brak logo

Crown Packaging Polska Sp. z o.o.

Goleniów

Opinie o Crown Packaging Polska Sp. z o.o.

anonim 2011-05-27 07:10
Ja wraz z moim chłopakiem wysłałam do nich e-maila , zarejestrowałam się na stronie , ale na razie nic się nie odzywają :( nie wiem czy mam czekać , czy szukać sobie pracy innej. Jak myślisz?
7
wolny ptaszek 2012-09-21 01:01
firma spoko. szkoda że zatrudniają na sezon. zarobki przeciętne. praca
lekka najlżejsza jaką wykonywałem atmosfera zajebista nikt nikomu nie ciśnie.
6
franko 2015-03-12 11:56
Witam.
Mam pytanie czy w waszej firmie podobnie jak w Pruszczu Gdańskim pracodawca też zakłada ukryte kamery i mikrofony w pomieszczeniach typu palarnia itp. nie informując pracowników o tym procederze.Po wykryciu takiego działania twierdząc,że pracownicy kradną i jest to działanie policji.
Pozdrawiam.
10
Cała prawda 2016-01-23 10:35
Korporacja w najgorszym wydaniu. Brak szacunku do pracowników. Zmieniają warunki pracy jak im się podoba. Zatrudniali ludzi na 5-cio brygadówkę a później zmienili na 4-ro. Typowe dla korporacji rozmywanie kompetencji. Nikt niczego nie wie i za nic nie odpowiada. Na decyzje czeka się tygodniami a nawet miesiącami. Brak podwyżek po okresie próbnym. Odradzam tego pracodawcę!
22
Zgon 2016-08-15 16:44
Nie ma to jak zmiana grafiku ot tak z [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Wymyslil co mogl i jeb. Macie i podziwiajcie mą dobrodusznosc.
Bevcan pozdrawia...
5
noname 2016-09-29 20:08
Atmosfera w firmie bardzo fajna. Sama praca nie należy do ciężkiej, ale jeżeli chodzi o reszte to szkoda gadać. Temperatura na hali potrafi sięgać 50 st. C latem. Zimą jest lepiej. Każą pakować jednemu operatorowi po dwie linie i oczywiście nie ma za to żadnych dodatków. Jeżeli chodzi o zarobki dla starszych pracowników ok, ale dla młodych typu pracujący od roku. Nie ma mowy o podwyżce chociaż ktoś się rozwija. Premii potrafi nie być rok, a jeśli jest to "na waciki". Jeżeli chodzi o kierowników zależy na kogo się trafi jeden spoko. drugi tak sobie, a trzeci zmienia zdanie jak baba. Jednym słowem jeżeli chodzi o prace sezonową to ok. Ale na dłużej szkoda czasu nerwów i wysiłku.
6
Robol 2016-10-05 14:03
Na hali gorąco (brak klimy bo dla pracowników nie warto). Całkowity brak szacunku dla pracownika, zmieniają warunki pracy jak im się podoba (przyjmowali na 5-cio brygadówkę a teraz grafik do hu... nie podobny). Brak podwyżek, bo nikt nie zasłużył. Jedyny plus to pensja na czas. Wytrzymałem ponad rok, szukam czegoś lepszego.
5
Lego 2016-10-28 08:33
Początek wszystko ładnie ,cacy,pięknie a tu nagle zmiana grafiku - na gorsze,
3
Ttw 2016-12-12 19:43
To co stalo sie z atmosfera w zakladzie przez ostatnie 5 lat to jedna wielka masaka kierownicy owijaja kota ogonem zawsze wina pracownika cofanie urlopow normalka zmiany grafiku jak sie zywnie podoba. Zarobki nowyh pracownikow smieszne w dodatku dochodzi czterobrygadowka jedynie starzy pracownicy maja troche wiecej ale jak na prace w czterobrygadowce to malo poza tym w okolicach goleniowa jest pelno pracy o podobnych wynagrodzeniach i to na wejscie i praca na 2 lub 3 zmiany takze wybor nalezy do was. Na koniec dodam ze jesli juz nawet osoby z biura sie same zwalniaja to nie jest ciekawie czasy gdy Crown byl jedna z lepszych firm w Goleniowie odeszly juz do lamusa.
9
Nie idz tam 2016-12-15 00:59
Jeden wielki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Nie polecam nikomu tego zakladu. Na bramie wjazdowej powinien zawisnąć napis z Oświęcimia.
4
pracownik 2016-12-18 08:06
No i znowu nie zgodzę sie , zmiany może trochę męczące ale pieniądze nie najgorsze socjal również ok. Atmosfera w pracy różna w zależności na jaką zmianę się trafi moja jet ok. Wszędziezie jej brakować) trzeba pracować nikt za darmo nikomu nie zapłaci. Kierownik Bewckan ok , nasza Kasieńka choć odchodzi bardzo fajna dziewczyna (będzie jej brakowało). Także pozdrawiam wszystkich pracowników, wesołych świąt.
Robol 2016-12-30 12:59
Jasne nikt nikomu za nic pieniędzy nie zapłaci tu się zgadzam w 100-u %-ach ale kur**a jakie te pieniądze płacą i za jakie obowiązki ?
Przykład twisty. Robisz na prasie np. CP-01
a musisz lecieć na CP-10 bo musisz tam ustawić kamerę a w tym czasie lubią Ci staje i leci Ci z wydajnosci = z premi ( której i tak niema )
Albo pakujesz dwie linie i musisz jeszcze latać do przodu linii żeby usuwać zaciecia.
Podsumowując. Operator ( pakowacz ) :
Robi z przodu, nakłada blachę, robi pomiary, usuwa zaciecia, ustawia kamery, pakuje. Po szkoleniu potrafi przezbroic linię i pracować jako nastawiacz. A zarabia 2000 zł...
I to jest uczciwe wynagrodzenie za pracę ?
No chyba nie.
7
Ja 2016-12-30 13:08
Polecam w 100%
Chcesz się wkur****ć ?
Przyjdź do tego zakładu
Chcesz zarabiać mniej niż na kasie w biedronce ?
Przyjdź do tego zakładu
Chcesz robić za dwóch a nawet trzech ?
Przyjdź do tego zakładu.
Chcesz nie dostać premii choć na nią zapracowales ?
Przyjdź do tego zakladu.
Bardzo miła atmosfera zarobki na poziomie 1800 zł. Szanowny Pan pseudo dyrektor Wiesław B.
Lata po hali jak z nie powiem czym i czepia się wszystkiego jak leci nawet narzędzi które leżą na wózku narzedziowym...
NIE POLECAM ZAKLADU !!!i
14
kok 2017-01-04 15:35
Szkoda tej firmy. To było kiedyś naprawdę dobre miejsce pracy. Co się stało?
8
Kris 2017-01-20 16:42
Jeszcze jest Dorota, która nic nigdy nie wie. o niczym nie ma pojęcia. Musi odejść.
17
killer 2017-02-12 21:00
nie podoba sie wyjazd!
3
nick 2017-02-15 13:34
wyjazd królik:)
5
lolo 2017-02-16 07:19
maly na stojaco robi paly
2
lolo 2017-02-20 20:33
robi blachy
2
Robotnik 2017-03-22 04:17
Zakladem źądzi popapraniec . Jebnięty bączej nic tylko kopa [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
12
ujowy pracownik ! 2017-05-24 16:35
pracuje w tej firmie rok i co i nic aby 8 godzin odwalić i do domu tutaj jest tak że nikt o niczym nie wie po prostu zachowuje się jak oni po prostu jestem zwykłym szarym pracownikiem który też nic nie wie i tyle .Zawsze za mało zawsze nie takie problemem nie są nie działające maszyny tylko zle postawiony haczyk na liście kontrolnej albo w raporcie . Praca też raz pakowanie raz na przodzie , i to bez szkoleń chociaż z tym szkoleniowcem chyba jednego dnia bym nie wytrzymał co jeszcze [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na stanowiskach od jedengo się wymaga ale od innych już nie ...noi ta pensja jak na taki zakład to bardzo mała ale jak widać wolą robić ogrody przed zakładem niż inwestować w pracownika i już przestaje się dziwić dla czego co rusz odchodzą i przychodzą nowi jak widzą ten syf w sumie sam się dziwie że rok już tutaj pracuje ...może dla tego że już się nie przejmuje derektorem kierownikiem jak chce gadać to niech gada ostatnio całe 20 minut gadaliśmy na temat wieczek heheh u mnie pełny luz ...bo jak zwolnią to niech zwalniają na moje miejsce będzie 10 osób nowych a ja może znajdę coś innego lepszego . bez pozdr. serdeczne JP dla puszek w Goleniowie !
ja 2017-06-11 21:03
zmienia się, dzien dziecka byl super, byle wiecej takich imprez
2
nick 2017-06-16 19:28
jakby się bardziej po ludzku zrobilo mozna zawsze przyjsc i porozmawiac
3
lot 2017-06-20 10:43
Ciekawe kto robi te wpisy ? Większość pracowników nie widzi żadnych pozytywnych zmian. Ktoś zaklina rzeczywistość?
4
Kamila 2017-06-27 17:53
Zmian pozytywnych nie ma i nie będzie dopóki "dyrektor" nie odejdzie.
6
kolo 2017-07-13 14:56
Zmian dalej jak nie widać, tak nie widać.... Ciekawe ile ten popraniec jeszcze poudaje i pofa [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wyniki jakości, produkcji ..... Ile ten cyrk będzie trwał ????
7
O 2017-07-26 23:23
Dyrektor b zastępuje dyrektora Pawła połowa szuka pracy połowa ba zwolnieniach stare sroby przeszkadzają
2
pracownik 2017-08-02 22:33
On wszystko wykończy. Sil juz brak
4
Wojtek 2017-08-11 22:35
Mógłby wrzeszcie koś zuważyć, ze ten debil psuje wszystko i wszystkich. Wiesława trzeba zwolnić.
6
Wiesław 2017-08-24 19:00
Muszę odejść ...
8
marian 2017-09-12 10:18
jak aktualnie wyglada sytuacja w firmie tzn ile mozna zarobic nareke na pocztek jak wygladaj z miany i ile osb z nowogardu tam pracuje bo zastanawiam sie czy nie isc tam do pracy
Wojtek 2017-09-20 21:27
Wszyscy czekaja na zmiany. Co sie dzieje ?
3
bolec 2017-09-26 18:25
Czy może ktoś uczciwie powiedzieć jak wygladają dni ,godziny pracy w crownie i jakie są zarobki operatora na początek?
były pracownik 2017-09-27 20:41
w większości już chyba 4 brygadówka. godziny w zależności od działu 7-15-15-23-23-7lub 6-14-14-2-22-6. kasa zależy jak wynegocjujesz. jak masz doświadczenie lub/i znasz swoją cenę możesz spokojnie zażądać wysoką stawkę.
Wojtek 2017-09-28 19:40
i sie nie dostaniesz bo płaca najnizsza krajowa
2
stefan 2017-10-03 16:22
jak najnizsza krajowa przeciez to duza firma nie wierze ze wszyscy robia za 2000 brutto zart sobie chyba robicie
były pracownik 2017-10-06 19:06
3000 spokojnie można wołać
Mateusz 2017-10-12 18:13
Radzę nie iść do tej firmy do pracy... Dział Utrzymania Ruchu - leży sami nie doświadczeni ludzie.
Jeszcze idio** Dyrektor Zakładu.
4
Mateusz 2017-10-13 20:02
Ryba psuje się od głowy dyrektor to wariat
4
Utrzymanie ruchu 2017-10-14 23:14
Złożyli juz skargę do centrali o mobbing
3
Zostaw swoją opinię o Crown Packaging Polska Sp. z o.o. - Goleniów
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Crown Packaging Polska Sp. z o.o.