brak logo

Cenos Sp. z o.o.

Września

Opinie o Cenos Sp. z o.o.

wesolych swiat 2015-12-15 11:03:22
Na magzynie wkoncu jest spokój cisza i normalnie sie pracuje kierownik ktory siedzi w biurze to spoko czlowiek normalny wysluch pogada nie krzyczy wychodzi na magazyn i interesuje sie ludzmi a nie tak jak gruby
rozbawiony 2015-12-17 23:56:39
Widać że jedne osoby są ponad prawem w tej firmie.Jak się ma ojca na stanowisku to można sobie chorować kilka miesięcy wrócić na jeden dzień i znowu iść na chorobowe.Nie było by w tym nic dziwnego ale sytuacja się powtarza tak od kilku lat jak pojawia sie wiosenny powiew ;-)Ciekawe na co choruje bo po zdjęciach na portalu społecznościowym FB widać że sie bardzo dobrze bawi i na zmorzoną chorobą nie wygląda. Chętnie poznam przepis na tą chorobę albo może nie hmmm lepiej poznam przepis jak nie wylecieć z pracy po takich czestych ,,chorobach "Podsumowując jedno wielkie KUMOTERSTWO !!!!!!!!!!.
ken 2015-12-19 21:34:28
do roboty biedusy!!!! a nie plotkami się zajmować niech każdy patrzy na siebie jest tyle pracy nie musicie wcale tam pracować ciągłe krytki.... na miejce każdego z was jest tyle innych chętnych do pracy w cenosie co do jednego to się zgadzam bo jak tam pracowałem to kierownik bigos jest spoko i w ogóle a wy się go czepiacie....
Zolza 2015-12-20 13:53:24
Czyżby ktoś z rodzinki sie odezwał bo prawda zabolało.GS8z
Barbi 2015-12-20 21:41:18
Ej a od kiedy to bigos jest kierownikiem ? Do takiego stanowiska to potrzebne jest wykształcenie ha ha ha
Gwiazdorek 2015-12-21 22:04:27
Ken ty masz racje że biedusy przecież pracują w CENOSIE
Ale ci powiem skoro było,jest tak dobrze to dlaczego już nie pracujesz ha ha
Gwiazdorek 2015-12-21 22:05:59
Ken ty masz racje że biedusy przecież pracują w CENOSIE
Ale ci powiem skoro było,jest tak dobrze to dlaczego już nie pracujesz ha ha
nowy 2015-12-27 15:42:41
@omen co tak bronisz dyrekcje?to twoja rodzinka?co mi po takiej dyrekcji ktora wymaga tylko wynikow bez infestowania w zaplecze techniczne.o wszystko trzeba sie prosic miesiacami od glupiej zarowki do wozka widlowego a nimowiac juz o czesciach do maszyn,Jezeli masz kogos znajomego w firmie to spytaj sie na czym polegal remont nowej kartoniarki w ramach programu 5S wedlog bylego prezesa,
koko 2015-12-29 12:31:07
potrzebują planiste
olx 2015-12-29 19:39:40
no jednego asa już mamy co widać po brakach a teraz dzięki niemu mamy na soli owijarkę która do niczego się nie nadaje tylko naciąga firmę na koszty ciekawe jak z tego wybrnie no bo owijarka zapewnia pewny transport do 300kg no ale jak towar się wróci to pracownicy za to bekną
nowy 2015-12-29 20:36:35
najwazniejsze ze bedzie zaco premie odebrac grupie,co robila te palety
bubu 2016-01-12 11:38:27
a jak pracuje sie w laboratorium?
232 2016-01-14 11:52:37
spróbowac zawsze można
Feliks 2016-01-26 13:27:07
To jest praca do administracji a nie kadr. Trzeba mieć ukończony kierunek administracja. Wystarczą same studia i 2 grupa inwalidzka. Potem wszystko pokażą.
Feliks 2016-02-04 16:45:38
Grupa inwalidzka musi być, to jest zakład pracy chronionej. Z tego tytułu Cenos ma same korzyści.
Arioch Wyrocznia 2016-02-28 15:08:36
Ja nie masz grupy to jesteś przez agencje zatrudniony.
999 2016-02-29 18:42:46
nie prawda ja mam grupe i jestem przez agencje
maryja 2016-03-08 23:31:50
Cenos to samo dno, biedusowo, wyzysk ludzi, gnębienie i wykorzystywanie na maksa pracowników, a co za tym idzie zatrudnianie przez agencję. Lepiej uciekajcie stamtąd, bo zmarnujecie się, a zarobić nie zarobicie, bo tam dają najniższa krajową.
Arioch 2016-03-09 12:22:47
Mario,zgadzam sie z taba w 100%
1
omen 2016-03-09 20:55:07
Już ludzie powoli zaczynają mądrzeć i odchodzić.Dużo zamieszania w tej firmie wprowadza pan A.P ciekawe kiedy nowy prezes się na nim pozna.
Arioch 2016-03-10 13:15:01
Kazdy chyba ma juz dosc tego Pana
ares 2016-03-11 18:20:32
Był jeden co prawie rozwalił magazyn a teraz jest następca co próbuje rozwalić paczkarnie ale ludzie nie dajcie się są na takich gości sposoby.
obiektywny 2016-03-11 20:07:47
To pewnie opinia pracownika od którego wreszcie się czegoś wymagało. Ludzie nie można tylko brać ale trzeba też coś od siebie dawać!
Arioch Wyrocznia 2016-03-11 23:12:49
@obiektywny
Twoj poziom inteligencji jest zerowy!
Udaj sie w koncu do jakiegos dobrego psychiatry!
stary 2016-03-16 18:18:36
Kolejne osoby odchodzą a ten co do tego doprowadza jeszcze pracuje ciekawe dla czego? coś w tej firmie jest nie tak.
2
Botanik 2016-03-19 15:10:06
W ostatnim czasie z paczkarni odeszly trzy osoby ja rowniez dolacze do tego grona
1
musli 2016-03-19 18:21:24
no i co przyjdzie zastępstwo za was
Arioch 2016-03-20 17:20:01
@musli
Przyjda ludzie ktorzy nie maja pojecia o robocie
Arioch 2016-03-21 12:55:10
@Ger882
Po czesci sie z toba zgadzam.Jesli chodzi o osobe Mirka to wcale taki zly nie jest jak to okresliles w swojej sugesti!
to ja 2016-03-22 16:56:04
zmiana kierownika na magazynie wyszła na dobre jeszcze zmienić na paczkarni i będzie ok.
videostar 2016-03-25 12:33:27
Nie jest koniczna zmiana kierownika na paczkarni.Pierwszą osobą którą bym wyrzucił do tego starego krzykacza gwiazde :):):)
ziko 2016-03-25 19:10:53
Ja wam powiem że ten wasz kierowniczek to za mocno w piórka obrósł i prezes powinien mu je troszeczkę podciąć dopóki jeszcze nie wszystko stracone.
alex 2016-03-31 17:13:23
no ja bym nie radził kupować tego badziewia jak tam pracowałem to widziałem co się morze znajdować w saszetkach z ryżem lub kaszą a do pracy chętnie by potrzebowali tylko kto tam będzie pracował jak każdy wie co tam się wyprawia i za ile trzeba tam pracować
niki bill 2016-04-01 19:28:54
a ja tam kupuje wszytsko z tej firmy i nie narzekam raz kupilam z KUPCA ryz i robaki wyszły a cenos POLECAM
armi 2016-04-16 18:10:05
czy może mi ktoś powiedzieć prawdę że u was we firmie jest jakiś kierownik psychol który jakieś punkty daje i zabiera czy coś w tym stylu bo skoro tak to o pracę u was nie warto się starać
bobek 2016-04-16 20:17:19
junior brand manager - płaca minimalna?? KPINA!
xxl 2016-04-18 19:29:25
tak jest taki jeden co daje i zabiera punkty ocenia nas jak w szkole zwłaszcza operatorow maszyn
6
armi 2016-04-21 18:36:17
ten kierowniczek to pewnie kolega któregoś z dyrektorów i tak się panoszy.
nana 2016-04-25 20:27:33
w cenosie praca nie jest zla jak ktos umie pracowac tylko kierownik i brygadzisci nie umieja zyc z ludzmi
abc 2016-04-26 21:44:20
Bobek - skąd wiesz, że minimum na tym stanowisku?
ares 2016-04-27 16:10:54
no i tu się zgodzę z tobą ale może prezes te wypowiedzi czyta i z nimi zrobi porządek no to wtedy będzie się miło pracowało .
4
stiko 2016-05-06 17:18:11
ce nos to potrzebuje głupich i naiwnych co uwierzą w to co im obiecują.Takiego bałaganu w tej firmie to jeszcze nie było.Ja myślę że to wina kierownictwa.Pracę w tej firmie odradzam wiem to bo tam pracowałem i żałuję że tak długo.
2
motyl 2016-09-15 19:31:09
Jaki tu spokój nikt nic nie piesze nic ciekawego sie nie dzieje
ciekawy 2016-10-14 19:37:45
oj dzieje się dzieje nowa owijarka nowe strecze a na koniec nowe auto ciekawe co dalej.a pracownikom godziny się kreśli
Agrestowy 2016-10-17 15:49:39
@Ciekawy Chrzanic te nowe strecze jest tylko jedno słowo na nie ( usunięte przez administratora )
Alm 2016-10-17 22:12:22
Daj spokój, ogólnie jest przecież dość dobre w tym temacie, zwłaszcza jeśli chodzi o Cenos to nie widzę w tym problrmu, firma działa jak trzeba od zawsze
były 2016-11-08 19:53:08
sorki ale ty to pierdolnięty jesteś albo coś z tobą nie tak bo ty to na produkcji nie pracujesz
olo 2016-11-16 16:44:27
Gościu musi mieć nie złe wtyki i poparcie w firmie skoro nikt tego nie widzi a koleś kasę robi.
ja 2016-11-19 15:27:36
Nie tacy jak on byli i już nie pracują tylko troszkę czasu potrzeba.
2
2016-12-01 17:36:51
Witam serdecznie co słychać na paczkarni ?
Zostaw swoją opinię o Cenos Sp. z o.o. - Września
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Cenos Sp. z o.o.