brak logo

Kowdent Przychodnia Stomatologiczna

Kraków

Opinie o Kowdent Przychodnia Stomatologiczna

anonim 2011-01-11 13:26:36
jezu chryste nawet tutaj bzdury pisze stały pracownik kowdentu z protekcji oczywiście bo jak ktoś tam sie dostał nie z "rodziny" to dobrego słowa o nich nie powie, traktowanie okropne,z pracownikiem sie nie liczą,chaos totalny i brak organizacji,nie polecam, jeśli ktoś chce pracować w uczciwej firmie wystarczy wejść na portal (usunięte przez administratora) i poczytac opinie niezadowolonych pacjentów.
A osobie która pisze takie głupoty jacy to oni są super to chyba już brakuje nowych certyfikatów do przybijania i ma za zadanie promować kowdent w necie bo na normalną reklame niestety ale kasy im brak!!
1
eva 2011-02-12 08:02:11
Pracowałam w kowdencie miesiąc- tragedia. Szef nie szanuje pracowników totalne (usunięte przez administratora). Człowiek się stara i jest ciągle niedoceniany a wręcz poniżany. Tam jesteś nikim jak nie masz tytułu lekarza
1
ola 2011-02-12 08:07:31
Szef nie wypłaca na czas wypłat, trzeba do niego chodzić jak rzep i prosić o wynagrodzenie a i tak całej sumy nie zapłaci. Wypłaca do ręki nie przez konto. Jest tak bezwstydny, że chciał mnie oszukać i nie wypłacić końcówki wypłaty- marnych 92 zł ;/;/;/;/ to się w głowie nie mieści. Asystentki stomatologiczne są tam zerem
anonim 2011-07-14 00:12:30
ola - 2011-02-12 08:07:31

Szef nie wypłaca na czas wypłat, trzeba do niego chodzić jak rzep i prosić o wynagrodzenie a i tak całej sumy nie zapłaci. Wypłaca do ręki nie przez konto. Jest tak bezwstydny, że chciał mnie oszukać i nie wypłacić końcówki wypłaty- marnych 92 zł ;/;/;/;/ to się w głowie nie mieści. Asystentki stomatologiczne są tam zerem

WITAJ OLU bardzo chcialabym sie z toba skontaktowac prywatnie w sprawie pracy w kowdencie (usunięte przez administratora)
anonim 2011-07-26 10:51:42
anonim - 2011-07-14 00:12:30

ola - 2011-02-12 08:07:31

Szef nie wypłaca na czas wypłat, trzeba do niego chodzić jak rzep i prosić o wynagrodzenie a i tak całej sumy nie zapłaci. Wypłaca do ręki nie przez konto. Jest tak bezwstydny, że chciał mnie oszukać i nie wypłacić końcówki wypłaty- marnych 92 zł ;/;/;/;/ to się w głowie nie mieści. Asystentki stomatologiczne są tam zerem

WITAJ OLU bardzo chcialabym sie z toba skontaktowac prywatnie w sprawie pracy w kowdencie (usunięte przez administratora)

Kowdent -Beznadziejne traktowanie szef nie wypłaca kasy trzeba się prosić ogólnie poniżanie i brak szacunku :(((((((
dioptaz 2015-03-31 23:02:38
Też tam oracowałam.to jakaś masakra.totalny chaos i bałagan.asystentki były OK, młode lekarki również.A co do familii- to jakaś rodzina Adamsów,którzy przy pacjentach i pracownikach się awanturowali ( mam na myśli 2 osoby). Córka szefa psa przyprowadzała i zamykała w pokoju z kartami pacjentów i kiedy chciało się wejść po kartę, pies próbował wybiedz a to wilczurek.kabaret, o którym można długo opowiadać.śmiech przez łzy.a i jakość pozostawiała wiele do życzenia- nie raz pacjenci przychodzili z reklamacją.przykre miejsce.
1
klik 2016-04-14 09:23:41
Ja byłem pacjentem. Tragedia odradzam. Dużo by opisywać. Na zwrot pieniędzy za źle wykonaną usługę przyszło mi sporo czekać, wykonać sporo telefonów.
a,al 2016-05-20 22:43:28
nie wiem czy z awansem tutaj tak łatwo idzie. Jednak to fakt, że presja czasu jest ogromna :) wg mnie może to działać na pracownika demotywująco niestety
Zostaw swoją opinię o Kowdent Przychodnia Stomatologiczna - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kowdent Przychodnia Stomatologiczna