brak logo

Zakład Przetwórstwa Mięsnego Piekarski

Koluszki

Opinie o Zakład Przetwórstwa Mięsnego Piekarski

klient 2015-08-27 21:42:57
A ja uważam,że tą cała panią Agnieszkę należy wystrzelić w kosmos!!!!!!! Szkoda,że sama nie zawiesi broni!!!!!!!!!!! Robi krzywde ludziom a przy tym wszystkim jest taka milutka,sympatyczna,uśmiechnięta...!!!!!!!!Dziwie sie,ze jeszcze ktoś ja pozdrawia,hahahahahaha
............. 2015-08-27 22:02:52
Ta pani Agnieszka to miesza i miesza od początku świata i tak będzie mieszała do końca! Ludzie jak nie ma ludzi nie zastąpionych tak ona jest nie zasstapiona i Piekarscy maja w nosie te wszystkie opinie Was może nie być ale Agnieszka będzie do końca świata i jeszcze jeden dzzień dłużej tak jak ... Owsiak ze swoją orkiestra,bo Piekarskim pasuje taki mega szpieg i plotuch,myśle,ze rodzina Piekarskich jest taka sama jak ta menager i w dupie ma pracowników zdanie,pracownik ma zapierda... i napierdzzelać na koleżanki a gdy tego nie robi to jest do zwolnienia,oooo taka polityka w tej firmie i tyle,nie ma co się srac tylko szukac innej roboty wsrod normalnych szzanujacych sie ludzi i olac cieplym moczem te firme.
2
klient 2015-08-28 21:09:57
Wreszcie ktos napisal cos madrego,jest taki wybór ofert pracy ze czekam z niecierpliwoscia az pani PREZES badz DYREKTOR(jak kto woli) AGNIESZKA stanie za lada bo juz nikt w tej firmie nie bedzie chcial pracowac i zamiast sie smiac zacznie sprzedawac stary towar prosto spod lady
1
zasmucona 2015-09-04 22:09:50
TAAAAA jak ten oszołom Agnieszka zacznie sprzedawac to firma padnie
1
cicha 2015-09-24 15:10:08
Zgodzę się, że właściciele prowadzą w firmie kumoterstwo i nepotyzm. Uwielbiają konfidentów i donosicieli, którzy w "dupę" im wejdą. Nie potwierdzą informacji, tylko opierają się na stekach bzdur jakie usłyszą. Sprzedaż i tak im siada, poza tym młodzi szefowie nie mają pojęcia o szacunku dla pracownika zatem nie wiem, kto będzie im pracować
4
klient 2015-10-06 23:08:27
Tak po prostu to się nie poprawi... jak ktoś jest jełopem i nie szanuje ludzi to tak jest,jak się w dupsko nalewa to nawet pracownik z miesięcznym stażem zostaje kierownikiem...... a tak przy okazji,gdzie się podziewa pani menadzer??? i pani Danusia???hahahaahahahahahhahahaah
Marlena 2015-10-08 09:54:46
Najgorsza i nie szanująca ludzi firma.Zrzeszenie plotuchow i włażäcych w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] lizusów.Niskiej jakosci towar....no i zaslugujaca na szczegőlna uwagę manager.Kobieta której celem jest mieszanie na sklepach,która nie ma pojęcia O zarządzaniu personelem i sklepem.Osoba skupiająca się na prywatnym życiu pracownika.jej jedynym obowiązkiem jest wejście do sklepu i popatrzenie w lady oraz ocena towaru czy nie jest za stary i jeszcze nadaje się do sprzedaży....przesłuchania na zapleczu i zastraszania zwolnieniem to też jedna z metod "marketingu" i "zarzadzania" firmy.Ogolnie syf z gilem.Agnieszka pasuje reputację firmie!!!!!!!
3
Marlena .J 2015-10-08 23:25:47
Jeśli piszesz opinie to podpisuje się swoim imieniem
1
Marlena 2015-10-11 18:22:31
Chyba się podpisalam
elwira 2015-10-29 22:49:37
Jak ta rura Marlena zapomniała jak sama wchodziła pani menadzer w tyłek i narobiła krzywdy tym ktorzy z nią pracowali.Zadufana w sobie Krowa Marlena opinie sobie wyrobiła plociuch i podpierdalacz numer 1.Ktoś kto z Ńia pracował wie czym smierdzi ta rura
1
Marlenka Wu 2015-10-30 22:22:39
:)widzę ze praca na Baluckim nie tylko mi wyszla bokiem hahaha..tez mialam nieprzyjemnosc pracowac z lizusami o podpierdalaczami..nawet mysle ze dostawala za to premie bo nie wierzę ze można bez powodu napierd...na koleżanki z pracy!!!!!takich ludzi trzeba omijać szerokim łukiem
1
Marlenka Wu 2015-10-30 22:27:37
Elwira szacuneczek za szczerą i prawdziwa opinię...
1
Agnieszka .K 2015-10-31 14:42:34
Ja pracowałam na baluckim i pracowałam za kadencji Anki to dopiero podpierdalacz był wydzwaniala do menadzerki podpierdalala na każdą ,też wyszła mi bokiem praca na baluckim to było kawał francy ta Anka non stop jej było źle
betka 2015-10-31 22:32:55
No tak ale w jakiej kadencji to Anka była kierownikiem?Tutaj mozna wiele pisac nawet książki!Nie kazdy wie kto jest kierownikiem na bałuckim ?A to boli brak wiadomosci do rozsiewania nowych plot!Hahaha jaki prymitywny Naród piszcie sobie nadal nowe bajeczki!
Funia 2015-11-01 21:17:01
Betka ty coś przyćpalas bo w twojej wypowiedzi ni ładu ni składu..pewnie z atrulas się pleśnią z kabanosow u Piekarskich hahaha
1
Marzena 2015-11-02 14:13:00
Jeśli jesteś taka odważna Elwira to czemu nie podpisujesz się prawdziwym imieniem brak ci odwagi może czas by napisać o tej Lesbijce która była na baluckim która każdemu łatkę umiała przypiąć a nie widziała swojego problemu jaki miała ze sobą ,która każdemu opinie wydawała pracowałam tam i wiem jak tam było
1
elwira 2015-11-02 20:50:12
To fakt ze miała problem ze sobą i kazdy normalny to widział przypinanie łatki każdemu było celowe aby odwrócic uwage od swojej osoby,tacy jak ona to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na zewnątrz niby twardzi a w srodku miękkie jak duze [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] przez wielkie G
Marlenka Wu 2015-11-03 17:30:51
Marzena a może czas sobie przypomniec jak wchodzilas w pupe i napier...scie razem z panią kierownik do Agnieszki.dziwię się ze języki was nie bolały od lizania pośladków. Wolałabym stracić pracę niż donosic do pracodawcy.ja odeszlam z honorem bo praca z pseudo- dwulicowymi koleżankami mnie m eczyla.praca z wami była wielka pomyłką.brzydze się i nie toleruje fałszywych mend.nikt nie miał o was dobrego zdania na Baluckim.narobilyscie smrodu który długo będzie się za wami ciägnal
Marzena 2015-11-05 11:36:05
Dobra rada dla ciebie byś zajeła się sobą i zobaczyła co się ciągnie za tobą bo każdemu łatkę przypinasz ,poco prowadzić dyskusje jak się tam nie pracuje.Uważam temat za zamkniety .POWODZENIA
Marlenka Wu 2015-11-05 15:52:27
No właśnie,jestem młodsza a doświadczeniem zawodowym mogłabym Cię zmiażdżyc.wiem że prawda boli ale nie mogłam pominąć tego tematu na forum.myslalas że skarżeniem,płaczem,użalaniem się nad sobą coś wskórasz?wytarli sobie Tobą tyłek i bez sentymentu zwolnili.wyszłaś z płaczem i tyle w temacie.A ta lesbijka o której wspominalas ma chlopaka więc zastanów się zanim napiszesz wyssane z palca bzdury.twój iloraz inteligencji mnie powala na kolana.Łykasz wszystkie głupoty ktore usłyszysz.opusc konwersacje i pomódl się o rozum.
Marzena 2015-11-05 17:04:01
TO nie są bajki to sama menadzerka mówiła i dziewczyna z HEJA czemu ja przenieśli z Gorniaka ?dowiedz się prawdy to jak mnie potraktowali to nie twoja sprawa zobacz jak ciebie potraktowali nawet nikt z Taba nie rozmawiał bo nie miał o czym .Zajmij się soba a nie każdym to czy ja płakałam czy się śmiałam to jest moja sprawa ,śmieje się z ciebie .......
Marzena 2015-11-05 17:09:14
Zajmij się sobą bo chyba powinnaś
Marlenka Wu 2015-11-05 22:51:03
Ty Marzena jesteś tepa jak noże u Piekarskiego.Na cale szczescie Nie wiązała mnie z nimi zadna umowa to o czym mieli ze mną gadac.Nie miałam ochoty pracować więc się zwolnilam. Lesbijki toleruje ale donosicielstwa nienawidzę. Nie rozumiem czemu udzielasz się na tym forum.Swoją niechėc do odmienności seksualnej możesz uskuteczniac gdzieś indziej.
Marlenka Wu 2015-11-05 23:13:30
Dla mnie to nie przestępstwo być gejem czy lesbijką.W tych czasach nikogo to nie oburza.Ty najwyraźniej masz średniowieczne poglądy.jak ci nie odpowiadalo towarzystwo to trzeba bylo sie zwolnic a nie rozsiewac jakieś dziwne ploty.ponosi Cię fantazja
Marzena 2015-11-06 05:41:16
Nie rozumie po co się wymadrzasz tutaj otakich rzeczach zajmij się sobą i napisz w końcu jak ty pracowalas a nie każdemu opinie wyrabiasz ,czas poptrzec na siebie i swoją pracę czas by zająć się swoim tylkiemmMhC
Agata 2015-11-06 08:31:05
Dziewczyno wez sie ogarnij bo juz tam nie pracujesz wywalili Cie na zbity ryj a Ty dalej przezywasz .Moja propozycja dla Ciebie zadzwon do Agniesi i popros zeby Cie tam przyjeli jeszcze raz bo widze ze nie mozesz sobie poradzic psychicznie z ta strata. Jakim trzeba byc marnym i ograniczonym czlowiekiem zeby wyzywac osobe o odmiennej orientacji seksualnej nawet gdyby byla lesbijka w pracy( na co nie masz dowodow tylko plotki od jakiejs ograniczonej Agnieszki ktora cale zycie siedzi na tej swojej Koluszkowskiej wsi i wlasnie ma myslenie zacofanego czlowieka)to trzeba to akceptowac chyba ze o to wlasnie chodzi moze poczulas sie taka gwiazda ze jest to nie mozliwe ze Cie nie podrywal?. Latwo jest obrazac ludzi na forum a kiedy spotykasz sie tworzą w twarz jestes zaklamana pinda. Widocznie Toba ktos cale zycie pomiata skoro teraz chcesz pomiatac innymi ale pamietaj sa ludzie ktorzy sie na to nie zgadzaja. Karma wraca i predzej czy pozniej to co robisz sie na Tobie odbije
Marlenka Wu 2015-11-06 08:55:24
BRAWO AGATA!! DZIEKI ZA WSPARCIE.Widzisz Marzenko nie tylko ja mam takie zdanie.Mamy 2015 rok a Ciebie oburza fakt ze ktoś może być lesbijką.jesteś ograniczona i zatrzymalas się razem z menager na etapie epoki lodowcowej.mieszkasz w jaskini i jesz kupę mamuta-tak to wygląda.Czasy palenia na stosie też dawno przeszły do historii.Więc zanim "rzucisz kamien" spójrz na siebie.po prostu daj już spokój bo rzucasz się jak karp wyjety z wody.Nie masz wlasnego zdania,zaslaniasz sie innymi,powtarzasz jakies bajki.weź się do roboty póki ją masz,bo możesz z następnej polecieć na zbity.....!!!
Marzena 2015-11-06 09:57:27
Dokładnie dobrze jest obrażać kogoś na forum wiecie obydwie o tym twój iloraz inteligencji mówi sam przez siebie jakimi jesteście serami ublizajac innym czas spojrzeć w lustro i powiedzieć kim się jest a nie gwiazdorzyc by być gwiazdą trzeba mieć wygląd i swoją wartość a co nie którym brakuje tego
Agata 2015-11-06 11:33:36
Mysle ze to forum to czesc Twojego zalosnego zycia-naprawde Ci wspolczuje biedna istoto
Marzena 2015-11-06 11:37:45
Z tego co widać non stop podpisujecie się innymi ksywkami i to wasze życie tu jest ale cóż jak nie ma się nic innego do roboty tylko wypisywanie totalnych bzdur to tak właśnie jest .Szkoda mi takich jak wy bo musicie w jakimś stopniu zwrócić na siebie uwagę ktoś taki jak .........puste gowniary
Agata 2015-11-06 11:53:02
Widzisz to Ty zaczelas ta dyskuje o jakiejs nedznej robocie ale takie jak Ty nigdy ro niczegogo nie dojda przez taki jad w sobie. Powodzenia i w przeciwienstwie do Ciebie jestem w stanie stanac z Toba twarza w twarz i powiedziec Ci co o Tobie mysle takze przygotuj sie ze odwiedze Cie w tym Heju
Marzena 2015-11-06 19:32:45
To nie ja zaczęłam ublizac a co mam się bać ze mnie odwiedzisz? Mam swoją wartość i nie będę się znizala do poziomu osób ktore tu piszą .Powodzenia
Marlenka Wu 2015-11-06 22:10:36
Wartość???hahaha klęczalas przepraszajac na zapleczu swoją kierowniczke,łazilas i o byle co ryczalas.dawalas sie ponizac.większych wariatek nie widziałam !!zrobilyscie z tego stoiska cyrk.gdybys miala do siebie szacunek to odeszlabys bez zastanowienia.
Marzena 2015-11-07 08:17:33
Cyrk to zrobiłaś ty ale gdy ideszlas był już święty spokój to ty zrobiłaś zamęt na tym stoisku i teraz nie udawaj świętej jak by mi było źle to bym odeszła nie twoja rola byś dyskutowala co powinnam zrobić ty nie powinnaś tam wogole pracować cyrkiem to są takie małpki nieodpowiednie jak ty nikogo nie przepraszalam na kolanach nie rób z siebie takiej gwiazdy bo dużo ci do niej brakuje wartość mam swoją chyba nie muszę ci mówić ani przypominać nie masz co robić tylko na tym forum opinie wystawiać wystaw,sobie bo też ci się to należy i odp......się ode mnie
Agata 2015-11-07 09:28:19
Ja Cie nie strasze bo to chyba nie jest nic strasznego jak ktos Ci powie prawde w oczy chyba ze boisz sie tej prawdy? Hehehe kleczalas przed Agnieszka hahaha nie no nie moge sie powstrzymac jednak dobrze napisalam ze masz strasznie marny zywot skoro ponizalas sie przed taka osoba jaka jest Agnieszka. A uwierz mi sa lepiej platne prace w ktorych sie mniej natyrasz i mniej godzin bedziesz pracowala-widac nie jest Ci dana taka praca dalej beda tylko Toba pomiatali w sumie nawet im sie nie dziwie skoro takie cyrki odstawiasz placzac i proszac kogos na kolana o TAKA prace.
Marlenka Wu 2015-11-07 09:44:34
Masz racje:nie powinnam tam pracować.trochę pøzno się zorientowałam z kim mam do czynienia.Rozhisteryzowana,nieszczęśliwa kierowniczka i jej zawsze przytakujący lizoodbyt.Komedia.hahaha.Problemem nie było szefostwo czy menager,to Wy bylyscie wrzodem i zakałą tej firmy.Mieszalyscie,krecilyscie i donosilyscie.Po pracy smialysmy się z was.miałyśmy ubaw po pachy jak robilyscie kupę w majty za każdym razem przed przyjazdem szefostwa.pseudo koleżanki sprzedające ludzi za 2000zl.dramat.Ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło.liczy się efekt koncowy:najważniejsze ze starania przyniosły skutek i nie ma was w tej firmie.także pozdrawiam was środkowym palcem i temat uważam za zamkniety:)
Marzena 2015-11-07 10:28:50
Szkoda że nie pamiętasz jak najezdzalas na p.Agnieszkę od jakiej ja wyzywalas i szefostwo szkoda że nie umiesz się na forum chociaż przyznać ktoś fałszywy a ty jaka ?nie większy ubaw niż mieliśmy my z was Ja również żegnam was środkowym palcem ,to ty tak mieszalas z ..........Ale karma wraca czas i przyjdzie na ciebie tylko konsekwencje większe do poniesienia żegnam palcem środkowym. Zero tolerancji DZIECINADA
Marzena 2015-11-07 10:33:29
Gdybyś miała odrobinę szacunku to byś uzywala innego słownictwa ale jak ktoś taki jak ty może inaczej pisać było widać po twojej obsłudze klijentow kim jesteś ,ZAJMIJ SIE SOBA KIM JESTES I JAKA WARTOSC MASZ TY PO TYM CO OPOWIADALAS TO CIEBIE KTOS GOZEJ PONIEWIERAL NIE MUSZE CI PISAC CO I JAK BO SAMA WIESZ CO MAM NA MYSLI ZAJMIJ SIE SWOJA DUPA
Marzena 2015-11-07 10:33:30
Gdybyś miała odrobinę szacunku to byś uzywala innego słownictwa ale jak ktoś taki jak ty może inaczej pisać było widać po twojej obsłudze klijentow kim jesteś ,ZAJMIJ SIE SOBA KIM JESTES I JAKA WARTOSC MASZ TY PO TYM CO OPOWIADALAS TO CIEBIE KTOS GOZEJ PONIEWIERAL NIE MUSZE CI PISAC CO I JAK BO SAMA WIESZ CO MAM NA MYSLI ZAJMIJ SIE SWOJA DUPA
Marlenka Wu 2015-11-07 11:36:25
Różnica między nami jest taka ze ja odważylam się odejść i otworzyć małą firmę i nie patrzeć na wasze fałszywe buźki A Wy zapier..... nadal za ladą .więc odpowiedź sobie na pytanie która z nas jest bystrzejsza i jakie ma podejście do pracy.zamiast opier...komuś D....na zapleczu trzeba było ruszyć głową i pomyśleć nad sobą.jeszcze dużo musicie się nauczyć A przede wszystkim szacunku do drugiego człowieka.jeśli tego nie ogarniecie zawsze będziecie miec pod górkę.Sorry ale nie mogłyśmy pozwolić na to żebyście pomiataly ludzmi.kto dolkki pod kim kopię ten sam w nie wpada..I Wy wpadlyscie.każde stoisko obok miało wyrobione zdanie o was.przez Was była taka rotacja pracowników.albo uciekali albo przez donosicielstwo zostali zwolnieni.
Pracownik 2015-11-10 23:13:04
,,Szanowne Panie,, z tego co tu piszecie wynika , że doskonale się znacie . Wiem , że w firmie nie dzieje się najlepiej , i niesprawiedliwości jest wiele . Więcej praw mają osoby , które tak naprawdę na to nie zasługują . Ale to nie powód, żeby obrażać, ubliźać sobie na wzajem :/. Ta firma to duża machina , która działa dzięki pracy małych ,, trybików,, . Jezeli , własciciele tak bedą traktować i opłacać te ,, trybiki,, wkrótce bedą mieli maszynę bez ,,zasilania,, ,która małymi kroczkami dzięki całej polityce firmy padnie :p. I po co nerwy i chore sytuacje? ? Ta firma zniszczy się sama .
2
iza 2016-01-11 15:54:30
Taaaaa najgorzej jak Ci na gorze w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] maja pracowników,a pracownik to też człowiek Panowie Piekarscy
1
Pracownik 2016-01-19 21:35:18
Wiadomą rzeczą jest , że pracownicy fizyczni wykonujący najcięźszą prace muszą zarobić na całą armię: osób pracująćych ,, bezproduktywnie,, . Więc, nie ma się co dziwić, iż to właśnie ta grupa ludzi powinna zarabiać najwięcej !? Bo to właśnie, dzięki pracy ,,fizoli,, cała reszta ma swoje wypłaty :/
1
Pracownik 2016-01-20 18:22:41
Zgadzam się z Pana zdaniem , że bez osób zatrudnionych na stanowiskach biurowych firma nie mogłaby funkcjonować w normalny sposób, ale sam Pan napisał ,,Oczywiście, pracownicy fizyczni odwalają całą najgorszą robotę, która jest podstawą zarobku firmy,, i dla tego uważam ,że zarobki pracowników powinny byc proporcjonalne do wkładu pracy , z której dana firma czerpie zyski :) pozdrawiam .
2
Witek 2016-01-28 21:17:22
A dajcie spokój ta firma schodzi na psy !!! nie szanuje się pracowników,na święta nawet zyczen Piekarscy nie złożyli swoim pracownikom nie mówiąc już o premii co za dziadoki!!! żenada do kwaadratu!!!
5
Łukash 2016-03-20 18:10:57
Odradzam pracę w tej firmie.
Zwalniają pracownika po pół roku tyrania, mówiąc, że jest mniej pracy a za dwa dni wieszają w swoich sklepach ogłoszenia o zatrudnieniu.
Ogłoszenia wiszą po kilka miesięcy i nikt się nie zgłasza do pracy.
LUDZIE JUŻ SIĘ POZNALI NA SZ. P. PIEKARSKICH
Zero szacunku dla ludzi. Liczy się tylko KASA i nic więcej.
6
Ja 2016-08-30 14:05:34
Nie pracować jak tak źle.
Była pracownicac 2016-08-30 14:13:12
Firma która nie rejestruje pracowników na sklepach. Juź najwyźszy czas powiadomić PIP moźe jak zapłacą karę finansową to się zmieni. A do tego ta niby menage Paulinka wymądrza się a wielkie g się zna. Nadaje się tylko do załadunku.
dociekliwa 183 2016-09-26 21:45:17
Państwo Piekarscy zapomnieli chyba i od ładnych kilku lat nie dopełniają takich zobowiązań jak;Pracodawca ma obowiązek zapewnić pranie i konserwację odzieży roboczej. Jeżeli nie jest w stanie tego zrobić - może obarczyć tym obowiązkiem pracownika. Wówczas musi wypłacić stosowny ekwiwalent pieniężny.!!!!!!!!!! Małe pytanie , gdzie są pieniądze tych wszystkich pracowników o szukanych na samym ekwiwalencie???

4
ciut 2016-10-02 16:55:38
Pewnie, że jak są wyższe zarobki @xkaoo, to jeszcze lepiej.
Zostaw swoją opinię o Zakład Przetwórstwa Mięsnego Piekarski - Koluszki
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakład Przetwórstwa Mięsnego Piekarski