brak logo

Minos Sp. z o.o.

Radom

Opinie o Minos Sp. z o.o.

były pracownik 2013-11-16 16:52:18
Odradzam pracę w tej firmie. Pracodawca jest miły jak aplikujesz o pracę a już pierwszego dnia pracy, jesteś traktowany jak "murzyn". Na rozmowie kwalifikacyjnej wypytują ludzi o prywatne i rodzinne sprawy, jak np: "czym zajmują się Twoi rodzice?" Płaci maksymalnie 1200zł i w tym dwie soboty, do tego umowa zlecenie. Jak w jakiś dziwny sposób dostaniesz umowę o pracę, to zapomnij o urlopie, albo chorobowym. Kierowcy jeżdżą nie sprawnymi autami. Na magazynie panuje średniowiecze i pracują tam chłopaki po nocach, oczywiście bez zapłaty za godziny nocne, czy nadliczbowe.
3
3 lata pracy 2014-05-03 10:17:42
Dokładnie jak mój przedmówca. Nic ująć, nic dodać.
3
Kierowca/magazynier 2014-08-01 23:39:27
Niestety wszystko to co jest napisane to prawda. Magazyn pamieta narodziny Gierka samochody sa nie sprawne i naprawiane sa tnac koszty mimo ze obrot papierosami jest ogromny. Gdy sie zatrudnilem wyraznie bylo powiedziane ze po 3 miesiacach bedzie umowa o prace, po uplywie tego czasu nikt nie poinformowal mnie co dalej wiec przyszedlem normalnie do pracy a tam juz czekal na mnie aneks do poprzedniej umowy zlecenie przedluzajacy ja na czas nieokreslony. Oszczedzane jest doslownie na wszystkim gdy poprosilem o dlugopis do zapisywania zamowien bo stary mi sie wypisal pan prezes J. wymienil mi wklad i oddal. Kierowcy tak jak bylo juz napisane pracuja 2 soboty ale to nie wszystko maja tez 2 "wolne" srody w miesiacu gdzie wyjezdza tylko towar na Radom a nie okolice i w te wlasnie wolne srody prezez rozpisuje urlop wiec latwo policzyc ze 2 srody x 12 miesiecy daje 24 dni urlopu ktore sa wykozystane. Praca na magazynie jest bardzo ciezka a w sezonie letnim czesto pracuje sie do 3 nad ranem i dalej. Slowo podwyzka albo premia nie istnieje. NIE POLECAM chyba masz noz na gardle i przymierasz glodem
7
były pracownik 2015-05-22 16:56:36
Czemu kasujecie po raz 2 moją wypowiedź, Mówienie prawdy o tym przedsiębiorstwie , który wykorzystuje pracowników wam uwłacza. Więc tym razem nie będę się rozpisywał
4
nie !!!!! 2015-09-30 18:30:40
To jak się traktuje pracownika w tej "firmie" woła o pomstę .... Dwóch wyzyskiwaczy prowadzi kołchoz w brudzie, smrodzie i udaje że płaci. Tylko dla silnych psychicznie desperatów.
8
Prcownik 2015-11-17 11:43:28
Istny syf, ostatnio odszedłem więc już teraz mogę się rozpisać. Na umowę o pracę nie ma już co liczyć tylko starzy pracownicy ją mają i to podpisaną na pensje minimalną.Pensje się odbiera osobiście u szefa,żeby nie mogli wykazać ile tak naprawdę płacą i o nadgodzinach można zapomnieć ( o mimo iż się pracuje dłużej to za nie nie płacą). W firmie panuje istna komuna, tzn trzeba uważać co się mówi i robi, bo i tak szef wszystko wie przez donosicieli. A magazyn to istny syf i wylęgarnia brudu.
3
były pracownik 2016-03-30 11:04:46
Ludzie omijajcie szerokim łukiem tą firmę na początku każdy jest kolegą ale tylko czekają na twoje potknięcia, na umowę o prace nie ma co liczyć a jak coś ci się w pracy stanie nagle okazuje się, że nie jesteś już potrzebny i nie masz co liczyć na pomoc.
3
pracownik 2016-05-16 12:12:05
Podkopywanie w tej firmie to sama specjalność, uważajcie pracownicy są niby twoimi przyjaciółmi a następnie czekają na twoje potknięcie i już donoszą do szefostwa. Magazyn istny syf a i tylko starzy pracownicy mają umowę o pracę a ty nawet nie masz co liczyć na taką umowę i to po 3 latach pracy.
2
odradzam 2016-08-10 09:38:17
ta firma jeśli można ją tak nazwać w ogóle to woła o pomstę do nieba. Na magazynie syf syf i jeszcze raz syf... idziesz z FV po odbiór zamówienia, dajesz pracownikowi i czekasz.... czekasz... az wszystko przyniesie (jak trafisz na nowego pracownika to kaplica). Jak juz masz to okazuje sie ze nie to co zamawiałeś.. i tak na okrągło. ODRADZAM! ! !
2
abc 2016-08-17 12:34:05
Najlepiej załóż własną firmę i zobacz jak pracuję się z ludźmi. I jestem ciekaw co napiszą o Tobie .
Na pewno w samych superlatywach.
1
pracownik 2016-08-17 12:55:05
Opinia bo nie udało Ci sie z UP wziąść kasy i nerwy Cię ponisły, bo nie potrafiłeś zachować się grzecznie. Wszystko można tylko trzeba chcieć.
Pozdrawiam
kula 2016-08-18 14:17:57
Jestem ciekaw co Twój szef myśli o Tobie. Powinnien napisać to w internecie. Na pewno będzie to ciekawe .
Zły 2016-12-07 09:58:53
Mam nadzieje , że w końcu zabraknie im osób chcących pracować na zlecenie za 1200 zł z obietnicą że w przyszłości dostaną wielką podwyżkę i zaczną traktować pracownika nie z pogardą i z pretensjami, na obecną chwilę nie widziałem możliwości poprawy dlatego odszedłem. Stanowczo odradzam pracę w tej firmie.
1
Zostaw swoją opinię o Minos Sp. z o.o. - Radom
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Minos Sp. z o.o.