brak logo

Jaśmin Piekarnia

Konin

Opinie o Jaśmin Piekarnia

kacper 2012-05-13 00:44:21
moge malo powiedziec mnie nie bylo tam tak zle pracowalem krotko.z opowiadan slyszalem roznie ale co tu sie oszukiwac w piekarnictwie szalu niema nigdzie praca okropnie niewdzieczna stresujaca wymagajaca konskiej kondycji , ciaglego skupienia nad produkcja . rynek jest bezlitosny wytknie kazde potkniecie odszedlem z tej branzy i mimo kilku nawet intratnych propozycji mowie nigdy wiecej. i tak pozdrawiam cala ta branze z szacunkiem naprawde naleznym
2
mjh 2012-05-30 20:20:18
a ja slyszalem, ze zarobki marne na ratyi atmosfera nie cikawa...
1
khyt 2012-06-04 13:32:17
w jasminie dobrze placa !?kto Ci takich glupot
na opowiadal????!!!!.... to sie tam zatrudni to zobaczysz jaka tam jest slodka praca za marne grosze....
1
BYLY MECZYBULA 2012-07-01 07:32:26
PIEKARZ PRACOWNIK - BIDA Z NEDZA I TO BEZ WYJATKU W KAZDEJ
1
byly piekarz 2012-10-28 12:01:51
cwierc wieku piekarzem bylem i niczego sie nie dorobilem wiec przesylam ostrzezenie ludzia mlodym i naiwnym cyt: chcac zmarnowac zycie mlode to w piekarni znajdz robote ni ZAROBKU ni SZACUNKU od nie niedzieli az do piatku
1
przypadkowy 2013-11-19 12:02:17
Totalna porażka firmy prywatnej ! Brak profesjonalizmu, Nie dbanie o pracownika, Brak dbałości o prowadzenie odpowiedniej dokumentacji, Brak odpowiednich zasad BHP, Wyzyskiwanie pracowników, Odciąganie pensji za absurdalne przewinienia, Popieranie pracowników ze względu na powiązania rodzinne, W razie konfliktu - brak porozumienia z szefostwem i innymi pracownikami, Absurdalne postępowanie finansowe, Wydzwanianie po pracownika będącego w domu i nakazanie mu przyjazdu do miejsca pracy z powodu problemu drażniącego pracowników... Po prostu więcej minusów niż plusów.
obserwator 2013-11-28 17:40:20
witam przypadkowy z 19-11-2013 jeżeli taka porażka to są odpowiednie instytucje które ci pomogą jeżeli masz jakieś zastrzeżenia nie wypisuj głupot bo ty w sieci nie jesteś anonimowy, zawsze można cie odszukać i poprosić o dowody zanim napiszesz pomyśl
pozdrawiam
Marcin 2014-11-22 18:53:58
Moja opinia jest dobra poniewarz mysle że jest to praca idalna
1
konin 2015-10-09 18:24:27
Witam,czy ktos moze mi powiedziec z reka na sercu jakie sa warunki pracy w jasminie jak jest z wyplatami,umowa o prace itd,pozdrawiam
1
KONIN 2015-10-09 18:29:26
Witam,czy MOZESZ mi powiedziec z reka na sercu jakie sa warunki pracy w jasminie jak jest z wyplatami,umowa o prace itd,pozdrawiam.pOZDRAWIAM
swój 2016-01-22 19:44:59
ja pracowałem w jaśminie ponad 3 lata i wiem wszystko co tam się dzieje,kilku ludzi dostało po 300 zł mniej wypłaty a jeden facet z grodzca cały miesiąc kroił chleby po nocach i wszyscy dostali wypłaty a on nie dostał i w środku nocy odszedł,wiem po sobie nigdy nie mają kasy jak po 2 tygodniach chcesz 250 zaliczki to dostaniesz 100 i zawsze coś jest zle zrobione,a o umowie o prace zapomnij jak już to o dzieło albo zlecenie jak się doprosisz ja robiłem 1.5 roku na czarno a potem psztykali mi takie śmieciówki
hg 2016-01-24 16:13:45
dacie spokój , brud , smród , ubóstwo ,a jak ma przyjechać sanepid to dostają cynka i zamiast myć blachy itd. to wszystko brudne pakują do busa i wiozą pod dom szefowej ,a potem przywożą i dalej na tych brudnych pieką
slownik 2016-05-08 14:13:29
tak samo jak jest idealna twoja ortografia
1
mama kazika 2016-05-08 21:57:05
kochani gdzieś w internecie widziała jakąś fajną oferte pracy u nich - Kierowca samochodu dostawczego stanowisko a obowiązki to wywóz pieczywa i wyrobów cukierniczych - wiecie może czy to jest nadal aktualne? napiszcie proszę bo synowi roboty szukam bo żona mu zaciążyła
2
Zostaw swoją opinię o Jaśmin Piekarnia - Konin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Jaśmin Piekarnia