brak logo

Delta Power Sp. z o.o.

Gdynia

Opinie o Delta Power Sp. z o.o.

Ja... 2011-10-16 15:06:03
Z przyjemnością napiszę,że powyższe wpisy to totalne bzdury i kłamstwo. Firma ani nie jest solidna ani przyjazna dla pracownika. Wymagania jak najbardziej ma. Szkoda tylko, że przewyższające nie tylko pracownika, ale też supermena. Co prawda są premie...szkoda tylko, że na papierze.
4
anonim 2014-04-29 14:42:14
dziwna firma, prezesi niby ok ale tylko niby, potrafią obiecywać bardzo duzo(usunięte przez administratora). Wymagania z kosmosu.
anonim 2014-07-03 17:23:04
Heh, że ten kołchoz jeszcze funkcjonuje.
PHH 2014-09-12 13:06:25
Mam propozycje pracy w tej Firmie jako PH czy ktoś może mi szczerze powiedzieć czy warto?Jak jest ze sprzedażą?Jakie warunki pracy?Jaka pensja? jakie plany sprzedażowe?Czy ludzie tam pracujący są ok?Jakie auto dla handlowca?
L 2014-11-06 11:31:52
Wydaje mi się, że negatywne opinie przedstawione powyżej należą do osób które nigdy w tej firmie nie pracowały.
Pracy jest rzeczywiście dużo, jednak nigdy nie ma problemu z terminowym wypłacaniem wynagrodzenia. Zespół bardzo fajny, ludzie znają się na tym co wykonują.
2
L 2014-11-06 11:48:06
Odpowiadając na pytania PHH:

Warto, jeżeli jest się obrotnym można nieźle zarobić, a co więcej sama podstawa jest bardzo dobra.

Biuro ładne, mieści się w bliźniaku na Ursynowie. Każdy ma swoje biurko, ludzie nie są upchani jak sardynki.

Handlowcy mają różne auta, najczęściej segment B.

Plany sprzedażowe są zależne od tego ile pracujesz w firmie i za jakie tematy odpowiadasz. Ustalane są indywidualnie.

Atmosfera w firmie jest jak najbardziej przyjazna.
2
L1 2014-12-02 23:31:14
Jak nie zaczniesz sprzedawać w miarę szybko minimum tego co firma wymaga to własnym biurkiem i samochodem (raczej wątpię, że go od razu dostaniesz) się długo nie nacieszysz
1
Djk 2016-02-06 23:14:42
Zdecydowanie odradzam.
anonim 2016-04-12 17:22:25
DeltaPower wciąż szuka pracowników nie ze względu na dynamiczny i skokowy rozwój firmy, lecz z uwagi na to że permanentnie zwalniają się stąd ludzie. Duży wpływ na to mają właściciele firmy którzy po sprzedaniu firmy zostali zatrudnieni jako dyrektorzy zarządzający firmy, jednak znacznie mniej interesują się firmą niż wcześniej. W dziale handlowym nowy właściciel co roku podnosi normy sprzedaży, brak ich wyrobienia powoduje obcinanie pensji(premii regulaminowej) która jest znacznym składnikiem wynagrodzenia. Przyjście do firmy i przyciągnięcie swoich klientów (firmy) nie równa się z sprzedażą. Większość firm obecnych na rynku jest już przypisana do konkretnego handlowca i to oni obsługują. Nowym handlowcom wcale lekko tutaj nie jest, a po paru miesiącach bez wyników koniec kariery gwarantowany.
W działach technicznych w przeciągu ostatniego roku zwolniła się mniejwięcej połowa załogi. Większość osób jest nowa i nie ma kto pomóc w rozwiązywaniu problemów technicznych, zapytań, gdyż główny inżynier konsultant również się zwolnił. Chłopaki w działach technicznych pomimo stanowisk inżynierskich, robią zwykłą monterkę tj. noszenie akumulatorów, zasilaczy UPS, kładzenie koryt oraz kabli. Obowiązków za trzech. O żadnej inżynierskiej pracy tutaj mowy nie ma. O szkoleniach zapomnijcie.
Plusem jest samochód służbowy który ma praktycznie każdy. Wypłata na czas. Pensja na tle konkurencji podobna.
mam 2016-05-19 08:43:20
taki, ale to spore wymagania, dlatego ja wolę ubiegać się o aktualny wakat na stanowisko handlowca w Warszawie - są prowizje, a Prawo jazdy kat. B i umiejętność jazdy samochodem to nie jest jakieś horrendalnie wysokie wymaganie, kulturę osobistą też mam
Zostaw swoją opinię o Delta Power Sp. z o.o. - Gdynia
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Delta Power Sp. z o.o.