brak logo

ABE Dystrybucja Artykułów Spożywczych

Nowy Sącz

Opinie o ABE Dystrybucja Artykułów Spożywczych

sosna 2013-11-24 08:21:55
Warunki pracy nie do zniesienia, zimą temperatura na magazynie poniżej zera, latem powyżej 30 stopni, wynagrodzenie - 1300zł. Dziękujemy wam prywaciarze za zerowy szacunek dla drugiego człowieka!
Nie dajcie się nabrać i nie idźcie tam pracować!
1
jezus chytrus 2014-01-24 17:34:25
Rekrutacja do firmy Abe Dystrybucja
zgadzam się z przedmówcą z tym wynagrodzeniem, reszty nie wiem, gdyż nie skorzystałem z ich propozycji w postaci 1300zł. Kobieta dzwoniąca do mnie z informacją, że zostałem przyjęty bardzo się zdziwiła, kiedy odmówiłem pracy za tak niskie wynagrodzenie, mało tego, zbulwersowała się i próbowała wygłosić mi kazanie jak matka synowi, po sposobie mówienia i dobierania słów stwierdzam,(usunięte przez administratora), który pracuje za wspomniane 1300zł, bo nikt normalny nie godzi się na pracę na takich warunkach.
Pozdrawiam.
1
ANALizator 2015-11-06 22:23:48
Jedna wielka KPINA!!! ludzie uciekajcie stamtąd!!! a jeżeli jeszcze nie pracujecie tam to nie podejmujcie się pracy u nich!!! szkoda czasu i nerwów!!!
Pozdrawiam
Pracownik 2016-02-12 12:14:20
Wyzyskują, inspekcja pracy bądź US powinien się nimi zająć, zatrudniają na umowę o pracę ale żeby uniknąć wyższych opłat zaniżają wymiar czasu pracy. Warunki na magazynie nie sprzyjające pracy, w lecie ukrop w zimie lodówka.
PWR 2016-02-26 12:28:44
Jak zwykle ściana płaczu frajerów...
4
Mądrala 2016-03-15 17:57:23
Do PWR
Janek to Ty? Któż inny mógłby się wypowiedzieć na tym portalu stając jednocześnie w obronie firmy...
Zajmij się w końcu pracą, bo każdy doskonale wie, że jesteś największym obibokiem, leserem i ściemniaczem w jednej osobie. Mamusia i tatuś kupią Ci nowe autko, a Grzesiu pogłaszcze po główce. Sam byś sobie nie trafił palcem do d...
Pozdrawiam szajkę wyzyskiwaczy!
1
ANALizator 2016-03-16 13:25:19
@kuba jaki jest związek pomiędzy wypłacalnością należności i byciem "ok" wobec klientów, a podejściem do pracownika? Chciałbym zobaczyć jak którakolwiek osoba z zarządu próbuje przeżyć cały miesiąc za pieniądze, jakie płacą swoim pracownikom. Mało tego, atmosfera jaką tworzą codziennie motywuje tylko do odejścia. Niestety rynek pracy był i jest słaby, a ABE z premedytacją to wykorzystuje. W prywatnych firmach pracownicy nie są szanowani.
1
PWR 2016-04-01 19:31:32
Mądrala czytając Twoją wypowiedź słowo frajer nabiera szerszego znaczenia....
1
Mądrala 2016-04-03 09:42:52
Do PWR
Jednak przeczucie mnie nie myliło, odpowiedź również typowo "Jankowa".
Do roboty nierobie! Zgrywaj dalej ważniaka, a my będziemy mieć jeszcze większą bekę z Ciebie i z Twojej mamusi.
1
Prawdomówny 2016-04-19 23:23:53
Jak pracodawca nie szanuje pracownika to pracownik nie szanuje pracodawcy i dzieki takim portalom, kazdy moze anonimowo wyrazic swoja opinie nie ponoszac przy tym konsekwencji.
Kasa na czas jest oczywiscie plusem, choc powinna bys standardem i nie powinno sie tego traktowac jako atut. Atutami natomiast jest dobra kasa, zaplecze socjalne, szkolenia pracownikow - czyli wszystko to czego brakuje w ABE. Pracownicy daja z siebie wszystko, a pracodawca robi wszystko zeby dac jak najmniej. Tyle w temacie.
3
Karol 2016-08-09 10:59:37
A moim zdanieniem jak ktos niema ochoty to niech zmieni prace, ja poswiecilem tej firmie 5 lat i nie załuje, zmienilem bo znalazlem lepsza
4
ja 2016-10-20 13:48:44
Widocznie Twoje ambicje i oczekiwania przez 5 lat były na marnym poziomie. Fakt że znalazłeś lepszą wcale mnie nie dziwi.
1
Zostaw swoją opinię o ABE Dystrybucja Artykułów Spożywczych - Nowy Sącz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ABE Dystrybucja Artykułów Spożywczych