brak logo

Przedsiębiorstwo Budowy Dróg i Mostów Sp. z o.o.

Mińsk Mazowiecki

Opinie o Przedsiębiorstwo Budowy Dróg i Mostów Sp. z o.o.

xxx 2011-03-17 13:45
tak wszystko się zgadza z wypłatą ale zarobki troszkę marne
1
xluki90 2015-01-18 20:53
Szkoda czasu na tą firmę. Zatrudniają przez telefon, bez żadnej rozmowy z przełożonym. Ludziom po studiach (bez doświadczenia w zawodzie) dają minimum socjalne + 10% premii stałej na stanowisku inżynier budowy. Bez możliwości negocjacji. Zgodzisz się to pracujesz. Nie zgodzisz to znajdą innego jelenia. Większość już po kilku dniach dochodzi do wniosku że praca po 14h na dobę za 4,20 zł netto to czysty wyzysk i odchodzi. Duża rotacja! LUDZIE SZANUJCIE SIĘ! ZDECYDOWANIE NIE POLECAM!!!
4
gazor 2016-04-19 00:11
finito, teraz mają inne ogloszenie, bowiem poszukuja Laborantów do Lublina. Nie maja dużych wymagań nawet - Wykształcenie minimum średnie, minimum roczne doświadczenie w zakresie pracy laboratorium drogowym, prawo jazdy kategorii B i umiejętność planowania i optymalizacji procesów.
1
cftyuklo 2017-01-18 12:38
Atmosfera straszna, kolesiostwo zwalniają ludzi którzy cokolwiek umieją a na ich miejsce zatrudniają po technikum bez doświadczenia, laboratorium to dno,szefowa może i całkiem sobie ale nie umie rządzić otoczyła się ludźmi na których można zwalić odpowiedzialność. Pieniądze to nie wszystko stanowczo odradzam szkoda czasu w tej firmie kłamstwo pogania kłamstwo.
3
asdfg 2017-01-26 20:07
.."cftyuklo" mozesz cos wiecej powiedziec na temat tej firmy?? Jak to jest z godzinami pracy?? Z relacjami między pracownikiem A majstra?? I wiesz może dlaczego tak dużo jest ogłoszeń o pracę do tej firmy??
1
cyftyuklo 2017-02-06 19:42
Relacje z pracownikami są złe a nawet bym powiedział bym że straszne, za złotówkę by cię zabili. Majster zależy od oddziału Osieck stanowczo odradzam ze względu na dyr. oddziałów to samo mogę powiedzieć o kierowniczce w laboratorium tylko patrzą by wbić ci nóż w plecy. Ogłoszenia o pracy są bo ludzie nie wytrzymują i uciekają od nich. Obiecują wiele a nie dotrzymują słowa a robotę chrzanią.
4
Morfeusz 2017-03-06 18:55
Zgadzam sie z cyftyuklo jak nie jesteś poslusznym tępym konifidentem to nie masz czego tam szukać , jeśli chodzi o oddzialy to wszędzie dupowłazy kolesiostwo i rodzina , laboratorium dno totalne tak jak i kierowniczka ze swoją ekipą
4
Muzyk 2017-05-18 11:41
Znowu szukają do Pracy czy jest sens, myślę ze opinie powyższe są trafne maja cie za nic,zwłaszcza laboratorium tam nie warto kłamstwo pogania kłamstwo, kierowniczka otoczyła się ludźmi na których można zwalić odpowiedzialność.Dno
1
Zostaw swoją opinię o Przedsiębiorstwo Budowy Dróg i Mostów Sp. z o.o. - Mińsk Mazowiecki
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Przedsiębiorstwo Budowy Dróg i Mostów Sp. z o.o.