brak logo

AGO Leszek Jereczek

Kościerzyna-Wybudowanie

Opinie o AGO Leszek Jereczek

cechu 2014-02-07 22:19:46
szkoda wogóle pisac,dno dna
5
koko 2014-04-27 17:21:33
firma do bani,nie polecam,
KH 2014-06-27 10:43:55
Jeżeli nie zależy ci na pieniądzach to gorąco polecam.Firma ta to imitacja,po pieniądze dzwonisz to Pan L-k J już puszcza przelew, nie dotarł nie szkodzi i tak wkoło-można się bujać.
operator 2014-08-31 08:48:24
Nie polecam . Oszukują
mdamian 2014-10-02 11:19:52
Właśnie się zwolniłem z tej firmy , dostałem auto bez hamulców , zawieszenie samochodu + kabina całe wybite + do tego kabina prze koszona .
Jak odmówiłem wyjazdu niesprawnym autem na publiczne drogi to zagrozili mi rozwiązaniem umowy .
Powiedziałem , Proszę bardzo rozwiązujemy umowę , to kierownik techniczny powiedział , że auto jedzie do naprawy , przez 2 tygodnie zero odzewu od nich . Jak ja chciałem rozwiązać umowę z nimi to nagle auto jest już naprawione , a telefonu od nich nie ma .
NIE POLECAM , CHYBA ŻE TAK JAK PISZĄ KOLEDZY WYŻEJ , NIE MASZ CO ROBIĆ I MASZ ZA DUŻO PIENIĘDZY TO PROSZĘ BARDZO MOŻESZ SIĘ DOKŁADAĆ DO ICH INTERESU .
1
były 2014-11-21 11:37:34
firma do bani,zwirek ma tam dobrze
1
byly 2015-01-12 11:11:06
nie polecam, totalne dno!!!!
2
były2 2015-02-14 10:25:28
Nie polecam kupa [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ta firma. zero organizacji kierownik techniczny to jakaś wgl pomyłka, przelew zawsze juz wysłany a nigdy go nie ma stara śpiewka. 4 wozy nadające się w pola na robotę a nie na szosę! ani hamulców ani nic. i 2 dupowłazów fałszywych w ekipie kierowców. niektórym ta firma życie ratuje. Ja miałem wyjeb** i się zwolniłem nikt mi nie bd groził ani kazał rozjeb** autem jeździć.
1
były 2015-02-14 18:10:18
Nie jest najgorzej,wypłaty są na czas,a jeżeli chodzi o sprzęt to mają nowy i stary,ale w miarę możliwości naprawiają ten stary,a Ty były2 to chyba kłamiesz pracowałem trochę tam i nigdy się nie spotkałem żeby nie było przelewu na wypłatę
xxx 2015-02-14 18:38:32
Właśnie jak piszecie to piszcie prawdę,jak nie mogli zrobić przelewu jak tam jeździ się na karcie,albo na tarczce,to masz przecież dowód że pracowałeś,nie których opinie to się kupy nie trzymają.
jankes 2015-03-11 08:15:08
nie polecam.
3
byly 2015-03-11 08:16:55
nie polecam,firma ma długi
2
janek 2015-03-17 16:21:54
Bardzo dobrze mi pracowało się w tej firmie.Jedynym mankamentem były te uciążliwe delegacje czasami daleko od domu,a poza tym spoko...
max 2015-03-20 15:57:48
to dlaczego juz nie pracujesz???wyzucili cie,bo takich nieudaczników nie potrzebuja.he he he he ha
5
zwirek 2015-05-18 16:52:40
firma zadłuzona po same jaja,nie polecam
2
kozi mentos 2015-07-26 15:18:31
przestancie pisac pierdoly to trzeba przezyc
.... 2015-07-30 09:25:28
no to jak jest z ta firma,kolo,moim zdaniem firma ok,idzie zarobic duzo kasy
kozi mentos 2015-07-31 17:39:20
jak w kazdej firmie sa plusy i minusy,ale idze zarobic no i wyplaty w terminie
mirek 2015-09-14 11:54:26
jak tam sie pracuje kierowców szukaja
.... 2015-10-04 12:59:07
nie warto u nich pracowac
kris 2015-10-09 08:01:35
Pracuję w firmie Ago od roku i nie narzekam pieniądze na czas fajna atmosfera ogólnie firma spoko.
.... 2015-10-12 14:43:32
kris a gdzie jest teraz praca w ago w jakim miescie,i jaka stawka
andrzej 2015-11-12 17:54:02
umowa najnisza krajowa,stawka 13,50 na godz brutto,na reke 9.70 wychodzi,nie ma szału
1
do andrzej 2015-11-12 20:16:58
jeśli piszesz, to pisz prawdę
damian 2015-11-13 15:57:11
to ile jest kolo,tak jak napisał
1
... 2015-11-13 20:33:01
jak dzwoniłem to 13 potem 14 na rękę i potem jakieś premie i tak jest bo podpytywałem co tam pracują
kierowca 2015-11-23 20:21:04
nie mozliwe,naprawde tyle płaca,nie mozliwwe,szału nie ma i tak
1
ja 2015-12-03 17:44:52
chyba za dwa godziny tyle płaca
1
ciekawy 2015-12-20 21:25:12
coś mieszacie z tymi stawkami. możecie mnie poinformować, czy jeździ się na karcie? a sczytują je w ogóle, bo jestem zainteresowany pracą - legalną.!!!
as 2015-12-21 21:05:36
jestem kierowcą 15 zł za godzinę;pracuję tu 3 lata i nie zamierzam zmieniać pracy,wszystko na tacho lub na budowie na oucie,popytaj się starych pracowników zresztą wiesz jak jest w takich firmach,nie dogodzą wszystkim.karty zczytywane każdego miesiąca,wekendówki wystawiane zawsze
1
wiesiek 2015-12-22 23:23:26
sciemniasz jaz sie kurzy koles,wiesz ile ludzi sie tam przewineło,nie masz pojecia,pracowałem tam,w rzyci bym tam juz nie poszedł do pracy,teraz na chłodni latam wiem za zyje
1
ciekawy 2016-01-04 14:17:57
jak z paliwem?
Czesław 2016-03-15 20:45:43
Firma kroi jak może i na czym może,obiecanki cacanki że stawki netto 15-18 po pierwszym miesiącu na umowie zleceniu masz niby dostać umowę o pracę,ale w rzeczywistości pierwszy miesiąć 13-16 też niby netto dostajesz ale na zleceniu,że niby taki okres próbny.A przy wypłacie dostajesz rachunek do podpisania,który niby ty wystawiłeś za to całe skarpowanie nasypów na kwotę kilkuset złotych brutto,jakieś grosze na Zus zapłacone i podatek dochodowy,a resztę wypłacają pod stołem w systemie godziny zaliczone x stawka zgodzona na gębę,która może być nagle okrojona z 15 na 10 albo wogóle możesz nie dostać:)bo na przykład prezes [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wyda wyrok że popsułeś ich złom zwany sprzętem.Te ich umowy są za śliskie nawet do użycia ich jako papier toaletowy.Kurz opada AGO znika!Omijać szerokim łukiem ,nie wierzyć w żadne słowo tych oszustów,nawet jak mówią dzień dobry to kłamią.
Aha i firmę tworzą Kaszubi a zgodnie z przysłowiem dobry Kaszub to martwy Kaszub!
2
xxx 2016-03-16 20:43:38
Czesław,obyś miał taki złom jak oni,samochody mają dwu letnie,a reszta sprzętu też jest ok,poprostu.
2
wiesiek 2016-03-31 17:33:39
czesław masz racje omijac to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] szerokim łukiem,tez unich pracowałe na złomach,wszystko dowalone ze strach w pole wyjechac,nie wpomne o ulicy,porazka......
1
kolo 2016-05-19 21:09:16
poraszka firma nie polecam
2
milo 2016-07-02 05:46:10
nie polecam tam pracy,ago to najgorsza firma w koscierzynie!
2
xxx 2016-07-02 20:20:15
@milo: naprawde? skad wiesz,ze tak piszesz?ja tam pracowalem,bylo ok,ale madry chcialem sobie polepszyc i teraz zasuwam za granica, w domu jestem gosciem
Advent 2016-07-05 17:21:36
Tak jak ktoś wyżej napisał, firma składa się przeważnie z tutejszych a i ci co są napływowi po pewnym czasie też poddają się tej specyficznej atmosferze która tam panuje.
Uogólniając, trzeba uważać wszędzie co się mówi i kto jest za plecami , każdy każdego próbuje utopić w łyżce wody czekając pilnie na jego potknięcia,albo samemu się podkłada a póżniej rozpowiada że to ty wszystkiemu jesteś winny itp, itd... życzliwości i pomocy w tej firmie na pewno bym nie szukał.
Sprzęt, co do sprzętu to mi się nie rzadko który jest w pełni sprawny przeważnie brak wszystkich napędów albo hamulce to akurat duża norma.
Ale przynajmniej przy końcowym rozliczeniu nie można powiedzieć, się nie zawiodłem na czas .
Advent 2016-07-07 17:06:34
Dokładnie, dobra atmosfera, zgranie i pomoc jeżeli jest taka potrzeba, a nie lewactwo wybijanie się poprzez podpierdalanie innych pod tym względem to chyba jedna z najgorszych z jakimi miałem do czynienia.
sylwek 2016-07-08 17:24:28
ale atmosfera tak naprawde zalezy od pracowników, wiec szkoda ze ludzie miedzy soba nie potrafia sie dogadac a pozniej niestety wychodzi tak jak piszecie
4
Zostaw swoją opinię o AGO Leszek Jereczek - Kościerzyna-Wybudowanie
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AGO Leszek Jereczek