brak logo

Crown Packaging Polska Sp. z o.o.

Goleniów

Opinie o Crown Packaging Polska Sp. z o.o.

anonim 2011-05-27 07:10
Ja wraz z moim chłopakiem wysłałam do nich e-maila , zarejestrowałam się na stronie , ale na razie nic się nie odzywają :( nie wiem czy mam czekać , czy szukać sobie pracy innej. Jak myślisz?
7
wolny ptaszek 2012-09-21 01:01
firma spoko. szkoda że zatrudniają na sezon. zarobki przeciętne. praca
lekka najlżejsza jaką wykonywałem atmosfera zajebista nikt nikomu nie ciśnie.
6
franko 2015-03-12 11:56
Witam.
Mam pytanie czy w waszej firmie podobnie jak w Pruszczu Gdańskim pracodawca też zakłada ukryte kamery i mikrofony w pomieszczeniach typu palarnia itp. nie informując pracowników o tym procederze.Po wykryciu takiego działania twierdząc,że pracownicy kradną i jest to działanie policji.
Pozdrawiam.
7
Cała prawda 2016-01-23 10:35
Korporacja w najgorszym wydaniu. Brak szacunku do pracowników. Zmieniają warunki pracy jak im się podoba. Zatrudniali ludzi na 5-cio brygadówkę a później zmienili na 4-ro. Typowe dla korporacji rozmywanie kompetencji. Nikt niczego nie wie i za nic nie odpowiada. Na decyzje czeka się tygodniami a nawet miesiącami. Brak podwyżek po okresie próbnym. Odradzam tego pracodawcę!
19
Zgon 2016-08-15 16:44
Nie ma to jak zmiana grafiku ot tak z [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Wymyslil co mogl i jeb. Macie i podziwiajcie mą dobrodusznosc.
Bevcan pozdrawia...
5
noname 2016-09-29 20:08
Atmosfera w firmie bardzo fajna. Sama praca nie należy do ciężkiej, ale jeżeli chodzi o reszte to szkoda gadać. Temperatura na hali potrafi sięgać 50 st. C latem. Zimą jest lepiej. Każą pakować jednemu operatorowi po dwie linie i oczywiście nie ma za to żadnych dodatków. Jeżeli chodzi o zarobki dla starszych pracowników ok, ale dla młodych typu pracujący od roku. Nie ma mowy o podwyżce chociaż ktoś się rozwija. Premii potrafi nie być rok, a jeśli jest to "na waciki". Jeżeli chodzi o kierowników zależy na kogo się trafi jeden spoko. drugi tak sobie, a trzeci zmienia zdanie jak baba. Jednym słowem jeżeli chodzi o prace sezonową to ok. Ale na dłużej szkoda czasu nerwów i wysiłku.
5
Robol 2016-10-05 14:03
Na hali gorąco (brak klimy bo dla pracowników nie warto). Całkowity brak szacunku dla pracownika, zmieniają warunki pracy jak im się podoba (przyjmowali na 5-cio brygadówkę a teraz grafik do hu... nie podobny). Brak podwyżek, bo nikt nie zasłużył. Jedyny plus to pensja na czas. Wytrzymałem ponad rok, szukam czegoś lepszego.
4
Lego 2016-10-28 08:33
Początek wszystko ładnie ,cacy,pięknie a tu nagle zmiana grafiku - na gorsze,
3
Ttw 2016-12-12 19:43
To co stalo sie z atmosfera w zakladzie przez ostatnie 5 lat to jedna wielka masaka kierownicy owijaja kota ogonem zawsze wina pracownika cofanie urlopow normalka zmiany grafiku jak sie zywnie podoba. Zarobki nowyh pracownikow smieszne w dodatku dochodzi czterobrygadowka jedynie starzy pracownicy maja troche wiecej ale jak na prace w czterobrygadowce to malo poza tym w okolicach goleniowa jest pelno pracy o podobnych wynagrodzeniach i to na wejscie i praca na 2 lub 3 zmiany takze wybor nalezy do was. Na koniec dodam ze jesli juz nawet osoby z biura sie same zwalniaja to nie jest ciekawie czasy gdy Crown byl jedna z lepszych firm w Goleniowie odeszly juz do lamusa.
8
Nie idz tam 2016-12-15 00:59
Jeden wielki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Nie polecam nikomu tego zakladu. Na bramie wjazdowej powinien zawisnąć napis z Oświęcimia.
4
pracownik 2016-12-18 08:06
No i znowu nie zgodzę sie , zmiany może trochę męczące ale pieniądze nie najgorsze socjal również ok. Atmosfera w pracy różna w zależności na jaką zmianę się trafi moja jet ok. Wszędziezie jej brakować) trzeba pracować nikt za darmo nikomu nie zapłaci. Kierownik Bewckan ok , nasza Kasieńka choć odchodzi bardzo fajna dziewczyna (będzie jej brakowało). Także pozdrawiam wszystkich pracowników, wesołych świąt.
Robol 2016-12-30 12:59
Jasne nikt nikomu za nic pieniędzy nie zapłaci tu się zgadzam w 100-u %-ach ale kur**a jakie te pieniądze płacą i za jakie obowiązki ?
Przykład twisty. Robisz na prasie np. CP-01
a musisz lecieć na CP-10 bo musisz tam ustawić kamerę a w tym czasie lubią Ci staje i leci Ci z wydajnosci = z premi ( której i tak niema )
Albo pakujesz dwie linie i musisz jeszcze latać do przodu linii żeby usuwać zaciecia.
Podsumowując. Operator ( pakowacz ) :
Robi z przodu, nakłada blachę, robi pomiary, usuwa zaciecia, ustawia kamery, pakuje. Po szkoleniu potrafi przezbroic linię i pracować jako nastawiacz. A zarabia 2000 zł...
I to jest uczciwe wynagrodzenie za pracę ?
No chyba nie.
6
Ja 2016-12-30 13:08
Polecam w 100%
Chcesz się wkur****ć ?
Przyjdź do tego zakładu
Chcesz zarabiać mniej niż na kasie w biedronce ?
Przyjdź do tego zakładu
Chcesz robić za dwóch a nawet trzech ?
Przyjdź do tego zakładu.
Chcesz nie dostać premii choć na nią zapracowales ?
Przyjdź do tego zakladu.
Bardzo miła atmosfera zarobki na poziomie 1800 zł. Szanowny Pan pseudo dyrektor Wiesław B.
Lata po hali jak z nie powiem czym i czepia się wszystkiego jak leci nawet narzędzi które leżą na wózku narzedziowym...
NIE POLECAM ZAKLADU !!!i
10
kok 2017-01-04 15:35
Szkoda tej firmy. To było kiedyś naprawdę dobre miejsce pracy. Co się stało?
4
Kris 2017-01-20 16:42
Jeszcze jest Dorota, która nic nigdy nie wie. o niczym nie ma pojęcia. Musi odejść.
5
killer 2017-02-12 21:00
nie podoba sie wyjazd!
2
nick 2017-02-15 13:34
wyjazd królik:)
1
lolo 2017-02-16 07:19
maly na stojaco robi paly
1
lolo 2017-02-20 20:33
robi blachy
Zostaw swoją opinię o Crown Packaging Polska Sp. z o.o. - Goleniów
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Crown Packaging Polska Sp. z o.o.