brak logo

Drogi i Mosty Henryk Boczek

Inowrocław

Opinie o Drogi i Mosty Henryk Boczek

anonim 2011-01-10 10:35:14
Wcale tak nie jest odpisuja ludzia godziny ludzie pracuja za marne grosze zabrali 13 pensje wyzywaja ludzi i strasza zwolnieniami
Rex 2011-01-20 12:07:12
Chlopie dlaczego tak cierpisz ja na twoim miejscu zwolnil bym sie natychmiast mysle ze nikt cie tam na sile nie trzyma! Troche znam ta firme i slyszalem pozytywne opinie.
2
dan 2013-03-25 11:12:55
Witam chciałbym się dowiedzieć co nieco o tej pracy jak tam jest bo te opinie jakoś mnie nie satysfakcjonują
2
kierowca 2013-04-05 15:40:16
Praca jak każda daj z siebie wszystko a i tak szef cię zgani a jak coś zginie to zapłacisz jako że jesteś niskim stażem a jak przyjdziesz w sobotę do pracy to wylecisz szef nie wie że pracujesz na akcji zima po 30 godzi albo nie chce wiedzieć oczywiście za fri bo jak ma zapłacić skoro nie wie albo wie.OGÓLNIE TO KICHA i pełno donosicieli z rodzinki którzy kradną a ty jesteś winny
1
też pracownik 2013-05-20 19:46:04
[usunięte przez moderatora] . Pracuję w tej firmie ładnych kilka lat. Oprócz tego,że Szef jest solidny i za każdą godzinę płaci i tą wyrażnie naciąganą ! [usunięte przez moderatora]
true 2014-01-12 05:31:41
"też pracownik" najprawdopodobniej pomyliłeś filmy, bo w tej przycinaja godziny jak mogą. Za pracę we wszystkie soboty i jedna, czy dwie niedziele dostajesz premie, którą jak podzielisz na faktycznie przepracowane godziny to wychodzi Ci poniżej 3zł/godzinę. A przy tym czesto użerasz sie z "kierownikiem" (rodzinawłaściciela), który wydziera się na pracowników niczym na konkursie pt. Jak najbardziej pognębić drugiego człowieka..
1
operator 2014-01-13 18:57:34
kolega "true" to albo został zwolniony albo zaraz bedzie i niech nie pisze takich bzdór kierownicy jacy sa kazdy wie nie wolno sie spoufalać bo firma to jedna wielka rodzina a co do wynagrodzeń to jakos mi sie stawka zawsze zgadzała i wyplata na koncie na czas i skladki liczone od calosci nie od najnizszej jak w nie ktorych firmach np u p. POL. czy p. SZC.
ja 2014-10-24 20:56:32
Firma porazka, pracuje sie ponad 400 h w miesiacu, niedziele wszystkie. Jak wezniesz L4 to wylatujesz, po urlopie tez trafiasz na czarna liste. 80 procent firmy to rodzina. A z rodziną to wiadomo jak sie wychodzi, szef do konca nie zdaje sobie z tego sprawy. Bardzo napiĘta atmosfera panuje itd. Może to dziwne ale sam szef jest bardzo w porządku, tak jakby to nie była w ogole jego firma.
4
api 2016-05-17 19:45:16
na pewno może się wydawać naprawdę ciężka, ale jest ok
1
anonim 2016-11-08 14:27:27
ta firma już chyba nie istnieje
Zostaw swoją opinię o Drogi i Mosty Henryk Boczek - Inowrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Drogi i Mosty Henryk Boczek