć ? Zadzwoń do nich i zapytaj skoro tak bardzo jesteś zaintrygowany.
topek 2016-05-16 20:08:47
Same glupki tam pracują. Nawet nie ma podwyżek ani premii świątecznych skandal
6
strata życia 2016-06-02 16:00:30
Jedna z bardziej ( usunięte przez administratora ) firm w jakiej przyszło mi pracować. Pomijam już kwestie marnych zarobków bo to częsty problem wielu firm. Najgorsze ze tam się traktuje pracowników jakby niczym się nie różnili od odpadów którymi obracają. Widać taka specyfika zakładu. No chyba ze ktoś jest pupilkiem wiecznie nie zadowolonego prezesa to wtedy ma jak w raju. Jak ktoś nie ma godności i potrafi wchodzić bez skrepowania w pewnie miejsce lub należy do rodziny to zadowolony pewnie będzie. Dla pozostałych nie polecam.
9
waq 2016-06-05 21:47:47
W 100% potwierdzam
7
zatroskany 2016-06-17 08:04:40
Po tym co ludzie tutaj wypisują masz jeszcze ochotę się ładować się w ten syf ? Na jakie stanowisko pretendujesz ? Może lepiej wyjdziesz na pracy w jakimś dyskoncie ?
zatroskany 2016-06-18 13:38:04
Renomę ? A co to znaczy wg ciebie i kto jej ją nadał ? Widziałem ten bajzel na własne oczy i chyba oczy mam dobre bo jak widać inne osoby potwierdzają moje spostrzeżenia tak wiec proszę wyjaśnij mi gdzie konkretnie znajduje się ta "renoma". Zawsze sadziłem ze firma jest tyle warta na ile szanuje pracownika a z tym nie jest tam najlepiej wiec widocznie ty masz inne kryteria wg których wartościujesz firmy albo po prostu nie znasz realiów.
zatroskany 2016-06-18 16:36:50
To ze firma jest znana nie musi mieć niczego wspólnego w domyśle z dobrą "renoma" jeśli ktoś w ogolę rozumie to pojecie. Na jaka stawkę możesz tam liczyć ? Przeczytaj sobie wcześniejsze opinie to się dowiesz. Ludzie piszą prawdę.
zatroskany 2016-06-18 20:39:14
Dobra renomę ? Napisz w takim razie trollu gdzie widzisz ta renomę bo jakoś nikt inny jej nie dostrzega. Pisz konkretami albo nie pisz wcale.
bur 2016-06-19 11:08:31
Jak masz znajomości to możesz ta śmiało aplikować ale nie polecam tam pracy praca cały czas na polu nawet w zimie -20stopni i w deszczu niektórzy spacerują sobie po placu bo mają zatrudnionego wujka i myślą że po 15 min od przyjścia już mogą sobie iść na spacer po zakładzie Zero szacunku dla nowych pracowników tylko żeby ich ujebac a co do podwyżek to na puszce nie ma żadnych
2
zatroskany 2016-06-19 14:51:48
Myślę ze moje wpisy bezapelacyjne więcej wnoszą niż twoja żałosna i sucha reklama firmy bazująca jedynie na tym "ze jest ona znana w okolicy" Niestety ale nie ma znaczenia dla osób które chcą tam pracować, bo to ze firma znana nie jest równoznaczne z tym ze jest dobra dla pracownika. Wymądrzam się ? Napisz konkretnie w którym miejscu zamiast rzucać sucharami.
3
zatroskany 2016-06-19 19:07:10
Skoro nie potrafisz odczytać protego i jednoznacznego przekazu to już twój problem. Forum służy do wyrażania opinii. Jakie są opinie każdy widzi. Sama bolesna prawda odnośnie firmy "metkom" bez żadnej przesady. Zresztą co tam. Nich każdy przekona się na własnej skórze.
burok 2016-06-26 17:06:19
ONA jest oferta do sortowania złomu idź i spróbuj ale szczerze nie polecam
4
zatroskany 2016-06-27 09:23:43
A skąd ty koleżko wiesz ze ja tam jeszcze pracuje ? Skąd ci to przyszło do głowy ? Dlaczego zakładasz ze jestem takim frustratem jak ty ? Nikogo ani niczego nie oczerniam a jedynie przedstawiam fakty. Naucz się odróżniać jedno od drugiego. Jaki ty masz z kolei interes aby bronic "metkomu" ? Ktoś ci za to płaci ?
zatroskany 2016-06-27 22:40:06
Czemu mi zadajesz takie dziwne wręcz absurdalne pytania ? Skoro chcesz tam pracować to złóż CV lub zadzwoń i zapytaj. A nuż ci się trafi praca marzeń.
penis 2016-07-02 21:13:33
Niedawno odeszło dwóch idź Szymon i spróbuj swoich sił :D
3
proszę o szczegóły 2016-07-06 18:03:35
Na którym to oddziale ta oferta ? W Pogwizdowie z tego co wiem był/jest pseudo specjalista psycho Mareczek ale on należy do rodzinki wiec wątpliwe aby go wyrzucili. Chyba ze prezes w końcu stracił do niego cierpliwość bo pracownicy od dawna mieli go dość. Z tym kolesiem nie dało się pracować.
penis 2016-07-07 20:59:21
Odeszli bo straszne wymagania i mała pensja bez sensu się w to pchac ale jak chcesz to spróbuj może akurat będzie tobie odpowiadało
7
kuba 2016-07-14 10:03:10
Najniższa. Za ta kwotę masz być do wszystkiego i wiedzieć wszystko.
5
kuba 2016-07-15 09:09:11
Chyba nie w Rzeszowie tylko w Miłocinie/ Pogwizdowie. Prawdopodobnie najgorszy oddział.
nina 2016-07-19 21:19:32
Nie ma oddziału w Rzeszowie. Jest w Pogwizdowie. Nie pisz bzdur
nina 2016-07-20 11:10:18
Ponieważ to jest oddział Rzeszów ale konkretnie firma znajduje się pod Rzeszowem czyli w Pogwizdowie. Widzę że krótko tam ludzie pracują i wcale się im nie dziwie.
nina 2016-07-20 22:54:58
Do jakiego centrum ? To nie jest w centrum.
rob 2016-08-01 06:48:18
Czemu nie wyplacaja jak się przyjdzie na 1 dzień do pracy?
nn 2016-08-11 22:04:30
To chyba ciebie coś boli bo wszystko zostało napisane wczesnej. Wystarczy tylko zadać sobie trud sięgnięcia do wcześniejszych postów. Da się zrobić ?
Andrzej 2016-08-18 15:42:37
Nie ma nowych ofert pracy bo i tak nikt tam nie przyjdzie wiec szkoda dawać.
2
Andrzej 2016-08-18 22:58:48
No, no właśnie widzę że nie wiesz bo gdybyś przeczytał wcześniejsze wpisy to byś wiedział. No,no
Andrzej 2016-08-19 21:15:58
Czy ty w ogolę umiesz korzystać z doświadczeń innych ludzi ? Czy wiesz do czego służy to forum ? Przeczytaj uważnie wcześniejsze komentarze. Wyciągnij wnioski a potem napisz swoje. Czy to jest trudne ? Normalnie ręce opadają.
robek 2016-08-25 19:11:29
Nawet pieniędzy ci nie zapłacą za dzień pracy skandal!!!!
3
zielona wyspa 2016-08-30 09:19:24
Bo to nie jest raczej kwestia pieniędzy tylko mentalności. Zresztą tak chyba jest u większości. Polskiego "pracodawcy" nie nasycisz. Nie istotne ile zarobi.
Andrzej 2016-09-05 08:08:04
Człowieku. Najpierw przeczytaj to co zostało do tej pory napisane a potem się pytaj bo powtarzanie tego samego nie ma sensu.
zdrowia zycze 2016-09-06 08:55:38
Chcesz iść tam na staż ? Ty chyba jesteś chory na umyśle. No chyba ze chcesz się stażować przebierając odpady a tym się tam ludzie zajmują. A może tylko do tego się nadajesz ? Czytając to co wypisujesz trochę ku temu skłaniam.
2
Minister 2016-09-09 06:45:26
Witam.

Jeśli chodzi o moje wspomnienia z firmą, to chyba tylko negatywne. Firma wykorzystuje swoją wyższość nad pracownikiem. Nie stosuje się do Kodeksu Pracy. Dużo obiecują ale nie spełniają obietnic. Nadgodziny płacą również wbrew Kodeksowi(50 i 100% - nie w tej firmie), mimo że szef twierdzi inaczej. Wielokrotne przedłużanie umowy na czas za każdym razem określony. Najgorzej w firmie mają chłopaki na szlifierni, uciążliwe warunki oraz zagrożenie życia w zamian za 1600zł. Maski i gogle nie byly zapewnianie do czasu interewncji pracowników! Nowa kadrowa nie ma pojęcia o swoich obowiązkach, a szef zbywa pracowników tłumacząc się że nie ma czasu. A najlepsze jest to, że conajmniej 3 lata temu sytuacja w firmie była o niebo lepsza.
Pozdrawiam lecz nie polecam, chyba że chcesz sie codziennie wk****ać....
1
mateusz 2016-09-09 14:14:32
O czym ty gadasz ? Co z tego ze dostała nagrodę ? Jakie to ma znaczenie dla pracowników ? Bredzisz jak potłuczony.
go work 2016-09-10 11:49:14
Jak dobra podstawa to idź i pracuj. Po co się pytasz ?
go work 2016-09-11 22:45:07
To po co się pytasz o zarobki skoro i tak się nie dostaniesz ?
3
go work 2016-09-13 19:23:57
No w sumie racja. Desperatów na około nie brakuje.
5
go work 2016-10-21 13:38:20
Bo nie każdy godzien pracować w tym wyjątkowym przybytku (ironia).
turbo 2016-11-13 19:48:31
Tak właśnie jest znów jest nowa oferta pracy ciekawe kto się zgłosi
bee 2016-11-13 21:19:36
Na którym oddziale ?
doswiadczony 2016-11-16 16:21:03
Szukają głupich ? Na to wygląda.
2
Rob 2016-11-29 14:16:19
W Pustyni na sortowanie złomu haha
Zostaw swoją opinię o Metkom Sp. z o.o. - Pustynia
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Metkom Sp. z o.o.