brak logo

LAFRENTZ Polska Sp. z o.o.

Poznań

Opinie o LAFRENTZ Polska Sp. z o.o.

mario 2012-03-31 20:45:37
jako asystent inspektora zarobki bardzo kiepskie,
oszukuja na delegacjach i niezwracaja kosztow paliwa, 2tys brutto i obiecywanie ze zalatwia praktyke potrzebna do uprawenien po czym mowia wiesz dobrze ze tu niezrobisz. po okresie probnym jak dostalem nowa umowe z ta sama kwota podziekowalem ,
polecam invest complex gliwice.!
4
nędza 2015-09-01 22:28:05
Jako asystent inspektora proponują najniższą krajową - ponoć taki mają budżet i nic się z tym nie zrobi. Chwalą się umową o pracę. Brak jakiegokolwiek zwrotu za paliwo a do Komornik trzeba dojeżdzać we własnym zakresie. Teraz rekrutują na budowę drogi S5.
7
Asystent 2015-10-03 23:10:57
Ja polecam pracę w Lafrentz - fajni ludzie, dobra atmosfera i warunki pracy ;)
5
Pracownik 2015-11-17 10:32:01
No cóż. Atmosfera może i jeszcze dobra, ale ja głupi myślałem przez 7 lat ogólnego stażu pracy, że do pracy chodzi się po to, aby pracować i zarabiać pieniądze na utrzymanie rodziny. Tym bardziej, gdy ukończyło się studia kierunkowe. Myliłem się, bo w tej firmie pracować to owszem, ale zarabiać pieniądze? Najniższa krajowa? Odliczając koszty dojazdu zostaje na życie aż niecałe 900zł. Do tego firma nie daje żadnej możliwości rozwoju. Najniższa krajowa miała być, ale na początek. Patrząc na poprzednie kontrakty to z roku na rok w tej firmie zarobki i atmosfera są coraz gorsze.
2
były pracownik 2016-02-04 11:47:23
Ja też tam pracowałem ok 7 lat.
Prezes nie szanuje ludzi. Nie dotrzymuje słowa. Najpierw coś obieca, a później oczywiście nic z tego nie ma.
Wymagają, aby pracować nie wiadomo ile, ale oczywiście nic w zamian za to.
Atmosfera dramat.
Ludzie uciekają stamtąd byle dalej.
Zdecydowanie nie polecam nikomu.
8
ola 2016-04-13 13:37:41
Ja pracuję w firmie LaFrentz od pół roku. Rzeczywiście na początku warunki płacowe nie są super lukratywne, ale wszystko to jest jasno wyjaśnione w momencie omawiania warunków zatrudnienia. Po trzech miesiącach dostałam propozycję awansu i aktualnie jestem na kursie przygotowawczym do awansu. Oczywiście wraz z awansem lepsze wynagrodzenie. Jak ktoś chce się uczyć to firma daje fajne możliwości rozwoju.
2
kriss 2016-05-18 15:20:37
@staszko wiadomo jak jest, wszędzie znajdą się tacy, którzy będą narzekać. Ale prawda jest taka, że jak chcesz pracować, nie migasz się od obowiązków i jesteś sumienny to praca tutaj jest w porządku. Pracuje od dwóch lat i nie miałem jeszcze problemów z atmosferą w pracy. Pozdrawiam
1
MMM 2016-06-01 15:05:31
Na S-5 jest super ! Inżynier budowy to wyjątkowy facet ! Trzyma wszystko w ryzach a przy tym nie ma terroryzmu w robocie !
4
były pracownik 2016-06-19 13:00:49
Zgadzam się z przedmówcą, atmosfera zależy od ludzi. "Starzy" pracownicy pracują na umowach, nie mają złych zarobków, np. inżynierowie rezydenci, którzy mają totalną labę i zero obowiązków. Nowi dostają propozycję pracy na działalności, np. inspektor może liczyć na 6tys netto, fajnie ? niby tak ale trzeba zapłacić ZUS, podatek i samemu dojeżdżać codziennie do pracy, np. Ostrowa Wlkp, czy Jarocina zatem łatwo policzyć ile zostaje ;) Plus, zero stresu i totalny luz to prawda jednym się to podoba inni mają większe ambicje.
1
pracownik 2016-07-01 10:43:05
Lafrentz to duża firma, która zatrudnia wielu pracowników, i jak wiadomo - nie dogodzi się wszystkim :)
ja jestem wieloletnim pracownikiem i nie widzę powodu do narzekań: warunki pracy jasno określone od początku, wynagrodzenie również, więc jeśli kogoś to nie satysfakcjonuje, to nie musi się zatrudniać :) osobiście polecam pracę w Lafrentz, bo pracują tu świetni ludzie a pensja jest zawsze na czas.
5
Ciekawa 2016-08-04 19:11:22
A jak wygląda praca w biurze? Ktoś może podzielić się uwagami?
1
Pracownik biurowy 2016-08-05 08:54:19
Osobiście pracuję w Lafrentz praca bardzo miła i przyjemna. W pracy nie czuję się presji, zarządzający firmą są otwarci na pomysły i sugestie pracowników. Jeżeli pracownik jest rzetelny firma na pewno to doceni. Także jak najbardziej na tak.
1
KaLa 2016-08-08 09:36:18
Zauważyłam, że złe opinie zostawiają tylko "długoletni" pracownicy. Czy któryś się przyzna, że pisze tak bo ktoś inny bardziej zasłużył na awans?? Chyba nawet wiem, który z Panów tak tutaj żale wylewa. Ja pracuję już 5 i pół roku. Nie zawsze było łatwo, ale przecież nikt nie obiecywał, że tak będzie. W każdej pracy jak chcesz coś osiągnąć to musisz ciężko na to zapracować. Nie jest to chyba jakaś wielka filozofia. W firmie jak to w firmie raz bywało gorzej raz lepiej, ale gdzie tak nie jest? Jak dla mnie Lafrentz to dobry pracodawca, którego bym poleciła
1
a 2016-10-06 11:28:01
Udało się Tobie zweryfikować jaką mają stawkę na te stanowisko?
Karo 2016-10-21 20:25:51
Czy to był żart, jaka cięzka praca? Awans jest wyłacznie uzalezniony od tego jak mocno dasz sie wykorzystywać i bezwzględnie pozostaniesz lojalny wobec wyzyskiwaczy
3
pracownik 2016-10-23 12:35:10
cóż treść tego postu jakaś taka podobna do setek innych w innych firmach :P
LolaManola 2016-11-09 09:19:22
@Karo ja serio nie wiem gdzie Ty trafiłeś. Ja nie miałam z tą firmą żadnych problemów. Owszem przeżyłam pewne załamania i nerwówki ale to chyba normalne w każdej ambitnej pracy? Niestety co zauważyłam i było to dość przykro. Im młodszy pracownik tym mniej chętny do pracy, jakoś takie nam się społeczeństwo rozleniwiło. W każdym bądź razie komuś kto ma ambicje i chęć do pracy poleciłabym Lafrentz jako pracodawce.
Zostaw swoją opinię o LAFRENTZ Polska Sp. z o.o. - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie LAFRENTZ Polska Sp. z o.o.