Koszmar. Zamawiasz pizzę i otrzymujesz informację, że pizza dotrze w ciągu godziny. Oczywiście pizza nie dociera w zobowiązanym czasie, więc rezygnujesz, dzwoniąc pod numer, pod którym zamawiałeś. Ogólnie porażka, wszyscy mają Cię w (usunięte przez administratora) od pani przyjmującej zamówienie, po dostawcę. Powinni splajtować, tak jak na Budowlanych w Gnieźnie, bo od dłuższego czasu jest tam kartka, że lokal nieczynny. Ciekawe dlaczego? Stary spalony tłuszcz śmierdział na pół ulicy, a jeśli dodamy do tego obsługę klienta...
Chciałabym zauważyć , że to nie jest portal klientów tylko pracowników. Pracuję w firmie i jestem zadowolona. Chciałabym dodać, że ja nie udaję pracy!!!!!
Jedzenie okropne nie da się tego jeść jeszcze nigdy nie jadłam takiego dramatu przestrzegam wsxystkich przed zamówieniem czego kolwiek ..!!!!!!!!
Zarobki Porazka 8 zł na godzine kierowca załosne do tego brak umowy wymagania zeby szybko jezdzic łamac przepisy do tego auta w bardzo złym stanie technicznym ... a zas sie dziwią ze ludzi im brakuje do pracy a sami na pracownikach zeruja nie Polecam tego syfu
Od strony klienta wszystko bardzo spoko, jedzenie smaczne i świeże
Pracowałem tam swego czasu. Powiem krótko - gdyby właściciele byli normalni to spoko ale są okropni... Pan B. ma swoich pracowników i lokale w doopie kompletnie. Jego "mamusia" to strasznie dziwna osoba. Najpierw mówi, że z jakimkolwiek problemem można do niej przyjść itp a jak zgłaszaliśmy zachowanie kierownika zmiany to wszystko mu opowiedziała dokładnie kto i co na niego mówi. To raczej nie było "dyplomatyczne rozwiązanie problemu". Przerzucali nas między lokalami jak im brakowało personelu. Zatrudnienie na zleceniówce na kierowcę a robisz w kuchni. Super... Płacili nawet spoko ale żeby sensowne pieniądze wyrobić to trzeba było non stop (usunięte przez administratora) a za każdą pomyłkę było potrącane 100% wartości towaru. Zniżki na jedzenie żenująco niskie. Stan sprzętów średni. Nie szło się doprosić o coś nowszego czy naprawienie tego co było. Pomijam krytyczny stan aut, które potrafiły rozpaść się w trakcie pracy na środku drogi. Jak ktoś ma stalowe nerwy i nie obchodzi go postawa pracodawcy to da się wytrzymać ale szału nie ma. Inną sprawą jest zatrudniany przez nich personel. Czasem ekipa była spoko ale potrafili wyskoczyć z zatrudnieniem na stanowisko kierownika osoby z zerowym doświadczeniem mimo, że pracowały w lokalu osoby o wyższych kompetencjach. Niemniej nowy kierownik był zatrudniony po znajomości... Z nim też był koszmar. Niejednokrotnie przychodził do pracy na kacu, siedział w kącie na wiadrze i nic nie robił. Jak tylko robiło się cieplej to jak menel wysiadywał na chodniku przed drzwiami i palił fajki cały dzień a reszta (czyli jedna, w porywach dwie) osoby musiały ogarniać lokal i zamówienia na wyjazdy. Takie tam były realia...
widzę że nie jestem jedyna która jest tym zainteresowana. praca w Miami Food restaurant wydaje mi się bardzo dobrą perspektywą. ma dobrą renomę na mieście jako pracodawca. również tak jak poprzedniczka musze wiedzieć czy firma zapewnia regulowany czas pracy? czasem mam jeszcze zajęcia i pilates i nie chciałabym tego stracić
(usunięte przez administratora)
wszystko fajnie super. Zarobki na wysokim poziomie-więcej niż na kasie w biedrze. Jedynie rozmowa kwalifikacyjna jest dosyć osobliwa - przyjeżdżasz na miejsce, prezentujesz się, krótka rozmowa o sobie.. Następnie na salę sprzedażową wchodzi 3 murzynów no i musisz ich obsłużyć.Pół godzinki i po sprawie, wiadomo..pot się z Ciebie leje i widzisz jak przez mgłę,ale ogólnie super !
(usunięte przez administratora)
...czasem lepiej przemilczeć jednego dnia zrobią dobre a kolejnego tragiczne...czy szefostwo nie sprawdza swoich pracowników...teraz bywajac tam pytam na barze kto na kuchni i wiem kiedy tam jadąc a kiedy tylko pic...
Pizza przyjeżdża po 80 minutach. Jest niesmaczna, przypalona i po prostu zimna. Absolutnie nie polecam !
No dobra ale mam pytanie dla zorientowanych w temacie. Słyszałem że miami na ul. Budowlanych jest w stanie sprzedać miesięcznie ponad 600 pizzy...!!! Trochę nie chce mi się wierzyć ponieważ wychodzi to średnio dziennie ok 20 sztuk?????????? Rozumiem że w poniedziałek nie sprzeda się tyle co w sobotę ale w miesiącu ponad 600? Jeżeli ktoś zna temat to proszę o info. Dzięki
ciasto robią sami, ale według mnie pizze są niedobre. Kiedyś w swarzędzu jedzenie było lepsze, w ostatnim czasie popsuło się, dlatego przestałem korzystać z ich usług. To jest nie tylko moje zdanie ale moich znajomych także. I oczywiście mają drogo
Witam wszystkich. Mam pytanie do zainteresowanych. Rozgorzała wielka dyskusja wśród moich znajomych na temat ciasta(spodów do pizzy). Czy ktoś się orientuje czy Miami kupuje ciasto gotowe czy sami je robią. Jeżeli ktoś jest zorientowany to proszę o odpowiedź. A może też dowiem się gdzie je kupują? Wielkie dzięki za zainteresowanie i ewentualną odpowiedź. Pozdrawiam
Jak jest tobie tak źle to dlaczego nie odejdziesz. Powiedz pracodawcy z czym masz problem. Widocznie brak ci odwagi albo jesteś taki lewus że roboty nigdzie nie możesz dostać
Pracuje w miami Gniezno łokietka -budowlanych nie Wazne na jakim stanowisku bo nie chce podpasc ale prawda jest taka jaką napisał Życzliwy DZIWNI LUDZIE !!!!!!!!!!!! KRWIOPIJCY !!!!!!!
Bardzo dużo tutaj opini na temat Miami. Szkoda tylko że po tym jak pracowalem tam dość długo to mam wrażenie że większość pozytywnych opini to praca pani (usunięte przez administratora) r /> Pomijająć narzekanie, konkrety, dla tych którzy po to tu zerkneli, ja pracowałem jako kierowwca więc najpierw to stanowisko (pracowałem w G-no): - 6.5zł na godzine (pracowałem w 2011r) -praca od 11-23 -lokal zamykany o 22, do kierowcy sprzątanie sali należy -składanie kartonów do pizzy -ekipa sympatyczna -umowa zlecenie, bez szans na normalne zatrudnienie -każdy kierowca podpisuje umowe na użytkowanie samochodu, i niestety w razie stłuczki z winy kierowcy (miałem taką i mimo AC musiałem pokryć koszty naprawy) Praca na kuchni: -6.5-7 zł na godzinę -praca od 10-23 -ekipa ta sama -szefowa marudząca Pracodawcy: -(usunięte przez administratora) . mama szefa, trzyma na wszystkim rękę, wymagająca i nie przyjemna rzeczywisty zarządca -(usunięte przez administratora) tata szefa, pan techniczny, pod pantoflem żony, wymaga nie wiadomo czego a w zamian nic... -(usunięte przez administratora) siostra szefa, fajna dziewczyna, ale uważaj obserwuje i nie omieszka poinformować:) Sam oceń czy chcesz tam pracować...
Nie zdziwcie się jesli od tej pory pojawi się na stronie dużo negatywnych komentarzy na temat Miami Food Restaurant, ponieważ 5 osób wylecialo DYSCYPLINARNIE z pracy!!!
to dlaczego miałeś ksywkę - PRĘDKI ???
Moja opinia jest jak najbardziej negatywna. Pracowałem w weekendy. W trzecim tygodniu spytałem się o umowę. Usłyszałem, że nie wiadomo czy ją dostanę bo się nie sprawdzam. Nie znam ulic i wolno jeżdzę. Dodam tylko, że ulicę który były w strefie dowozu znałem jak własną kieszeń, gdyż nie była to moja pierwsza praca jako dostawca pizzy. Od 2006 roku dużo podróżuje po mieście, bez mapy, bez nawigacji bo poprostu doskonale orientuje się po mieście. Jak już wspomniałem, pracowałem wcześniej jako kierowca przez długi okres czasu i lubie szybko i zwinnie pojeździć, więc argument o wolnej jeździe także jest nie trafiony. Jako ciekawostkę, dodam fakt, że od dnia w którym mnie zatrudnili co chwilę wysyłali ogłoszenia, że przyjmą kogoś na weekend. W przededniu pójscią do pracy zadzwonili do mnie o 21:45 i poinformowali mnie, że znaleźli kogoś na moje miejsce i że ta osoba zna się lepiej i jeździ lepiej. By było ciekawiej w niedziele znów dali ogłoszenie, że szukają dostawcy na weekend. Powyższa opinia dotyczy się lokalu w Poznaniu na ulicy Katowickiej. I zastrzegam, że nie jest to opinia o osobach z personelu, który notabene jest w porządku a jedynie o kierowniko-podobnym człowieku, który myśli, że pojadł wszystkie rozumy.
Nie wiem jak tam jest w pracy, ale trzeba przyznac że pizze macie (usunięte przez administratora) Najlepsza w gnieznie 10/10 Pozdro!