brak logo

Miami Food restaurant

Gniezno

Opinie o Miami Food restaurant

anonimus 2009-11-12 10:32:31
Dlaczego warto u NAS pracować?:
- Oferujemy pracę zmianową wiec co drugi dzień masz cały wolny.
- Gwarantujemy fajną atmosferę, pracę w zespole młodych i aktywnych ludzi.
- U nas możesz liczyc na uznanie i szacunek
!!! Dołącz do NAS już dziś !!!

Taka zacheta jest na stronie(usunięte przez administratora) w zakladce "PRACA" ale zapomniano dodac ze co drugi dzien to jak sie uda tj jak odrobisz minimum 4-6 dni z rzedu a i jeszcze mile widziane przychodzic na 16godz a jak sie nie podoba to wynocha umowa to kolejny temat fakt jest tyle ze nic nie daje niekonczaca sie "UMOWA ZLECENIE" tak moi mili ZASTANOWCIE sie zanim zaczniecie prace u krwiopijcow ... BYLY PRACOWNIK
Ps: brakuje oceny SKANDAL
alfons7 2009-11-24 23:52:11
ja rowniez nie polecam tam pracy.umowa o prace praktycznie nie osiagalna.wylatujesz z dnia na dzien.nie mila atmosfera w pracy.
-byly pracownik
Miami Food Restaurant 2009-12-20 01:25:34
Rozumiemy twoje rozczarowanie i chęć zemsty ale takie wypisywanie nic Tobie nie da (usunięte przez administratora) . Chciałabym tobie powiedzieć że każda firma prowadząca działalność i zatrudniająca osoby jest pod kontrlą odpowiednich organów w Polsce, Rozumiemy Ciebie i twoje problemy i dlatego zostałeś zwolniony..Proponuje zgodnie z naszą rozmową udać sie do poradni a potem na odwyk.
Obecny pracownik 2009-12-21 01:26:05
Dowiedziałem sie o tej opinii dzisiaj i niestety bardzo mi sie ona nie Podoba i jesli to ty (usunięte przez administratora) to jesteś poprostu świnia!!
Ja pracuje w Miami Food Restaurant prawie od samego początku istnienia i mam umowę o prace. A co do atmosfery jeśli sie wpasujesz do zespołu to jest super!
Pozdrawiam
Łukasz 2009-12-21 19:49:24
Witam Serdecznie.Widze ze zaczeliście temat Miami Food Restaurant :) ja tak jak poprzednicy nie mogę sie zgodzić z pierwszą opinia..Pracowałem w Miami Gniezno na ul. Budowlanych około 6 miesięcy i miałem normalną umowę o prace. Godziny pracy i współpracownicy tez bez zarzutu.
Miami 2009-12-22 00:30:44
(usunięte przez administratora) i tak ciebie nikt nie lubił!!!!
Pracuś:) 2009-12-22 23:27:55
Ja pracuje w Miami od lutego i pozdrawiam całą ekipę z Poznania:)
Miami Swarzędz 2010-01-06 23:55:05
Niestety az sie nie chce wierzyc jak ktoś może być złośliwy i nie mieć taktu...
Zostałeś zwolniony to nie znaczy ze w odwecie musisz oczerniać firme i pracowników w niej pracujących.
Miami Gniezno 2010-01-16 13:34:11
Ja pracuje w Miami i mam umowę i bardzo dobrze mi sie pracuje..
Trafiłem na fajna ekipę którą zresztą pozdrawiam..
anonim 2010-02-16 10:14:49
Bo w miami fajnie jest :)
anonim 2010-04-28 18:14:11
Byłam na rozmowie o prace w swarzędzu (tak mnie skierowali) a okazało się że to nowa wieś nawet nie wiedzą gdzie znajduje się pizzeria to już było tragiczne!!! Na stronie www piszą że praca co drugi dzień ale tak jak ktos napisał to ściema. Stawka godzinowa, ale tyle to płacili 10 lat temu kucharzowi (dadam tylko tyle że w sklepie lepiej płacą). Robić wszystko najlepiej na 3 etaty. Nie polecam nawet rozmowy kwalifikacyjnej szkoda czasu i nerwów!!!
Życze powodzenia w poszukiwaniu OSŁÓW! ! !
anonim 2010-04-28 18:21:42
zapomnialam dodac ze na poczatek umowa na 3/4 etatu a umowa na caly etat moze kiedys... a robisz ponad caly etat
do anonim 2010-05-05 00:47:32
ja nie uważam sie za OSŁA i pracę tam dostałam...Nie wiem skąd masz takie informacje ale ja na rozmowie uzyskałam zupełnie inne info....
A może sie poprostu nie sprawdziłeś :)
pracownik 2010-05-24 20:57:48
Witam wszystkich.Ja pracowałem w Miami ponad rok i nie mam zastrzeżeń do moich pracodawców. Jesli sie pracuje tak jak tego wymagają to można sie dogadać i z godzinami i z pensją..tylko trzeba być normalnym:) Pozdrawiam Poznań
ANONIM:) 2010-06-08 17:35:23
Ja zaczynam jutro mam w miami 1 dzien probny i nie uwazam ze nie warto isc na rozmowe wydaje sie na 1 rzut oka mila atmosfera wiec nie ma to tak histeryzowac a moze panienko mape zgubilas:P poza tym powiem szczerze ze stawka nie jest mala radze zajrzec do innych firm ktore placa od 5 zl za 1h:) a na poczetek nikt nie da tobie 30 zl za godzine:) ale nie o tym chcialem tu mowic napisze wiecej po 1 dniu jestem dobrej mysli:) pozdrawiam wszystkich pracownikow MIAMI:)
Miami swarzędz 2010-06-12 01:02:00
W Swarzędzu obecnie nowa ekipa jest super, dogadać się można z godzinami pracy i z dniami,jak chcesz mieć 3 dni wolne i wyskoczyć nad morze proszę bardzo, a jeśli zależy ci na kasie to popracuj więcej , pieniądze zawsze na czas umowa legalna wszystko "Si": Atmosfera extra . pozdrawiam " Miami Swarzędz" no i Poznań i Gniezno też rzecz jasna hihihihihihihihih "=:-)))))))
anonim 2010-06-13 23:50:32
Przykro mi bardzo że tak słabo się cenisz widocznie jesteś kiepska w pracy i nigdzie ci wiecej nie chca dać polacy sie zgadzaja na takie warunki to sie nie dziwie ze pracodawcy to wykorzystuja WEJŚCIE SIE WSZYSCY W GARŚĆ! ! ! A co do mapy to chyba ty sie na niej nie znasz wpisz sobie na docelu.pl ulice i miejscowość swarzedz to ci jej nie wyszuka a wpisz ta ulice i miejscowość nowa wieś to ci znajdzie! ! ! Widocznie jestes zbyt tępa(sory za określenie) zeby to zrozumiec:( zrozumialam dlaczego ta praca z tymi warunkami i płaca ci odpowiada bo raczej nigdzie cie nie chca.
gruby 2010-11-26 17:18:36
Nie wiem jak tam jest w pracy, ale trzeba przyznac że pizze macie (usunięte przez administratora) Najlepsza w gnieznie 10/10
Pozdro!
Mariusz 2011-05-30 09:52:12
Moja opinia jest jak najbardziej negatywna. Pracowałem w weekendy. W trzecim tygodniu spytałem się o umowę. Usłyszałem, że nie wiadomo czy ją dostanę bo się nie sprawdzam. Nie znam ulic i wolno jeżdzę. Dodam tylko, że ulicę który były w strefie dowozu znałem jak własną kieszeń, gdyż nie była to moja pierwsza praca jako dostawca pizzy. Od 2006 roku dużo podróżuje po mieście, bez mapy, bez nawigacji bo poprostu doskonale orientuje się po mieście. Jak już wspomniałem, pracowałem wcześniej jako kierowca przez długi okres czasu i lubie szybko i zwinnie pojeździć, więc argument o wolnej jeździe także jest nie trafiony. Jako ciekawostkę, dodam fakt, że od dnia w którym mnie zatrudnili co chwilę wysyłali ogłoszenia, że przyjmą kogoś na weekend. W przededniu pójscią do pracy zadzwonili do mnie o 21:45 i poinformowali mnie, że znaleźli kogoś na moje miejsce i że ta osoba zna się lepiej i jeździ lepiej. By było ciekawiej w niedziele znów dali ogłoszenie, że szukają dostawcy na weekend. Powyższa opinia dotyczy się lokalu w Poznaniu na ulicy Katowickiej. I zastrzegam, że nie jest to opinia o osobach z personelu, który notabene jest w porządku a jedynie o kierowniko-podobnym człowieku, który myśli, że pojadł wszystkie rozumy.
Do Mariusz 2011-10-12 12:06:59
to dlaczego miałeś ksywkę - PRĘDKI ???
ZMIANY W MIAMI.... 2011-10-12 12:12:35
Nie zdziwcie się jesli od tej pory pojawi się na stronie dużo negatywnych komentarzy na temat Miami Food Restaurant, ponieważ 5 osób wylecialo DYSCYPLINARNIE z pracy!!!
życzliwy 2012-06-21 20:48:26
Bardzo dużo tutaj opini na temat Miami. Szkoda tylko że po tym jak pracowalem tam dość długo to mam wrażenie że większość pozytywnych opini to praca pani (usunięte przez administratora) r /> Pomijająć narzekanie, konkrety, dla tych którzy po to tu zerkneli, ja pracowałem jako kierowwca więc najpierw to stanowisko (pracowałem w G-no):
- 6.5zł na godzine (pracowałem w 2011r)
-praca od 11-23
-lokal zamykany o 22, do kierowcy sprzątanie sali należy
-składanie kartonów do pizzy
-ekipa sympatyczna
-umowa zlecenie, bez szans na normalne zatrudnienie
-każdy kierowca podpisuje umowe na użytkowanie samochodu, i niestety w razie stłuczki z winy kierowcy (miałem taką i mimo AC musiałem pokryć koszty naprawy)

Praca na kuchni:
-6.5-7 zł na godzinę
-praca od 10-23
-ekipa ta sama
-szefowa marudząca

Pracodawcy:
-(usunięte przez administratora) . mama szefa, trzyma na wszystkim rękę, wymagająca i nie przyjemna rzeczywisty zarządca
-(usunięte przez administratora) tata szefa, pan techniczny, pod pantoflem żony, wymaga nie wiadomo czego a w zamian nic...
-(usunięte przez administratora) siostra szefa, fajna dziewczyna, ale uważaj obserwuje i nie omieszka poinformować:)

Sam oceń czy chcesz tam pracować...
1
anonim 2012-08-31 22:17:49
Pracuje w miami Gniezno łokietka -budowlanych nie Wazne na jakim stanowisku bo nie chce podpasc ale prawda jest taka jaką napisał Życzliwy DZIWNI LUDZIE !!!!!!!!!!!! KRWIOPIJCY !!!!!!!
1
Wojtal 89 2012-09-08 21:24:03
Jak jest tobie tak źle to dlaczego nie odejdziesz. Powiedz pracodawcy z czym masz problem. Widocznie brak ci odwagi albo jesteś taki lewus że roboty nigdzie nie możesz dostać
kolo 2012-11-16 13:14:16
Witam wszystkich. Mam pytanie do zainteresowanych. Rozgorzała wielka dyskusja wśród moich znajomych na temat ciasta(spodów do pizzy). Czy ktoś się orientuje czy Miami kupuje ciasto gotowe czy sami je robią. Jeżeli ktoś jest zorientowany to proszę o odpowiedź. A może też dowiem się gdzie je kupują? Wielkie dzięki za zainteresowanie i ewentualną odpowiedź. Pozdrawiam
parr 2012-11-23 12:00:18
ciasto robią sami, ale według mnie pizze są niedobre. Kiedyś w swarzędzu jedzenie było lepsze, w ostatnim czasie popsuło się, dlatego przestałem korzystać z ich usług. To jest nie tylko moje zdanie ale moich znajomych także. I oczywiście mają drogo
... 2013-01-06 20:46:52
No dobra ale mam pytanie dla zorientowanych w temacie. Słyszałem że miami na ul. Budowlanych jest w stanie sprzedać miesięcznie ponad 600 pizzy...!!! Trochę nie chce mi się wierzyć ponieważ wychodzi to średnio dziennie ok 20 sztuk?????????? Rozumiem że w poniedziałek nie sprzeda się tyle co w sobotę ale w miesiącu ponad 600? Jeżeli ktoś zna temat to proszę o info. Dzięki
mansur 2014-05-05 20:29:53
Pizza przyjeżdża po 80 minutach. Jest niesmaczna, przypalona i po prostu zimna. Absolutnie nie polecam !
xcx 2014-06-30 20:23:05
...czasem lepiej przemilczeć jednego dnia zrobią dobre a kolejnego tragiczne...czy szefostwo nie sprawdza swoich pracowników...teraz bywajac tam pytam na barze kto na kuchni i wiem kiedy tam jadąc a kiedy tylko pic...
babuleńka z wąsikiem 2015-01-12 13:27:00
widzę że nie jestem jedyna która jest tym zainteresowana. praca w Miami Food restaurant wydaje mi się bardzo dobrą perspektywą. ma dobrą renomę na mieście jako pracodawca. również tak jak poprzedniczka musze wiedzieć czy firma zapewnia regulowany czas pracy? czasem mam jeszcze zajęcia i pilates i nie chciałabym tego stracić
makaronowa bunia 2015-01-22 18:05:22
wszystko fajnie super. Zarobki na wysokim poziomie-więcej niż na kasie w biedrze. Jedynie rozmowa kwalifikacyjna jest dosyć osobliwa - przyjeżdżasz na miejsce, prezentujesz się, krótka rozmowa o sobie.. Następnie na salę sprzedażową wchodzi 3 murzynów no i musisz ich obsłużyć.Pół godzinki i po sprawie, wiadomo..pot się z Ciebie leje i widzisz jak przez mgłę,ale ogólnie super !
anonim 2016-05-10 12:36:22
Pracowałem tam swego czasu. Powiem krótko - gdyby właściciele byli normalni to spoko ale są okropni... Pan B. ma swoich pracowników i lokale w doopie kompletnie. Jego "mamusia" to strasznie dziwna osoba. Najpierw mówi, że z jakimkolwiek problemem można do niej przyjść itp a jak zgłaszaliśmy zachowanie kierownika zmiany to wszystko mu opowiedziała dokładnie kto i co na niego mówi. To raczej nie było "dyplomatyczne rozwiązanie problemu". Przerzucali nas między lokalami jak im brakowało personelu. Zatrudnienie na zleceniówce na kierowcę a robisz w kuchni. Super... Płacili nawet spoko ale żeby sensowne pieniądze wyrobić to trzeba było non stop [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a za każdą pomyłkę było potrącane 100% wartości towaru. Zniżki na jedzenie żenująco niskie. Stan sprzętów średni. Nie szło się doprosić o coś nowszego czy naprawienie tego co było. Pomijam krytyczny stan aut, które potrafiły rozpaść się w trakcie pracy na środku drogi. Jak ktoś ma stalowe nerwy i nie obchodzi go postawa pracodawcy to da się wytrzymać ale szału nie ma. Inną sprawą jest zatrudniany przez nich personel. Czasem ekipa była spoko ale potrafili wyskoczyć z zatrudnieniem na stanowisko kierownika osoby z zerowym doświadczeniem mimo, że pracowały w lokalu osoby o wyższych kompetencjach. Niemniej nowy kierownik był zatrudniony po znajomości... Z nim też był koszmar. Niejednokrotnie przychodził do pracy na kacu, siedział w kącie na wiadrze i nic nie robił. Jak tylko robiło się cieplej to jak menel wysiadywał na chodniku przed drzwiami i palił fajki cały dzień a reszta (czyli jedna, w porywach dwie) osoby musiały ogarniać lokal i zamówienia na wyjazdy. Takie tam były realia...
kdods 2016-05-10 18:34:57
Od strony klienta wszystko bardzo spoko, jedzenie smaczne i świeże
Zostaw swoją opinię o Miami Food restaurant - Gniezno
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Miami Food restaurant