brak logo

Piwpol Płock Sp. z o.o.

Płock

Opinie o Piwpol Płock Sp. z o.o.

Olaf21 2012-03-07 21:36
Potwierdzam! Załoga bardzo zgrana, a szefostwo też spoko! Ogólnie atmosfera dość miła. Nigdy nie było żadnych \\\"akcji\\\", człowiekowi chciało się przychodzić do roboty! A co najważniejsze ze zakład ciągle się rozwija. Trochę żałuje ze sam odszedłem, bo ciężko jest się tam dostać. Wydawało mi się ze gdzie indziej będzie mi lepiej, a w rzeczywistości było tylko gorzej!!!
1
1235 2012-04-20 15:23
Sam jesteś żenujący... chyba coś przekombinowałeś, że ci umowy nie przedłużyli. Pracowałem tam kilka ładnych lat i zawsze było spoko, ludzie wporządku, a szefostwo zawsze szło człowiekowi na ręke. Nigdy nie było takich akcji a przecież w firmach jest różnie.....
face 2012-04-22 22:22
mój braciak pracowal tam kiedys ale oczywiscie 1 sezon tak jak ktos wyzej napisal i to chyba było lato a potem no niestety roboty nie bylo, atmosfera tez przez pierwsze 2 tygodnie w miare ale potem juz wielkie szefostwo niezadowolone chodzilo i dzien dobry nie odpowiadalo, pamietam ze nie spodobalo mu sie tam no i chyba kasa w ogole nieadekwatna do wykonywanej roboty
emcx 2013-06-20 11:33
Witam wszystkich. Jeśli chodzi o moją opinię to faktycznie ludzie mili ale atmosfera to za mało teraz się wycwanili i za ciężką robotę fizyczną płacą 6zł......... Żenada .... a powinni za to przynajmnie 10zł płacić. w Dodatku zatrudniają tylko studentów a raczej jeleni do roboty za grosze to od nich nie odporwadzają składek tak wiec samo mowi za siebie.... dobrze ze chociaż są wypłacalni..... Ja za cały dzień pracy dostałem 40zł około a jak poszedłem na zakupy wydałem 70 wiec nawet na dojazdy by nie wystarczyło. pozdrawiam i nakłaniam wszystkich nie idźcie tam bo kapitalistów nie brakuje w tym [usunięte przez moderatora] Płocku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NickKarter 2014-02-06 23:51
Ja jako student pracowałem tam przez pierwszy miesiąc za 7,30zł a potem podnieśli mi na 9zł a na końcu do 10zł. Tak jak miałem powiedzenia na rozmowie.Czym bardziej sie starasz tym wiecej dostajesz. Pamiętam że jeszcze napiwki Klienci dają, zwłaszcz starsze emerytki - największe! Nie jest tak źle.Wiem co mówie bo w Hiszpanii zapieprzałem w pocie czoła na plantacji. No ale parafrazując kolegę leniuchów nie brakuje w (...) Polsce.
kalwi007 2014-05-12 16:36
A ostatniego argumentu jakiego użyje to taki: że czemu na waszej stronie internetowej jest oferta pracy ta sama od 2 lat??? jeśli było by tak dobrze płatne to z pewnością byście kogoś na stałe przyjęli.
cwaniak007 2014-05-16 17:28
ZGAdzam sie z kolegą jak wyżej lepiej iść do MAKA pracować i kanapki robić zamiast 30 kilogramowe butle robić gdzie pottem łapa odpada!
czytający opinie o piwpolu 2014-11-20 17:28
czytam szczególnie opinie te dwie ostatnie i myślę że się panowie nakręcili bo ostatnio tam pytałem o pracę na kierowce i na pewno od co najmniej trzech lat jeżdżą te same chłopaki bo często ich widzę więc jak masz możliwość lepiej zarobić to czy zagranicą czy w Polsce to tam się zatrudnij u nich niestety taka jest specyfika pracy ale o tym mówią jak za ciężko to idę tam gdzie jest lżej . ale niektórzy wolą posmęcić po krytykować .ok!
ponarzekać i po krytykować
gość 2014-11-20 17:42
popieram czytającego opinię cwaniak na siłownię jesteś cienias butle są 20 kg kanapki lubisz robić więc pomyliłeś adres pracowałem i wiem nie jest lekko ale zapytam gdzie cię posadzą ? wszędzie trzeba pracować mam pomysł wystartuj na radnego tam tylko debatują jest lekko zapewniam cię .
facio 2014-11-21 07:15
ludzie tylko narzekacie już nawet nie będę tego czytał potraficie tylko krytykować nie znam tej firmy ale słyszłem Ze jest tam spoko
NIC TYLKO ŚMIECH 2014-11-22 09:51
MUSZĘ DO WAS NAPISAĆ CHŁOPAKI BO ROZWESELILIŚCIE MNIE OGROMNIE BO JAK KTOŚ MOŻE ROBIĆ TYLKO KANAPKI TO SPOKO ZGŁOŚCIE SIĘ DO PIZZERII TAM TEŻ MOŻE JEST LEKKO
ALE I ZAROBKI SĄ LEKKIE MOŻE NAWET BARDZO
bebe 2015-03-10 13:35
Złodzieje. Pracowałem u nich to wiem. Woda zamawiana na telefon. Na WZ 6 baniek - na fakturze 10. W dużej firmie się nie zorientują i zapłacą. A nam, pracownikom najlepiej za najniższa wypłate pracować.
Jurek 2015-05-28 18:00
ciekawy jestem kto tak świetnie poinformowany jest o tych WZ-kach ,a może odpowiedzi udzielał pracownik który to robił ,sam chciałem tam się dostać do pracyw maju ale już kogoś przyjęli ,więc chyba te oskarżenia o złodziejach to pisał zawiedziony że się tam nie dostał sam bo z tego co słyszałem to tam płacą na czas i nie oszukują
zawiedziony 2015-05-28 18:07
Bylem tam kilka razy ale mi się nie udało dostać może innym razem ,chciał bym tam parcowac wbrew tym niektórym durnym opiniom wiec poczekam ale nie myślę wypisywać że mój brat ,swat czy inny z rodziny tam pracował i narzekał jest to głupi ok.
grzegorz 2015-05-30 09:28
sam tam byłe i nie przyjmowali ale myślę że ten co wyjechał z tym Braciakiem to musi się zastanowić nad tym czy spoko braciak był pracowity czy może olewał robotę a tam chłopaków jest mało więc nikt za niego nie chciał pracować albo może chodziło o coś innego,a może do nich nie pasował tak też bywa nie oceniam bo po takich wypowiedziach zawiedzionych lub zwolonych wniosków nie wyciągam
grzegorz 2015-05-30 09:32
sam tam byłe i nie przyjmowali ale myślę że ten co wyjechał z tym Braciakiem to musi się zastanowić nad tym czy spoko braciak był pracowity czy może olewał robotę a tam chłopaków jest mało więc nikt za niego nie chciał pracować albo może chodziło o coś innego,a może do nich nie pasował tak też bywa nie oceniam bo po takich wypowiedziach zawiedzionych lub zwolonych wniosków nie wyciągam
marek 2015-06-25 16:38
firma jest ok. tylko trzeba pracować szybko łapią kto jest leń
radek 2015-06-30 16:36
ja tam pracowałem popieram Marka jak ktoś jest pracowity to pracuje długo ,
leni i nieuczciwych nie tolerują a tak poza było ok.
j23 2015-08-20 17:16
pracowałem przez wakacje zapłacili w/g umowy i ja jestem zadowolony ale współczuję tym niezadowolonym bo to w nich widocznie jest problem
1
sławek 2015-08-20 17:28
ja też chciałem się tam przyjąć ale się nie udało ale tam mają tylko tylu ile jest potrzeba pracują od 7-15.00 płacą na czas i co więcej chcieć ale będą jeszcze próbował bo u nas dostać normalną pracę graniczy z cudem
klient 2015-09-19 14:48
uważam ze atmosfera w firmie jest ok.,lubię wodę często kupuje tam własnie pracownicy są fajni obsługa również zawsze wkładają mi towar do bagażnika, widać że team zgrany i że się lubią sprzedają wody pod kątem zdrowia ,sami pytają co dolega klientowi i podpowiadają którą wodę warto popić. Zawsze kupuje dziadkowi. Ja tam daje POZYTYWA
Grzesiek 2016-01-28 16:40
Witam czy nie orientujecie się czy są przyjęcia jakieś teraz ?
2
jarek 2016-03-14 13:43
grzesiek warto dostarczyć cv jak będą potrzebowali to się odezwą jak do mnie
tam jest ok.klient ma rację jest tam obsługa super
JAN 2016-03-14 13:47
Potrzebują serwisanta ,elektryka coś takiego słyszałem od kumpla
1
Sławek 2016-03-14 13:52
Witam ja wystartuję za kierowcę może w tym roku mi się uda bo znowu jestem bez roboty, a znajomy mój jest ich klientem i mówi że warto mają wymagania ale i ograniczenia w ilości pracowników jak wszędzie ????
1
shetts 2016-05-11 12:35
No oczywiście, że jest dobra do zdobywania doświadczenia i kwalifikacji @pozon.
Marzena84 2017-01-26 11:19
Jestem ich Klientką od 2010 roku i z tego co widzę pracują tam cały czas Ci sami pracownicy. Gdyby było tak źle jak co niektórzy tu piszą to raczej rotacja byłaby co kilka miesięcy. Panie przy obsłudze bardzo miłe i pomocne. Zawsze mi doradzą jaką wodę zamówić. Mają ogromną wiedzę nt. wód i dla nich to chyba raczej misja niż zwykła sprzedaż jak w Auchan. Panowie są przesympatyczni i zawsze chętni do pomocy. Jeszcze nigdy nie pozwolili mi dzwigać nawet 1 zgrzewki. Nie wiem jakie są warunki wewnątrz firmy, ale na zewnątrz wygląda to bardzo dobrze i nie sądzę, żeby ktoś się chciał męczyć w firmie, aż tyle lat gdyby było coś nie tak. Na stronie czytam, że działają na rynku już 28 lat, więc nie mogą sobie pozwolić na słaby team. Zawsze się znajdzie ktoś kto nie pasuje, jest leniwy, albo mnie wymagania jak Królowa Elżbieta - a takich trzeba eliminować z dobrego teamu. Ja tam jestem zadowolona i też daje pozytywa!
1
Adrian90 2017-02-01 00:42
Potwierdzam pozytywne komentarze. Fajni ludzie, zgrany team. To widać na każdym kroku. Kupuje tam wodę, a mój wujek pracował w Piwpolu ponad 10lat i zawsze sobie chwalił, przede wszystkim atmosferę, spokój i życzliwość. Pozdro
olek 2017-02-16 12:50
potwierdzam również pozytywne komentarze załoga zgrana fajni ludzie ale są specyficzną firmą
bo wody wszędzie jest dosyć w każdym sklepie tylko u nikogo nie dowiesz się na co jaka
i co pić pod kątem zdrowia ,mają mało znane wody z uzdrowisk i okropnie dużą konkurencję
a naprawdę prawie na każdą chorobę mogą zaproponować wody lecznicze /a wodami można się podleczyć/ jestem ich stałym starym klientem
Marcel 2017-02-25 09:14
to dobra firma oni w Płocku pierwsi wprowadzili wody z uzdrowisk ,pierwsi rozwozili po domach/osobach prywatnych/ tak mi opowiadała moja mama bo my też jesteśmy ich odbiorcami chyba ze 20 lat
podobno nie ma nigdzie już takiej firmy która by się zajmowała tylko wodami i to w taki sposób
ktoś tu nawet napisał że panie z obsługi klienta zawsze proszą o kupowanie wody pod kątem zdrowia bo
" i tak za tą wodę trzeba zapłacić więc warto pod regenerować zdrówka" inni sprzedawcy mają wody tylko chodliwe takie co idą w dużych ilościach bo zarobek na wodach to chyba słaby interes .,ale nie powiem
mnie się ich praca podoba naturalna regeneracja zdrowia to teraz będzie podstawa bo czytałem wile artykułów że nasze kochane antybiotyki i suplementy kupowane w aptekach mały dają skutek wiec
ludzie będą uciekać do ziółek ,pszczółek ,wód i to co naturalne jeszcze chodzę do szkoły ale tam chciałbym pracować bo to wdzięczna praca /odrobinę zdrówka dla innych/
wystawiam im b.dobra opinię bo warto mała ale solidna firma.
Paweł z Płocka 2017-03-04 14:53
firma dobra też słyszałem od kolegi że potrzebują do pracy dziewczynę /podobno taką co umie też coś z księgowości/ i chłopaków na magazyn ,kierowcy trzeba wystartować może będzie można się tam dostać
1
Radosław z Gostynina 2017-04-04 16:50
koleś też słyszałem że potrzebują dziewczyny fajne które znają się na kompie i księgowości
i chłopaków sprytnych,uczciwych i miłych no i pracowitych takich z charakterem
1
Zostaw swoją opinię o Piwpol Płock Sp. z o.o. - Płock
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Piwpol Płock Sp. z o.o.