brak logo

BM Instal Grodzka Sp.j.

Jelenia Góra

Opinie o BM Instal Grodzka Sp.j.

anonim 2011-02-11 09:00:21
A ja chcę się tam zatrudnić. Nie wiem jak będzie ale z rozmów wstępnych wydaje mi się ,że będzie fajnie. Mam rację?
byly 2011-02-17 09:15:01

pracowałem......, kasa była na czas.( usunięte przez administratora )
anonim 2011-04-18 01:33:05
powyższe opinie pochodzą chyba od niezodowolonych z wywalenia ich z tej firmy. Pracuję w tej firmie już kilka lat i muszę powiedzieć że jest ok, ( usunięte przez administratora ). to jest duża firma a co za tym idzie odpowiedzialność???
anonim 2011-07-24 07:58:56
jak byś miał chęci to byś robił do tej pory. pozdrawiam
vv 2011-12-21 08:35:19
weżcie sie ogarnijcie wreszcie , bo to cu tu piszecie to porażka ... cieszcie sie ze wgl macie prace a nie .. powiedzcie to wprost szefowi i szefowej a nie na forum ... nie ma to jak byc dorosłym i byc odwaznym
były pracownik 2012-01-07 20:07:13
Nie polecam ( usunięte przez administratora )r /> Osobom które ewentualnie chciały by tam pracować bądź szukają wykonawcy robót i myślą o instalu sugeruje zrobić rozpoznanie,żeby później nie było rozczarowań tak \"cudowną\"firma...





jarek 2014-03-11 14:10:14
ty parobku!!!!
irek 2016-05-17 22:59:14
ale przecież umowa o prace to podstawa zatrudnienia @glklk, chyba, że obie strony postanowią inaczej.
Zostaw swoją opinię o BM Instal Grodzka Sp.j. - Jelenia Góra
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BM Instal Grodzka Sp.j.