brak logo

Cenos Sp. z o.o.

Września

Opinie o Cenos Sp. z o.o.

232 2016-01-14 11:52
spróbowac zawsze można
Feliks 2016-01-26 13:27
To jest praca do administracji a nie kadr. Trzeba mieć ukończony kierunek administracja. Wystarczą same studia i 2 grupa inwalidzka. Potem wszystko pokażą.
Feliks 2016-02-04 16:45
Grupa inwalidzka musi być, to jest zakład pracy chronionej. Z tego tytułu Cenos ma same korzyści.
Arioch Wyrocznia 2016-02-28 15:08
Ja nie masz grupy to jesteś przez agencje zatrudniony.
999 2016-02-29 18:42
nie prawda ja mam grupe i jestem przez agencje
maryja 2016-03-08 23:31
Cenos to samo dno, biedusowo, wyzysk ludzi, gnębienie i wykorzystywanie na maksa pracowników, a co za tym idzie zatrudnianie przez agencję. Lepiej uciekajcie stamtąd, bo zmarnujecie się, a zarobić nie zarobicie, bo tam dają najniższa krajową.
2
Arioch 2016-03-09 12:22
Mario,zgadzam sie z taba w 100%
2
omen 2016-03-09 20:55
Już ludzie powoli zaczynają mądrzeć i odchodzić.Dużo zamieszania w tej firmie wprowadza pan A.P ciekawe kiedy nowy prezes się na nim pozna.
Arioch 2016-03-10 13:15
Kazdy chyba ma juz dosc tego Pana
ares 2016-03-11 18:20
Był jeden co prawie rozwalił magazyn a teraz jest następca co próbuje rozwalić paczkarnie ale ludzie nie dajcie się są na takich gości sposoby.
obiektywny 2016-03-11 20:07
To pewnie opinia pracownika od którego wreszcie się czegoś wymagało. Ludzie nie można tylko brać ale trzeba też coś od siebie dawać!
Arioch Wyrocznia 2016-03-11 23:12
@obiektywny
Twoj poziom inteligencji jest zerowy!
Udaj sie w koncu do jakiegos dobrego psychiatry!
stary 2016-03-16 18:18
Kolejne osoby odchodzą a ten co do tego doprowadza jeszcze pracuje ciekawe dla czego? coś w tej firmie jest nie tak.
2
Botanik 2016-03-19 15:10
W ostatnim czasie z paczkarni odeszly trzy osoby ja rowniez dolacze do tego grona
1
musli 2016-03-19 18:21
no i co przyjdzie zastępstwo za was
Arioch 2016-03-20 17:20
@musli
Przyjda ludzie ktorzy nie maja pojecia o robocie
Arioch 2016-03-21 12:55
@Ger882
Po czesci sie z toba zgadzam.Jesli chodzi o osobe Mirka to wcale taki zly nie jest jak to okresliles w swojej sugesti!
1
to ja 2016-03-22 16:56
zmiana kierownika na magazynie wyszła na dobre jeszcze zmienić na paczkarni i będzie ok.
videostar 2016-03-25 12:33
Nie jest koniczna zmiana kierownika na paczkarni.Pierwszą osobą którą bym wyrzucił do tego starego krzykacza gwiazde :):):)
ziko 2016-03-25 19:10
Ja wam powiem że ten wasz kierowniczek to za mocno w piórka obrósł i prezes powinien mu je troszeczkę podciąć dopóki jeszcze nie wszystko stracone.
alex 2016-03-31 17:13
no ja bym nie radził kupować tego badziewia jak tam pracowałem to widziałem co się morze znajdować w saszetkach z ryżem lub kaszą a do pracy chętnie by potrzebowali tylko kto tam będzie pracował jak każdy wie co tam się wyprawia i za ile trzeba tam pracować
niki bill 2016-04-01 19:28
a ja tam kupuje wszytsko z tej firmy i nie narzekam raz kupilam z KUPCA ryz i robaki wyszły a cenos POLECAM
armi 2016-04-16 18:10
czy może mi ktoś powiedzieć prawdę że u was we firmie jest jakiś kierownik psychol który jakieś punkty daje i zabiera czy coś w tym stylu bo skoro tak to o pracę u was nie warto się starać
bobek 2016-04-16 20:17
junior brand manager - płaca minimalna?? KPINA!
1
xxl 2016-04-18 19:29
tak jest taki jeden co daje i zabiera punkty ocenia nas jak w szkole zwłaszcza operatorow maszyn
7
armi 2016-04-21 18:36
ten kierowniczek to pewnie kolega któregoś z dyrektorów i tak się panoszy.
nana 2016-04-25 20:27
w cenosie praca nie jest zla jak ktos umie pracowac tylko kierownik i brygadzisci nie umieja zyc z ludzmi
1
abc 2016-04-26 21:44
Bobek - skąd wiesz, że minimum na tym stanowisku?
ares 2016-04-27 16:10
no i tu się zgodzę z tobą ale może prezes te wypowiedzi czyta i z nimi zrobi porządek no to wtedy będzie się miło pracowało .
4
stiko 2016-05-06 17:18
ce nos to potrzebuje głupich i naiwnych co uwierzą w to co im obiecują.Takiego bałaganu w tej firmie to jeszcze nie było.Ja myślę że to wina kierownictwa.Pracę w tej firmie odradzam wiem to bo tam pracowałem i żałuję że tak długo.
4
motyl 2016-09-15 19:31
Jaki tu spokój nikt nic nie piesze nic ciekawego sie nie dzieje
ciekawy 2016-10-14 19:37
oj dzieje się dzieje nowa owijarka nowe strecze a na koniec nowe auto ciekawe co dalej.a pracownikom godziny się kreśli
1
Agrestowy 2016-10-17 15:49
@Ciekawy Chrzanic te nowe strecze jest tylko jedno słowo na nie ( usunięte przez administratora )
Alm 2016-10-17 22:12
Daj spokój, ogólnie jest przecież dość dobre w tym temacie, zwłaszcza jeśli chodzi o Cenos to nie widzę w tym problrmu, firma działa jak trzeba od zawsze
1
były 2016-11-08 19:53
sorki ale ty to pierdolnięty jesteś albo coś z tobą nie tak bo ty to na produkcji nie pracujesz
1
olo 2016-11-16 16:44
Gościu musi mieć nie złe wtyki i poparcie w firmie skoro nikt tego nie widzi a koleś kasę robi.
1
ja 2016-11-19 15:27
Nie tacy jak on byli i już nie pracują tylko troszkę czasu potrzeba.
2
2016-12-01 17:36
Witam serdecznie co słychać na paczkarni ?
3
obserwator 2016-12-15 20:57
No i dyrektor na kierowniczku się poznał teraz będzie walka o przetrwanie.
2
stary 2016-12-15 21:11
no niestety koleś sobie za dużo pozwalał
5
Clavey 2017-02-09 14:09
Elektromechaników do pracy w Clavey szukają
3
Marycha 2017-02-26 20:14
Ta śmieszna firma jeszcze działa, myślałam, że gruzy z niej zostały?
6
Abecadło 2017-04-03 11:50
Wyzysk, nic więcej. Oferują marne pieniądze, za pracę, gdzie w innych zakładach dostaje się dużo więcej za tego typu robotę. Ktoś powinien sprawdzić po ile godzin się tam pracuje...bo nie po 8h, ani nie po 12h, tylko znaczniej dłużej.
4
Maja 2017-04-12 15:39
@Abecadło a jak wygląda organizacja pracy w firmie? Ile godzin pracują w tygodniu pracownicy? Chętnie też dowiemy się o jakim stanowisku mówisz.
2
Gandi Ganda 2017-04-22 15:11
@ Abecadło Niedługo nie bedzie miał kto tam pracować jak tak dalej bedzie :)
7
Abecadło 2017-04-26 22:24
Dziwisz się, że ludzie nie chcą tam pracować? Myślę, że mówimy o tym samym dziale.
3
Lucyfer 2017-06-09 14:48
Prezes!Co?Do wiedzenia!!!!!
4
Anty Warszawa 2017-06-09 23:10
Podziwiam pracownikow Kawy co napieprzaja caly tydzien i co z tego maja?Pan Prezes zamiast doceniac ludzi bo bez nich niczego by nie bylo to sobie telwizor kupuje za 12 tys a pozniej premie wstrzymuje zeby sie wrocilo i daje marne wytlumaczenie!Pyry nie dajcie sie tak Warszawiakom pomiatac!
12
Dość 2017-06-09 23:29
Cyrk jakich mało! Ludzie obudźcie się! Tak być nie może....... Nie pozwalajcie na to!
8
Maja 2017-07-18 11:51
Obecnie firma prowadzi rekrutacje między innymi na stanowisko Mechanik - Elektromechanik. Możecie powiedzieć coś więcej o tym, jak wygląda praca na tym stanowisku?
Zostaw swoją opinię o Cenos Sp. z o.o. - Września
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Cenos Sp. z o.o.