brak logo

Maxfrut Sp. z o.o.

Jarogniewice

Opinie o Maxfrut Sp. z o.o.

bamber@wp.pl 2015-02-26 20:42
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] firma na czele z tym złamasem wegenke czy jak mu k...a piszą ogłaszają że potrzebóją a i tak nie zatrudnią i ani nie raczą dać odpowiedzi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zajebane
8
Jacek z dębca 2015-03-06 13:27
kierownik (usunięte przez administratora) to jedno wielkie nie porozumienie,na niaczym sie nie zna,zeby nie był szwagrem Wegenki kopał byu rowy,izabela szubarga tylko błyszczy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i wali focha,duzo obiecuja a nie płaca,w dodatku mechanik to przyjaciel (usunięte przez administratora) ,umie tylko gadac a nawet z dzieciecym rowerkiem sobie nie poradz5 f5r0a t6 w5e325e sza0b56 bez *rzysz36sc5
2
Bingo 2015-07-01 10:05
Pani Prezes chowa głowę w piasek , przez dwa tygodnie potrafi nie odbierać telefonów , deklaracje słowne nic nie warte , szkoda czasu i zachodu dla tej firmy
1
luna 2015-08-04 19:14
Pracujcie Nie zajmujcie się kierownictwem.Stawka dobra.Trochę na wariackich papierach ale bywa gorzej
2
@peopel 2015-11-24 15:57
Szkoda poświęcać SWOJEGO cennego czasu na współpracę z tą firmą. Jaka jakość produktów- niech każdy oceni. Ja mam odmienne zdanie. Ogólnie to banda cwaniaków i partaczy. Każdemu, kto choć przez chwile się waha czy rozpocząć współpracę z Tym kontrahentem- zdecydowanie odradzam. Ocena: poniżej wszelkich norm, nawet BHP.
x 2016-02-16 15:38
Dno nie firma, już byli zgłaszani do Inspekcji pracy
bos 2016-03-14 14:00
kierują firmą debile
do bartek 2016-06-21 20:20
byli zgłaszani bo źle naliczali nadgodziny i wypłaty.
Niezadowolony 2016-10-01 12:31
Odradzam każdemu kto choćby zastanawia sie na możliwością pracy w tej firmie. Prezes -p.Weganke na rozmowie kwalifikacyjnej obiecuje złote góry, jednak rzeczywistość jest z gola odmienna. Pensje nie wypłacane na czas (nawet dwa miesiące po terminie). Wymaga od pracowników pełnej dyspozycyjności, lecz nie płaci za wyrobione nadgodziny. Jest jeszcze kilka drobniejszych spraw ktore nagabywanie wpływają na całościowa ocenę firmy. Co do kontroli pip to papiery maja czyste, jak robisz 12 godzin to i tak musisz wpisać 8. Nie pozostawiają Tobie wyboru.
2
juz po!! 2016-10-10 09:39
co prawda to prawda obiecanki na rozmowie a rzeczywistosc zgola inna
jeden wielki przekret a o pani prezes szkoda wspominac !!!!
rudyblondyn 2016-11-06 15:13
Byłem pracownikiem tej ekhm firmy. Jeśli zastanawiacie się nad pracą, to lepiej iść obok do Frosta. Dlaczego? Już tłumaczę:
- Maszyny są bardzo stare i wiekszość się regularnie psuje. Naprawiane są tak, żeby tylko chodziły, a nie żeby było dobrze. I do tego prezes twierdzi, że 100% awarii maszyn to wina operatora. Nawet wózek widłowy jest w takim stanie, że lepszy się na złomie znajdzie. Chociażby dlatego, że nie ma żadnych świateł, lusterek itp.
- Kwestia nadgodzin: nie są płacone. Jak ktoś ma powiedzmy 10h nadgodzin to czekają do ostatniej chwili, bo może akurat kogoś 2h nie będzie i będzie można odciągnąć to od nadgodzin.
- Wymagają bycia na telefon, a jak sie odmówi to są pretensje.
- Jakość produktu jest taka, że psu bym tego nie dał. Często jabłko jest zgnite, ale to w niczym nie przeszkadza. (Zdarzalo się, że jabłko które leżało miesiąc na dworze poszło na sok)
- Kierownik zapewniał mnie, że mam umowę. Po czym jak sie zwolniłem i musiałem się fatygować po PIT (bo nie byłem nawet poinformowany o tym, że jest) to dopiero w tym dniu prezes podpisywał moją umowę (mimo tego, że praktycznie co tydzień przypominałem o umowie, a PIT jechałem 3 miesiące po zwolnieniu).
- Pracownik jest wogóle nie doceniany. Za wszystko jest opieprzany, a za dobrze wykonaną robotę ani nawet dobrego słowa nie słychać.
- Główny mechanik praktycznie na niczym się nie zna. (Dziurawą rurę pod ciśnieniem naprawił na bandaż, patyki i zamalował farbą np.)
- Pracownicy nie mogą wjeżdżać nawet na teren zakładu. Samochody muszą parkować przed budką ochroniarza, na małym parkingu, który pomieści max 6 samochodów przy dobrym parkowaniu.
- W kodeksie pracy jest napisane, że pracownicy muszą mieć przerwę na śniadanie itd, przy czym w tej firmie ukrainiec od ktorego głównie zależy przerwa 3 pracowników, tej przerwy nie robi i w żaden sposób nie jest nawet za to ukarany. Zdarzyło się nawet, że sam prezes stwierdził, że przerwa nie jest konieczna.

- Jedyny pozytyw jaki mogę powiedzieć o tej firmie to są pracownicy. Ekipa jest w porządku i potrafi się zgrać i dogadać.

Szczerze to szkoda czasu i nerwów na tą firmę.
4
mikołaj 2016-12-26 19:45
Wrócił ten przydupas prezesa uprzejmie donoszę
misio 2017-02-06 13:40
firma dno, kompletne dno, trzeba się prosić o pieniądze a prezes o to ma największe pretensje, maszyny ? lata 80 jak i cały ten zakład w tych latach został, wszystko rozje... a wine ponosi mechanik który z g... ma zrobić sprawny zakład. nie polecam tego zakładu moja ocena 1/10
1
Tomcio 2017-02-13 14:07
Opinie piszą chyba pracownicy , którzy zostali zwolnieni albo tacy co nic nie potrafią .
Pracuję w Maxfrut 6 lat i uważam , ze jest to dobry pracodawca . Dobra stawka , wypłaty na czas , dobre warunki pracy . Jedyna wada to zatrudnianie pracowników - pijaków lub takich co nic nie potrafią zrobić .
2
mikołaj 2017-02-13 15:04
Co do warunków pracy to totalna bzdura gdyby były w miarę normalne nie byloby takiej rotacji
mikołaj 2017-02-13 15:05
Co do warunków pracy to totalna bzdura gdyby były w miarę normalne nie byloby takiej rotacji
1
Tomcio 2017-02-14 13:55
W firmie jest stała kadra kilkunastu osób , którzy pracują od kilku lat . To są osoby , które chcą pracować .
Stawka bardzo dobra i warunki pracy też . Jeśli ktoś woli być na bezrobociu to zawsze będzie mu żle .
2
Max 2017-02-21 12:05
Pracuje w firmie ponad dwa lata i wszystko co piszesz jest kłamstwem . Chyba zostałeś zwolniony ponieważ niewiele potrafiłeś zrobić . Ja jestem zadowolony , stawka bardzo dobra , atmosfera też .
Bardzo dużo się nauczyłem w tej firmie i dalej chcę pracować . Jestem doceniany przez Prezesa i zawsze Prezes dotrzymuje słowa . Nie pisz takich bzdur bo mnie obrażasz .
2
Mery 2017-02-21 13:15
Firma powinna wytoczyć proces sądowy o zniesławienie . Pisze Pan takie kłamstwa i zniewagi , że muszę powiedzieć kierownictwu firmy aby poszła z Tobą do sądu . Pracuje tutaj ponad trzy lata i nigdy jabłko nie leżało miesiąc !!!!!!!!!! Wszystkie jabłka na bieżąco są spławiane i produkowane . Z tego co wiem to firma nasza sprzedaje do całej Europy soki i zawsze są bardzo smaczne - sama piję . Premie i nadgodziny na bieżąco płacone , wypłaty zawsze na czas - czego Ty chcesz człowieku . Jak nic nie umiesz i nie chce Ci się pracować to najlepiej idż na bezrobocie !!!! i pisz takich bzdur .
1
mikołaj 2017-03-02 12:53
Chyba twoje imię to Oleg
2
misio 2017-03-02 13:10
Hej kto Ty jesteś kimś z zarządu . Komu wciskasz ten kit że jabłko itp takie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] szło na produkcje że świnia by zdechła a by go nie ruszyła .Co to znaczy premia ,bo my pracownicy nie znamy w tej firmie znaczenia tego słowa chyba że wybrańcy i do rączki
5
Mery 2017-03-11 10:52
Piszesz same kłamstwa . Jesteś żałosny i szkoda , że jesteś takim człowiekiem , który wypisuje same brednie i kłamstwa . Nie potrafisz nic i do tego mnie obrażasz . Jak nie chcesz pracować to idż najlepiej na bezrobocie . Żałosne jest to co piszesz !!!
1
Max 2017-03-11 11:00
Moje imię to nie Oleg ( jak już to pisze się Olek - na końcu "K" , naucz się języka !!! ) Znajdż sobie inną pracę i nie obrażaj osób , które tutaj pracują i utrzymują swoje rodziny . Zostałeś zwolniony bo nic nie umiesz i jeszcze na złość wypisujesz kompletne bzdury . Bezrobocie to dla Ciebie dobre miejsce i kiosk z piwem !!!! i tak możesz "pracować " całe lata !!!
2
mikołaj 2017-03-19 15:42
Co ty taki obrażalski ska .Pisownia Ukraińska to jak się pisze.Ten kto zaprzecza jest żałosny .A prawdę można teraz łatwo pokazać wystarczy telefon
Zostaw swoją opinię o Maxfrut Sp. z o.o. - Jarogniewice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Maxfrut Sp. z o.o.