brak logo

Crown Packaging Polska Sp. z o.o.

Goleniów

Opinie o Crown Packaging Polska Sp. z o.o.

anonim 2011-05-27 07:10:47
Ja wraz z moim chłopakiem wysłałam do nich e-maila , zarejestrowałam się na stronie , ale na razie nic się nie odzywają :( nie wiem czy mam czekać , czy szukać sobie pracy innej. Jak myślisz?
5
wolny ptaszek 2012-09-21 01:01:16
firma spoko. szkoda że zatrudniają na sezon. zarobki przeciętne. praca
lekka najlżejsza jaką wykonywałem atmosfera zajebista nikt nikomu nie ciśnie.
3
franko 2015-03-12 11:56:27
Witam.
Mam pytanie czy w waszej firmie podobnie jak w Pruszczu Gdańskim pracodawca też zakłada ukryte kamery i mikrofony w pomieszczeniach typu palarnia itp. nie informując pracowników o tym procederze.Po wykryciu takiego działania twierdząc,że pracownicy kradną i jest to działanie policji.
Pozdrawiam.
6
Cała prawda 2016-01-23 10:35:26
Korporacja w najgorszym wydaniu. Brak szacunku do pracowników. Zmieniają warunki pracy jak im się podoba. Zatrudniali ludzi na 5-cio brygadówkę a później zmienili na 4-ro. Typowe dla korporacji rozmywanie kompetencji. Nikt niczego nie wie i za nic nie odpowiada. Na decyzje czeka się tygodniami a nawet miesiącami. Brak podwyżek po okresie próbnym. Odradzam tego pracodawcę!
15
Zgon 2016-08-15 16:44:03
Nie ma to jak zmiana grafiku ot tak z [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Wymyslil co mogl i jeb. Macie i podziwiajcie mą dobrodusznosc.
Bevcan pozdrawia...
3
noname 2016-09-29 20:08:49
Atmosfera w firmie bardzo fajna. Sama praca nie należy do ciężkiej, ale jeżeli chodzi o reszte to szkoda gadać. Temperatura na hali potrafi sięgać 50 st. C latem. Zimą jest lepiej. Każą pakować jednemu operatorowi po dwie linie i oczywiście nie ma za to żadnych dodatków. Jeżeli chodzi o zarobki dla starszych pracowników ok, ale dla młodych typu pracujący od roku. Nie ma mowy o podwyżce chociaż ktoś się rozwija. Premii potrafi nie być rok, a jeśli jest to "na waciki". Jeżeli chodzi o kierowników zależy na kogo się trafi jeden spoko. drugi tak sobie, a trzeci zmienia zdanie jak baba. Jednym słowem jeżeli chodzi o prace sezonową to ok. Ale na dłużej szkoda czasu nerwów i wysiłku.
3
Robol 2016-10-05 14:03:12
Na hali gorąco (brak klimy bo dla pracowników nie warto). Całkowity brak szacunku dla pracownika, zmieniają warunki pracy jak im się podoba (przyjmowali na 5-cio brygadówkę a teraz grafik do hu... nie podobny). Brak podwyżek, bo nikt nie zasłużył. Jedyny plus to pensja na czas. Wytrzymałem ponad rok, szukam czegoś lepszego.
2
Lego 2016-10-28 08:33:39
Początek wszystko ładnie ,cacy,pięknie a tu nagle zmiana grafiku - na gorsze,
1
Zostaw swoją opinię o Crown Packaging Polska Sp. z o.o. - Goleniów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Crown Packaging Polska Sp. z o.o.